Sisällön tarjoaa Blogger.

Life isn't perfect, but it has perfect moments

waynescoffee

Maria oli työjuttujen vuoksi käymässä Kuopiossa viikko sitten tiistaina ja mun onnekseni sille päivälle sattui vapaapäivä, joten ehdittiin käydä Matkuksella jakamassa kuulumiset, kahvittelemassa ja ehkä vähän kuvailemassakin. Vaikkakin ehdimme vain puolisentoista tuntia näkemään, niin sekin oli parempi ja virkistävämpi kun ei mitään. Nää on näitä kultaisia hetkiä, kohokohtia keskellä arkea!

outfit
finnishblogger

Eräs lukija heitti kommenttia muutama viikko takaperin että mut olisi kiva nähdä joskus vähän vähemmällä meikillä. Itsehän pidän kovasti voimakkaasta silmämeikistä, tykkään korostaa silmiä joten todella harvoin tulee laitettua pelkkää ripsaria ja jätettyä sitä luomiväriä pois.
No tuona päivänä päätin sitten kokeilla ripsarin ja punaisen huulipunan voimaa rajausta kuitenkaan unohtamatta. Rajausta en nimittäin ole valmis jättämään pois. Tykästyinkin paljon tuohon ripsari-rajari-huulipuna lookiin että varmasti tulette näkemään enemmän ihan luonnonvalossakin otettuja kuvia. Harmi että kuvia tuona päivänä ei saatu ulkosalla sillä keli oli aikamoisen synkkä!

guess
waynescoffee1

Tästäkin vapaapäivästä tulee varmasti oikein mukava, vaikka oonkin buukannut sen taas vaihteeksi ihan täyteen. Ajattelin hieman kynsitaiteilla ja tehdä kotihommat näin aamupäivästä. Iltapäivästä täytyisi käydä kirpparilla, jos sitä vaikka saisi vähän täydennystä siihen pöydälle pian! Loppuilta meneekin todennäköisesti ystävän seurassa.
Huomiselle on myös luvassa kivaa kun treffaan Millaa niin kuulumisien kuin yhden ihanan jutunkin merkeissä. Toivottavasti pääsen kertomaan siitä teille pian lisää!

Tästä nyt taisikin tulla kuulumispostaus, moni pitkään seurannut tietääkin että nää ei ole mun juttu. No mutta toivottavasti tykkäsitte, tää oli itse asiassa aika kivan rento pousti tehdä!

Mites teillä siellä ruudun toisella puolen sujuu? ♥
Oikein mukavaa torstaita!

~ Kata ~

29 kommenttia

  1. Oli tosi kiva lukea sun kuulumisia Kata! :) Tosi hyvältä näyttää toi vähempikin silmämeikki, oot ihan hurjan kaunis ♥ Mä en myöskään suostu luopumaan rajauksista :D Jos mä meikit naamaani laitan niin silmät on aina pakko rajata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, sit tää oli jotenkin edes onnistunut:') Voi sinua kaunokaista, kiitos paljon ♥ Joo se rajaus tuntuu jotenkin ihan pakolliselta:'D

      Poista
  2. Oi kiva asut ja hyvät kuvat ootte saanut sisällä otettua:)!

    VastaaPoista
  3. Aina niin tyylikkäänä <3 mitäs tänne, söin itseni äsken ihan ähkyyn ja nyt vietän ruhtinaalista 10 minuutin kahvitaukoa. Kohta välituntivalvojaksi ulos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi Sanssu kiitti :3 ♥ Haha syö hyvin, ulkoile hyvin, mikäs sen parempaa?;)

      Poista
  4. Ah, tuollaiset päivät on just huippuja! ♥ Ja sulle käy tosi hyvin tolleen meikit, noi worries(: Mulla on tänään jännä päivä, kun nään vihdoin äitiä ja isäpuolta viiden kuukauden jälkeen, kun ne tulee Madridiin! Käydään varmaan syömässä ulkona tänä iltana. Kyllä ihanat ihmiset tekee elämästä parasta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, ihania hetkiä ♥ Kiva kuulla että liputat vähempää meikkiäkin:') Oijoi ihana että saat "vieraita" sinne Madridiin, perhettä on varmasti aivan ihana nähdä pitkästä aikaa<3 Nautihhan Rosa:3 ♥

      Poista
  5. Sää tiiät Kata että tykkään näistä höpöhöpö-postauksista, joten en laita yhtään pahakseni ;) Ihanan tyylikäs asu ja toi valkoinen takki/bleiseri on mun mieleen :)! Sulla näyttää kyllä huulipuna niin hyvälle :-* T: Kade

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi sä oot niin superi<3 Mä tiedän että tykkäät tosta bleisusta, se ois ihan just sun näköinenkin;P Ja kyllä sullakin tollanen puna näyttäs varmasti ihan tosi upeelta, kokeile vaikka!;)

      Poista
  6. Mä tykkäsin ainaki! Kiva lukea välillä ihan kuulumispostauksia <3

    VastaaPoista
  7. Ihana postaus, tykkäsin! :) tosi kiva lukea sun kuulumisia pitkästä aikaa ♡ kaunis olet ja tykkään myös tuosta sun meikki lookista! Ihanaa loppuviikkoa siulle Kata ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että säkin pidit Roosa, niin poustista kuin meikistäkin;) ♥

      Poista
  8. Toi valkonen bleiseri on tosi kivan näköinen! Tekisi mieli hankkia samantyylinen mutta mustana :) p.s. Sun vilasukat on kohta valmiit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi, ahh ihanaa pitääpä laitella sulle viestiä muutenkin että käväistäänkö kahvella!;)

      Poista
  9. Vau, mikä kaunotar oletkaan näissä kuvissa :) Mun mielestä tosi ihana kuvauspaikka eli ei haittaa vaikkei ulos päässyt kuvailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti Ane:) ♥ Mä en tykkää jotenkin yhtään sisäkuvista, mutta menee ne tällaisissa kuulumispostauksissa hyvin:P

      Poista
  10. Upeita kuvia susta jälleen kerran ♥ Noi sun hiukset on kyllä niin mageet :3

    VastaaPoista
  11. Kuulumisispostauksia on mukava lueskella välillä muiden postauksien joukossa. :) Ja kovin näytät kauniilta näissä kuvissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, tää ei vaan oo mun vahvuus:') Kiitos kaunis<3

      Poista
  12. Oooi niin nättinä taas. ♥ Ja ihana postaus kyllä! Ja hyvin sujuu, rentoa viikonloppua vietellessä. :)

    VastaaPoista
  13. Sulle sopii hyvin tuollainen meikki ja tuo huulipuna on aivan ihanan värinen plus tuo kivasti väriä sun kasvoille! En ihmettele yhtään, että tykästyit tuohon meikkiin<3 Ja olet oikeassa, vaikka ystävän näkeminen olisi nopeaa niin se kyllä piristää arkea kummasti :)) Ps. Ihana asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana että meikki miellyttää sunkin silmää;) ♥

      Poista
  14. Tosi hyvältä näyttää pienempikin meikkimäärä, vaikka tykkään sin normimeikeistäkin haha :D Tuo huulipuna on kyllä herkku ja sievä olet taas ollut liikkeellä :) <3 Munkin vapaapäivät meni siivoillessa ja pyykätessä järkyttävää vaatekasaa pienemmäksi, no ja ehkä vähän shoppaillessakin ;) Toivottavasti sun vapaapäivä ja viikonlopou meni hyvin! :) <3 Hyvää alkavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks, ihana kuulla kaunistus 8) Hahaha hyvä me, sulla kuulosti kyllä hieman miellyttävämmältäkin päivältä kun sait shoppailla hieman;)

      Poista
  15. Ihana oli nähä taas, vitsit miten nopeasti aika meni! :) <3 Rento postaus, tosi kiva oli lukea tämäkin. ^^

    VastaaPoista