Sisällön tarjoaa Blogger.

My day off

Sainpa viimeinkin aikaiseksi tehdä tämän pitkään mielessä olleen my day postauksen! Kyseessä on siis viime viikon keskiviikkoni jolloin mulla oli vapaapäivä. Kuvat halusin räpsiä phonella, sillä nimittäin saa nopeasti arkisista menoista kuvia - ajattelin että saisin kasaan paljon enemmän kollaaseja ja arkisia kuvia, mutta ihme kyllä vapaapäivässäni ei ollut niin paljoa kuvaamisen arvoista mitä oletin! Anyway toivottavasti pidätte ♥

myday

Keskiviikko 3.2.2016

8:00 Kello soi, laitan sen kuitenkin pois ja käännän kylkeä. Vielä ei kykene!

8:59 Herään ja katson kelloa, tunti tuli torkuttua! Katson whatsappin, mutten tapani mukaan jaksa jäädä tällä kertaa selaamaan instagramia ja facebookia. Nousen ylös ja käyn laittamassa edellisiltana valmiiksi laitetun kahvin tippumaan.

9:05 Istahdan sohvalle ja avaan läppärin. Kun kuulen että kahvi on tippunut, kipaisen hakemaan kupposen sitä. Nostan läppärin syliin ja alan lueskella blogeja. 
Välissä muistan että täytyy vastata Lipstick Love blogin Lindan sähköpostiin, sillä olin voittanut upean Urban Decay Naked Basics paletin arvonnan!

9:50 Haen toisen kupposen kahvia ja alan valmistelemaan tätä sekä erästä toista postausta. Ajattelin vetää rauhallisen ja pitkän aamun näin vapaapäivän kunniaksi.

10:25 Painun suihkuun sekä teen tietysti muut aamuhommat mitä suihkun jälkeen tulee tehtyä. Pyörin pitkin asuntoa ja touhuan vähän sitä sun tätä siinä samassa.

11:10 Alan meikkaamaan. Illaksi on suunnitelmia mutta ennen illan rientoja olisi salille eksyttävä. Meikkaan siis pelkät silmät mutta pohjameikkiä en tällä kertaa vielä laita. Niin siis salille en yleenä meikkaa mitään mutta mulla kestää silmämeikissä sen verran aikaa etten ehtisi salin jälkeen alkaa sen kanssa touhuamaan kun pitää melko nopsaa olla jo menossa.

11:50 Alan tehdä tonnikalasalaattia ruoaksi ja fiilistelen tietty samalla musiikin tahdissa.

13:00 Ruoka on laitettu sekä tietysti tankattu sitä masu täyteen. Pyykit on myös laiteltu kuivumaan ja muuten siivoiltu ruoanlaitto sotkut sekä muut sekamelskat. Nyt Netflix auki ja Modern Family pyörimään.

myday1

14:30 Ystäväni tuli piristämään tylsää iltapäivääni tunnin ajaksi, juomme kahvit sekä ihmettelemme niitä näitä.

15:30 Tyhjennän astianpesukoneen ja heti sen jälkeen alan valmistautua salille lähtöön. Syön hieman mangopersikkarahkaa ja samalla kurkkaan nopeasti bloggerin koneella.

16:20 Siskoni kurvaa autolla pihaan ja hyppään hänen kyytiinsä, lähtömme venyi hieman mutta onneksi tuo sali ei pitkällä ole, joten olemmekin jo muutamassa minuutissa siellä.

17:20 Saleilut saleiltu, tällä kertaa piti suorittaa hieman pikaisempi treeni jotta ehtisi vielä kotosalla käydä suihkussa sekä laittautua, bussiin olisi nimittäin jo tunnin päästä ehdittävä!

17:30 Kotona! Juoksen pikapika suihkuun sekä pistän tukan ja naaman kuosiin. Nappaan jääkaapista vielä hieman tonnikalasalaattia jonka jälkeen alan kriiseilemään vaatteista. Rehellisesti mulla oli varmaan 5 eri kokonaisuutta ylläni. Loppujen lopuksi vaihdoin vaatteet vielä 5 minsaa ennen kuin astuin kotiovesta ulos, hahah! Päälle päätyi tämän hetken suosikki lookini.

myday2

18:10 Astun kotiovesta ulos ja lähden kipittämään bussipysäkkiä kohti. Noin 40 minuuttia ja sitten olenkin jo keskustassa, odottelen muutaman ystävän ja sitten suuntaamme Amarilloon.

19:10 Mielessä oli siis muutama lasillinen sekä kahdeksalta alkava Amarillon tietovisa, jota testattiin ensimmäistä kertaa about muutama viikko sitten. Siellä hujahtaakin sitten riehakkaat neljä tuntia visaillen ja jutellen.

22:50 ''Terveellisen'' iltapalan hakuun, pizza on nannaa! Roope hakee meidät jonka jälkeen käydään heittämässä vielä nämä ystäväiset kotiin.

23:30 Aikoihin olemme kotona, teen iltahommat ja syön hieman lisää pizzaa jota aloittelin siististi autossa, hha nälkäinen(kö)?!

00:00 Pää tyynyyn, puhelimen räpläilyä ja sitten unille!

myday3

Olisin halunnut hieman kuvapainotteisemman postauksen tästä, mutta kyllä näillä muutamilla pärjää varmasti ihan hyvin. Katsotaan sitten joskus toiste jos vaikka toteuttaisin ihan kameralla otetuilla kuvilla ja enemmän kuvapainotteisemmalla tavalla tämän my day postauksen!

Mitäpä piditte postauksesta?
 Saako näitä silloin tällöin näkyä jatkossakin?

~ Kata ~

27 kommenttia

  1. Ihana postaus! Sulla oli niin tehokas päivä, ai että :D Mun vapaapäivät kun menee yleensä sängyn pohjalla hahaha :D Lisää tällaisia, näitä on aina kiva lukea! Eikä kuvien puute haitannut mua ainakaan yhtään, ihan hyvin niitä oli tuolla seassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mulla on välillä vapaapäiviä mitkä tosiaan buukkaa ihan täyteen, tämäkin oli puoliksi täyteen buukattu! Joskus saa toki ottaa ihan rennostikin vapailla:)

      Poista
  2. Amarillo on huippu mesta! Vapaapäivät on parhautta<3

    VastaaPoista
  3. vapaapäivät on kyllä parhautta kun silloin ei ole yleensä kiire mihinkään paitsi että sen yleensä buukkaa niin täyteen että kiire on, hah :D mutta kivalle kuulostaa sun vapaapäivä ja nää my dayt on kivaa luettavaa :) ihanat hiukset kyllä sinulla noissa kuvissa, niin söpön kiharat!!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämäkin tosiaan oli puoliksi täyteen buukattu mutta onneksi tuossa alkupäivästä oli rennompaa:') Kiva että tykkäsit Viivi, kiitoksia kiitoksia ♥

      Poista
  4. Oikein kiva oli tämäpostaus!:))

    VastaaPoista
  5. Tällaiset postaukset on niin kivoja! Ihanalta kuulostaa vapaapäiväsi ja kivoja räpsyjä oot myös saanut tähän postaukseen <3

    VastaaPoista
  6. Tykkäsin eli mun mielestä näitä saa ehdottomasti näkyä jatkossakin! :) <3 ja nyt tekee mieli tonnikalasalaattia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha tonnikalasalaatti on ihanaa, mun suosikki nykyään! Ja ihanaa että säkin pidit postauksesta;)

      Poista
  7. Kuulostaa kyllä ihan hyvältä päivältä :) tuo amarillon tietovisa oli kyllä hauska kokemus kun itsekin kavereiden kanssa käytiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se oli joo;) On on, tänään olisi mielessä uudelleen mutta taitaa jäädä sittenkin ehkä väliin:'D

      Poista
  8. Ihanan rennolta kuulostaa <3 Mä tykkään kauheena lukee muitten my dayta! Pitäis varmaan itekin toteuttaa semmonen joku päivä(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että oli mieluista luettavaa! Uijuii toteuta ihmeessä sinäkin, en malta odottaa!

      Poista
  9. tosi kiva postaus, tee ihmeessä uudelleenkin! :) ja kivoja nää kännykuvat, ei näitä mun mielestä ollut mitenkään liian vähä! :) kivoja juttuja oot ehtinyt kyllä tekemään päivän aikana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että säkin Jenni pidit, teen ehdottomasti uudelleen sitten joskus;) Ihana että kuviakin oli sun mielestä riittävästi, näin loppupeleissä onhan nuita ihan tarpeeksi tässä:D

      Poista
  10. Sun päivä kuulostaa ihan hurjan kivalta ja ehdit kyllä tekemään vaikka ja mitä :D Tällaset My Day -postaukset on ihan huippuja, eli ehdottomasti näitä myös jatkossa :) Kuulostaa muuten varsin tutulta, toi että ulos lähtiessä sitä asua tulee vaihdettua ties miten monta kertaa, kun kaikissa on muka jotain "vikaa" ja lopulta se lopullinen asu valikoituu vain hetkeä ennen lähtöä :'D

    Toivottavasti oot jo saanut pakettisi tai jos et, niin se tulee sulle pian ja luomivärit on sulle mieluisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, jatkossa tulette varmasti näkemään muitakin. Mietin myös tekeväni My dayt silloin kun mulla on aamuvuoro sekä sitten iltavuoro, näette vähän vuorotyöläisen arkea ja silleen:') Jes hienoa etten oo ainoa joka aina kriiseilee liikaa vaatteista:'D Paketti ei ihan vielä ole tullut, mutta sitä odotellaan ihan törkeen innolla;)

      Poista
  11. Oi että, kuulostaapa ihanalle päivälle<3 Sun päivääs mahtu kyllä monta kivaa hetkeä :')

    VastaaPoista
  12. Ihana kurkistus sun päivään! ♡ niin kivoja nää my day -postaukset :) ah toi sun look, tykkään :))

    VastaaPoista
  13. Tää oli niin kiva postaus! :) Oli hauskaa lueskella sun päivästä ja katsella tollasia sekalaisia räpsyjä :) Näyttää hyvältä toi salaatti :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että pidit:) Ja joo sitä se salaatti olikin, hyvää:') ♥

      Poista
  14. Ihana miten tää siun päivä alkoi tosi rauhallisesti ja aikataulut tiivistyi loppua kohden. :) Kivalta päivältä vaikuttaa! <3

    VastaaPoista