Sisällön tarjoaa Blogger.

Nunuco Design ja kalenteri vuodelle 2017

Oikein ihanaa sunnuntaita sinne just sulle!
Nyt on kyseessä sitten ihan super suloinen postaus! Nimittäin Jyväskyläläinen yritys, Nunuco Design otti minuun muutama viikko sitte yhteyttä ja sain valita muutamia tuotteita heidän ihanasta valikoimastaan. Valinnanvaikeutta oli hieman, sillä sivuilla oli vaikka sun mitä ihanaa ja tyttömäistä hömppää.
Nunuco Design on siis suomalainen yritys, joka myy erilaisia nahkatuotteita ihan kukkarosta meikkipussiin, on puhelimen kuoria ja paperituotteita, sekä kaikenlaista muuta suloista. Kaikki tuotteiden kuosit maalataan vesiväreillä, mikä tekee tuotteista mielestäni erittäin mielenkiintoisia ja erikoisia.

nunuco design agenda kalenteri 2017
nunuco design sebtember agenda kalenteri stabilo

Valitsin heidän valikomastaan yhden suosituimman tuotteen, tämän aivain ihanan kalenterin vuodelle 2017. Näitä kalentereita olen itsekin jo ihaillut niin instagramin ihmeellisessä maailmassa kuin muutamissa blogeissakin! Mulla on ollut kalenteri etsinnöissä jo syksyn alusta asti ja vaikkakin olisin tarvinnut kalenteria jo nyt, niin päätin että aion silti sitkutella tietokoneen muistilappujen sekä ihan paperisten muistilappujen voimin loppu vuoteen asti, odotan innolla tulevaa vuotta kun saan tämän kalenterin käyttöön.

nunuco design tarra kalenteri tarvikkeet

Kalenterin sisältöön on mielestäni jo panostettu paljon, mutta omia menoja sun muita tapahtumia on kiva hypettää sitten pikkutarrojen muodossa. Kylkeen siis tilasin vielä tämän pienen setin tarroja joita voi liimailla tärkeiden tapahtumien ja päivien kohdalle. Kyllä, olen 22-vuotias ja kyllä, rakastan panostaa tällaisiin - mun sisältäni löytyy aina se pieni lapsi. Nämä kaksi tuotetta riitti mulle vallan mainiosti ja olen todella tyytyväinen tähän komboon.

Mun on pakko myöntää että kävin jopa ostamassa Stabilotussi-paketin tämän kalenterin saapumisen jälkeen, eri värejä on hauska käyttää ja perus kuulakärkikynä on mielestäni aivan liian tylsä näinkin ihanan kalenterin sivuille.

punainen kirahvi kahvi nunuco design

Nunuco showroom sijaitsee tosiaan Jyväskylässä ja Nunuco saa joulukuussa uuden yhteistyökumppanin, kyseessä on pienpaahtamo Punainen Kirahvi - jonka kahvia minäkin sain pussillisen. Kahvin ystävänä olin tästä todella iloinen, sitä oli päästävä heti maistamaan ja kyllä, kahvi oli erinomaista. Kahvila avataan aivan Nunucon tilojen kylkeen, avajaisista enemmän löydätte täältä. Olisipa kiva päästä paikalle!

Kiinnostuitko kenties Nunucon valikoimasta tai kyseisestä kalenterista? Nyt on hyvä tilaisuus tilata vaikkapa joululahjaksi tai ihan itsellesi jotain kivaa, sillä te ihanat lukijani saatte 10% alennusta  Nunuco Design verkkokaupasta koodilla KATZARIINA.

Jokos te olette tutustuneet tähän suloiseen verkkokauppaan?

~ Kata~

* postaus toteutettu yhteistyössä Nunuco Designin kanssa, tuotteet saatu

24 kommenttia

  1. Siis huh, mä olen aina katellut Nunucon kännykuoria ihailevasti, mutta nyt on kyllä annettava noottia tuosta kalenterista! Mulla on ollut jo vuosia Lilly Pulitzerin agenda ja Nunucon oma näyttää lähes samalta. Koko design on periaatteessa sama tarroihin asti, vain kuvia ja sivujen asettelua on hiukan muutettu :/ Mä kannustan yrittäjyyttä, etenkin kotimaassa, missä se on perhanan riskialtista touhua, mutta toisen kovan duunin kopioimista mä en voi sulattaa. Ei näin!

    Mitä itse kalentereihin tulee, niin meikä on kyllä kova piirustelija ja suunnittelija, Lillyn agendat ovat loppuvuoteen mennessä aina täynnä ja mä diggaan eniten niistä pikkutarroista, joita saa läpsiä kaikkialle :D Kyllä sillä on iso vaikutus aikatauluttamiseen, kun on tällainen silmiä hivelevä teos sanelemassa pyykkiäivät ja reenit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kännykänkuoret houkuttaa, ne on suloisia kyllä ♥ Voi eii mä en olekaan kuullut tuosta Lillyn kalenerista, tosin Nunucoonkin törmäsin ensimmäistä kertaa tämän yhteistyön kautta. Sitten aloinkin ihailemaan Nunucon tuotteita kun niitä alkoi tulemaan siten somessa ihmeen paljon vastaan - enkö ennen ollut vain kiinnittänyt huomiota vai mitä lie.. Harmi että kalenteri on lähes samanlainen kun se Lilly Pulitzerin kalenteri, olen samaa mieltä siinä että kopioimisesta, ei niin.

      Hmm täytyykin tutustua tuohon Lillyn kalenteriin josko ensivuonna ostaisi sellaiset. Alan varmaan googlettelemaan mutta sen verran kysyn mistä niitä saa, onko tilattava jostain?:) Ja olen oikeassa, iso vaikutus kaikkeen kun kalenteri on koreana!:D

      Poista
  2. eiikä miten söpö kalenteri! ja noi tarrat :D ihan mahtava kombo tosiaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Roosa että tykästyit:) ♥ Jännä että näissä asioissa mä tykkään näperrellä mutta askartelussa en niinkään, tai no riippuu seurasta:'D

      Poista
  3. Toi kalenteri on tosi nätti ja ihana idea noi tarrat! :) mäki haluun tollasen ens vuodelle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä vain tilaileen Milla, 10% saat pois alekoodilla 8) Kalenteri on sisältä todella kaunis ja oikeasti sisältöön on todellakin panostettu, minkä tykkään enemmän kuin perus Suomalaisesta kirjakaupasta saatavista kalentereista:)

      Poista
  4. Itsekin olen viime aikoina bongannut noita Nunucon tuotteita eri blogeista ja Instagramista, ja täytyy sanoa että vaikuttaa aivan ihanalta! ♥ Itsellänikin olisi kalenteri ensi vuodelle hakusessa, täytyykin tutustua tarkemmin noihin sivuihin...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos agenda on hakusesssa niin suosittelen ehdottomasti tuota:) Kuten sanoin jo niin kalenteriin on panostettu todella ja se on kaunis. Marmorisen kannen lisäksi taisi valikoimasta löytyä kukkainenkin yksilö:)

      Poista
  5. Voi että, näyttääpä kyllä aika ihanalta! ❤ Nyt ehkä hieman harmittaa että ehdin jo ostamaan kalenterin ensi vuodelle, vaikka ei sekään huono ole kun kannet on kaunista Vallilaa ja kalenteri alkoi jo nyt marraskuusta :) Pitääpä tutustua mitä kaikkea tuolta nettikauppasta löytyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihana, täytyy sanoa:) Hih no ensivuonna sitten tällainen jos näitä sattuu taas vuodelle 2018 olemaan;) Sun Valillan kalenteri kuulostaa myös ihanalta, voin vain kuvitella miten ihastuttava se on, ei varmasti huono valinta yhtään! Tutustu ihmeessä tähän nettikauppaan, todella kivoja tuotteita ♥

      Poista
  6. Ihan uusi tuttavuus mulle, mutta voi vitsit miten ihana toi kalenteri on! ♥ Mulla ei oo ollut kalenteria käytössä sen jälkeen, kun vuosi sitten lopetin opiskelut, mutta olishan tollanen ehkä kuitenkin hankittava ensi vuodelle :D Kivempi niitä menoja on kalenteriin rustailla kuin puhelimeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en tästä ennen ollut kuullut, ihanaa että otettiin yhteyttä ja löysin tieni tuonne suloiseen verkkokauppaan 8)
      Hha mäkin menin vuoden vaiko kaksi ilman kalenteria sen jälkeen kun lopetin opiskelut, mutta viime vuonna sitten ostin pitkästä aikaa, kesällä se loppui. Nyt olisin paljon tarvinnut kalenteria mm. just blogihommien ja sovittujen menojen vuoksi, ja kun menen miehen luo niin työvuorot saa kätevästi siihen kalenteriin - lisäksi mulla on monta rautaa tulessa vaikka minkä asian kanssa vissiin niin ajattelin että pakko ostaa kalenteri, onneksi sellaisen sain:D
      Mä en jostain syystä osaa käyttää phonen kalenteria, mun on pakko saada kirjoittaa kaikki käsin tai koneen työpöydällä olevalle muistilapulle (mmm postaukset vain aikataulutan työpöydän muistilapuille) muut menot pitää muistaa tai käytän real life muistilappuja:'D Kivempi tosiaan kirjoittaa kalenteriin ja ajan kanssa saa ehkä myös anostaa niihin menoihin mitä sinne kirjoittelee 8) Tulipa sekava vastaus taas, tänään ei luista...

      Poista
  7. En tajunnutkaan aikaisemmin, että toi on suomalainen yritys! :o Tuo kalenteri näyttää niin kivalta kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että jos olisin itsekin eksynyt sivuille ilman yhteydenottoa niin olisin myös luullut sen olevan ulkomaalainen:D Kalenteri on kyllä ihastuttava ♥

      Poista
  8. Voi että, mä oon joskus käynyt ihastelemassa noita Nunucon tuotteita netissä<3 Ja rakastan myös panostaa tommosiin hömppäjuttuihihn ;) Nimim. Stabilot pakolliset ja hologrammitarroja laatikossa :'DD<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että sielläkin on tyttönen joka tykkää panostaa tällaisiin jutskuihin, Stabilot pakkollisia kyllä!!;) Hhih musta tuntuu että taidan itsekin joku kaunis päivä vielä päätyä ihastelemaan tuotteita ja ehkä jopa tilaamaankin jotain:'D

      Poista
  9. ei juku miten ihana !<3 Tarvisin itsekin uuden kalenterin, juurikin tuon muistilappumeren siaan .. :´D mulla on vaan vielä valinnan vaikeus minkälaisen haluaisin ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mä suosittelen lämmöllä kyllä tätä kalenteria:D Varsinkin jos säkin oot se muistilappusien suurkuluttaja!:D Tuolla on helppo kalentereiden suhteen kun valikoimassa oli kaksi, eroavat ihanasti perus kalentereista joten suosittelen;)

      Poista
  10. tuo kalenteri on kyllä kaunis!:)

    VastaaPoista
  11. Tuo kalenteri on ihan huippu söpö! <3 harmi että mun tämän hetkinen kalenteri taisi olla ensi kevääseen asti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että säkin tykkäät Viivi, se on kyllä huippis ♥ Hhi mullakin on aina niitä kalentereita jotka on kevääseen saakka, tää oli kiva kun on sen yhden ja saman vuoden kestävä:)

      Poista