Sisällön tarjoaa Blogger.

Testissä The Incredible Face Mask - kasvonaamio

Oikein ihanaa sunnuntaita lukijat!
Blogissani näkee hyvin harvoin kauneusjuttuja tai ylipäätään kosmetiikka- ja kauneustuotteiden tuote-esittelyjä vaikka niitä tykkään väkertää - tähän teen varmaan muutoksen piakkoin. Olin nimittäin todella innoissani kun minuun otettiin yhteyttä MayBeautylta ja pääsin testamaan yhtä MayBeautyn suosittua kasvonaamiota, joka on saanut suurta suosiota ihan ympäri maailmaa eikä suotta, tällä naamiolla saa ihan hyviä ja puhtaita tuloksia!

MAYBEAUTY the incredible face mask kasvonaamio ja sivellin

Mitä naamio tekee?
- Poistaa mustapäitä ja ylimääräistä rasvaa iholtasi
- Ehkäisee aknea
- Pesee pois kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet
- Tekee ihohuokosista pienemmät vain yhden käyttökerran jälkeen

Tuote lupaa siis fressimmän ja puhtaamman olon kasvoille heti ensimmäisen käytön jälkeen!

ennen the incredible face mask

Minulla itselläni on sekaiho, ongelma-alueita ovat otsa, nenä ja leuka. Kärsin laajoista ihohuokosista, T-alue rasvoittuu todella helposti ja kaiken tuon lisäksi painin usean mustapään kanssa - kuvasta näkee nämä ongelmat kyllä kieltämättä todella huonosti. Olen halunnut pitkään testata vastaavanlaista tuotetta, siksi olin super innoissani tästä sillä tämä osui hyvään saumaan ja on se juttu jota ihoni juuri kipeästi tarvitsee.

maybeauty the incredible face mask
maybeauty the incredible face mask kasvonaamio katzariina 

Kuinka kasvonaamio siis toimii?

Puristin pussin sisällön erilliselle alustalle jotta levittäminen olisi helpompaa. Se kyllä liukenee veteen helposti, eikä ehdi jämähtää siihen kiinni joten alustan pesu on iisi juttu. Mukana tulleen siveltimen avulla naamion levitys sujui nopeasti ja helposti, toisella kerralla tuplasti nopeammin! Kannattaa välttää kulmakarvoja ja hiusrajaa, sillä naamio jämähtää kasvoille hyvin ja ihokarvat lähtee helposti kasvonaamiota irrottaessa matkaan, auts.

- Levitä tuote puhtaalle ja kuivalle iholle
 - Anna naamion vaikuttaa noin 30-45 minuuttia
 -  Irrota naamio varovasti ja hellävaraisesti kun se on kokonaan kuivunut
- Huuhtele kasvot vedellä

the incredible face mask kasvonaamio tulokset

Loppua kohden naamio hieman kiristi, mikä ei tietenkään yllättänyt, niinhän ne kaikki taitaa tehdä. Naamion pois otto ensimmäisellä kerralla kirpaisi hieman, mutta kuten tiedätte niin kauneudesta on kärsittävä. Ja lohdutukseksi toinen kerta ei sattunut sitten lähes ollenkaan!

Kokeilin naamiota kaksi kertaa ja molempina kertoina olin eri mieltä lopputuloksesta. Ensimmäisellä kerralla mustapäät eivät valitettavasti lähteneet mihinkään ja ihohuokoset olivat kooltaa samanlaisia mitä ennen. Epäpuhtaudet taas saivat kyytiä! Toisella kerralla mustapäät edelleen pysyivät paikallaan, mutta ihohuokosissa näin eroavaisuutta. Pientä pettymystä oli ilmassa sillä mustapäät olivat se juttu mikä tässä kiinnitti huomiota, eli se oli siis ongelmakohta jonka olisin halunnut tämän naamion avulla lieventyvän.

Naamion jälkeen kasvot tuntuivat fressimmältä, fiilis oli puhdas ja pehmeä. Epäpuhtaudet tällä saa ehdottomasti kuriin kuten myös sen kasvojen rasvaisuuden. Yllätyin positiivisesti siitä että kasvot eivät punoittaneet naamion pois ottamisen jälkeen lainkaan, joten ihmisten ilmoille kehtaa kasvonaamion käytön jälkeen lähteä.

jälkeen the incredible face mask

Mikäli tekin taistelette epäpuhtauksia vastaan, niin minulla on ilo tarjota teille 30% alennuskoodi koodilla katmask. Tilaus alekoodilla käy oikein helposti, suunnatkaa verkkokauppaan tästä linkistä ja koodi aktivoituu automaattisesti. Jos joululahjaideat ovat vähissä niin tämä on myös mahtava idea pukinkonttiin! Sisko, ystävä, äiti tai vaikka serkku voi hyvinkin tykätä pienestä hemmottelupaketista joulunpyhinä.

Oikein ihanaa isänpäivää kaikille isille, etenkin omalle rakkaalle isälleni ♥

~ Kata ~

22 kommenttia

  1. Noi kasvonaamiot on kyllä ihan superhyviä ja toi repimiskohta on parhautta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän näillä epäpuhtaudet saapi kuriin;) Repiminen oli hauska osa kyllä tässä!:D

      Poista
  2. olipas hyvä ja todella kattava postaus tästä tuotteesta, ei jäänyt mitään arvailujen varaan :') ja oletpa kyllä supersuloinen ja kaunis ilman meikkiäkin!! ♥ mäkin oon kokeillut tätä naamiota ja havaitsin kyllä hyvin samanlaisia tuloksia. ei mikään maata mullistava naamio, mutta hyvä perusnaamio joka kyllä toimii. tosin olisin itsekin toivonut irrottavan hieman enemmän mustapäitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että olet tuota mieltä!:) Jänskätti vähän tämä postaus kun en ole paljoa mitään tuote-arvosteluja kirjoittanut vaikka se onkin hauskaa hommaa, tähän voisi vaikka tottua:) Hhaa apua, ihana kiitos, tuokin jännitti kun ilman meikkiä oli mutta sehän on ihan luonnollinen juttu joten mitäpä sitä jänskättämään. Kameraan en voinut kyllä katsoa kun silmäpussit olivat ihan jäätävät:'D
      Miten oon missannut sun postauksen tästä vai enk mä vaan muista??? Voipi olla että olet julkaissut sen niinä aikoina kun en päässyt koneelle paljoa ja muutenkin oli kaikkea härdelliä:/ Pitääpä käydä kaivelemassa se sieltä ja lukea sunkin mielipide vaikka se vissiin oli lähes samanlainen kuin minun:D Ja jep mustapäät ei tällä kyllä lähtenyt mutta epäpuhtaudet kyllä lähti, se harmitti kun mustapäät olisin halunnut tuolla kuriin!

      Poista
  3. Oih, toi on kyllä pakko laittaa testiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos epäpuhtauksille haluat kyytiä niin minä suosittelen tätä lämpimästi!:) Kiitoksia kommasta ♥

      Poista
  4. Näistä naamioista on kyllä nyt ollut paljon juttua blogeissa! Vaikuttaa ihan hyviltä tuotteilta :) voi kääks tykkään ihan sikana noista naamioista jotka sit revitään kasvoilta pois :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep mäkin olin lukenut muutamista blogeista tästä naamiosta:) Siinä tapauksessa kannattaa tällaisia pistää tilaukseen niin pääset repimään, tekee hyvää iholle välillä puhdistaa ihan kunnolla;)

      Poista
  5. Näistä kasvonaamioista on ollut tosi paljon puhetta nyt lähiaikoina, oli tosi kiva kuulla sunkin mielipide näistä! Toi kuulostaa tollaselta perushyvältä, puhdistavalta naamiolta, jolle varmasti löytyy todella monilta käyttöä :) Tollaset revittävät naamiot on mun mielestä ihania, vaikka joo joskus niiden poisrepiminen saattaakin tehdä hieman kipeää :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava juttu että tykkäsit tästä! Näihin oon muutamiin törmännyt ja pariin erilaiseenkin Maybeytin maskiin oon törmännyt ja onhan nämä kyllä käteviä juttuja jos ihoa haluaa puhdistaa vähän "syvemmin":) Joo pois repiminen teki hieman kipeää mutta on se sen arvoista kun iho tuntuu niin puhtaalle naamion jälkeen 8)

      Poista
  6. Mä tykkään ihan älyttömän paljon kyseisen firman Pore Mask naamioista, mutta täytyykin testata vielä näitäkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pore Maskista olen tainnut myös lukea ja kuulostaa nekin hyviltä, joten minä voisin taas puolestani kokeilla mielelläni niitä!:D

      Poista
  7. Kataaaa, sää oot niin luonnonkaunis<3 Varmasti ihanaa et toi maski vei epäpuhtauksia mukanaan!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oot Emilia, kiitos<3 Olihan tuo oikein virkistävä naamio ja sai puhtoisen olon kasvoihin :3

      Poista
  8. Vaikuttaa kyllä hyvältä, vaikka mie oon mieltynyt enemmän savinaamioihin. :) Mielenkiintoinen tuote ja sie oot kyllä kaunis ilman meikkiäkin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Savinaamiot ovat varmasti myös hyviä, niitähän ei tarvi repiä niin ne eivät edes kirpaise?:) Voi kiitos paljon Milla niin se oot kuule varmasti sinäkin ♥ 8)

      Poista
  9. Noihin naamioihin ym hyvänä vaihtoehtona kannattaa kokeilla spiruliina jauhetta. Itse käytin sitä kesän ja alkusyksyn ja hertsuma miten Hyvä iho, kynnet ja hiukset! Aion aloittaa uudestaan tuonnempana spiruliinan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä Anna, mä en ole tuosta kuullutkaan joten pitääpä googletella enempi:)

      Poista
  10. Mäkin pääsin testaamaan tätä naamiota ja olin itekin tosi tyytyväinen vaikka eihän se niitä mustapäitä kokonaan poistanut :D mutta tosi freesi olo jäi kasvoille ja muuten tykkäsin :) Vitsit mä joka kerta ihmettelen sun noinkin tummaa hiusväriä kun niin pitkään tottui siihen sun blondiin, hahah! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kyllä oli pientä pettymystä mutta ihan jees naamio kyllä, puhtaita tuloksia sai vaikkei vienytkään sitä ongelmakohtaa pois minkä olisin toivonut:/ Hhaa puoli vuotta oon tällä brunella mennyt etkä vieläkään ole tottunut??:D No me ei kyllä nähdä niin usein että en ihmettele:)

      Poista
  11. Jos joitain kiinnostaa niin multa löytyy kosmetiikkatestailuihin liittyvä ns. Blogi snapchatista nimellä juliatestaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana juttu että sieltä löytyy jos kiinnostusta on:) Itse en kuitenkaan ole mikään kova Snapin käyttäjä.:P

      Poista