Sisällön tarjoaa Blogger.

Jungle park

Viimein pääsen jakamaan muutaman räpsyn tuolta Jungle Parkista, jossa kävimme Teneriffalla ollessa. Tosiaan olisin itse suosinut mielummin pohjois-osassa sijaitsevaa Loro Parqueta, mutta koska emme jaksaneet montaa tuntia istua viimeisenä kokonaisena päivänä bussissa, päätimme valita tuon lähimmän eläinpuiston.

Viimeinen kokonainen päivä oli ihan hyvä viettää näin, sillä päivä oli hieman pilvinen ja ihon oli muutenkin hyvä levätä auringosta - kieltämättä myös tylsyys meinasi iskeä ja halusi ohjelmaan jotain muuta kuin löhöilyä ja kiertelyä. Tämänkin postauksen olisin voinut raapustaa silloin kun kaikki oli vielä tuoreessa muistissa, mutta eihän se mahdollinen juttu ollut koska kyseessä olen minä, hha.

Anyways, lähdimme kohteeseen ilmaisella bussilla, joka siis kulkee tietyn väliajoin tietyiltä bussipysäkeiltä, me hyppäsimme kyytiin Tenerife Sol- hotellin edestä. Samoilta pysäkeiltä lähtee myös ilmaiset bussit Siam Park-vesipuistoon ja Siam mall-ostoskeskukseen - nuo oli kyllä yllättävän lähellä että sinne oli ihan hyvä kävellä, mutta Jungle Park sijaitsi sen verran ylempänä saarta, joten sinne oli hyvä huristaa bussilla.

junglepark-flowers-yellow-kotkapuisto-tenerife-teneriffa

apinat-teneriffa-jungle-park

junglepark-katzariina-finnishblogger-tenerife

junglepark-jungle-tenerife

pizza-junglepark-food

katzariina-jungle-park-blogger-tenerife

mangusti-teneriffa-junglepark

Itse olen kerran aikaisemmin ihan pienenä tyttönä käynyt kyseisessä eläinpuistossa joka tunnetaan muuten myös kotkapuistona. Muistissa oli kyllä se, että tämä oli melkoinen viidakko täynnä riippusiltoja, vesiputouksia, sun muuta trooppista kukkasta ja kasvustoa. Upea paikka!

Puistossa on myös kotka- ja merileijonaesityksiä, olikohan myös papukaijaesitystäkin. Merileijonaesitystä kävimme katsomassa mutta lintujutut eivät oikein iskeneet. Onhan se eläinpuistoissa käyminen ihan mukavaa ajanviettoa ja itse nautinkin kovasti siellä kiertelystä, mutta välillä sai voivotella kuinka pienessä tilassa jotkut eläimistä ovat. No sille ei voi mitään.

Nyt oli muuten hyvä tuuri siinä mielessä että yleensä leijonat, tiikerit sun muut ovat olleet nokosilla eläinpuistossa käydessä, mutta tuolla lähes kaikki oli ylhäällä lukuunottamatta pantteria jonka olisin kyllä mielelläni nähnyt. Nuo isot kissaeläimet ovat melkoisen ylpeän ja upean näköisiä.

Oikein ihanaa sunnuntaita!
Eläinpuistokokemuksia jaettavaksi? Kerro ihmeessä ♥

Kata

11 kommenttia

  1. Oi vitsit, tuolla on kyllä upean näköistä! Mulla on tosi ristiriitaiset fiilikset noita eläinpuistoja kohtaan. Jotenkin tuntuu pahalta edes ajatella, että luontoon kuuluvat eläimet teljetään häkkeihin ja/tai laitetaan asumaan maahan ja sellaisiin oloihin, jossa ne eivät luonnossa asu eivätkä välttämättä edes selviytyisi. Toisaalta uskon ja toivon, että niillä eläimillä on noissa puistoissa kuitenkin ihan hyvät oltavat. Toki varmaan riippuu aika paljon ihan siitä, missä maassa ollaan, mutta kuitenkin :)

    Kauniita kuvia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin sanoa samaa, että hieman ristiriitaisia fiiliksiä näitä kohtaan on. Luontoon kuuluvat eläimet tosiaan ansaitsisi olla luonnossa, mutta näissäkin on varmasti niitä jotka on syntynyt tuonne ja eivät pärjäisi luonnossa. Kaikki puistot joissa olen vieraillun on onneksi ollut sellainen fiilis että niillä on hyvät oltavat ja niistä välitetään - ja se näkyy. Toivottavasti en törmää koskaan sellaisiin missä ei näytä siltä. Kiitos Linda ♥

      Poista
  2. Kyllä sille voi mitään - Eläintarhoissa,joissa eläimillä on huonot oltavat, ei ole pakko vierailla tukemassa niiden toimintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin että tällainen kommentti saattaakin tipahtaa tänne.:) Tuo on aivan totta! Minä olen samaa mieltä kuin sinä, että sellaisista tulee pysyä kaukana, en missään nimessä tukisi sitä. Kuten Lindallekin sanoin, onneksi en ole törmännyt vielä sellaisiin eläinpuistoihin joissa näyttää siltä että niillä on huonot oltavat. Miehen kanssa keskusteltiinkin tuolla ollessa näistä asioista ja pisti miettimään. Tuolla kaikki oli kuitenkin onneksi hyvin ja niistä välitetään, se kyllä näkyi.

      Poista
  3. Mä tykkään reissuilla aina käydä erilaisissa puistoissa :) Tarkoitan siis ihan puistoja enkä eläipuistoja. Vaikka eläintarhoissakin on jonkun verran tullut käytyä, mutta enemmän iskee sellaiset puistot vaan kasveineen ja kukkineen. Lissabonissa taitaa olla kaksi parasta puistoa missä olen käynyt <3 Upeita kuvia oot ottanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina kommentista! Joo mä en itse aisassa oo koskaan käynyt puistoissa joissa on pelkästään kasveja ymmä ym + se pääsymaksu. Muuten tietty tykkään kierrellä puistoissa, esim Lontoossa ja New Yokissa oli ihana istahtaa hetkeksi - etenkin Nycissä istahtaa keskelle vihertävää aluetta jonka ympärilä on paljon korkeita pilvenpiirtäjiä. Huikeeta! Joskus olisi kyllä kiva käydä siellä talvipuutarhassa mistä sinä hetki sitten julkaisit postauksenkin!:)

      Poista
  4. Tykkään ihan hurjana tuosta sun asusta näissä kuvissa! Ihan täyttä rakkautta ♥

    VastaaPoista
  5. Näyttääpä nätiltä paikalta! :) Itsekin tykkään vierailla sellaisissa paikoissa, joissa eläimillä on selkeästi hyvät oltavat, mutta esimerkiksi Korkeasaaressa en ole käynyt enää vuosiin, sillä tuntuu että etenkin suuremmat kissaeläimet ovat siellä todella stressaantuneita :( Ihania kuvia oot kuitenkin saanut kameraan taltioitua ja tuo siun outfit on perfect! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä olikin!:) Mäkään en ole Korkeasaaressa käynyt aikoihin, mielenkiinnolla kyllä kävisin mutta inhottavaa kuulla jos siellä ei näyttäisi kaikki olevan hyvin:o Luulisi että edes Suomi panostaisi tällaisiin.. Hhih kiitoskiitos, ihana kuulla että tykkäät asusta ja kuvista ♥

      Poista
  6. Vitsi toi eläinpuisto on varmasti ollut ihana kokemus noiden maisemien puolesta, mutta fiilaan sua tosta eläinten pienestä asuintilasta :(
    Ihana kesäasu sulla taas ollut päällä ja aiettä pizzaa<3 Pikkunen nälkähän tässä iskee töissä :D

    VastaaPoista