Sisällön tarjoaa Blogger.

Summer bucket list 2017

Mä olen odottanut innolla että pääsen julkaisemaan tämän Summer bucket listin teille, sillä tämä on viimeinen askel siihen kesään! Perinteenähän mulla on ollut jo muutamia vuosia että julkaisen kyseisen listan teille toukokuun viimeinen päivä ja siitä aion pitää kiinni - toteutushan tapahtuu kesäkuukausina eli kesä-elokuu ja sitten syksyllä tsekataan mitä tulikaan tehtyä listalta.

Tämän vuoden Summer bucket listissä on sitä perus settiä, mutta hieman myös erilaisempaa menoa ja meininkiä kuin mitä viime vuosien perus ui paljon, syö paljon, grillaa paljon ymmä ym.. Kuvitin postauksen kuvilla joita räpsin viime viikolla, kun saimme nauttia muutamista ihanista säistä. Päivältä jona sain jo vähän rusketusta pintaan helppoa kun Teneriffan pohjat on alla, ehkä paloin hieman, kävin rannalla ja kahlasin rantavedessä, söin ekat mansikat ja pensasmustikat, herkuttelimme lohisalaatilla ja vohveleilla. Tuona päivänä tuntui kun kesä olisi jo saapunut ♥

mustikoita-mansikoita-strawberries-blueberries-kevät-kesä-summer-bucket-list

Hyppää vaatteet päällä veteen
Käy piknikillä
Festarit

Vietä keskikesän juhlaa koko se viikonloppu
Pyörälenkkejä N:n kanssa
Etsi neliapila

Grillaa vaahtokarkkeja
Vieraile muutamassa eri kaupungissa
Käytä aurinkorasvaa litratolkulla

Mökkireissuja perheen ja miehen kanssa
Miittaa blogityttöjen kanssa
Käy elokuvissa pitkästä aikaa

rannalla-kahlaus-varpaat-kesä-kevät

Käy risteilyllä
Tee itse mehujäitä
Valitse uusi ravintola vanhan sijaan (Kuopiossa)

Käy terassilla
Laita oma terassi kesäkuntoon..
.. ja nautiskele siinä kesäiltoina

Käy leffassa sadepäivänä
Pese hiukset lammessa/järvessä
Dippaa mansikoita taloussuklaaseen

Käytä mahdollisimman vähän meikkiä
Käy siskonpoikien kanssa Fonttanellassa
Vietä extempore hetkiä

summer-bucket-list-kesän-tavoitteita-katzariina

Aja johonkin katselemaan auringonlaskua
Tee suuri kuvasaldo koko kesältä
Kuvaa mahdollisesti myös videonpätkiä kesällä

Puhalla saippuakuplia
Lenkkeile mahdollisimman paljon Puijon metsäpoluilla
Näe ja pidä yhteyttä ystäviin

Vietä sadepäivä HopLopissa siskonpoikien kanssa
Maista uutta jäätelömakua kioskista
Säästä rahaa kesän riennoista huolimatta

Käy viinijuhlilla
Tee jotain aivan uutta
Heitä talviturkki kesäkuussa

blue-nun-sparkling-wine-kuohuviini

Tänä vuonna saimme onneksi miehen kanssa kesälomat samaan aikaan alkavaksi! Lomamme alkaa heinäkuun kolmannella viikolla ja suunnitelmia ei ole sitten minkäänlaisia, ihana viettää mahdollisesti niitä extemporehetkiä! Itselläni loma loppuu viikkoa aiemmin kun N:llä, hän saa siitä vielä jatkaa yhden moisen viikon. Syksylle jäi meillä molemmilla yksi kesälomaviikko koska, no siitä lisää myöhemmin! ♥ Instan seuraajat varmaan tietäneekin jo, vinkvink @kataaz

Ajatella että viime vuonna tänä päivänä heitettiin N:n kanssa talviturkit, mutta tänä vuonna ei ole edes käynyt mielessä että käytäskö mökillä uimassa - varsinkin kun viime viikolla nilkkoja vihloen sai kahlailla siskonpoikien kanssa järvessä. On tämä toukokuu vaan ollut kolea, onneksi tässä loppukuusta on edes hieman lämmittänyt välillä. Toivotaan että kesäkuussa pääsee heittämään talviturkin! Joskus se on venynyt loppukesälle joten tuossa nyt tavoitetta näköjään kun on niin kylmä.

Kertokaahan muutama teidän kesän suunnitelmanne..? 
Oikein ihanaa alkavaa kesäkuuta ♥

Kata

17 kommenttia

  1. Oi miten ihania suunnitelmia! :) Mulla on vain yksi kesälomasuunnitelma: lähteä johonkin paikkaan, jossa on varmasti lämmintä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna!:) Hha tuo on aivan varmasti hyvä suunnitelma, varsinkin jos Suomen kesä on kokonaan kolea. Toivotaan että kuitenkin lämpö tulisi:)

      Poista
  2. Aivan ihana bucketlist kesälle<3 Mulla paljon samoja juttuja tiedossa :') Tosi kiva et saitte myös lomat osittain samaan aikaan, niin pääsette sit nauttimaan yhessä niistä spontaaneista jutuista :-* Ja hei Rodos <3!!! En malta oottaa matkapostauksia ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia 8) Näitä löytynee varmasti muidenkin listalta! Tuo on kyllä ihan super että saatiin lomat samalle aikaa, varsinkin kun tää on kokonainen kunnon pitkä loma mulla ikinä, yay! ♥ Rodos<333 Mäkään en malta oottaa!

      Poista
  3. Tulipa ihana kesäfiilis tätä lukiessa! :) Piknikit, toisiin kaupunkeihin tehdyt minireissut ja mahdollisesti joku risteilykin kuuluu myös oman kesän suunnitelmiini ♥ Ja ihana päästä taas kesällä näkemään! :-* Tosi kiva että teillä on miehenne kanssa loma samaan aikaan, ihan mahtavaa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että levitän kesäistä fiilistä;) Tässä on varmasti tosiaan monia mitä löytyy muidenkin listalta:) Ja joo, en malta oottaa että pääsen näkemään teitä kaikkia ihania<3 Ja samaan aikaan loma miehen kanssa on tosiaan niin mahtava juttu etten voi olla kuin kiitollinen<3

      Poista
  4. Tosi kiva lista sullakin! Tossa on hurjasti sellaisia juttuja, joita toivottavasti saan itsekin toteutettua kesän aikana :) Mäkin odotan hurjasti jo sitä blogimiittipäivää! Toivottavasti meille sattuu yhtä ihanat ilmat kuin viimekin vuonna<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Tässä on tosiaan varmasti paljon sellaisia mitä löytyy monen listalta tai ihan vaan kesän tavoitteista/tekemisistä:) Mäkin toivon että meidän miittipäivää suosii hyvä sää, ei haittaa vaikka ois yhtä helle kun viimekskin;)<3

      Poista
  5. Vähän ihania asioita sun bucket listalla!♥ Voisin toteuttaa näistä melkein jokaisen itsekin :) Tosiaan sen verran kylmä sää ja vesi, että ei kauheasti tee mieli pulikoimaan :D Kiva, että teillä sattuu lomat samaan aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi<3 Ihana kuulla että tykkäsit 8) Sunkin lista oli täynnä juttuja joita itsekin voisin toteuttaa;) Jospa kohta säät lämpiis, tekee jo mieli mökille uimaan ja saunaan muuten jos sää tosiaan suosis:)

      Poista
  6. Kyllä nuo suunnitelmat kuulostaa niin ihanilta! Ihan mahtavaa, että kesä on täällä, vaikka sää saattaa vielä olla vähän heikohko :D Oot listannut tähän tosi kivoja juttuja ♥ Ihana kun lukee näitä postauksia, niin itselläkin kesäfiilis nousee oikein kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellanoora, niin mustakin! Kunhan ois ilmoja niiden toteuttmiseenkin:) Kesäfiilis nousee kyllä kieltämättä näitä lukiessa ja niin se teki tätä tehdessäkin:)

      Poista
  7. Ihania suunnitelmia sulla kesäksi! <3 Toivon, että sulle tulee aivan mahtava sekä ikimuistoinen kesä :) Toivon myös, että me törmättäisiin kesällä ;)<3 Mä en oo muuten pitkään aikaan tehnyt itse mehujäitä, mutta oon nähnyt paljon kuvia sellaisista mehujäistä, joissa on marjoja ja hedelmiä! Niitä olisi todella kiva kokeilla :D Samoja suunnitelmia löytyy myös täältäkin, festarit ja jotain extemporea ainakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina<3 Minäkin toivon sitä samaa sinulle:) Ja ehdottomasti toivon että törmätään, eiköhän jos kerta blogimiitti on ja molemmat päästään paikalle;)<3 Uuu nuo mehutjäät kuulostaa hyvälle, mä en ole koskaan tehnyt ja tänä vuonna kyllä pakko kokeilla:) Ei niitä kaupan valmispusseja vaan että ihan itse tekisi:) Ihanalta kuulostaa kyllä sunkin suunnitelmat, festarit ja extemporet;)<3

      Poista
  8. Olipas kiva lista! Toivottavasti pääset toteuttamaan mahdollisimman monet jutut näistä :> Tuo toisiksi viimeisin kuva susta on aivan ihana! <3

    Itse oon, ihme ja kumma, heittänyt talviturkin jo menemään! Usein teen sen vasta juhannuksena, mutta tänä vuonna tein sen jo peräti kaksi viikkoa sitten, kun vielä oli niitä niin sanottuja helteisiä päiviä... :'D Omat kesälomasuunnitelmat rajoittuvat aika paljon, koska oon koko kesän töissä. Mutta onneksi sulla on sentään suunnitteilla kaikenlaista mukavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Emmi ♥ Toivotaan todella että moni toteutuu, eihän näistä stressiä pidä ottaa ja pidä alkaa kirjaamaan jokaista kohtaa, vaan tekee mitä tekee ja kesän lopulla voi kahtoo onko mitään näistä toteutunut 8)

      Ohhoh viluhan tässä iski kun sanoit että talviturkki on lähtenyt siellä jo menemään:'D Siellä on kunnon helle ollut sit, täällä ei ihan niinkään:/ Mulla on tänä vuonna eka pitkä kesäloma joten menneet kesät on tosiaan tullut tehtyä vaan töitä (viime vuonna oli 6päivän loma) joten voin sanoo että vaikka ootkin koko kesän töissä, niin silti saa paljon aikaan jos vaan niin haluaa!:D Tulet varmasti huomaamaan sen;) Kokemusta on:)

      Poista
  9. Ihania juttuja oot listannu, niin kattavasti ja kivan erilaisia! :) Nää bucket listit on kyllä kivoja kun voi virittäytyä kesäfiilikseen, vaikka ulkona on vielä melko viileetä!:D

    VastaaPoista