Sisällön tarjoaa Blogger.

30 kysymystä meikkaamisesta

Aurinkoista torstaita lukijat! Sain Lipstick Love blogia pitävältä Lindalta huhtikuussa ihanan haasteen, jossa vastaillaan 30 eri meikkausta koskevaan kysymykseen. On oikein mukava saada näitä kauneuteen liittyviä haasteita, vaikken olekaan kosmetiikkabloggaaja. Blogissani kuitenkin näkee nykyään paljon kauneuteen liittyviä postauksia, joten kyllä tällaiset haasteet ansaitsee ehdottomasti paikkansa myös tästä blogista!

Käytin nyt tylsästi kahta kuvaa jotka vilahti jo viime kesänä blogissa. Nimittäin tuo toisen kuvan kulmaväripaletti ei näytä enää kauniilta kovan käytön jälkeen että sen voisi kuvata!

EUCERIN-CC-CREAM-sensitive-skin-cc-voide-aurinkosuoja-50

1. Minkä sävyinen huulipuna sopii sinulle parhaiten? Entä huonoiten?
Voi kun tietäisi mitkä ne oikeasti ovat. No omasta mielestäni mulle passaa punaiset. Tumman violetti ei varmaan niinkään, ainakaan en koe niitä omaksi.

2. Millä levität meikkivoiteesi?
En käytä meikkivoidetta, ollako tämä sitten virhe vai eikö olla.. En vaan voi sietää sitä paksuuden tunnetta mikä nassulle tulee kun meikkivoiteen pistää. Nyt olen tosi alkanut käyttämäät ohutta kerrosta tätä Eucerin sun CC voidetta jonka sai viime kesänä blogimiitin goodie bagista. Sen levitän meikkivoidesiveltimellä tai ihan sormin.

3. Teetkö ensin silmämeikin vai meikkipohjan?
Ennen tein ensin pohjan ja sitten silmät. Sitten ystävä sanoi muutama vuosi sitten ettei näin kannata kun silmämeikki varisee juuri tehdylle pohjalle ja niinhän se oli. Kimaltavat luomivärit pitkin poskia ei näyttänyt kivalle. Ja vaikka kuinka vaikealta se tuntui niin kyllä sitä vaan on nyt vaihdettu että ensin silmät ja sitten pohja. Tosiaan nykyään en paljoa silmiä laita kun on volyymiripset, mutta silloin tällöin tulee laitettua luomivärit ja rajarit.

4. Mainitse kolme suosikkimeikkibrändiäsi. Miksi juuri ne ovat suosikkejasi?
Pakko sanoa että L´Oreal - aina jos tarvin jotain uutta niin se on miltä aina ensin tsekkaan. Lumene on myös jees joten nää on kai niitä vakioita.. Luomivärit Urban Decayltä, näihin olen hurahtanut kovasti. NYX on ihan jees huulituotteiden kohdalla, vaikka niissäkin on suuria pettymyksiä ja sitten ihan tosi hyviä sellaisia. 

5. Kumman valitset: voimakkaan silmämeikin ja kevyesti meikatut huulet vai räväkästi meikatut huulet ja kevyen silmämeikin?
No se riippuu täysin päivästä. Ennen vannoin tummien silmien ja kevyen huulimeikin nimeen mutta nykyään tykkään laittaa huuliakin. Joskus voi meikata voimakkaasti jopa molemmat, en pistä itse pahakseni. Joskus jopa mietin tuota sääntöä että miksi täytyy olla joko tai?

6. Onko sinulla jokin "luottomeikki", jonka tiedät aina onnistuvan ja joka näyttää aina hyvältä?
Haha, volyymiripset kun nykyään on niin luottomeikki on tosiaan meikkipohja ja kulmat + joskus jotain huulikiiltoa/sävytettä/punaa ja done!

7. Suosikkiluomiväripalettisi tai yksittäinen luomiväri?
Neidin, joka minut tähän haastoi, blogiarvonnasta voitettu Urban Dacey Naked Basics luomiväripaletti on minun suosikkini.

8. Korjailetko meikkiäsi yleensä päivän aikana?
No joskus en lainkaan. Joskus taas kerran tai pari, painelen paperilla kasvoista ylimääräisen puuterin/kiillon ja lisään hieman puuteria jos on tarvis. Huulimeikkiä korjailen useasti. 

9. Käytätkö meikinpohjustusvoidetta? Mikä on suosikkisi?
Käytän L'Orealin Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primeriä ja sain järkyttyä sitten kun luin tätä samaista haastetta Sannan blogista, että kyseinen primer on vissiin lopetettu. Nice, omani vetelee viimeisiään, mitä mä nyt ostan?

10. Kuinka kauan aikaa sinulla menee normaalin arkimeikkisi tekemiseen?
Ennen meni hurjasti pidempään, mutta volyymiripsien vuoksi aikaa on kulunut yli puolet vähemmän, ehken joku 10-15 minuuttia.

lumene-kulmavärisetti-puuterimainen

11. Lisäätkö ripsiväriä myös alaripsiin?
Joskus kyllä, joskus en.

12. Irto-, kivi- vai meikkipuuteri?
No ehdottomasti meikkipuuteri, tosiaan kun en sitä meikkivoidetta käytä niin meikkipuuteri on sitten se pakollinen paha. 

13. Kokeiletko mielelläsi uusia meikkityylejä vai pysytteletkö mieluummin tutussa ja turvallisessa?
Joskus on aikakausi jolloin haluan kokeilla erilaisia silmämeikkejä, mutta nyt on se aika että pysyttelen tutussa ja turvallisessa. Lisäksi volyymiripsien kanssa en jaksa pahemmin alkaa mitään erilaista kokeilemaan - ainakaan nyt kun oon vielä aika uusi volyymiripsien käyttäjä joten nää on kuin ihan uusi pysyvä silmämeikki, hha.

14. Ehdottomasti paras tuote kulmien meikkaamiseen?
Viime vuonna kesällä saimme Goodie bagit blogimiitissä ja se sisälsi Lumenen kulmavärisetin, jossa oli puuterimaisia värejä ja vannoin tuossakin vahamaisen nimeen. Sanoin vielä etten usko mieleni muuttuvan. No sehän muuttui, tuo on ihan hyvä kulmatuote ja nyt se on ollut käytössä pitkään. Ei tämä nyt varmaan se paras ole mutta siis, menee kun haluan tehdä mahdollisimman luonnolliset!

15. Kuinka usein peset meikkisiveltimesi?
Noh kerran viikossa pyrin pesemään. Se on sitten eri juttu onnistunko siinä.

16. Miten arki- ja juhlameikkisi poikkeavat toisistaan?
Ei ne taida poiketa. Tälläydyn lähes aina samaan tapaan. Ja taas, ne volyymiripset tosiaan ovat muuttaneet hieman meikkirutiineita, joten niin.. 

17. Mielipiteesi nestemäisistä huulipunista?
Nooh, niitä on olemassa ihan tosi kehnoja kuten myös ihan hyviä sellaisia. Tykkään jos hyvä sellainen sattuu kohdalle.

18. Minkä meikkibrändin toivoisit seuraavaksi rantautuvan Suomeen myytäväksi kivijalkaliikkeisiin?
Enpä osaa sanoa, tää on varmaan niitä kosmetiikkabloggaajien kysymyksiä, hhi.

 19. Onko sinulla jokin kipuraja, jota enempää et ole valmis maksamaan mistään yksittäisestä meikkituotteesta?
Maksimi meikkituotteesta, hmm yli 60€ on kipuraja. Ja jos maksaa yli 30€ niin täytyy olla kyllä jokin luomiväripaletti kyseessä koska siitä saa enempi irti. Esimerkkinä nyt voisin ostaa ja aionkin joskus ostaa Urban Daceyn luomiväripaletin ja sehän on sen abouttiarallaa 54€ ja olen todellakin valmis maksamaan siitä, sillä se on sen arvoinen.

20. Varjostatko kasvojasi? Jos varjostat, millä tuotteilla?
Hmmmm.. Cocopandalta olen tilannut yhden varjostus- ja korostuspaletin, enpähän muista mikä se on. Joskus varjostan, mutten yleensä. Esimerkiksi suurina juhlina ja joskus kun lähden viihteelle, saatan sillä vähän varjostella.

ecotools-siveltimet

21. Kiinnitätkö valmiin meikin meikinkiinnityssuihkeella?
En, en edes omista sellaista. 

22. Paras sivellin luomivärien häivyttämiseen?
Tilasin hetki sitten lisää Ecotools-siveltimiä ja siellä nyt taisi tulla elämäni ensimmäinen kunnon häivytyssivellin. Se varmaan voittaa ne millä yleensä olen häivytellyt, kun ne eivät ole olleet "oikeanlaisia" siveltimiä häivytykseen.

23. Tykkäätkö meikata muita ihmisiä?
No serkkuni joutuu silloin tällöin meikattavakseni ja se on ihan hauskaa jos on fiilistä ja aikaa. Muita en sitten jaksakaan meikata, hän on sellanen spessu. Ja noh, en koe olevani edes niin hyvä että kukaan haluaisi meikattavakseni..

24. Onko sinulla meikkejä, joita koitat säästellä ja joita käytät siksi vain harvoin?
No kyllä sitä nuorempana oli, muttei enää. Yritän nykyään vain karsia niitä käyttämättömiä pois niin paljon kuin mahdollista ja tietysti ostan vain harvoin meikkejä.

25. Paras irtoripsimerkki?
Mä en ole koskaan tullut toimeen irtoripsien kanssa, en vaan saa niitä paikalleen ja sen vuoksi niitä tuli harvoin käytettä, en itse asiassa lähes ikinä käyttänyt.

 26. Suositko luomiväreissä enemmän matta- vai shimmersävyjä?
No shimmersävyjä, mutta kyllä se mattakin menee. Urban Daceyn palettini sisältää lähestulkoon vain mattasävyjä, mutta silti se on suosikki palettini vaikka shimmerit on mieleisempiä.

27. Voidemainen vai puuterinen poskipuna?
Puuterimainen. Mä en ole koskaan kokeillut voidemaista ja hetki stten luin että ne ovat myös aika haastavia. Saa nähdä tuleeko ostettua ainuttakaan, tekisi kyllä mieli kokeilla.

 28. Käykö sinulle koskaan niin, että huomaat kotiin päästyäsi valitseneesi kaupasta täysin vääränsävyisen meikkivoiteen, peitevoiteen tms.?
En käytä meikkivoidetta, peitsevoiteessa näin ei ole vielä käynyt ja toivottavasti ei käykään.

29. Kuinka monta huultenrajauskynää omistat?
Ehken muistaakseni 6 kappaletta.

30. Onko meikkaaminen sinulle pakkopullaa, intohimo vai jotain siltä väliltä?
Joskus meikkaaminen ei kiinnosta lainkaan, sellainen laiskankausi tulee. Yleensä se on ollut intohimo ja osa minua. Nykyään vähemmän tulee meikattua volyymiripsien takia mikä ei siis haittaa. Mutta siis, rakastan meikkaamista!

loreal-poskipunapaletti-ambers-ecotools-kabukisivellin-urban-decay-naked-basics

Haluaisin haastaa tähän taas jokaisen, joka yhtään tykkää kirjoittaa kauneusaiheisia postauksia blogiinsa.

Hauskaa pian alkavaa viikonloppua!

Kata

10 kommenttia

  1. Oli kyllä kiva lukea tätä! Itsehän myös tein tämän haasteen sillon huhti-toukokuussa ja oli kyllä super hauska toteuttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sinä tykkäsit 8) ♥ Joo minä luin mielelläni silloin sinunkin vastaukset tähän, harmitti että itsellä kesti niin tämän julkaisussa, kun oli niin hurjasti kaikkea muuta jonossa jotka halusin edes jotenkin reaaliajassa ulos:) Onneksi tällaiset haasteet ei ns. "vanhene" koskaan:'D

      Poista
  2. Ihan mahtavaa, kun säkin vastailit näihin<3 :) Milloinkohan mä oppisin tekemään ensin silmämeikin ja sitten vasta meikkipohjan? :D Jotenkin toi on mulle vaan niin älyttömän vaikeeta, vaikka aina silloin tällöin koitan opetella tota. Noi Ecotoolsin siveltimet on tosi kivan näköisiä :) Melkein tekisi itsekin mieli ostaa noita testiin, mutta mä just ostin uusia siveltimiä eikä oo tarvetta enää useammalle. Tällä hetkellä ainakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan nää niin hurjan kivoja kysymyksiä, anteeksi että tässä kesti <3 ;) Kyllä se oikeesti vaan menee kun sitä alkaa tekemään. Alussa mä joskus tosin unohdin ja aloin jo meikata silmiä, no sitten tein loppuun ihan normaalisti eli silmät eka ja sit pohja, seuraavanapäivänä taas uusi yritys. Pikkuhiljaa, kyllä se muistaa:)
      Minä itse pidän kovasti nuista ecotoolseista, kun ne ovat hinta-laatu suhteeltaan todella hyviä, lisäksi pidän niiden pehmoisuudesta ♥ Mä en kovin ekologinen ihminen muutoin kyllä ole niin jännä että suosin nuita:')

      Poista
  3. Olipa kiva lukea siun vastauksia, miunkin pitäisi jossain välissä kyhäillä vastaukset tuohon! :) Itsekin mietin joskus että miksi on valittava vain joko näyttävät silmät tai huulet, kun voi tehdä molemmat?! :D Täällä myös toinen, joka ei ole oppinut irtoripsiä silmiinsä laittamaan - volyymiripset ovat siis siitä hyvät ;) Ihanaa viikonloppua Kata ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että sielläkin tykättiin:) ♥ Vastaile sinäkin ihmeessä näihin, haluaisin mielelläni lukea sinunkin vastauksesi! Ja äläpä muuta sano tuon "säännön" suhteen. Mä joskus meikkaan molemmat ihan näyttäviksi eikä se näytä pahalta;) Hha nneks meille tahmatassuille on volyymiripset, ei niiden irtoripsien kanssa mitään tule..:D Ihanaa viikonloppua sullekin <3

      Poista
  4. Sulla on kyllä aina niin nätti ja huoliteltu meikki, joten kiva kuulla vähän protipsejä ;) Mä oikeesti tarvisin kans vinkkejä, et mikä ois hyvä pohjustusvoide, kun mulla ei koskaan oo semmosta ollutkaan :'D Ihanaa lauantaita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emilia ♥ :3 Joo tosiaan pohjustusvoide vinkkejä ottaisin minäkin mielelläni vastaan, varsinkin sellaista mikä passaa hyvin jos ei käytä sitä meikkivoidetta:') Ihanaa sunnuntaita nyt puolestaan sinne;)<3

      Poista
  5. Olipa kiva lueskella tätä postausta! :)Tuo CC-voide on muuten aika hyvä, oon itsekkin käyttänyt sitä nyt! Ripset on mullakin muuttanut meikkaamista. Eyelineria ja luomiväriä oon viimeksi käyttänyt noin kuukausi sitten. Ehkä johonkin juhliin tai kun lähtee viihteelle niin voi laittaa, mutta en halua pilata ripsiä. Ja nämä kun ovat näyttävät muutenkin :) Huulipunalla saa kivasti piristettyä ilmettä ja se tekee meikistä heti hienomman.

    Mä teen kyllä edelleen ensin pohjan ja sitten silmät, mutta ehkä joskus voisi kokeilla eri tavoin :D Monet ovat valinneet tässä kysymyspostauksessa tuo voimakkaan silmämeikin ja kevyesti meikatut huulet, mutta mä valitsisin enemmin räväkästi meikatut huulet ja kevyen silmämeikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, ihana kuulla että tykkäsit! Joo tuo voide menee nyt hyvin varsinkin kun siinä on suojat ja kaikki. Tosin itse en ole kyllä meikannut lainkaan vaan pistänyt aurinkosuojaa nassuun, ei kehtaa hyvällä säällä meikkailla:D

      Joo kyllä se vaan ripset tuntuu hieman kärsivät aina kun meikkaa, huollon jälkeen en itsekään pistä mitään edes viihteelle mentäessä mitään silmämeikkiä, mutta kun alkaa olla ripset huoltoa vaille ja vähän harvemmat niin alkaa enempi meikkaus sitten silmienkin kohdalla:) Tästä muuten pitäs se postaus väsätä niinkun ajattelin aiemmin..

      Joo ehken volyymiripsien käyttäjänä valitsen itsekin räväkämmät huulet koska ripset antavat itsestään jo todella paljon näyttävyyttä ja nimensä mukaan volyymia silmiin, ettei edes ole tarve voimmakkaaseen silmämeikkiin. Ois kyllä niin paljon asiaa itse meikkauksesta volyymien kanssa että pakko se ripsipostaus väsätä kohta kunnolla:D

      Poista