Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäkuun Bette Box 2017

Ihanaa sunnuntaita lukijat! Tällä kertaa vuorossa jotain mitä olen jo pitkään pyöritellyt päässäni. Tosiaan mielessä on ollut pitkään ihanan Bette Boxin tilaus, jo itse asiassa silloin kun se tunnettiin vielä nimellä LivBox. Nyt sain pienen mahdollisuuden tutustua boxiin yhteistyön merkeissä ja odotinkin innolla kyseistä boxia, harmi vain etten päässyt heti hakemaan sitä postista töiden vuoksi mutta onneksi sain sen loppuviikosta käsiini.

Välttelin hieman muiden Bette Box postauksia ennen omani hakua, sillä en halunnut pilata omaa yllätystäni. Tässä se on hauskinta kun sisältö on täysi ylläri, ja saa jänskättää mitä sieltä boxista ilmestykään. Lämpimien säiden johdosta taidan muutenkin olla jäljessä teidän muiden postauksien suhteen, mutta varmasti eniviikolla pääseen lukemaan ja kommentoimaan jokaiseen suosikkiini ♥

bettebox-kesäkuu-2017

kesäkuu-bettebox-2017

Mennäänpä itse aiheeseen kunnolla. Kyseessähän on siis varmasti monille tuttu kosmetiikkaboxi, joka ilmestyy joka kuukausi. Se pitää sisällään 4-6 erilaista kauneustuotetta, joissa osa tuotteista on näyte- tai matkakoossa. Se on mielestäni harmi, tuotteista saisi varmasti enemmän irti jos kaikki olisivat täydessä koossaan. Tämä on kyllä oiva tapa tutustua uusiin tuotteisiin ja löytää ehken jopa uusia vakiotuotteita!

Tsekataanpa nyt boxin sisältö ja mitä mieltä minä olin koko sisällöstä kuin tuotteistakin.

bettebox-kesäkuu-nivea-oil-lotion-rode-arganoil

Nivea Oil In Lotion Rose & Argan Oil- Vartaloemulsio oli aivan ihastuttava, niin normaalille kuin kuivallekin iholle sopiva rasva. Siinä on kevyt koostumus mutta se kosteuttaa siitä huolimatta ihoa todella hyvin. Rasvat kuin rasvat ovat aina tervetulleita, koska niillä lotraan päivittäin. Etenkin jos ne sisältävät aloeveraa tai arganöljyä ovat ne kovassa suosiossani. Tämä tuli taas niin hyvään saumaan kun pian mun vartalorasvani vetelevätkin viimeisiään. Uskon että tämä puteli ei kestä mulla kauaa.

bettebox-kesäkuu-dove-body-wash

Dove Invigorating Ritual Avocado Body Wash sisältää avocadoöljyä ja kehäkukkaa, joten tuoksu on ihastuttava. Tällä hetkellä suihkusaippuanikin vetelee kyllä viimeisiään, joten tämä pääsee käyttöön vaikka hieman petyinkin että boxista ilmestyi suihkusaippua. Kuten oon ennenkin sanonut, vannon The Body Shopin nimeen ja sielläkin on  nyt suihkusaippua jota olen odotellut pääseväni ostamaan kun edellinen loppuu. Käyn aivan varmasti ostamassa TBS:ltä Virgin Mojiton koska se on niin kesäinen.

kesäkuu-betteboz-piz-buin-tan-protect-sun-lotion


Piz Buin Tan & Intensifying Sun Lotion SPF15 on vedenkestävä aurinkosuoja, joka imeytyy hetkessä. Se syventää rusketusta ja suojaa ihoa haitallisilta UV-säteilyiltä. Itse en ole vielä päässyt tätä kokeilemaan. Yleensä käytän Nivean aurinkosuojia joten tämä on hauskaa vaihtelua.
Tämä oli harmillinen juttu siinä suhteen että puteli oli pieni. Nyt kun on kesä, olisi tämä tuote voinut olla mieluummin isossa koossa ja vaikka tuo bodywash sitten minikoossa.. Monelta löytyy varmasti se suihkugeeli, mutta harmillisen moni unohtaa Suomessa aurinkorasvan käytön.

kesäkuu-bettebox-dermosil-kasvovoide-rejuvenating-cavijar-mask

Dermosil kosteuttava kasvovoide joka oli aivan ihanan tuoksuinen voide. Se on kevyt, se kosteuttaa niin ihon pintaa kuin syvempiäkin kerroksia tehden ihosta sileän ja pehmeän, plussana tämä imeytyy todella hyvin. Kasvoille ei jää lainkaan rasvaista tunnetta. Voide sopii päivä- kuin yövoiteeksi, itse pistän tätä yötä vasten.

Iroha Nature Intensive Facemask Rejuvenating Caviar Kasvonaamio eli siis juurikin kangasmainen naamio. Itse tosiaan pidän enemmän sellaisista, jotka tarraa kunnolla kasvoihin vetäen epäpuhtaudet mukanaan, mutta mielelläni katson mitä tämä saa aikaan. Yleensä nämä virkistävät superhyvin joten hellepäivänä tällainen on varmasti mukava pistää naamalle.

bettebox-kesäkuu-lumene-gel-effect-kenzo-tuoksunäyte

Lumene gel effect kynsilakka aivan ihanassa sävyssä Sunny Fields / Auringonkehrä. Minullahan on siis geelilakkaukset kynsissä, mutta varpaankynsille tuo on oiva väri. Alkukesästä uskalsin siirtää perus punaisen ja kokeilin vaaleanpunaista mikä teki varpaat sitten kuolleen näköisiksi, tämä saattaa olla vähän parempi vaihtoehto jos pinkkiä haluaa varpaisiin. Kokeilen ehdottomasti kunhan edelliset lakat kuluu varpaista.

Flowerby Kenzo tuoksunäyte ei ollut omaan nenääni sopiva. Suihkautin sitä yhden suihkauksen ranteeseen ja se lemusi siinä pitkään. Ätäkkää hajuvettä siis tämä. Tuoksu on siis voimakas ja ei ehken ihan niin nuorekas mitä itse toivon.

kesäkuu-bettebox-rela-tabs-mansikka-maitohappobakteeri

Rela Tabs maitohappobakteerikuuri oli aika hauska ylläri. Tämä kuuri lähtee käyttöön siinä Rodoksen reissun kynnyksillä. Tosin koskaan ei ulkomaanmatkan takia ole tarvinnut mitään maitohappobakteereita vetää mutta kokeillaan.

bettebox-kesäkuu-2017-sisältö

Pandan lakritsipatukka ilmestyi myös paketista. Itse en lakritsan ystävä ole, joten tuo meni miehen suuhun. Yhden palan toki maistoin ja ihan hyvää se oli, hhi.

Sisältö oli mielestäni ihan jees, mutta jäin kaipailemaan niitä meikkejä ja ehken hieman jonkinlaista monipuolisuutta. Suihkugeeli ja vartalomulsio oli aikalailla perussettiä. Silti olin ihan hyvin tyytyväinen sisältöön ja jokaikinen pääsee varmasti käyttöön.
Heinäkuun BetteBox kiinnostuttaa sillä, kun se sisältää kuulemma festareihin sopivia tuotteita. Itse kuitenkin vielä funtsin tilausta, sillä en ole vielä varma lähdemmekö Juhannuksena festareille niinkuin alunperin piti. Sää kuitenkin näyttää niin kurjalta että kolmen päivän telttayöpyminen ei kuulostaa järin mukavalta sateessa ja kylmässä. Saa nähdä mennäänkö vielä viimehetkellä Juhannuksen viettoon Himokselle, jääkö festarit tänä kesänä kokonaan pois, vai suunnataanko jollekin muulle loppukesästä.

Mitä mieltä te olette kesäkuun boxin sisällöstä?
Entäpä kiinnostaako teitä tuo heinäkuun boxi?

Kata 

* postaus toteutettu yhteistyössä Bette Boxin kanssa, tuotteet saatu

24 kommenttia

  1. Ihan mukavan oloinen boxi ja noista olisi lähes kaikki tulleet mulla käyttöön, mutta silti boxi vaikuttaa jotenkin vähän tylsältä :D Juuri sitä monipuolisuutta ja meikkejä tuo kaipaisi...Tilasin livboxia joskus pari vuotta sitten ja oon nyt harkinnut bette boxin tilausta, mutta toistaiseksi taidan jättää tilaamatta, kun entisetkään kosmetiikkatuotteet eivät tunnu kuluvan loppuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kaikki tosiaan tulee käyttöön lukuunottamatta tuoksunäytettä:D Silti tosiaan jotain puuttui, varmaan joku meikki;) Mulla taas entiset kosmetiikkatuotteet ovat alkaneet vajua niin uskaltauduin tätä kokeilla ja nyt tekisi kyllä oikeesti mieli laittaa tuo heinäkuun boxi tilauksen:D Saa nähdä. Festareille en enää kesäkuun jälkeen lähde niin tuntuu hupsulta saada sit festaritavaraa..

      Poista
  2. Upea väri tuossa Lumenen kynsilakassa! :) Monipuolisuutta taisin odottaa enemmän tältä boxilta, joskus olen Liv boxiin tutustunut ja siinä oli todella monipuolisesti eri tuotteita. Festareille sopiva BetteBox kuullostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihastuin täysillä tuohon sävyyn. No tämähän on livbox ennen ollut, eli kyseessä kyllä sama - eri nimellä ? Näin mä oon ymmärtänyt:') Anyway olihan tämä sinänsä kyllä kiva sisällöltään, mutta olisi ollut ihana saada joku meikkituotekin kesää vasten:)

      Poista
  3. Boksi vaikuttaa ihan kivalta, kivoja tuotteita suurin osa! :) aurinkorasva tosin olisi hyvin voinut olla se täysikokoinen :) mulla varmaan kaikki tuotteet olisi kyllä käyttöön päässyt! Mäkin oon harkinnut tämän boksin tilausta kun livboxia tuli tilattua usein, mutta vielä en ainakaan ole saanut aikaiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä:) Kaikki pääsee täälläkin varmasti käyttöön paitsi tosiaan tuo tuoksunäyte. Odotan innolla heinäkuun boxia, vaikken sitä itse tilaisikaan niin muiden blogeista voi kuikuilla mitä sieltä tulee ja harmitella sitten JOS sitä en päädy tilaamaan:D

      Poista
  4. Olen aina muiden blogeista näitä bette box -postauksia lueskellut ja nämä kuulostivat tuota hajuvettä lukuunottamatta oikein kivoilta tuotteilta! Ymmärrän kyllä, että meikkejä olisi ollut kiva löytää laatikosta, mutta ehkäpä sitten seuraavasta löytyisi enemmän toisenlaisia ja monipuolisempia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mahtavaa että siellä samaistuttiin sinänsä sisältöön:D Tuoksunäytehän oli varmasti jonkun nenään sopiva ja siksi ihana lisä boxiin, mutta omaan nenääni se ei ollut mieluinen. Jos kyseessä olis ollut vaikka joku makeampi niin varmasti olisin tykännyt 8)

      Poista
  5. Mullekin tulee Bettebox ja tää oli kyllä hyvä boxi siinä mielessä että kaikki menee käyttöön itselleni. Paitsi se tuoksu menee äidille koska hän tykkää siitä :D Meikkejä vois munkin mielestä olla enemmän mutta jos ens kerralla olis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein ihana että siellä tykättiin Boxista ja kaikki pääsi käyttöön!:) Mä vielä funtsin seuraavan boxin tilausta, siinä on kuitenkin yksi tuote paljastunut millä en tee mitään.:D Mutta ehken elokuun boxi sitten;)

      Poista
  6. Aika hyvänoloinen boksi tämmöiselle naturelliellille olisi ollut tämä boksi :D yhdet festarit on pienesti mielessä heinäkuun lopulla kun Innaa houkuttaisi lähteä kuuntelemaan, mutta mentäisiin sinne varmaan vain yhdeksi päiväksi, joten festariboxille tuskin olisi käyttöä :) Voisin hyvin kuvitella mitä tuotteita sieltä paljastuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih, ihana Jenniina! Oli tämä ihan jees toiaan, suurinosa kuitenkin pääsi käyttöön tääällä joten mitäpä sitä valittamaan:) Ooh Inna olisi munkin suosikki, toivottavasti pääsette lähtemään:) Mä jotenkin veikkaan taasen että festariboxin sisältö on lähinnä sellaista joka menisi paremmin yhden päivän festareille (?) Saa nähdä, odotan innolla sitä kunhan siitä alkaa postauksia tulemaan:)

      Poista
  7. Ihan kivoja tuotteita tuossa boksissa, mutta tosiaan meikit olisivat olleet kiva lisä :) Toisaalta kesällä tulee rasvailtua ihoa auringon takia yhtä paljon kuin talvellakin :D Tuo aurinkovoide kuulostaa myös hyvältä tuotteelta, harmi että oli pieni pakkaus. Mä en oo myöskään maitohappobakteereja syönyt reissuissa ja hyvin vältyi jopa Egyptissä kaikilta pöpöiltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasvasta olin todella ilonen ja tyytyväinen, koska tosiaan lotraan sillä päivittäin. Meikkejäkin tosin kesällä tulee niin harvoin käytettyä koska toivoo mahdollisia helteitä, joten mitäpä niilläkään toisaalta olisi tehnyt;D Aurinkovoide tosiaan harmittaa pienen kokoisena.
      Oho tuo on jo hyvä, koska Egyptiin kähtiessä itse varmaan tulisi varmistettua maitohappobakteereita syömällä ettei mitkään pöpöt iskisi. Mä en ole ksoakan ottanut niitä reissua vasten mutta tosiaan Thaimaaseenkin mennessä varmaan tuisi harkittua ottaako vai eikö.:D

      Poista
  8. Mä niin itsekkin tykkäsin tästä boxista! :) Ihania juttuja<3

    VastaaPoista
  9. Tää oli sinänsä tosi kiva boksi, kun tuotteista iso osa oli täysikokoisia. Viime kuu oli pelkkiä näytekokoja ja mulla meinasi mennä hermot koko boksin kanssa :D Sisältö muuten on aika peruskamaa, just suihkugeelejä ja rasvoja ja olisin ehkä toivonut mukaan jotain vähän erikoisempaa. Ja ne meikit on aina sellasia, mitä itse kaipaan :D

    Toi Kenzon tuoksu ei miellyttänyt muakaan. Ei se mitenkään pahalta haissut, mutta en mä sitä toiste omalle iholleni enää halua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa älä muuta, arskarasva vaan harmittaa kun se on kesäkuussa ehken se olennaisin juttu minkä toivoisi boxista saavan:D Voihan, mulla ois varmaan myös pieni pettymys iskenyt pelkkien näytekokojen saamisen takia. Mua muutenkin mietityttää että mitä teen boxilla jossa on vaan näytekokoja, koska eihän ne riitä pitkään ja haluan ainakin itse aina kaupasta ostaessanikin ihan täysikokoisen tuotteen:D
      Joo ei tuo tuoksu pahaa ollut, muttei vaan omaan nenääni sopivaa. No itse käytän Escadan kausituoksuja joten jos niihin vertaa niin ei tosiaan mun juttu:)

      Poista
  10. Äiti antokin mulle noi suihkusaippuat ja nivean rasvan kun sillä ei ollut niille käyttöä ja kysnilakan sain myös. Tykkäsin aiemmin tilata LIV-boksia mutta lopetin ja nykyään saan sitten mamilta sitä mitä se ei tarvitse tai halua :)

    https://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että saat äidiltäsi muutamia tuotteita aina boxista eikä itse tarvitse lähteä tilaamaan:) Saapi siis ne jutut mistä tykkää ja välttyy niiltä hutijutuilta.

      Poista
  11. Olitpa kivasti esitellyt boksin sisällön, ihanat kuvat! :) Tosiaan noita suihkusaippuoita ja vartalovoiteita löytyy varmaan jokaisen kaapista, joten hieman erilaisemmat tuotteet olisivat tuoneet boksin sisältöön enemmän yllätyksellisyyttä, mutta tuleehan nuokin varmasti jokapäiväiseen käyttöön! Tuo Lumenen kynsilakka on kyllä ihanan kesäinen, samoin kasvonaamio varmasti piristää kuumina kesäpäivinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla tuollaista palautetta Tuuli 8) ♥ Kiitän! Tuo on ihan totta, nuo oli aika perussettiä kuten mainitsin. Toisaalta eihän tuo jos välillä boxista ilmestyy nuita:) En taida nyt muistaa mitä viime kuun boxissa oli kun sitä ei tosiaan mulle tullut. Lumenen kynsilakka oli ihana ylläri siinä kun se on varpaankynsiin sopiva sävy, saapi vaihdella sen ainaisen punaisen kanssa mitä yleensä multa varpaankynsistä löytyy!<3

      Poista
  12. Nää boksit on kyllä aina varmasti yhtä jännittävää avata, kun koskaan ei tiiä et mitä sieltä oikein ilmestyy :D! Harmi että sisältö ei ollutkaan ihan niin monipuolinen :( Onneks noi kaikki on kummiskin sellasia, et varmasti tulee käytettyä pois! :)
    Miten tämmöset boksit muuten toimii sitten, pitääkö niitä tilata jostain vai ostaa kaupasta vai vai XD Oon siis aivan kujalla...
    Ihanaa tiistaita Kata, oot ollu mun ajatuksissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä muuta sano! Tekisi niin mieli tilata heinäkuun boxi:D Sisältö ei tosiaan kovin monipuolinen ollut mutta ehdottomasti lähtee käyttöön kaikki tuotteet ja etenkin tuo vartalorasva on ihanan tuoksuista ♥

      Tämä pitää tilata tosiaan BetteBoxin sivuilta. Luot sinne tilin ja täytät Oma Bette-osion. Siitä itsekään en tiennyt, siellä muunmuassa kyseltiin vähän ihon väristä, laadusta ymmä ym.:) Tuo on ihan hyvä ja huomaavainen juttu, sillä jos omaat vaikka rasvaisen ihon niin ei ole kiva saada mitään kosteusvoidetta kuivalle iholle:'D
      Ihanaa pian alkavaa viikonloppua Emilia, niin oot säkin mun<3

      Poista