Sisällön tarjoaa Blogger.

Asiaa volyymiripsistä

volumelashes-volyymiripset-lumolashlounge-kuopio

Mukavaa aurinkoista sunnuntaita! Tosiaan mulla on ollut volyymiripset nyt päälle puolisen vuotta ja alussa lupailin että tulen myöhemmin varmasti jakamaan mielipiteeni niistä, sekä miten se vaikutti tällaisen himomeikkaajan meikkileikkeihin. Onkin aika kertoa kokonainen mielipiteeni näistä räpsyistä sekä loppuun heittelen pienen muistutuksen ripsien pesun tärkeydestä.

Itse käyn ottamassa volyymiripset täällä Kuopiossa PRO. Aesthetics Academyssa ja en voi olla tyytyväisempi. PRO. Aesthetics Academy sijaitsee siis Kuopiossa Kauppakadulla, ihan sataman kupeessa. Palvelusta haluan mainita, se on aivan erinomaista ja näistä neideistä huomaa kuinka he oikeasti välittävät asiakkaistaan ja pitävät työstään. Ripsihuolto onkin yksi kuukauteni kohokohdista, sillä samalla kun saa ripset kuntoon, saa erinomaisen rentoutumiskokemuksen.

Minullehan saa ripsikuitua todella paljon, sillä omaan itse tuuheat ripset. Ylimmäisessä kuvassa on ripset, joita laiteltiin mulle kolme tuntia. Toisessa kuvassa on ihan puolentoista tunnin huollon jälkeen, eli aikaahan tarvitsisi paljon että kaikki aukot saisi minulla täytettyä - tai ehken lyhentää huoltoväliä. Huoltoväli on 2-4 viikkoa ja se on yksilöllistä. Olen tyytyväinen niin ylimmäisen tuuheisiin kuin alimmaisen vähän hillitympiin ripsiin. Välillä tuuheutta saa olla, välillä on ihan mukava että on vähän luonnollisemmat.

volumelashes-lumolashlounge-kuopio-volyyripset

Meikkaaminen ja volyymiripset

Kuten varmaan vanhemmat lukijat tietävät, rakastan meikkaamista - etenkin voimakkaan silmämeikin tekoa. Meikkaamiseni on muuttunut volyymiripsien myötä todella paljon, sillä ennen en esimerkiksi lähtenyt mihinkään ilman rajauksia, mutta nyt en edes ole avannut rajauskynääni muutamaan kuukauteen, liekkö jo kuivunut.

Ennen ripsiä en siis suostunut lähtemään mihinkään ilman silmämeikkiä. Löytyi aina luomiväriä ja rajausta - etenkin se voimakas silmämeikki oli mieleeni koska se korostaa silmiäni hurjan paljon ja tekee katseesta paljon intensiivisemmän. Rajaukset, etenkin kissarajaukset, olivat oikeastaan sellainen ihan ehdoton juttu koko silmämeikissä ja sitä en jättänyt pois mistään hinnasta, en edes kevyen silmämeikin teossa.

Volyymiripset antavat itsestään jo todella paljon näyttävyyttä ja nimensä mukaan volyymia silmiin, ettei edes ole tarve voimmakkaaseen silmämeikkiin. Huollon jälkeen en edes halua koskea luomivärsiveltimiin. Oli se vaan jännä juttu ensimmäisillä viikoilla, kun meikkaamiseen on kulunut yli puolisen tuntia, mutta nyt pystyi aamulla vaan pistämään pohjameikin ja kulmat kuntoon. Eli lyhyesti kesällä, festareilla ja kiireaikoina ripset ovat todella kätevä arjen pelastus, kun ei tarvi niin paljoa käyttää aikaa meikkaamiseen, mutta haluaa silti näyttävät silmät.

Kun ripset ovat taas huoltoa vaille, pääsen käsiksi luomiväriin ja meikkaan silmiä mielelläni. Ihan alussa tein jopa muutaman kerran ne kissarajaukset jotka löytyivät silmiltäni aina ennen volyymiripsien ottoa. Meikkaaminen volyymiripisen kanssa onkin sitten oma juttunsa ja voin oikeasti sanoa sen olevan hieman hankalaa kun yrittää varoa sitä ripsirajaa ihan meikkaamisessa ja meikin pesussa. Mutta! Kyllä se silmämeikki vaan volyymeillä näyttää upealle, sillä näyttävät ripset kyllä viimeistelevät luomivärin, varsininkin kun itse en tule toimeen irtoripsien kanssa.

Silmämeikki ja varsinkin sen luomivärin poisto vaurioittaa varmasti hieman ripsiä ja koen itse että ne menevät paljon nopeammin huonoon kuntoon. Sen vuoksi huollon jälkeen en yleensä meikkaa silmiä, vaikka poikkeuspäiviä on, jos on jotain juhlia tai suurempia "tilaisuuksia". Jätän meikkileikit sitten mieluummin lähelle huoltoa.

beauty-wash-lashes-volumelashes

Mikä ripsien pesuun tulee, ne täytyy siis pestä päivittäin, vähintään joka toinen päivä. Itsellä kun tätä ripsikuitua näistä silmistä löytyy, niin minulle suositeltiin pesua joka päivä. Pesu on ehdottomasti tärkeä juttu ja jos olet valmis ottamaan ripset, ole valmis maksamaan se muutamakymppi extraa jotta saat ripsille tarkoitetun pesuaineen. Beauty Wash on riittoisaa, siitä riittää iloa pitkäksi aikaa. Sillä lähtee myös muu kasvomeikki, eli jos ottaisit vaikka ripset vain jonkin reissun tai loman ajaksi, niin voi sitä käyttää myös kasvojen pesussa muuten. Ja se ripsikampa on hyvä olla. Ripsien kastelun jälkeen on parempi harjailla räpsyt kuntoon (kuivana) kuin antaa sojottaa joka suuntaan - etenkin pesun ja uimisen jälkeen ripset kannattaa harjata.

Alussa tosiaan pelkäsin että en voi meikata jos on volyymit. Voi meikata, mutta aina ei edes tarvitse. Olen todella tyytyväinen näihin näyttäviin räpsyihin. On mukava näyttää lähes 24/7 huolitellulta, aamulla herätessä kuin suihkun jälkeenkin, kyllä ne ripset vaan tekee paljon! Kuulostaa ehkä hieman pinnalliselta, sitä se ehkä onkin, mutta who cares kun olen itse tyytyväinen ♥

Kuulisin myös mielelläni teidän kokemuksia, mielipiteitä tai ajatuksia volyymiripsistä!
Huikeaa alkavaa viikkoa jokaiselle!

Kata 

26 kommenttia

  1. Ripset on kyllä tosi kätevät ja itseasiassa menen ennen festareita sellaiset ottamaankin! :) se on kyllä totta, että muun silmämeikin käyttö jää vähemmälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne kyllä arjen pelastajat:D Festareilla jos teltassa yöpyy niin oikeesti tosi kätsät, mutta te tuskin ihan telttailemaan lähdette?:)

      Poista
  2. Ton Beauty Washin koin itsekin hyväksi silloin kun ripset mulla oli! Nyt en voi tosin enää pitää liima-allergian vuoksi :( Mutta älyttömän upeat noi sun ripset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että allergia iski:( Joissain paikoissa tosin on vissiinkin tosi miedot ja herkille silmille tarkoitetut liimat, tai näin olen ymmärtänyt. Kiitoskiitos:3

      Poista
  3. Täys kymppi oli tää postaus, oon niin samaa mieltä räpsyistä! Paras keksintö ikinä, ja muutaman viikon jouduin pakon edessä olemaan ilman ripsiä, ja olin ihan hukassa. Viime viikolla sain taas Joensuussa käydessäni räpsyt kuntoon, enkä voisi olla tyytyväisempi <3 Löysin myös uuden hyvän tekijän edellisen kauhukokemuksen jälkeen, heh :D Vakkaritekijäni kun ei enää pysty niitä tekemään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella että olit hukassa, saa nähdä luovunko minäkään näistä silloin syksyllä. Vähän alkaa näyttää pahalta etten pysty luopumaan. Hhuh mikä kauhukokemus sulle Jenniseni on sattunut?? Haluan kuulla:o Nää on nimittäin mielenkiintoisia aiheita!

      Poista
  4. On noi kyllä upeat<3 Ja uskon, että noi helpottaa meikkaamista yms. ihan kamalasti just sen takia, ettei pahemmin tarvitse silmiä meikata kun ripset on noin näyttävät! Mä mietin pitkään, että olisin nyt kesän kunniaksi ottanut ripsienpidennykset, mutta mä en vaan usko että mun silmät kestäisivät niitä liimoja :/ En voi nykyään enää oikein käyttää edes irtoripsiä, kun oon niillekin liimoille allerginen ja silmistä kyllä huomaa sen, jos on päivän ajan käyttänyt irtoripsiä.. Mutta kauniithan noi on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On nämä upeet kyllä totta vie<3 Se on kyllä varmasti vähän että uskaltaako ottaa jos silmät itsessään on herkät. Jos jo irtoripsien käyttö ja niiden liima tekee pahaa niin onkohan sitä edes liimoja oikeillekaan ripsienpidennyksille mitkä sopii sulle.:( Onneksi sä osaat meikata niin täydellisesti, ettei se edes varmaan haittaa;)

      Poista
  5. Kiva että tuli tämmönen rehellinen postaus! Tosi moni joka meikkaa noiden kanssa vahvasti sanoo, että ne kyllä kärsii myös siitä puhdistuksesta ja suihkuttelusta. Noi ripset on nätit, mutta en itse vaan raaski käyttää niihin rahaa niin paljon, kuin ne maksavat. Muuten kyllä varmaan olisin jo niihin koukussa. Jos ripset olisi alle 30e/huolto ja enintään 40e ensimmäinen kerta voisin harkita. Itse pärjäilen toistaiseksi liimaripsillä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla tuollaista palautetta:) Kyllä ne vaan kärsii, suihkuttelu itsessään ei sinänsä pilaa koska ripsiä tulee pestä muutenkin lähes päivittäin. Onhan niitä ripsienlaittajia kuulemma ainakin Kuopiossa, jotka tekee noinkin edullisesti. Itse en vaan uskaltaudu kokeilemaan noin ihmeellisen edullisesti. Ripset on lähellä silmää ja haluan tosiaan turvallisesti mennä, ettei mitä tahansa siihen silmännurkkaan tungeta, kauhukertomuksia kun kuulee niistäkin:D

      Poista
  6. Mä oon itekkin jäänyt ihan koukkuun ripsiin, kun ne vaan helpottaa niin paljon elämää ja arkea! :D Tykkään kans niin siitä, kun on 247 tosi huoliteltu fiilis!:) Noi näyttää törkeen hyvälle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep, siellä on siis neitonen joka on täysin samaa mieltä;)<3 Nuo ylimmät oli kyllä aika päheet 8)

      Poista
  7. Volyymiripset ovat kyllä kauniit, tykkään paljon! Miulla oli jossain välissä myös hillityt volyymit, helpottivat arkea huomattavasti. :) Kuitenkin, kun enemmän tietoa aiheesta tankkasin ja kerran räpsäytin ajatuksissani silmät auki kesken laiton (ei onneksi käynyt mitään), niin en enää ole ripsienpidennyksiä ottanut. Silmien vetistyessä alkoi olla myös kirvelyä silmissä muutamien päivien ajan laiton jälkeen... On kuitenkin vähän riski, kun liima on niin ätäkkää ja allergisoivaa, niin jätin kokonaan pois vaikka olivathan ne ihanat ja niiiin helpot arjessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan kuten Lindallekin sanoin, jos omaa herkät silmät niin varmasti kannattaa miettiä kerran jos kaksi näiden laittoa. Tietty varmaan nykyään kun kehittyy kaikki, niin keksitään vaan miedompia liimoja, mutta sitä kun ei aina voi tietää:D Ihminen on yksilöllinen. Nää on kyllä upeet ja niin kätsät arjessa!

      Poista
  8. Olipa hyvä postaus! :) Itsekin ripsienpidennysten käyttäjänä huomaan, miten vähän silmiä tulee enää muuten meikattua, kun ripset itsessään tekee jo niin paljon. Ripsihuollon jälkeen olo on kyllä aina ihan huippu! :D Ihanat ripset siulla noissa kuvissa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli!:) Joo alussa mä stressasin vähän siitä kun tykkään meikata, että kuinkas sitten käy jos en aina jaksa mutta haluaisin, koska pesu on niin työlästä sitten. No hyvin menee tähän asti, välillä on kiva meikata mut kyllä menee ilmankin 8) Kiitos kehuista ja kommentista ♥

      Poista
  9. On ne kyllä ihanat! Tosi monella tuntuu olevan noiden yhteydessä liima-allergiaa joten en ole uskaltanut itse edes kokeilla kun on herkähköt silmät. Parikin kaveria piti vuosia ripsiä, mut sitten yhtäkkiä allergisoituivat liimalle :/ Mut meinasin ehkä vaihtoehtoisesti kokeilla ripsipermanenttia ja kestovärjäystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne totta vie ihanat:) Mitämitä, en olekaan kuullut, jännä miten allergisoituuvat vaikka ovat vuodenpäivät jo samoja käyttäneet.:D Herkät silmät omaavana tosiaan kannattaa miettiä, mutta jos käy kysymässä jossain kunnon paikassa ripsiteknikolta asiasta niin kai he osaavat testata tai jotain.:) Ripsipermanenttikin olisi kätevä, kuten se värjäys! Varmaan kestäävät vähän pidempäänkin:)

      Poista
  10. Oii noi ripset on kyl ihanat! Tosi kauniit!

    VastaaPoista
  11. Kiva ja mielenkiintoinen postaus :) Molemmat ripset sopii sulle todella hyvin! <3 Sulla on muutenkin nätit silmät! Mulla on nyt ollut noin 5 kuukautta ripsienpidennykset ja tykkään kyllä :) Mutta välillä mietin näistä luopumista, ihan vain rahan takia ja välillä tuntuu, että olisi niin kiva meikkailla enemmän useammin. Mutta ainakin kesä mennään näillä ja ainahan nämä saa takaisin jos ikävä tulee :D Onhan nämä helpot ja nätit, mutta tuolla rahalla saisi jo laadukkaan ja hyvän ripsarin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana saada tuollaista palautetta ♥ Voi kiitos myös kehuista sullakin on kauniit silmät Niinaseni;) Mietin itsekin että syksyn reissun jälkeen luopuisin näistä ja menisi sitten aina reissuun lähtiessä ottamaan, koska ne on vaan niin kätevät siellä.:D Saa nähdä, toistaiseksi haluan itse pistää mielelläni rahaa tällaiseen luksukseen, sillä ainakaan mulla mikään ripsari ei luo tällaista katsetta:)

      Poista
  12. On ne kyl upeet!<3 mulla tais olla ripset 3-4vuotta putkeen ja parasta oli just se kun näytti hyvältä aina :'D nykyään taas tykkään olla välillä ihan ilman silmämeikkiä, mutta sitä helppoutta kyl kaipaa kun aina näytti laitetulta kun oli ripset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Helppous näissä on kyllä ihan huippua, ja kiva kun näyttää aina ihan laitetulle 8)

      Poista
  13. Kauniit kyllä nuo voluumiripset. Itsekin olen miettinyt sopisiko sellaiset minulle. Rakastan myös näyttävän silmämeikin tekemistä, joka on harmillisesti näin korona-aikana jäänyt vähemmälle. En tiennytkään, että ripsien huoltoon kuuluu myös erityisellä pesuaineella ripsien pesu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä sopivat varmasti kaikille! Jos vaan on osaava teknikko, joka tietää ja taitaa tehdä juuri sinun silmillesi sopivat :) Minäkin rakastan näyttävää silmämeikkiä ja yleensä ripset juuri kruunaavat sen. Mä en osaa laittaa irtoripsiä, niin nää kruunaa sit aina sen mun näyttävän silmämeikinkin 8)

      Ja ehdoton juttu on tuo pesu, sen avulla ripsien pysyvyyskin on parempi, puhumattakaan sitten siitä miltä ripset näyttävät - jos niitä ei pese, niin se näky on kaukana kauniista :)

      Kiitoksia kommentistasi! <3

      Poista