Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäkuun kuulumiset

Ihanaa heinäkuun toista! Kyllä nämä viikot vaan vierähtää kuin siivillä ja nythän ollaan jo heinäkuussa! Ajatella, kesä menee aina niin nopeesti, onneksi tässä on vielä kaksi kesäistä kuukautta. Mulla oli perjantaina viikon ainut vapaa ja silloin sai nauttia kyllä älyttömän ihanasta säästä ja auringosta - ei olisi vapaa paremmalle päivälle voinut sattua. Sain viettää aamun äidin luona aurinkoa ottaen ja loppupäivä kului N:n kanssa kun tämäkin pääsi töistä lähtemään hyvissä ajoin.

Kesäisistä säistä on saanut nauttia kyllä yllättävän paljon kesäkuun ajan, kokosin postaukseen muutamia kuvia mitä on tullut otettua pitkin kesäkuuta. Ainutkaan kuva ei ole tältä viikolta, vaan ne on napattu ennen Juhannusta. Tänä vuonna kesäkuussa on mun mielestäni saatu nauttia kyllä paljon lämpimämmästä kesäkuusta kuin viimeisimpinä vuosina vaikka kylmiä säitäkin on mahtunut sekaan oonko ainoa joka on tätä mieltä? Tästä kai voimme kiittää kylmää toukokuuta.

kukkia-kesä-2017-summer

kuopio-väinölänniemi-vänäri

täysikuu-kuopio-satama

väinölänniemi-jätskillä-pepe-chihuahua

Kesäkuussa sain tosiaan vapailla vielä useasti ennen Juhannuksen jälkeistä työputkea. Sain siis nauttia niin aurinkoisista kuin sateisistakin keleistä. Kesäkuun aikana kävimme muutamia kertoja vetämässä pitkän lenkin Puijon metsässä, syönyt jo nyt kesän aikana ennätysmäärän jäätelöä muihin kesiin verrattuna, korkannut grillikauden käyntiin ja grillannut jo pariin kertaan, hyppinyt himona tarmpoliinilla, viettänyt ihania kesäiltoja, pitänyt pienen virkistysiltaman työpoppoolla, nauttinut, rentoutunut ja chillaillut vaan.

väinölänniemi-koivu-järvimaisema-suomi-finland-nature

grillikausi-grillaus-suomi-kanaruokaa-grilliruokaa

kukkia-kuopio-finlandnature

Enää kaksi viikkoa ja tää neiti on lomalla. Vastahan mä hehkutin teille että siihen on kolme viikkoa, hha! Veikkaan että nämä kaksi seuraavaa viikkoa menee yhtä nopeasti kuin tämä edellinen - vielä nopeammin menee ne kaksi lomaviikkoa, siitä oon varma. Pieniä lomasuunnitelmia on jo pääkopassa, vaikka haluankin mennä loman ajan enemmänkin höllätessä ja extempore hetkissä, niin muutama pieni juttu on jo suunnitelmissa. Osa liittyy hieman niihin mitä oli jo Summer bucket listissä, mutta enemmänkin sellaisia arkisia pieniä jutskia meinaan. Haluaisitteko kuulla mitä olen lomalleni jo hieman kehitellyt? Voisin ehkä väsätä siitä pikkuruisen postauksen, jos kiinnostusta sieltä ruudun toiselta puolen löytyy.

Mitä mieltä olette muuten myös näistä kuukauden kuulumispostauksista? Mun ei ollut mikään tarkoitus lähteä näitä väsäämään, mutta tätä kirjoitellessani tajusin että kesäkuun alussa julkaisin myös toukokuun kuulumiset- poustin. Näitä voisin silloin tällöin toteutella jos tällaisia "turhake-kuvia" kertyy kuukauden aikana ja jos vähänkin jotain kertomisen arvoista on tullut tehtyä.

Mukavan aurinkoista sunnuntaita ja uutta alkavaa viikkoa!

Kata

15 kommenttia

  1. Ihania kesäisiä kuvia! Tosi kivasti toteutettu postaus, kuulumis postaukset on aina kivaa luettavaa :-) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava että Jenny pidit:) Tänä kesänä oon kyllä saanut hrujan paljon kesäkuvia ihan turhista jo otettua!:D

      Poista
  2. Tosi kivoja juttuja mahtunut sun kesäkuuhun<3 Musta tuntuu etten mä oo itse oikein vielä edes päässyt siihen kunnon kesäfiilikseen, mutta eiköhän se sieltä pian ala tulla ihan kunnolla :D Ehdottomasti kiinnostaa mitä suunnitelmia oot lomaa varten tehnyt ja tällaiset kuukauden kuulumispostaukset on musta tosi kivoja! Eli jatkossakin vaan kehiin näitä :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Linda<3 Mä yllätyin hurjasti kun aloin miettimään miten hyvin oon jo päässyt kesän makuun, koska menneinä vuosina en oo vielä kesäkuussa niin kesäfiiliksiin päässyt. Eiköhän sullakin pian ala kesäfiilis nousta;) Mahtavaa että kannantat näitä postauksia jatkossa ja että lomasuunnitelmani kiinnostaa! 8)

      Poista
  3. Mukavia turhake kuvia kuule, niistä tulee kesä mieleen kun on kaikkea erilaista :) itsellä loppu juuri eka viikko lomaa, seuraava vasta elokuussa. Täysillä työviikoilla koko kesä on nipeammin ohi kuin tajuankaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Katri! Sekalaisia kesäkuvia on mustakin oikein hauska selailla 8) Tuo on ihan totta että täysillä työviikoilla kesä menee oikeasti tosi nopsaa. Onneksi kahden viikon päästä minäkin pääsen hetkeksi nauttimaan lomasta ja kesästä:)

      Poista
  4. Oi miten ihania kesäkuvia<3 sun kesäkuu kuulostaa onnistuneelta, paljon kivoja juttuja oot ehtinyt jo tehdä :) onneksi kesää on vielä reilusti jäljellä, musta tuntuu etten ole ehtinyt tekemään mitään, vaikka todellisuudessa oon tainnut olla koko ajan menossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 8) ♥ Kesää on onneksi tosiaan vielä reilusti jäljellä, joten ei hätiä. Mulla oli aina ennen fiilis että en koskaan heinäkuun alussa ollut vielä päässyt kesän makuun, mutta tänä vuonna on ihan eri fiilis. En tiedä johtuuke se nuista säistä, kun kesäkuussa on oikeasti ollut paljon enemmän lämpimiä säitä kuin edellisinä vuosina vai mikä lie tässä on:D

      Poista
  5. Mun mielestä ihania tämmöset höpöttelypostaukset<3 Kesäkuu on oikeasti ollut vähän lämpösempi mitä yleensä, vaikka toki on niitä sateisiakin päiviä ollut! :) Pari viikkoa menee nopsaa ja sit sä oot lomalla<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, sit voin tehdä näitä joka kuukausi jos vaan elämässäni riittää vähänkin kertomisen arvoista ja jos kuvia löytyy:'D Oot ihana Emilia<3 Onhan niitä sadepäiviäkin tosiaan ollut, mutta ihana että joku muukin on tuote mieltä että enempi on myös niitä lämpimiä päiviä ollut kuin mitä menneinä vuosina! Hhih niin oon, se menee se pari lomaviikkoakin nopeesti, myhh:< :D ♥

      Poista
  6. Onpas kauniita kesäisiä kuvia! <3 Ja mukava lueskella sun kuulumisia :) Kyllä tuo kesäkuu oli lämpimämpi kuin edellisten vuosien kesäkuut :D Silti toivoisin, että olisi vielä lämpimämpää tai ei ainakaan sataisi. Kiva kun sulla alkaa kohta loma, mielelläni lukisin sun lomasuunnitelmia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina<3 Mukavaa että kuulumispostaukset ovat suosiossanne, musta tuntuu että ne on tylsimpiä koska ketä kiinnostaa mun kuulumiset, hha :'D Mahtavaa että näinkin useita näköjään ♥ Mä mietin eilen että kun ilmat kylmeni, että missä ihmeessä on ne heinäkuun helteet??? Toivotaan että pian lämpenisi ihan hellelukemiin asti, varsinkin mun lomaviikoilla, hhah! 8) Lomasuunnitelma postaus on kehitteillä;)

      Poista
  7. Olen kyllä ihan samaa mieltä tuosta ajankulusta! Kohta se kesä on jo ohi, mutta onneksi edessä on vielä kesäiset heinä- ja elokuu, jotka säiden puolesta ovat toivottvasti aurinkoisia ja lämpöisiä ♥ Mulla alkaa myös vajaan kahden viikon päästä loma ja vaikka se meneekin varmaan aikalailla muuttohommissa, niin odotan lomaa ihan hurjasti (no kukapa ei)! Tämmöiset höpöttelypostaukset ovat todella kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis niimpä, minne ihmeeseen katosi kesäkuu taas:D Ja kesäistä en tiijä, mikä on näet tää heinäkuun keli +12 ?? Ihan ihme homma:') Tovotaan että pian lämpee tosiaan kunnolla ♥ Ihanaa että sielläkin alkaa pian loma, vaikkakin muuttohommissa menee suurinosa, toivottavasti ehdit nauttimaan muutenkin edes hieman:) Ihanaa että höpöttelypostaus iski;)

      Poista
  8. upea tuo kuu kuva! Muutenkin niin kesäinen fiilsi tässä postauksessa, musta ainakin on kiva lukea kuulumisi:)

    VastaaPoista