Sisällön tarjoaa Blogger.

Navy blue summer dress

Vau. Siis vau, minkä vastaanoton edellinen postaukseni Kun ei olekaan sitä unelma ammattia sai. Kiitos teille jokaiselle, kommentteihin vastailun olen jo aloittanut, mutta koska haluan vastata jokaiseen ihan ajan ja ajatuksen kanssa niin jatkan vastailua aina kun on sellainen hetki. Postaus oli ollut luonnoksissani jo pidemmän aikaa ja se oli jo julkaisu jonossa kaksi viikkoa sitten, mutta jänistin ja siirsin sitä vielä. Ei olisi pitänyt. Postaus kohosi puolessa päivässä kolmanneksi luetuimmaksi tekstiksi.

helle-asu-summer-outfit

Hat - from London
Dress - Pull&Bear
Bag - Guess
Shoes - from Tenerife

helle-asu

Tässäpä kokonaisuus jonka olisin mielelläni pukenut Juhannuksena Himoksella, koska musta tästä huokuu jonkinmoisia festariviboja - kylmän Juhannuksen vuoksi sain sitten luopua tästä lookista. Hemmetti miten hyvälle valkokultaturkoosit ihotarrat olisivat näyttäneet tämän mekon rinnalla! Onneksi yksi melko lämpöinen päivä osui lomalle jolloin sain toteuttaa tämän helteeseenkin sopivan lookin - ilman niitä festaritatskoja tietty.

pull&bear-mekko-coldshoulder-dress-summer-dress

helle-mekko-hellemekko-pull&bear-couldshoulder-offshoulder

Mekon ostin Teneriffalta maaliskuussa, mutta se uupui ostospostauksesta siitä syystä kun luulin pistäväni tämän kirppikselle. Sovituskopissa ihastuin tähän ja N sanoi myös heti että ota tuo. Kotona kun pistin sen päälle, N kysyi "mikä ihmeen yöpaita sulla on päällä?". Jee thanks honey, en väitä etteikö mulla käynyt sama mielessä, en nimittäin pitänyt tästä enää kotona ja meinasin sanoa tätä myös yöpaidaksi, mutta N ehti ensin. No hetken annoin tämän olla hyllyssä hintalappu edelleen kiinni mekossa. Sitten mulla alkoi mielessä muhia ja syntyi tämä asukokonaisuus.

hat-girl-hattutyttö-kesä

details-hat-hattu-guess-laukku

Mekko on materiaaliltaan ihanan pehmeää, mutta se on hieman löysähkö, venyvä ja raskas, joten tuntuu että koko ajan saa olla varovainen ettei se valahda. Olkaimet eivät pidä sitä lähes ollenkaan koska kangas ja mekko on raskas eli olkaimet venyy mekon mukana. Ja mekkohan on melko lyhyt ja leveä, joten jalkaan saa pistää minishortsit jotta välttyy mahdollisilta vilautuksilta. Mekko on siis kokonaisuudessaan sellainen vilautteluvaara ettei mihinkään!

Tähän olisin halunnut yhdistää samantyylisen hatun, mutta olkisen jossa on musta nauha, mutten ole vieläkään löytänyt moista! Jopa Teneriffalta katselin muttei sellaista mieleistä näkynyt. Jospa Rodos yllättää ja saan sieltä sellaisen hatun matkaan, vaikka kesä onkin jo ohi täällä siinä vaiheessa.

festival-outfit-festariasu

kuopio-bloggaaja-savolainen-bloggaaja

Mitäpä mieltä olette tästä kokonaisuudesta?
Oikein kesäistä tiistaita ♥

Kata

19 kommenttia

  1. Ihana asu, ja voi kuinka paljon mä tykkäänkään sun hiuksista! <3 Se sun aikaisempi postaus oli kyllä todella hyvä. Ilmeisesti myös muidenkin mielestä, kun sitä on ja aloitettu aika rankasti kopioimaan tsek tää http://www.niinapaju.com/enta-jos-ei-halua-edeta-uralla/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jenny, tuo on hauska kuulla:) ♥ Mukava myös että pidit viime postauksesta! Joo itsekin luin linkkaamasi postauksen, hauska lukea myös mitä muiden mielessä liikkuu tuon asian suhteen!:)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin tykkään, mekon ja nuiden gladujen yhdistelmä on kyllä mieleeni:)

      Poista
  3. Ihanan kesäinen asu!<3 Mekko ei oo ollenkaan liian yöpaitamainen mun mielestä hahah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Hhaa mulla on sellainen fiilis aina kun pistän mekon päälle että ihan kun ois joku ylisuuri yöpaituli yllä:D No alkaa se jo mennä ja tuntua hyvälle;)

      Poista
  4. Ihana asu! Ei tuo mekko näytä yhtään yömekolta, se on niin nätti! :)

    VastaaPoista
  5. "Mikä yömekko sulla on päällä" :D Reilua! Ei näytä yömekolta yhtään!

    Ite tykästyin hurjasti noihin sun kenkiin, niin ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä niin reilu mies:') <3 Kiitos, itse pidän myös hurjasti kengistä vaikkakin ovat vähän huonot kävellä ja pidemmille matkoille en näillä lähtisi.:D

      Poista
  6. Ompa kiva asu, ihanan boheemi ♥ Sulle sopii hatut tosi kivasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin tosi innoissani kun kerrankin sain luotua jotain boheemia ylleni, mun mielestä en moisia vaatekappaleita paljoa omista vaikka tykkään hirmuisesti nykyään kaikesta boheemista!:D Kiitos<3

      Poista
  7. Eikä oo mikään yömekko! :D<3 hahah, miehet ;) ... Mun mielestä aivan ihana asu ja sopii kivasti toi hattu just siihen! Toivottavasti rodos ei petä ja sieltä löytyy joku kiva<3 Tiiän mitä meinaat tolla painavalla materiaalilla, mulla kans pari sellasta mekkoo ja aina tuntuu et saa olla varovainen :D Kaunis olet naikkoseni♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaha mahtava kuulla:') <3 Musta hattu menee myös, mutta jotenkin se olkinen ois jotenkin hauskempi 8) Mahtavaa et siellä tajusit mitä meinasin tuolla mekon matskulla, tosi inhottavaa kun mekko on muuten niin kiva! Oot säkin kaunis murusein ♥

      Poista
  8. Tuo mekko on mielestäni ihanan rento! :) <3 Harmi että materiaali on sen verran raskasta että olkaimetkin varmaan venyvät ajan myötä, mutta noissa kuvissa se näyttää todella kivalta <3 Mukavaa loppuviikkoa sinne Kata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli :) <3 Voisin sanoa että toi mekko on vähän niinkun vieteri, kai se venyttää olkaimia mutta siis se on sellainen joustava venyvä raskas kangas:'D Jos vedät alas se ponnahtaa takaisin ylös, haha:D Ihanaa viikonloppua Tuuli ♥

      Poista
  9. Onpas kaunis ja rennon näköinen tuo mekko! :)<3 Ja sä vaan niin upea! Hauska tuo sun mies, ei oo kyllä todellakaan yömekko :D Tuo hattu on muuten myös tosi kiva ja sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista