Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksyn kosmetiikkaa

nyx-liplingerie-teddy

Nyx lip Lingerie sävyssä Teddy. En tiedä miksi ostan näitä, kun nämä eivät vaan toimi siten kuten haluaisin. Silti nämä ovat vain niin käteviä ja kauniita! Ruskeaa himoitsin jo viime syksynä, tänä vuonna ennen Rodoksen reissua kävin itselleni tämän ostamassa. Voi kuinka paloin halusta päästä käyttämään tätä ja reissun jälkeen pääsinkin! Ruskea sävy on täydellinen syksyksi, vieläpä pienoisen rusketuksen kera eikä sitäkään ole mulla enää varmaan yhtään jäljellä... vaikka täysin suklaanruskea sävy huulilla on todella hankala totuttelemisen suhteen, mieskin kummasteli sitä.

Sävy tosiaan tekee viivantarkan rajan jälleen huulteni sisärajaan ja ruskeahan ei tosiaan edes sulaudu huulten omaan sävyyn, joten se on tarkka raja. Syömisen jälkeen saa lisätä ja jos sitä tuppaa pistämään liikaa, huulilla tuntuu se paksu kerros. Muutama kevyt kerros ja johan on hyvä! Tarkempia mielipitetäni Lingeriestä löytyy täältä.

nyx-lip-primer

Nyx lip Primer- huultenpohjustustuote lähti matkaan samalla kertaa kun tuo Lingerien Teddy. Tätä olin pohtinut pitkään, tuote lupaa pohjustaa huulet niin että huulituote pysyy paikallaan eikä leviä, tämä saa myös huulet kiiltämään. Levitin tätä juurikin tuon Lingerien alle, joten kiiltoa se ei tuonut tietenkään koska mattapuna. Paikallaan se pysyi, paitsi syödessä se tosiaan kului hyvin huvittavasti pois huulilta. Pois pesu primerin kanssa oli mielestäni paljon hankalampi kuin ilman tuotetta, sain oikeasti hinakata huulia suupielet punaisena. Tai sitten olen vain luulosairas. Varmasti erittäin toimiva muidenkin punien kanssa.

clinique-lipglosses-huulikiillot-finnairilta

Clinique lip glosses setti huulikiiltoja ovat lentokoneesta ostettuja tuotteita. Ostin muutamia vuosia sitten smashboxin huulikiiltosetin lentokoneesta ja pidin nimenomaan siitä että sain monta kiiltoa kerralla pakettihintaan. Tässä eivät niin miellyttävät sävyt olleet mitä siinä smashboxin setissä oli (tämän postauksen toisessa kuvassa, tosin siinä paketissa tuli kuusi ja tuossa näkyy neljä) mutta sitäkin peittävämpiä nämä ovat. Menee kesäisin hyvin, kun kesällä huulikiillot ovat käytössä enemmän kuin punat. Tahmaa huulet, joten tuulisella säällä käytän mieluummin punia tai tukka vaan kiinni, jottei hiukset tahriinnu.

maybelline-lipstick-sävy-divine-wine-matte

Maybelline huulipuna ja huultenrajauskynä jotka sain itse asiassa äidiltäni, sillä väri oli hänen makuunsa liian tumma. Itse taas olin miettinyt viininpunaista perus huulipunaa, joten otin punan ja rajauskynän ihan mielelläni itselleni. Huulipuna on mattapuna ja sävyltään se on Divine wine. Kiitos äiti! ♥ Valitettavasti tätä en ole vielä ehtinyt testata.

mannakadar-primer

MannaKadar primer tuote on mulle aivan uusi tuttavuus ja tästä tuotteesta voin kiittää Lindaa. Hän lähetti mulle yksilön jonka oli saanut BetteBoxista, sillä omisti jo ennen sitä samanmoisen tuotteen. Tämä nousi suosiooni kyllä samantien kun pääsin tätä käyttämään. Tuote on monipuolinen ja sopii vähän kaikkeen. Tällä voi tosiaan pohjustaa silmämeikin- tai huulet, peittää ihon virheitä, tummat silmänaluset tai käyttää kasvjen korostukseen. Havaitsin kyllä muutamaan kertaan sen, että päivän aikana luomiväri kertyy juonteisiin ikävästi kun tätä käytti primerinä.

HOX! Itse olen testannut tätä tummiin silmänalusiin ja toimi todella hyvin - ehkä jopa paremmin kun Clarinsin voiteeni, joka nimenomaan on tarkoitettu tummille silmänalusille!

four-reasons-brown-hair-powder-hiuspuuteri-ruskeille-hiuksille

Four Reasons Hair Powder oli mulle tuttu tuote ennestään, ennen käytin kylläkin sitä vihreäkorkkista. Se tosin teki hieman vaaleammaksi jo näkyvän astetta vaaleamman tyvikasvuni, joten halusin kokeilla tätä ruskealle tukalle sopivaa. Tykkäsinkin, kunnes... Pullo meni tukkoon toisella käytöllä, vaikka valutin sitä kuuman veden alla käytön jälkeen! Sain sen kerran auki, mutta ehken neljännen käytön jälkeen pullo umpeutui taas. Tuotetta on paljon jäljellä enkä haluaisi heittää sitä pois, mutta nyt en saa putelia auki millään. Vähän pelottaakin että se räjähtää kohta kun kokeilen sitä ravistaa ja sumuttaa. Noh.. Mikälie maanantai kappale vai ovatko kaikki värilliset hiuspuuterit samanlaisia...?

nyx-liplingerie-sävy-teddy-huulilla
Kuvassa Nyx lip lingerie sävyssä Teddy

Eilen kävin myös nappaamassa The Body Shopin kausituotteen, Vanilla Pumpkin suihkugeelin, joita oli Kuopion ainoassa liikkeessä jäljellä enää vaivaiset kaksi. Olin taas niin hyvissä ajoin liikkeellä - tällaisen aikaansaamattomuuteni vuoksi missasin kesän kausituotteen. Anyways kesän suosikit- postaus jäi tekemättä, mutta olen varma että Vanilla Pumpkin vilahtaa sitten syksyn suosikeissa, joten jätetään mielipiteet siitä sitten siihen kertaan.

Onko tuttuja tuotteita?

Kata

22 kommenttia

  1. Mikään näistä ei ollut tuttu tuote, mutta ihanilta vaikuttavat silti! Varsinkin tuo äidiltäsi saama huulipuna on niin kivan värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania kyllä ovat, kiitoksia kommentistasi 8) Tuo puna on uskomattoman ihanan värinen ja nyt pitäisi viimeistään alkaa oikeasti käyttää sitä, talven tullessa tuo jää vähemmälle varmasti kun huulituotteet taitaa mulla vaihtua klassiseen punaiseen talvisin:D En tiedä miksi, mutta noin tumma ja synkkä ei jotenkin iske talvella kun joka puolella on lunta:D

      Poista
  2. Minua kiinnostaisi lisäpostaus tuosta viininpunaisesta punasta. Mulla on ollut hakusessa joku tumma puna, mutta en uskalla testata testereitä kuin käteen ja kädessähän ne värit on ihan erilaiset kuin huulilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Jep, kaupassa on hankala testata kun se on niin erinäköinen huulilla kuin kädessä. Toiveesi otan ehdottomasti huomioon ;) Voisin vaikka yhdistää tämän syksyn suosikeihin, sillä ennen tätä olin itse miettinyt samaa sävyä, oon vaan niin aikaansaamaton etsimään.:'D Jos tämä ei kuitenkaan suosikiksi asti nouse, teen sitten vaikka oman postauksen tästä:)

      Poista
  3. Siis toi Nyxin huultenpohjustaja on kyllä ihan huippu! Itselläkin käytössä aina huulipunien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikohan niin että sinun blogistasi taisin bongata tämän nyxin ja sen vuoksi osasin heti oitis mennä ostamaan tämän:D Mä oon niin aikaansaamaton etsimään hyviä tuotteita:'D Nyx on myös hintalaatusuhteeltaan suht hyvä! Kiitos Elli kommentista:)

      Poista
  4. Mulla oli toi Lip Lingerien Teddy sävy, mutta eipä ole enää. Rakastin sitä sävyä, se oli tosi kaunis, mutta kun mulla noi ei toimi huulilla sitten ollenkaan :/ Kiva että Manna Kadarin primer on toiminut hyvin sulla tummien silmänalusten peittäjänä!

    Missään nimessä hiuspuuterin ei kuuluisi mennä tukkoon noin nopeasti :s Sama kun jotkut hiuslakat yms. menee tukkoon tosi herkästi, vaikka niiden ei todellakaan pitäisi. Mitä jos ottaisit ihan yhteyttä KC Professionalille ja kertoisit saman jutun heille? Kyseessä on kuitenkin ihan suomalainen yritys niin itse ainakin suosittelen, että laittaisit sinne viestiä, kun toi tuote nyt selkeesti on viallinen! Josko lähettäisivät sulle tilalle uuden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä iahn täydellinen sävy mun mielestä 8) Mutta noiden toimivuus on kyllä ihan muuta kuin täydellisyyttä, silti mä vaan haluan niitä:'D Ja kyllä, käytän vielä toistakin peitevoidetta silmiin hieman tuon mannan kanssa, peittyy ihan superhyvin:D

      No sitä vähän minäkin!:D Ostin tuon kyllä pari kuukautta sitten jo, onkohan sillä väliä vaikka ajat sitten on ostettu:D Pitää varmaan ottaa yhteyttä, mutta jos pitää ruveta lähettelemään tuotetta sinne päin, on se tosi ärsyttävää ja oon tosi laiska saamaan sellaista aikaseksi:D

      Poista
  5. Oooh miten ihania kaikkia juttuja <3 Vitsi toi Nyxin Teddy on hyvän värinen sulla!<3 Jotenki ihanan pehmeen näkönen sun tukan kanssa :] Ja ai ett. kuulostaa niin hyväntuoksuiselle tuo vanilla pumpkin, että voin oikein jo haistaa sen nenääni :') Hei ihanaa viikonloppua sulle Kata!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja ruskean ihon kanssa näyttää nätimmältä ja just pehmeämmältä, ei niin kovalta kuin vaaleassa ihossa:D Tuskin mullakaan enää ruskettunutta naamaa on joten aika terävä on sitten huulilla:D Kiitos Emilia ♥ Toi Vanilla pumpkin, mun piti käydä ostamassa se käsirasvakin ja aij että tykkään:'D

      Poista
  6. Huultenpohjustaja kuulostaa mielenkiintoiselta, mä en koskaan ollut aikaisemmin kuullutkaan sellaisesta! :D Itseltäni löytyy myös tuo Nyxin Lip lingerie sävyssä Teddy ja toisena sävy Honeymoon. Sävyt on super ihania, mutta ei noi kauheen hyviä punia ole... Silti pakko hamstrata niitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosittelen sitä kyllä 8) Toimii muidenkin punien kanssa, nyt olen testannut;D Joo mikähän siinä on että pitää hamstrata niitä siitä huolimatta vaikkei niin unelma toimivia olekaan:D Kiitos kommentistasi!

      Poista
  7. olipa ihana postaus, rakastan meikkijuttuja <3 mä tykkään kyllä noista nyxin lip lingerieistä, ja mulla ne on kyllä toiminu ihan jees :) mä tarviisin kans jonkun huultenpohjustustuotteen, mutten oikein tiiä mitä kokeilisin.. tuo mannakadarin primer vaikuttaa kans kivalta ja monikäyttöiseltä! ja siis, munkin on pitänyt käydä ostamassa se tbs:n vanilla pumpkin, PAKKO saada!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jennii kiitos ♥ Niin rakastan minäkin, mutta ei tule usein ostettua uusia joten postukset on harvassa:D Betteboxin tilaus olisi ihanaa kun aina saisi uusia tuotteita helposti testiin ja kirjoiteltua niistä 8) Mannakadar on hyvä just monipuolisuuden takia, harmi että ehdin primerin erikseen huulille ostaa ennen kun tuon sain. Toisaalta kestääpähän pidempään sitten se;) Vanilla pumpkin = <3 Pakko oli käydä ostamassa se käsirasvakin vielä, onneksi ennätin:D

      Poista
  8. Oi nuo kaikki huulituotteet niin kivansävyisiä!! Tuota huukten pohjustajaa katsoin kaupass mutta en vielä ostanut kun mietin juuri sen toimivuutta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o mä oon ihan rakastunut huulituotteisiin, volyymit kun on silmissä niin ei enää paljoa luomia laita, joten huulia voi sit senkin edestä:'D Tosin välillä kyllä rakastan laittaa luomiväritkin;) Toimii hyvin, suosittelen:) Kiitos Saara kommentista<3

      Poista
  9. "En tiedä miksi ostan näitä, kun nämä eivät vaan toimi siten kuten haluaisin", hahahah! Samaistun x1000! :D Viimeksi ostin samaa kajaalisa, jonka tiesin olevan huonoa ja löysin kotoa purkista vielä toisen samanlaisen, MIKSI TEIN SEN!? Äääh mäkin haluan sitä Bodyshopin uutta kausihöttöä, vaikka just ostettiin kasa suihkugeelejä alesta... :D Se edellinen Chai Latte-suihkugeeli oli niin hyvää ja loppui multa just, nyyh!

    PS. Mun mielestä sulle sopii tuo Teddy! Ruskeaan tarttee omasta mielestä tietynlaisen ihon pohjasävyn, että se näyttää hyvältä ja sun ihoa vasten se ainakin toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHANA KOMMENTTI, kiitos Sofia ♥ Jooo! Mistä se johtuu?! Sävyt näissä on niin ihania ja ne on suht edullisia ja kivan värisiä, varmaan siitä johtunee:D Voi eiii Sofia, nyt vaan kuluttelemaan sit pois:'D

      TBS:n kausihöttö on ihanaa, kantsii äkkiä käydä ennen kuin ne loppuu;) Varmasti kyllä netistä saa hyvän aikaa vielä, veikkaisin. Eihän se haittaa vaikka niitä suihkugeelejä riittää kun niitä käyttää lähes päivittäin kuitenkin;) Ja tuo on sellanen ihanan kermainen! Ei tunnu niin "kuivattavalta". Kuten varmaan tuo chai-lattekin oli, tai omistan sen body butterin niin sen perusteella voisin veikata:D Se rasva kyllä tulee kohta käyttöön koska JOULU 8)

      Ohoh, aivan mahtava kuulla. Mulla on Rodoksen rusketukset alla ja nyt on alkanut kulumaan poies, en siis tiedä miltä se nyt näyttäisi. Pian julkaisen asukuvia missä näkyy tuo Teddy huulilla koko kuvissa ym, mielestäni luonnonvalossa aika kovan näkönen ja mieskin sanoi että vie kuvissa värit kasvoilta se - tai sit se taas johtu säästä:D

      Poista
  10. Mulla on yks lingerie ja joo onhan se ihan hyvä, mut ei kuitenkaan mikään huippu. Mullaki on joku rusehtava sävy, mut sitä ei tuu enää käytettyä niin paljo ku kyllästyin:D haluaisin ostaa toisen sävyn, mut en tiiä onks se kannattavaa ku noi ei kestä niin hyvin. Yhyy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rosa kommentista 8) Ei ne vaan huippuja ole, mutta tosi hauskoja kuitenkin:) Exotic on siinä mielessä hyvä sävy, kun niin lähellä huulien väriä, sulautuu hyvin sisärajassa kun se kuluu siitä nopeasti pois! Se on sellainen punertava ruskea, enempi punaiseen menevä kyllä. Sitä suosittelen ♥

      Poista
  11. Kivoja juttuja oot ostanut syksyksi :) Ihanan sävyisiä nuo huulituotteet, kumpa itsekin osaisin käyttää vähän erilaisempia huulipunia :D

    VastaaPoista
  12. Ihania kosmetiikka ostoksia! <3 Nuo NYXin lingeriet on iha hyviä, multakin löytyy yksi ja ois kiva ostaa joskus joku toinenkin sävy. Sopii hyvin syksyyn kyllä tuo sun sävysi! Myös tuo Maybellinen huulipuna näyttää kivalta :)

    VastaaPoista