Sisällön tarjoaa Blogger.

Täydellinen viininpunainen mattahuulipuna

Multa toivottiin tarkempaa postausta viininpunaisesta Maybellinen mattahuulipunasta, jonka esittelin Syksyn kosmetiikkaa- postauksessa. Lupailin esitellä sen syksyn suosikit postauksessa joka on työnalla ja ellei se nousisi suosikikseni tekisin siitä eriksen postauksen. No suosikiksi tämä nousi, mutta torstain asupostauksessa punaa ihasteltiin ja siitä kyseltiin. Sen vuoksi halusin ehdottomasti tehdä tästä postauksen erikseen, koska moni vaikutti kiinnostuneen tästä. Enkä millään olisi malttanut odottaa!

maybelline-lipstick-sävy-divine-wine-matte

Kyseessähän on siis Maybellinen mattapuna, jonka sain äidiltäni kun se osoittautui hänelle liian tummaksi. Itse olin suunnitellut ostavani viininpunaisen mattasävyn tänä syksynä, oon vaan tosi laiska etsimään ja testailemaan punia kaupassa, kun ne eivät kädellä näytä yhtään samalle kuin huulilla - ja niitähän ei huulille voi testailla. Tai voi mutta en suosittele.

maybelline-newyork-mattahuulipuna-rajauskynä-viininpunainen
Maybelline lip liner sävy Hollywood Red | Maybelline mattahuulipuna sävy Divine Wine

Anyway rajauskynä on Maybellinen Colorsensational lip liner sävyssä 540 Hollywood red. Sävy ei täsmää ihan täysin itse punaan, kuten näette kuvasta. Mattahuulipuna on taas Maybellinen Colorsensational mattapuna sävyssä 975 Divine Wine. Itse olisin ostanut ehkä astetta tummemman rajauskynän, en tosin tiedä löytyikö valikoimasta yhtään lähempää sävyä kuin tuo, mutta ajaa asian ihan yhtä hyvin tuokin. Huulten raja näyttää ehken sellaiselta pehmeämmältä kun vaaleampaa rajausta on alla, muuten sävyero ei tietenkään näy.

Rajauskynä leviää huulille hyvin, ehkä hivenen kermaisempi se voisi olla jotta levittäminen olisi helpompaa. Toisaalta itse pidän siitä että ne ovat ihan hitusen kovia, sillä huulten rajaaminen onnistuu paljon paremmin sellaiselle. Mattapuna pysyy paikallaan syödessä ja juodessa kohtalaisen hyvin, eikä tunnu huulilla epämiellyttävältä. Minun ei ole tarvinnut lisätä punaa päivän aikana, paitsi tietysti syömisen ja juomisen jälkeen hieman huulten keskelle. Itse pohjustan huulet vielä ennen rajauskynää huulirasvalla sekä Nyxin lip primerillä, jonka esittelin myös Syksyn kosmetiikkaa- postauksessa.

maybelline-newyork-mattahuulipuna-divinewine
Maybelline mattahuulipuna huulilla

Suosittelen ehdottomasti kyseistä punaa teille jotka kiinnostuitte! Väri on aivan ihana, kuvat eivät anna oikeutta sävylle. Toivottavasti tällaisesta pikkupostauksesta oli hyötyä teille kaikille punasta kiinnostuneille. Kiitos tuhannesti myös sinulle, joka heitit tämän postaustoiveen. Toivepostauksia on aivan ihana saada ja niitähän voi minulle aina heittää. Kaikki toivepostaukseni löytyvät muuten tagin requests alta.

Oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa ♥
Mitä viininpunaista mattapunaa te käytette, kiinnostuitteko tästä?

Kata

17 kommenttia

  1. Aivan ihana sävy tuo kyllä on! *.*

    VastaaPoista
  2. Vitsi sopii kyllä hyvin toi huulipuna sulle ja erityisesti just tänä vuodenaikana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä syksyn lemppari huulipunasävy ♥ Kiitos!:) <3

      Poista
  3. viininpunainen on kyllä ihana sävy, ja mulla löytyy kaikkia mahdollisia punaisen sävyjä.. joskaan en oo yhtään varma, onko mulla sellaista kunnon tummaa viininpunaista! se on sävynä todella kaunis, kuten näistä kuvistakin näkee <3 tämän voisi käydä ihan kaupassa tsekkaamassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla varmaan on huulipunissa ihana kokoelma Jenni ♥ Mä kyllä rakastan ihan himona tätä sävyä<3 Suosittelen käydä tsekkaamassa, tää on tosi tosi ihana 8) Kiitoksia muru ♥

      Poista
  4. Just oikean värinen puna sulle niin kaunis sävy. Mulla on vielä se täydellinen syksy ja talvi puna jäänyt löytämättä, mutta suuntaan sunnuntaina risteilylle niin laivalta voisin sen löytää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Siiri! ♥ Laivalta löytyy varmasti, itsellä ehken pieni perinne ostaa Chanelin huulipuna laivalta koska ne on vaan niin täydellisiä ja edullisia siellä;D

      Poista
  5. Upea sävy ja sopii sulle älyttömän hyvin<3 Maybellineltä löytyy tosi hyviä huulipunia, mulla on itse asiassa ollut tosta punasta sävy Hollywood Red, eli veikkaisin sen olevan aikalailla sama sävy, kun tossa sun huultenrajauskynässä kerta nimikin on sama ;D Tällä hetkellä multa ei taida löytyä yhtään Maybellinen huulipunaa, kun muistaakseni laitoin kaikki menemään viime keväänä, kun niillä alkoi olla jo ikää sen verran paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin huomasin nyt viimein että Maybellineltä löytyy oikeesti todella hyviä punia! Kiitos Linda kehuista ♥ Varmasti sama sävy kyseessä siis, mä olisin halunnut samaa sävyä sen rajauskynän mutta äiti ei ole joko osannut etsiä tai sitten ei vaan oo ollut, mun mielestä on hassua että joissain kaupoissa ei oikeesti myydä samaa sävyä olevaa rajauskynää samalla merkillä, tähän oon törmännyt mm. laivalla Chanelin punan kohdalla, etsittiin sitten Lancomelta saman sävyinen rajauskynä myyjän kanssa:)

      Poista
  6. Onpa kaunis sävy! :) Siulle sopii hyvin tuollaiset tummemmatkin sävyt, mie just pähkäilin tässä muutama päivä sitten, et mitä miun kannattaisi tehdä kun tuntui silloinen huulipuna ehkä himpun tummalta omaan ihon sävyyn nähden. :O :) Pitää vamaan kokeilla, saisiko sellainen tummahkon violetin punan sopimaan itselle, muksu ainakin tykkäs ja omasta mielestä näytti vähän liian tummalta luonnollisen meikin kanssa. :`D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla ♥ Hmm suosittelen kysymään oikeasti ihan myyjältä tuota. Joidenkin punien kohdalla tarvii oikeasti sen tietynlaisen pohjasävyn ihoon että joku puna passaa. Mäkään en tietenkään aina kysy vaan ostan mitä haluan ja mikä näyttää omaan silmään hyvälle, mutta jos itse epäröit niin suosittelen:) Musta sulle voisi sopia tummahkon violetti puna, kokeile ihmeessä!:)

      Poista
  7. Vau, ihanat kuvat!<3 Kuulostaa tosi hyvältä toi puna myös :)

    VastaaPoista
  8. Mä rakastan huulipunia! <3 Mulle on kertynyt niitä nyt melko lyhyessä ajassa joku yli 20 :D Mulla onkin itseasiassa melko saman väristä huulipunaa kun sulla kuvissa, se on ehkä hiukan punertavampi vain. Tuo on kyllä upea sävy, tykkään! <3 Ja ihana tuo kuva susta, kaunis hymy sulla :)

    VastaaPoista