Sisällön tarjoaa Blogger.

Trick or treat? ~ Halloween 2017

Hauskaa Halloweenia nyt teillekin vähän myöhässä! Viime lauantaina me juhlimme Halloweenia, Halloween on joka vuosi lokakuun viimeinen päivä mikä osui siis tälle vuodelle tiistaille. Vielä varmasti tänä viikonloppuna on joillain Halloween kekkerit, joten tämä postaukseni ehti onneksi nopeasti ulos jos joku vaikka saisi pientä inspiraationpoikasta tästä.

Muutama lukija tosiaan toivoi postausta näistä pikkuruisista juhlista, sen surempaa en alkanut kyhäillä, asu tulee ehkä enemmän näytille tässä - sen olisin joka tapauksessa kuvauttanut. Toisin kuin muutama vuosi sitten jolloin koristelusta oli enemmän, sen poustin pääset tsekkaamaan tästä. Tänä vuonna en sitä huikeeta hämähäkinseittiä saanut ostettua ja se vähän harmittaa, vuoden 2015 postauksen kuvista huomaatte mitä tarkoitan. Tänä vuonna pärjättiin halloweenaiheisilla ilmapalloilla ja serpentiinillä, sekä tietysti kynttilöillä!

halloween-palloja-serpentiiniä-koristelua

halloween-look-halloween-asu

Mini hat - Käherrystarvike
Top&Skirt - BikBok
Boots - Bianco

mini-silinteri-verkolla-halloween

tyllihame-halloween-asu-pitsitoppi

Itsehän en mieli pukeutua miksikään pelottavaksi Halloweenina. Oon sen verran jänishousu että pelkäisin varmaan siinä vaiheessa itse itseäni, hha. Eniwei lookini ei eroa paljoa parin vuoden  takaisesta Halloween costumestani, mutta mitäpä väliä. Itse asiassa ystäväpiiri on nykyään ihan eri, joten kukaan muu kuin mieheni ei tämän tyylistä lookia edes ollut nähnyt, hhe!

Tyllihame pääsi käyttöön, ihanaa. Mä en jostain syystä osaa yhdistää tällaista muhkeaa tyllihametta arkipukeutumisessa, joten tämä hamonen oli ylläni vasta toisen kerran ja se on ollut minulla yli vuoden. Haluaisin enemmän käyttää tällaisia arjessa, onneksi yksi arkinen tyllihame minulta löytyy ja toivon että saisin pian sen bloginkin puolelle näytille. ♥

mini-hat-halloween

halloween-look

Meikkiin oon enemmän kuin tyytyväinen, kokeilin perjantaina tätä ja "luonnostelin" miten voisin silmäni meikata, keksin strassit vasta siinä kokeiluvaiheessa. Olin aika ihmeissäni miten osasin meikata vielä, kun en ole tarttunut luomivärisiveltimiin taas hetkeen, etenkin kun kyseessä oli tällainen vaikealta näyttävä meikki - tämä oli muuten eka kerta kun itse meikkaan tähän tyyliin! Kyllä ne meikkaustaidotkin taitaa pysyä siellä takaraivossa.

halloween-koristelua

halloween-booli

Tarjolla ei ollut mitään ihmeempiä. Pientä suolaista ja todella hyvin menevä booli. Jatkoimme yöelämään illalla joten sen kummempia herkkuja en jaksanut tehdä, sillä kukaan tuskin mitään raskaampaa olisi jaksanut syödä.

halloweenlook

Bongasin muuten tätä postausta tehdessä kivan Halloween tag postauksen eräästä lukulistani blogista, meinasin liittää sen mukaan mutta sitten olisi tullut minun makuuni ihan liian pitkähkö postaus. Ehkä ensivuonna sitten jos muistuu mieleen. Siinä oli todella hauskoja kysymyksiä.

Miten teidän Halloween meni vai onko se vasta edessä?
Miten te tykkäätte pukeutua Halloweenina vai menetkö ilman asua?

Kata

18 kommenttia

  1. Todella kaunis asu ja ihana meikki! *_* Toivottavasti teillä oli onnistuneet juhlat! Ja hei, ei aina tarvitse olla kauhean paljon koristeluita jos ei vain tunnu siltä :) Meillä oli jälleen aikamoiset koristelut, mutta mä ja mun isosisko ollaankin molemmat niin fanaattisia Halloween-faneja, ettei löydy sanoja, hahah...

    Anyhow, näytät kauniilta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi 8) ♥ Oli todella mukavat juhlat:) Mä taas olisin niin halunnut enempi koristelua koska itsekin rakastan Halloweenia ihan älyttömästi ja haluaisin että se olisi Suomessakin hieman isompi juttu.:)

      Poista
  2. Toi asu on aivan ihana! <3 Lisäksi tykkäsin tuosta sun meikistä tosi paljon :) Oot kyllä taitava meikkamaan! Sulle sopii hyvin tuollainen tummempikin tyyli! Mä en oo koskaan viettänyt Halloweenia, mutta joskus olisi kiva pukeutua tuollee kivasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Niina, mahtava että tykkäät:) Tummat silmät meikkasin lähes päivittäin ennen kun otin ripsienpidennykset. Suosittelen, Halloween juhlat on hauskoja;)

      Poista
  3. Siis wau mikä asu ja meikki, oot tosi upea näissä kuvissa! Ite en oo koskan juhlinu halloweenia, mutta se ois varmasti kivaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini:) Suosittelen, todella hauska nähdä mihin ihmiset pukeutuu ym.;)

      Poista
  4. Ihana look ja vautsi tota sun meikkiä!! <3 Ihan huippuhyvin onnistunut :) Mä en tänä vuonna viettänyt Halloweenia lainkaan, vaikka yleensä ollaankin ystävien kanssa kokoonnuttu ja vietetty yhdessä iltaa. Nyt viime viikonloppu meni töissä enkä oikein osaa viettää sitä Halloweenia enää nyt tänä viikonloppuna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ja ihana kuulla vielä meikkikehuja tuollaiselta meikkitaiturilta;) ♥ Joo tänäänhän taitaa viel Halloweenia jotkut juhlia, odotan josko kuvia näkee instassa 8) Enempi suomessa taidettiin kuitenkin viime viikolla juhlia sitä koska viime viikonlopunna somessa oli enemmän kaikkea halloweenmaista kuin nyt:D Jännä vaikka tänään on se pyhä.. Eniwei yöelämässä viime viikonloppuna oli ne Halloweenjuhlat myös, tänä viikonloppuna ei taida olla ainakaan täällä yhtään..

      Poista
  5. Wau mikä asu, ihastelin tätä jo instassa ♥ Oot kyllä upee! En malta oottaa meidän halloween pippaloita ja pukeutumista, onneksi enää yksi yö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitahan kuvaa instaan sit asusta, postauksenkin jos juhlista teet niin ois kivaa;) Pitäkää hauska Halloween ja kiitos kommentista ja ihanista sanoistasi ♥

      Poista
  6. Miksi ystäväpiirisi on vaihtunut jos saan kysyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sitä vaan elämäsä käy että ystäväpiirit muuttuu, toki olen vielä muutamaan yhteydessä mutten niin tiiviisti hengata:) Koko elämäni aikana elämä on vaan mennyt ja ystäväsuhteet muuttunut, että ihan perus minulla:'D

      Onneksi mulla on serkku jonka kanssa ollaan kuljettu koko ikä ja hän on mulle se ikuinen ystävä, lapsuuden ystävä, kuin sisko, ihan siis kultaakin kalliimpi 8)

      Poista
  7. Siis VAU, tää asu on niin upea!! Ihan täydellinen halloween-look, oot tyrmäävä <3 Huh, oon sanaton. Tähän miljoona sydänsilmä- ja liekkiemojia ;) Ja tuo meikki kans on niin mieletön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni muru ♥ Mä en osaa sanoa muuta kuin taas ihana kiitos kauniista sanoistasi, tuun niin hyvälle mielelle aina kun sun sanat vaan on ♥

      Poista
  8. Vau mikä asu!! Ihan mieletön<3 Ja hitsi tosta meikistä olisi niiiiin kiva saada tutoriaalia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli ♥ Hhih hauska kuulla, mutta meikkitutot eivät valitettavasti ole mun juttuni.:/ Tekisin ihan supermielelläni meikkitutoja blogiin, koska rakastan meikata! Mutta se tulisi kuvata vaihe vaiheelta ja sellaiset kuvat ei koskaan onnistu mulla niin hyvin että voisin ylpeänä julkaista ne postauksessa.:D Siis ihan innoissani tekisin tutojakin, mutta ei vaan riitä skilssit ja kärsivällisyys niihin kuviin.:D Harjoitus tekisi toki mestarin..;)

      Poista
  9. Upea tää asu, vähän räväkämpi siulta! :) Meikistä ja tuosta topista tykkään eritoten, kaunis yhdistelmä. <3

    VastaaPoista
  10. Aivan upea look ja tuo meikkikin on tosi hyvin onnistunut! <3 Itse en halloweenia tänä vuonna juhlinut, mutta ehdottomasti joku vuosi olisi kiva järjestää tuollaiset kunnon teemabileet B-)

    VastaaPoista