Sisällön tarjoaa Blogger.

White coat

Valkoinen villakangastakki

Coat & skirt - Ompelimo Rokita
 Boots - Bianco

vaalea asukokonaisuus

Esittelin teille syksyn suosikki takkini tässä postauksessa ja kerroin samalla teille Millan tehneen mulle vastaavanlaisen takin talvisena versiona. Moni lukija mainitsikin innolla odottavansa milloin nähdään toinen takki ja tässäpä ne nyt olisi. Eikös ole ihana? Takkihan oli mulle täysi yllätys, avasin pakettia kotona yhden keltaisen toivotun takin kiilto silmissä ja paketista paljastui kaksi, se keltainen ja tämä.

Myös kuvissa näkyvä hame on Millan valmistama. Hameen sain käsiini keväällä samaan aikaan kuin Millan valmistaman playsuitin. Ihmettelen kyllä miten en ole saanut kyseistä hametta kuvattua tänne blogin puolelle vaikka värikin on kevään ja kesän käytetyin värini. Hame on valmistettu mesh-verkosta, toiveena oli tylli mutta se on astetta kovempaa matskua ja halusin tästä hameesta nimenomaan pehmeän, laskeutuvamman ja arkiseen käyttöön sopivan.

valkoinen villakangastakki ompelimo Rokita

Valkoinen villakangastakki kellohelmalla

Ihana että ehdin saada muutamia kuvia ensilumen aikaan. Näissä on ihan eri fiilis ja valo mitä edellisissä asukuvissa oli. Nyt on nuokin lumet hävinneet, upean näköistä oli vaikkakin pakkasella on todella inha kuvailla kun näpit jäätyy kuvaajalla ja oma nenä alkaa punottaa ja vuotaa. Asun väritys on muuten jotenkin pakkassäähän sopiva. Laukuksi olisin halunnut mustan, mutta sopivan isoa mustaa olan yli heitettävää laukkua en omista, Guessin vaaleaan oli siis tyydyttävä.

winter ootd


En ymmärrä miten laatu kärsi taas kovasti kun latasin kuvat Flickriin.. Tai sitten olen vain todella vaativalla tuulella. Nämä ja pari asukuvakertaa taaksepäin kuvaushetket ovat olleet yhtä ahdistusta, en ole osannut olla kuvissa eikä niissä ole ollut hyvä olla. Näitä kertoja ennen onnistui monet, olin todella tyytyväinen kaikkiin, joten olihan tämä odotettavissakin, hha!

Oli oikein hauska huomata miten suosituksi Would I wear it now?- postaus nousi. Olihan se jännäriä julkaista, kun tyylini on muuttunut aika radikaalisti. Niihin aikoihin oli tarkoitus erottua tyylillä ja päällä piti olla mahdollisimman paljon kaikkea. Olin vissiin onnistunut siinä, hha. Katselukerrat postauksessa nousivat päivässä kuukauden suosituimmaksi, joten eiköhä pistetä ensiviikolla ehdottomasti tulemaan toisen osan. Kiitos jokaiselle kommentoijalle!

Mitä mieltä olette takista?
Kivaa tiistaita teille ♥

Kata

28 kommenttia

  1. Superihana takki! <3 En kyllä ainakaan huomaa kuvanlaadussa mitään ongelmaa, hyvältä näyttää! Itsekin käytän tuota Flickria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia ♥ Musta sillon tällön tuntuu että se laatu jotenkin kusahtaa, saatan vaan kuvitella:'D Muuten kyllä Flickr siis toimii eikä laatu huonone siis jokaisen kuvan kohdalla!:)

      Poista
  2. Tuo takki on tosi kivan näköinen ja värinen! :) Lisäksi aivan ihana yllätys, että saitkin kaksi takkia kun odotit yhtä takkia <3 Myös tuo hame on kivan näköinen :) Täällä se talvi taisi kestää sen kaksi päivää, olisi mukava päästä kuvailemaan talvisiin maisemiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina, minäkin tykkään 8) Joo Milla yllätti kyllä ihan täysin, hän kyllä sanoi laittaneensa yllätyksen mukaan mutta en osannut yhtään ajatella tällaista ♥
      Talvisessa maisemassa on ihana kuvailla, miinus vaan että sormet jäätyy tosiaan kuvaajalla, oma nenä saattaa alkaa hirmu nopeesti punottamaan (kuten näissä) ja muuten voi iskea vilu itsellekin:D

      Poista
  3. Takki on aivana ihana, kuten oli se keltainenkin<3 Se oli väritykseltään kyllä niin tehty syksyyn! Olispa mullakin taitoa tehdä tollasia vaatteita :) Joskus vuosia sitten tein siskontytölle paitoja sun muita, mutta en tiedä osaisinko enää edes käyttää ompelukonetta :D

    Kauniita kuvia susta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep älä muuta sano;D Joo itsekin olen joskus miettinyt että voi kuinka mahtava olisi osata tehdä vaatteita itselle:D Mutta itsekään en osaa käyttää ompelukonetta. Jos sulta on joskus luonnistunut se niin kannattaa ehdottomasti kokeilla! En usko että ainakaan kovin kauas se taito häviää sieltä;)

      Poista
  4. Kaunis asu ja tosi kiva takkia, niin ihana leikkaus ♥ Oispa mullakin joku kaveri joka osaisi tehdä noin upeita vaatteita tai vaikka taitoa tehdä itse :) Tällä hetkellä saan vaan napin ommeltua takaisin paikoilleen :D ja oii siellä on vielä lunta, täällä ei talvi kauaa kestänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on tosiaan!:) Hha Millaanhan olen tutustunut blogin kautta ja Millahan on siis ompelija;) Kannattaa ehdottomasti vilkaista Ompelimo Rokitan sivut:) Sama täällä, multakin luonnistuu vaan napin ompelu paikoilleen ja sekään ei kovin kauaa aina siinä kestä kun täytyy taas ommella:'D

      Poista
  5. Ihana takki!! Niin kauniit kuvat susta jälleen<3

    www.nooraemilia.fi

    VastaaPoista
  6. Tuo takki on kyllä super ihana, niin kaunis leikkaus! ♥ Milla on aivan uskomattoman taitava käsistään ! Harmi tosiaan, että lumet suli kokonaan pois :/ Jotenkin se tuo niin paljon valoa ympäristöön ja paremman fiiliksenkin mieleenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, kiva että tykkäät Viivi:) ♥ Hän osaa! Lumi tosiaan piristi mieltä ja fiilistä. Nyt on taas ahdistavan synkkää:<

      Poista
  7. Ooo toi takki on niin kiva ja koko asu ihana!

    VastaaPoista
  8. siis aivan ihana!!! <3 mä rakastuin jo siihen keltaiseen, ja tämä talvinen versio on myös kerrassaan hurmaava <3 tykkäisin myös itselleni tuon mallisesta takista, pitää ihan tosissaan harkita :') ja hei, innolla odotan tuota hamettakin paremmin näkyväksi tulevissa kuvissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jennii, kiitos! ♥ Harkitse ihmeessä, mukava myös kun näissä kangas on laadukasta ja takki on muutenkin laadukkaampi mitä kaupoissa olevat takit! Lisäksi saat sellaisen minkä haluat ihan nappia myöten vaikka:D Toivon todella että hameen saisi kunnolla näkyviin, mutta nyt eivät säät suo sitä mahdollisuutta:<

      Poista
  9. No siis on kyllä aivan ihana takki!<3 Kyllä tolla kelpaa kulkea talvella :) Ja voi miten ihanat nää kuvat kun on tosiaan hiukan luntakin, se tekee mun silmissä kuvista heti jotenkin suloisemmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelpaa kelpaa! ♥ Kiitoksia Elli kommastasi:) Toivon todella että lunta olisi luvassa taas pian<3

      Poista
  10. Tosi suloinen asukokonaisuus! Tässäkin kaikki niin ihanassa harmoniassa keskenään. Olet tosi nättinä<3

    VastaaPoista
  11. Niin ihana takki! <3 Upean tyttömäinen ja samalla klassinen <3

    VastaaPoista
  12. Tosi nätti takki <3! Toi on kiva kun noi napit on vaan tossa takin yläosassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi on just yksityiskohta mihin kiinnitin eniten huomiota, kun näin tällaisen takin tosiaan Gossip Girl-sarjassa.:D Sen vuosi tyllihameet tällaisen takin alla ois ihan täydellinen, kun helma pilkottaa hyvin kun napit jäävät vaan tuohon:)

      Poista
  13. Tuo takki on kyllä ihan super kivan näköinen jopa valkoisena ja tällaisena talvisena versiona! <3 Tuo leikkaus ei ehkä omalla kohdalla olisi niinkään kivan näköinen, mutta sulle tuo passaa kyllä niin hyvin :)

    Ja nyt, kun mainitsit niin olisihan se ihan kiva saada kauniit lumiset maisemat koko Suomeen... Alkaa tämä kauhea vesisade ja myrskyily käydä hermoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan;) Siis valkoinen villakangastakkihan multa jo löytyy ja lähes samaa mallia, mutta tässä on vähän mustaa mukana, ei oo kokovalkoinen! Kiitoksia Emmi ♥ Ja hei kyllä, tosiaan käy hermoille tuo keli:D

      Poista
  14. Ihana takki! Sopii sinulle. :-)

    VastaaPoista
  15. Ihana on ollut lukea näitä kommentteja! <3 :) Mukavaa et löytyi näinkin paljon asukuvia takin ja hameen kanssa, ihana juttu! <3 Mie tykkään tästä takkimallista myös todella paljon, erittäin inspiroiva ja erilainen malli - ihan sormet syyhyää, että pääsisin omaa talvitakkia ompelemaan pian. :) Kunhan mielikuvan takista saisi paperille asti, niin sit ois helppo lähteä valmistamaan.

    VastaaPoista