Sisällön tarjoaa Blogger.

Pukisinko enää päälleni? - Vuosi 2015 osa 2

Voi kuinka ihanan vastaanoton Pukisinko enää päälleni?- postaussarjan postaus Pukisinko enää päälleni? - Vuosi 2015 osa 1 sai, se oli kävijämäärältään todella suosittu ja se nousikin lähes heti kuukauden suositummaksi postaukseksi. Kiitos ♥ Toivottavasti pidätte myös tästä osasta kaksi. Eli pukisinko näitä asuja enää päälleni?

ootd tb style

Ensimmäinen asu jooh mun olisi tehnyt mieli jättää tämä koko postauksesta pois. Kertooko tämä tarpeeksi ? En todellakaan pukisi. 

Toinen asu on ihan ok. Perus helteelle sopiva, mutta en välttämättä enää pistäisi ylle vaikka ihan jees onkin. Tuo hamonen on mennyt jo eteenpäin kirpparilla, harmi vain sillä se oli ihana, mutta en valitettavasti enää mahtunut siihen, hha.

Kolmas asu on mieleeni ja muutamalla muutoksella pitäisin. Ja pidinkin tuon tyyppistä kokonaisuutta kesällä ylläni. Tuon laukun ja kenkien kombo on omaan silmääni loistava, mutta kovin helteisellä kelillä nuo kengät eivät ole mukavat jalassa, sillä ne ovat kokoa 35 minun kokoni nykyään useissa on 36-37. No mutta ne löytyivätkin viime kesänä aika useasti jaloistan, hyvä puoli siinä ettei ollut helle!

outfit ideas

Ensimmäinen asu on aika basic joten mikä ettei. Tosin korun ja huivin jättäisin pois.

Toinen asu jossa mulla oli ideana kokeilla kokomustaa. Epäonnistuin, sillä tuon pitkän mustan bleiserin ja Jeffreyn kenkien yhdistelmä ei toimi todellakaan. Tulee mieleen jokin goottityyli tai muu sellainen, niin sitä taisi myös joku kommentoida itse asupostauksessakin. En pukisi. 

Kolmas asu on todella simppeli ja kiva. Pitäisin ja onneksi jokaisen vaatekappaleen vielä omistankin.

throwback ootds

Ensimmäinen asu on hurjan söpö! Pukisin ja itse asiassa joka kesä on tainnutkin yltä löytyä.

Toinen asu on erittäin hempeä ja söpö. Pukisin, mutten valitettavasti omista enää kyseistä toppia kuten en monta muutakaan näiden postauksien vaatekappaletta.

Kolmas asu on ihan suloinen mielestäni myös, ihana hellepäivän asu, tosin liian paljastava mun mielestä nykyään. Tuo hame oli yksi lempparini mutta valitettavasti sekin täytyi myydä alkuvuodesta.

would i wear it now

Ensimmäinen asu on ihana, pukisin mutta kengät menisi vaihtoon. Tämän asun voisi ensikesänä pukea ylle, sillä nyt mulla olisi kengät jotka mätsäisi paremmin tuohon asuun! 

Toinen asu on bueno. Tuota olisin ehdottomasti pitänyt tänäkin syksynä jos olisin vaan ehtinyt.

Kolmas asu oi kyllä. Tämänkin asun olisin pukenut tänä syksynä jos olisin ehtinyt lämpöisillä keleillä. Tosin nyt mulla olisi ollut ihanat neuleeseen mätsäävät ylipolven menevät villasukat.

pukisinko enää päälleni?

Ensimmäinen asu on edelleen mieleeni, pukisin. Mutta hittovie myin tuon hameen kirpparilla alkukesästä ja kaduin sitä viimeistään kesän lopulla kun muistin tuon hatun olemassaolon. Tuo hame oli ehken niitä ainoita vaatekappaleita jotka mätsää tuon hatun kanssa täydellisesti... 

Toinen asu on myös ehdoton suosikki! Pukisin.

Kolmas asu ihanan rento, pukisin. Harmi vaan että tuo asteekkikuvioinen neule on niin iso. Tosiaan ostaessani tuon neuleen sen lapussa luki silloin XS tai S ja kotona huomasin sen koon olevan L. Nice. Silti en raaski myydä sitä.

throwback style

Ensimmäinen asu on ihan jees, mutta taas nuo kengät. Kuten sanoin ensimmäisen osan postauksessa, nuo on tosi vaikea yhdistää! Mutta värimaailma jotenkin kiehtoo muuten tässä asussa. 

Toinen asu on taas sitä melko perussettiä. Voisin pukea, mutta nakatakki olisi ehdottomasti musta jos tämän päälle laittaisin.

Kolmas asu on i-h-a-n-a vaikkakin topin teksti BOYS ei ole enää minua. Mä en muutenkaan osaa pitää mitään tekstipaitoja. Mutta siitä huolimatta, pukisin.

tb style ootd

Ensimmäinen asu on mun silmääni yksi sillisalaatti. Nuo kengät oli erittäin kivat mutta todella hankala kävellä. Ne eivät tukeneet nilkoista ja olivat todella matalat. Jos löytäisin tuontyyliset kengät vielä, niin ostaisin ne heti. Mitä asuun tulee, en siis pukisi. 

Toinen asu tykkään! Musta, viininpunainen ja valkoinen ♥ Pukisin ehdottomasti. 

Kolmas asu voisin pukea, mutta huulet punaisin nyt viininpunaisella. Takki on kyllä mennyt jo kirpparilla kiertoon viime keväänä. Nyt muuten harmittaa..

tb ootd

Ensimmäinen asu on sellainen jonka pukisin ehdottomasti. Pidän kovasti tuosta housujen ja asteekkineuleen kombosta. Harmittaa että en omista enää cropattua nahkatakkia, koska pidin myös sen ja asteekkineuleen kombosta. 

Toinen asu apuaa... Ei kiitos, en pukisi. Muistan vieläkin kun kokeilin pitkästä aikaa tässä BB-voidetta joka oli ollut kaapin perukoilla monta kuukautta ja kasvoni meni täysin nuiden housujen väriseksi, hha. Siitä taisi tulla kommenttiakin! Joo-o lensi muuten se BB-voide tuolloin roskiin.


Monet vaatteet ovat tosiaan lähteneet jo kiertoon. Osaa tuli vähän ikävä, sillä ne olisi ollut hauska kokeilla pukea uudelleen, etenkin nyt kun tyyli on muuttunut kovasti. Tuntuu että tässä vilahti monia kivoja syysasuja, joita ei tänä vuonna ehtinyt pitää yhtään kertaa! Taisi kylmä yllättää aika nopeasti...
Kun kävin läpi vuoden 2014 asuja, jaoin ne kolmeen eri osaan ja nämä asut vuodelta 2015 tosiaan kahteen. Oliko nämä teidän mielestänne liian pitkiä? Omaan makuuni postauksista tuli ehkä liian pitkiä, joten ajattelin jakaa jatkossa tällaiset siihen kolmeen riippuen paljon asuja vuodelta on kertynyt. Mitä mieltä olette?

Kaikki Pukisinko enää päälleni?- postaukset löydätte tagin throwback alta.

Kertokaahan suosikkeja ja niitä vähän vähemmän suosikkeja?
 Tsemppiä alkaneeseen viikkoon ♥

Kata 

25 kommenttia

  1. Minusta juuri sopivan pituisia postauksia! Jotku asut on kyllä aika kammottavia, mutta kivoja asujakin löytyi :)

    Tuleeko ensi vuonna samanlainen postaus vuoden 2016 asuista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla että postauksien pituus on sinun mieleesi! :) Musta tuntuu että tästä edes jaan kyllä kolmeen osaan riipuen paljon niitä asuja on kertynyt vuoden aikana, näitä oli aika pajon:) Olisi ollut kiva kuulla mitkä tietyt oli kivoja ja mitkä oli niitä kammottauuksia;) Ensivuonna tulee varmasti samanlainen postaus vuoden 2016 asuista. Saa nähdä tuleeko jo alkuvuodesta, vai jätänkö loppuvuoteen:)

      Poista
    2. Aha yksi lause jäi minulta näköjään välistä! Samoilla linjoilla menen siis sinun kanssasi :)

      Olen myös saanut muutamia vinkkejä pukeutumiseen sinulta, sillä nykyinen tyylisi on aivan upea <3

      Poista
    3. Hha ei se mitään!:) Ja siis ihana kuulla että oot saanut vinkkejä mun pukeutumisesta ♥ Tuo jos mikä lämmittää mieltä todella paljon 8) Veikkaan että jos en olisi pukeutunut joskus noin rohkeasti ja erilaisesti, niin en tällä hetkellä menisi tälläisella tyylillä;) Tähänkin on jostain suunnasta päädytty ♥

      Poista
  2. En tajua miten oot ehtinyt napsimaan näin paljon asukuvia, mä saan napsittua saman määrän ehkä parissa vuodessa jos siinäkään :D Mutta ei siinä, tosi kivoja asuja taas ♥ Tykkään varsinkin noista syksyisemmistä asuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos älä muuta:D Nykyään harvemmin ehtii, tuona aikana vaan kävi kavereiden kanssa enempi kuvailemassa:) Nykyään ottaa lähes aina mieheni kuvat ellen toisin mainitse postauksessa:) Syksyisemmät asut oli eniten munkin mieleeni ♥ Kiitos kommentista<3

      Poista
  3. Oii toi neonkeltanen/vihree hame on ihana *.* Toi ihan vika asu näyttä tosi rennolta, voisin pukea sen vaikka koeviikolla! :D Jälleen niin kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä en tajua miksi en ole käyttänyt sitä tänä vuonna kesällä 8) En oo kyllä raaskinut myydäkään eli on siinä joku miete ollut että ylle vielä pistän;) Ihana että vika asu iski, muhun ei enää niinkään:D Kiitos Sini!

      Poista
  4. Monet näistä asuista olivat kyllä mun mieleeni! :) Etenki nuo missä sulla on hattu päässä ja isoja neuleita! <3 Tykkäsin myös tuosta asusta missä sulla on hattu, hame, nahkatakki ja saappaat, tuo siis minkä hameen olit myynyt. Jotenkin todella ihana asu <3 Hassua, että sulla BB-voide lisää punaisuutta, mulla BB-voiteet on toimineet paremmin kuin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, muhun iskee lähes samat kuin suhun eli hatulliset ja syysasut nimenomaan ♥ Voihan hitto että harmittaa tuon hameen kohtalo, pukisin tuon mielelläni uudestaan jos ois vielä cropattu nahkatakkikin kun edellinen meni rikki:( Siis joo tuo bb-voide on tainnut olla vaan vanhaa tuolloin tai sitten tooodella väärän väristä mulle:'D

      Poista
  5. Siis tässä postauksessahan tajuaa, että oon lukenu sun blogia jo parisen vuotta, kun muistan suurimman osan näistä asuista! Hahah, niin se aika vaan menee! Musta noi syksyset tummat asut, joissa on karvatakkeja, pontsoja yms on tosi ihania <3 ei mikään ihme, että vieläkin pukisit ne päällesi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kyllä se aika rientää:D Ihana että sullakin muistui mieleen nää asut vuosien takaa ♥ Hhih ne iskee tosiaan muhunkin eniten näissä;) Kiitos Rosa ihanasta kommentista<3

      Poista
  6. niiiin ihanaa ja hauskaa katsottavaa jälleen :D <3 tosiaan sen puoleen voisi olla useammassa osassa, että olis helpompi laskea mitä kuvaa meinaa, kun kertoo vaikka lempparin :) muistan näistä ihan tosi monta niiltä ajoilta kuin julkaisit asun ekan kerran, ja jopa jotain kuviin liittyviä juttuja, hih! tosi ihania asuja kyllä osa, ja osa taas on hyvin erilaisia kuin sun tyyli nykyään :) rakastan edelleen tuota sun ihanaa keeppiä, jos joskus luovut siitä niin here I am! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa Jenni, kiitos <3 :D Joo kyllä mä ehdottomasti pilkon vuoden 2016 kolmeen osaan jos näin paljon on sinäkin vuonna tullut kuvia napattua:D Musta tuntuu että nykyään saan vaan vähemmän ja vähemmän asuja blogiin, en oo vielä selannut sitä vuotta 2016 joten sen näkee ensivuonna tuleeko kaksi vai kolme osaa;) Ja hei, tosta viitasta mä en vaan luovu, koska mä rakastan sitä myös<3<3 ;D

      Poista
  7. Heh, alkoi naurattaa toi, että kasvot meni bb-voiteen takia täysin housujen värisiksi<3 :D Mun mielestä tää ei ollut liian pitkä! Tavallaan sitä edelliset asut katsottua innolla odottikin niitä seuraavia, joten mun makuuni tää oli ihan passellin pituinen postaus :) Tässä oli niin monia ihania asuja, että nyt on kyllä ihan mahdoton valita suosikkia! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ihan totta!:D Ihan vaaleanpunanen naama:D Mikälie olikohan se vanhaa tai jotain. Joskus se toimi mulla täydellisesti ja muistan sitten tuon kerran kun kokeilin pitkästä aikaa, näytin ihan pakkeloidulta nukelta:D Ihana että postauksien pituus oli sustakin okei, mutta kyllä mä teen lyhyempiä ja kolme jos on asuja vuodelta 2016 riittävästi:D Ihana kommentti taas sulta, kiitos<3

      Poista
  8. Voii mää muistan oikeestaan kaikki näistä asuista, aivan ihania!<3 Asukuvat on ehdottomasti matkailun ohella sun blogin suola, keep going ;)♥ Ja hei tuo asteekkikuvioinen neule!!! Ei tarvii myydä, mutta jos ihan vähän lainaat sitä mulle.. ;) heheheh!
    Tiiätkö mää just tänään katoin tekoturkistakkeja ja näiden kuvien jälkeen tuli vielä isompi himo ostaa semmonen 8) Niin ja just hyvän mittasia postauksia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Emilia, IHANA ♥ Olipa muuten myös piristävää lukee tällainen kommentti, koska matkailu ja asut on tosiaan mun suosikkiaiheet bloggailla. Harmi ettei matkustelusta paljoa pysty postailemaan kun ei käy missään niin usein kun haluaisi:'D Joo mulla on myös uuden tekoturkistakin kiilto silmissä, myin kirppiksellä kaksi tai kolme, en nyt muista, joten mulla ois lupa hankkia uusi, eikös?;)

      Poista
  9. Taas jälleen kerran mahtava postaus. Ihanaa nähdä kuinka sun tyylisi on muuttunut vuosien varrella. :) Mä olen tosi tylsä pukeutuja. Mulla on lähes aina t-paita/farkut tai neule/farkut ja yksi takki talvella ja yksi kesällä (noin kärjistetysti sanottuna). :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna:) Tosiaan aika radikaalia muutosta välillä havaittavissa, jotkut taas on melko nykypäivää vieläkin:D Hhih sellaine basic tyyli on myös mielenkiintoista ja nykyään saan hivenen inspistä myös sellaisista;)

      Poista
  10. Tällaiset postaukset ovat niin hauskoja :D On hauska katsoa miten tyyli on muuttunut ja mitkä jutut ovat säilyneet ennallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia:) Nämä tosiaan on hauskaa katseltavaa blogeissa. Huomaa itsekin kuinka rohkeasti sitä on joskus vetänyt, mutta jotkut lookit taas ovat ihan nykypäivää mulla vieläkin näistä:D

      Poista
  11. Tässä osassa oli ihan ennätyksellisen paljon asuja joista tykkäsin kovasti ja voisin itsenikin päälle pukea :D Noita samoja, mihin itsekin sanoit että voisit pukea uudelleenkin :) Mun mielestä nää postaukset on olleet sopivan mittaisia, toivottavasti saadaan jatkossa lisääkin!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama täällä, eka osa ei sisältänyt niin paljon mieluisia lookeja, ehkä loppuvuoden aikoihin olin järkiintymässä;D Ensivuonna tulee sitten asut vuodelta 2016, jos niitä on yhtä paljon niin kolmessa osassa tosin:)

      Poista
  12. Siis näistä melkein kaikki asut on aivan ihania munkin silmään edelleen! Hameasut sytyttää erityisesti ja melkein saa mut ikävöimään bloggaajista, ja omien asujen taltiointia :') Ja toi överisuuri kuvioneule näyttää ihanalta! Mulla on se punaisena omassa koossani, ja siinä on se huono puoli että se tahtoo kinnata hartioista kiinni. Sä oot pukenut ton omasi kyllä ihanasti eri asuihin! <3

    VastaaPoista