Sisällön tarjoaa Blogger.

Bloggaajien pikkujoulut

Kerroin teille tosiaan Helsingin reissustamme minkä teimme joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna. Osasyy reissuumme oli se, että pääsin osallistumaan myös minut kutsuttuihin bloggaajien pikkujouluihin. Mies meni omia menojaan serkkunsa kanssa sillä aikaa kun minä lähdin istumaan iltaa tämän ihanan naisporukan kanssa. Voin olla melkoisen kiitollinen että hän lähtee mua ns. käyttämään tällaisissa, sillä yksinään en osaa lähteä junailemaan tietäni Helsinkiin, hha.

Miittingin järjestäjinä toimi Sofia ja Niina. Iso kiitos heille, tällainen tapahtuma ja järjestely vie varmasti aikaa ja olenkin hurjan kiitollinen että he jaksoivat järkätä näinkin ihanan illan ja sain vielä kutsun. Paikalla oli minulle tuttuja kasvoja, mutta yli puolet taisi olla ihan uutukaisia neitoja. Kaikkien blogeja en valitettavasti ole vieläkään ehtinyt vilkaisemaan kunnolla, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee.

pikkujoulu booli

miitti tarjoilu

Itselläni oli pelko että missaan nämä pikkujoulut, sillä olin koko viikonlopun jossain ihan ihme flunssassa ja en halunnut tartuttaa ketään. Lähdin silti paikalle. Mitään kuumeilua tai tukkoisuuksia mulla ei ollut, pää oli jäätävän kipeä, ääni meinasi lähteä ja yskin melkein keuhkot joka aamu ja joka ikinen yö pihalle.

Ja olen onnellinen että lähdin. Tytöt olivat kehitelleet meille kivoja pieniä tutustumisleikkejä ja Sofia piti meillä workshopin ja saimmekin todella kattavan ohjeistuksen hakukoneoptimointiin, kuvien muokkaukseen ja bloggaamiseen liittyen. Itse bloggaan enempi harrastusmielessä ja haluan kuvata ja kirjoittaa rennolle otteella, mutta mukava oli saada pieni tietopläjäys tästä kaikesta.

bloggaajien pikkujoulut

bloggaajien miitti joulukuu

Kameraa kannoin lähes koko illan kädessä, mutta kuvasaldo jäi tooodella pieneksi. Taisinkin lukea jo jonkun pikkujoulupostauksesta että tuo jos mikä on merkki siitä onnistuneesta iltamasta. Hha, totta! Oon kyllä ollut muutenkin nyt todella laiska käyttämään kameraa, voi johtua myös siitä.

miitti tarjoiluja

pikkujoulupöytä

Napostelupuoli toimi nyyttärimeiningillä ja jokainen toi siis pientä purtavaa. Tytöt olivat järkänneet myös aivan ihanan punaisen, mansikkaisen ja maistuvan boolin. Froosh puolestaan tarjosi smoothiet, joita en tajunnut illan aikana nauttia ainuttakaan, mutta kotiin nappasin muutaman mukaan.

Saimme myös kotiin vietäviksi kolme joululahjapussukkaa, jotka sisältivät paljon vegaanista kosmetiikkaa ja syötävää. Kiitos vain mahtaville yhteistyökumppaneille ja vielä kerran Sofialle ja Niinalle, jotka olivat nähneet varmasti vaivaa tämän illan järjestämiseksi. Lahjapussukoiden sisällöt käyn ehdottomasti läpi blogissakin aina sitä mukaa kun tulee tuotteita testailtua ja kunhan saan kuvailtua ne. Nyt on paljon kosmetiikkaa kun on vielä The Body Shopin kalenterikin tässä avattavissa.

Miittikuvat-14

Ennen ryhmäkuvaa Henna joutui poistumaan, mutta ylempänä ryhmäkuva siis paikalla olleesta porukasta. Käykää ihmeessä tsekkaamassa näidenkin tyttösten blogit! Ryhmäkuvista iso kiitos Sofialle.

Miittikuvat-20

Nämä olivatkin vuoden toiset pikkujouluni, suunnitelmissa olisi vielä kahdet. Yhdet kaveriporukalla ja toiset siskoni ja serkkuni kanssa jos vaan ajat osuu yksiin.

Monetko pikkujoulut te ootte juhlineet tänä vuonna?
Onko niitä vielä edessä päin?

Kata


20 kommenttia

  1. Ihana tarjoilut ja kuvat! *.* Mulla on tulossa ensimmäiset ja luultavasti viimeisetkin pikkujoulut huomenna ja sielläkin mennään nyyttärimeiningillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini 8) <3 Oij aivan ihania pikkujouluja sinulle<3 ;) Nyyttärimeininki on tosi hyvä sellaiseen mihin tulee oikeesti hieman enempi porukkaa:)

      Poista
  2. Ihania kuvia ja tuo tunnelma välittyy tänne ruudun toiselle puolelle asti! :) Olisi kyllä ollut huippua päästä myös itse paikalle, mutta aina ei aikataulut mene ihan nappiin :/ Tuo booli näyttää kyllä herkulliselle :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtava kuulla, se meinaa sitä että postaus on onnistunut hyvin;) Mua harmittaa kovin kun et päässyt paikalle, mutta ihan ymmärrettävää että aina ei ajat natsaa ja elämässä on paljon muuta. Toivottavasti ensikerralla sitten:) Tuo booli oli melkoisen herkkua 8)

      Poista
  3. Mulle tulee kyllä niin hyvä mieli tästä postauksesta! <3 Oon ollut nyt kaksissa pikkujouluissa ja vielä olis yhdet tulossa.. Blogipikkujoulut on kyllä varmasti tän vuoden parhaat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, mullakin tosiaan tuli hyvä mieli kun luki teidän muiden postauksia tästä iltamasta 8) Ihana että sielläkin riittää pikkujouluja ja vielä olisi yhdet sielläkin tulossa;) <3

      Poista
  4. Ihana postaus, olit kirjoittanut niin kivasti ♥ Onneksi et tullut enempää kipeäksi ja pääsit paikalle, oli ihana nähdä <3 Oli kyllä huippukiva ilta, lisää tuollaisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia Jasu<3 :) Tosiaan onneksi en sen kummemmin ollut kipeä, vaikka vähän ärsytti kun kurkku koko ajan kipeä päätä unohtamatta:D Ja vielä yskä ja äänen lähtö:'D Toivon todella että pääsen seuraaviinkin blogitapahtumiin koska oli oikeesti niin huippua 8)

      Poista
  5. Mikä ihmeen ruskea kakku tuo on missä on piparkakkua päällä???

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana postaus Kata<3 Harmittaa koko ajan enemmän ja enemmän, etten päässyt mukaan! Mutta seuraavaan miittiin tuun vaikka sitten pää kainalossa :D Mulla on edessä vielä työpaikan pikkujoulut nyt tulevana perjantaina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Linda! <3 Muakin harmittaa ettet päässy paikalle, toivon todella että ensikerralla pääset ja että mäkin pääsen:'D Etenkin jos se on se mitä tytöt on suunnitelleet;) Uu mahtavaa! Ihania pikkiksiä sinne <3 ;)

      Poista
  7. Kivan postauksen oot tehnyt pikkujouluista!<3 Todella ihanaa kun pääsit paikalle, olisi kyllä harmittanut jos en olisi päässyt näkemään sua :) Tälläisissä illoissa unohtuu usein kuvaaminen kun on niin paljon höpöteltävää jne :D

    VastaaPoista
  8. Näyttääpäs ihanalle pikkujoulut, harmittaa kyllä etten päässyt paikalle! Kaikki tarjoilut on niin hyvän näköisiä, tuo kakku varsinkin! ❤️ ootte kaikki kyllä niin nätteinä noissa kuvissa! ❤️

    VastaaPoista
  9. Hassua nähdä oma pärstä toisten blogissa! :D Oli niin kivaa ja vitsi oli hauska törmätä! Tosta päivästä jäi paljon hyviä muistoja! :)

    VastaaPoista
  10. Voi vitsi että meillä oli kivaa! <3 Ihan huippu ilta kivassa seurassa :) Vieläkin naurattaa meidän takseilut ja muut :DD

    VastaaPoista
  11. Näyttää ja kuulostaa niin kivoilta pikkujouluilta!<3 Ihanat kuvat oot saanut otettua ja vitsit noi kaikki erilaiset ryhmäkuvat on huippuja! :D

    VastaaPoista
  12. Teillä oli varmaan oikein ihanat pikkujoulut! ♥ Asutaan nykyään ystävien kanssa eri paikkakunnilla ja aikataulujen yhteensovittaminen on vaikeaa, joten ei varmaankaan pystytä tänä vuonna perinteisiä pikkujouluja järjestämään :/ Olin mä kuitenkin viime lauantaina äitin kanssa isoäitin vanhainkodissa pikkujouluissa ja siellä oli kyllä todella ihana ja lämmin tunnelma ♥

    VastaaPoista
  13. Mua harmittaa ihan kamalan paljon, kun en päässyt osallistumaan näihin kinkereihin :( Mutta näyttää olleen todella mukava ilta, ihanat nuo ryhmäkuvat teistä <3 Toivottavasti joskus itsekin pääsisin tällaisiin miitteihin mukaan! Olisi todella kiva päästä tutustumaan uusiin ihmisiin :)

    VastaaPoista
  14. Hitsi teillä näyttää oikeesti olleen niin ihanaa ja hauskaa <3 Ens kerralla mun on kyllä kans pakko päästä mukaan :') Pus, ihanaa joulunodotusta Kata :-* ♥

    VastaaPoista