Sisällön tarjoaa Blogger.

Pikkujoulukauden tyylivinkkini

kuva

Eletään vahvasti pikkujoulukautta - joillain on tämä juhlama varmaan jo mennyt - mutta kuten itselläni, kahdet on vielä edessä ja yhdet luultavasti ehkä vielä tänä viikonloppuna. Haluankin näyttää teille millainen pikkujoulupukeutuminen iskee muhun tänä vuonna eniten ja millaisella vaatetuksella itse lähden mielelläni pikkujouluja viettämään. Itse olisin ehdottomasti valinnut kyllä tyllihameen ja pitsitopin kombon, mutta tilaamani tyllihameet eivät ehtineet pikkujoulukaudelle. Mikä ei tietenkään haittaa sillä uusi vuosi on lähellä ja mahdollisesti pääsen vielä yhtiin pikkujouluihin tammikuussa.

Esprit on minun kohdallani merkkinä sellainen, jossa minun täytyisi sovittaa vaatetta ennen ostoa. Siksi harmittaa että Kuopiossa ei enää kyseistä liikettä ole, kävisin ehdottomasti kokeilemassa tuota ihan oikealla olevaa mustaa mekkoa. Kaikki mekot ovat siis Espritiltä, voi kuinka olisin voinut valita vielä muutaman kollaasin verran mekkoja tähän postaukseen. Uskokaa pois, siellä on upean laaja valikoima mekkoja, mitkä iskee muhun täysillä.


pikkumustat mekot pikkujouluihin


Eli jep, pikkumusta on sellainen mitä itse olen pikkujouluissa tänä vuonna eniten suosinut ja se voi olla varma valinta monella muullakin. Valitsin kollaasiin eri matskuista tehtyjä, eniten mua kiehtoo paljetit, erilaiset kerrokset (kuten tuo ihan oikeanpuoleinen kimmeltävä ryppymekko kerrostetulla hameella) ja ihan perus mekot. Halusin lisätä kollaasiin yhden samettisen (vasemmalta katsottuna toinen mekko) vaikka itse en sametista kokonaisena vaatteissa pitänyt muutama kuukausi sitten yhtään - oon nyt alkanut hiljalleen lämmetä siihen.

Pikkumusta punaisilla yksityiskohdilla eli esimerkiksi korkoavokkaat, huulet ja laukku, sillä saa kivan jouluviban sitten muutoin perus pikkumustaan. Tällainen look mulla oli ylläni bloggaajien pikkujouluissa, mutta harmi vain kunnon kuvia tästä kyseisestä kokonaisuudesta en saanut otettua. Mutta tuo toimii ja on ehdottomasti varma valinta.


punaiset mekot pikkujouluihin2

Myös punainen on tänä vuonna ollut suosiossani ja meinasinkin valita bloggaajien pikkujouluihin punaisen jumpsuitin - päädyin kuitenkin tuohon luottooni eli ylempänä linkkaamaani pikkumustaan. Jumpsuitit ovat juhlatilaisuuksissa sellaisia joihin täytyy ehdottomasti yhdistää korkoavokkaat tai muut sandaalityyppiset, joten punainen jumpsuittini on ollut esillä harmillisen vähän sen vuoksi. Harvemmin nimittäin lähden yöelämään raahaamaan korkoavokkaita mukanani, hha. Nuo bloggaajien pikkujoulut olisivat olleet täydellinen tapahtuma siihen mutta meni jo.

Ajattelin valita tähän punaisen kollaasiin mukaan yhden vähän rennomman, ei niin biletyylisemmän vaihtoehdon. Esimerkiksi itselleni on yhdet vähän rennommat pikkujoulut todennäköisesti tulossa. Siihen valitsisin ehdottomasti tuon punaisen muhkean neulemekon. Itse asiassa mieleni tekisi pukeutua lauantain mahdollisesti tuleviin pikkujouluihinkin vähän rennommalla otteella, vaikka yöelämään ollaankin varmaan menossa. Saa nähdä.

pikkujouluasu sneak peek vuodelta 2014
Pikkujouluasun sneak peek vuodelta 2014

Tässä tosiaan näette aika hyvin pikkujoulutyylini tänä vuonna. Mua harmittaa ettei kunnon kuvia pikkujoulutyyleistä saa kuvattua ylläni blogiin, koska useimmiten pikkujouluja lähden viettämään siihen aikaan kun on melko pimeää. Mulla on yleensä joka vuosi vähän eri kokonaisuuksia pikkujoulukaudella, vuonna 2014 pidin kovasti sähäkän sinisestä ja paljeteista!

Kuinka moni muu on tänä vuonna turvautunut pikkumustaan pikkujouluissa?
Entäs kuka muu uskaltaa pukeutua rohkeasti punaiseen?

Kata

21 kommenttia

  1. Mulla on kaappi täynnä pikkumustia, joten olisi jo korkea aika ostaa sähäkän punainen mekko. :) Espiritillä on ihan omituiset koot. Niitä ei oikein uskalla tilata netistä, ellei halua tilata montaa eri kokoa ja palauttaa epäsopivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulle muuten kävisi punainen varmaan ihan todella upeesti! Joten nyt rohkeesti vaan mustat jätät sinne kaappiin ja ostat punaisen;) Sepä se, Espritiltä pitäisi tilata kokoja muutamiakin, tosin mulle osa vaatteista on jopa pienimmässä koossa liian isoja, koska oon lasten mitoissa:( Lasten puolelle siis!:'D

      Poista
  2. Ihana postaus ja tosi kauniita mekkoja! Mä kävin eilen shoppailemassa ja yritin löytää jonkun kivan paidan itelleni viikonlopun pikkujouluihin, mutta en löytänyt. Kaikille muille löytyi kyllä lahjoja ja muuta mukavaa, mutta mä en saanut itselleni mitään :D Erityisesti punaisia paitoja tuli vilkuiltua, kun se olis ollut niin hyvä pikkujouluväri, mutta nyt mennään sitten varmaan mustalla ja vanhoilla vaatteilla :D Onneksi huulet voi aina punata kirkkaanpunaisiksi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia Linda:) Voi eii, tuo on niin inhottavaa katsella kun muut shoppaa ja itse ei löydä tasan yhtään mitään:'D Mutta joskus oon huomannut että oman vaatekaapin sisältö voi yllättää ja sieltä löytyykin parempi kokonaisuus mitä kaupasta uutena;) Ja hei punahuulilla pääsee pitkälle, myös lakatut punaiset kynnet luo sitä pikkujoululookia lisää:)

      Poista
  3. Mulla ei ole kovin montaa mekkoa omassa kaapissani, mutta ne vähäiset, mitä mulla on olleet, ovat yleensä olleet punaisia. :D Koen sen jotenkin itsetuntoa kohottavaksi. Pikkumusta mulla on ollut ostoslistalla ikuisuuden, mutten vain oo saanut aikaiseksi sellaista hommata. Toi pikkumustien kollaasin toisena oleva a-linjainen mekko on kyllä upea, kelpuuttaisin sen itsellenikin! Espritin koot vain ovat yleensä niin pieniä, etteivät ne mahtuneet mulle hoikimmillanikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtavaa, punainen rokkaa! Punainen on tosiaan koettu itsetuntoa kohottavaksi, ehken sen vuoksi vähän pelottavaksi väriksi pukea päälle. Joskus oon myös lukenut että itsevarmat pukeutuu punaiseen. Väreistä ja niiden merkityksistä pukeutumiseen liittyen on mun mielestä hauska lukea:)

      Ja hei, musta Espritin koot on taas isoja kun joidenkin vaatteiden kohdalla pieninkään koko ei istu ja se yleensä on just juhlamekoissa. Perusvaatteissa oli istuvia kokoja mutta käytinkin niitä pienenä eli ne oli lasten puolelta:D

      Poista
  4. Mustaa tai punaista mäkin valitsisin päälle pikkujouluihin! :) Ihania mekkoja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa Elli että mennään samoilla linjoilla! Kiitos <3 :)

      Poista
  5. Ihania mekkoja kaikki <3 Itsepukeuduin työpaikan pikkujouluissa super rohkeasti kultaisiin paljetteihin päästä varpaisiin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenny, ihania tosiaan <3 Hei mahtavaa miten oot menny työpaikan pikkiksissä, kultaiset paljetit <3

      Poista
  6. Ihana postaus!<3 Siis tiiätkö - minä joka en koskaan pidä mustaa.. Löysin unelmieni pikkumustan uvksi! :D Nyt kummiskin hukkasin sen johkin muutossa ja oon aivan stresseissä et missä se on :DD pakko löytää se!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emppu<3 Hei ihan mahtavaa, pikkumusta tulisi löytyä jokaisen vaatekaapista (okei ei nyt noin karkeesti saa sanoa, ei se vaan oo kaikkien juttu). Hei etsi se, toivottavasti löytyy! Sit laitahan pian kuvaa siitä, haluan nähä 8)

      Poista
  7. Firman pikkujouluissa puin päälleni mustaa, mutta esimerkiksi viimevuonna mulla oli kirkkaanpunainen hame yhdistettynä mustaan ja kultaan. :) Jos vielä yhdet pikkujoulut tulee ennen joulua niin aion ehdottomasti pukea jotain paljettista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirkkaanpunainen ja kultainen on tosiaan ihana kombo, musta siihen kaveriksi vielä ja johan tulee hyvä;) Minä haluaisin myös paljettisen kultaisen topin, mutta enpä enää tänä vuonna taida sellaista hankkia:D

      Poista
  8. Todella kauniita mekkoja oot valinnut näihin kollaaseihin ♥ Itse haaveilen löytäväni jonkin upean punaisen mekon jouluaatoksi, mutta näistä malliltaan eniten ihastutti tuo kaikista oikeimman puolinen musta mekko! :) Haha, et oo ainut jolla nuo erinäisten pikkujoulujen asut jää kuvauttamatta, kun juhlat kuitenkin niin myöhäisellä valoon nähden :D

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane <3 Se musta mekko on myös mun mieleeni;) Punainen mekko jouluna on ollut jotenkin mun vakkari. Saa nähdä pukeudunko tänä jouluna mun lemppariin punaiseen pitkähihaiseen neulemekkoon:) Ainakin näin oon suunnitellut:D

      Ja hei en varmana oo ainoa, harmittaa vietävästi mutta ei sille voi mitään:D Voisihan ne sisälläkin kuvata mut se ei oikein ole mun juttuni:/

      Poista
  9. Kauniita nuo kaikki mekot :) Itse suosin kuitenkin mustaa. Olisihan se kiva kokeilla joskus punaista, mutta itselleni sopii parhaiten musta :) Asua voi piristää kuitenkin esimerkiksi glitterillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Niina 8) Musta on kyllä aina musta, eikös;) Glitter on kyllä pop ja sillä voi piristää asua kuin asua kummasti<3

      Poista
  10. Tuo punainen neulemekko on aivan ihana!! Monia muitakin sellaisia mekkoja olet tähän koonnut joista voisin pitää. Mä oon tosi arka pukeutumaan mihinkään juhlavampaan tai varsinkaan kimmeltävään. Valmistujaisissa oli kerrankin kimallusta korvisten verran ja nekin saivat jo kovasti ihmettelyä/ihastelua. Kai sitä voisi kokeilla olla vähän rohkeampi välillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä!:D Hei ihana että säkin oot vähän repässy valmistujaisissa;) Kyllä pienilläkin kimaltavilla jutuille, esim. niillä korviksilla saa ihmeitä aikaan:)

      Poista
  11. Olipa kivasti toteutettu punainen mekko ois kyllä jostain saatava, vielö en oo löytänyt mieluista!::)

    VastaaPoista