Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop joulukalenterin luukut 1-6

Viimein päästään käsiksi The Body Shopin Ultimate joulukalenterin ensimmäiseen kuuteen luukkuun. Otan pientä stressiä pitkästä aikaa blogista, kun tuntuu että on vaikka sun mitä kuvattavaa ja esiteltävää, mutta synkkyys ja inspiraationpuute meinaa pistää laiskaksi kuvaamisen suhteen. Sain kuitenkin kuvat hyvissä ajoin näistä kuudesta ensimmäisestä luukusta ja yritän jakaa loputkin ihan hyvissä ajoin. Ja arvatkaas mitä, pitkästä aikaa piti ottaa kuvat keinovalossa, yäh..

the body shop ultimate joulukalenteri luukut

British Rose suihkugeeli
Minisuihkugeeli mun yhdessä suosikkituoksussaan. Nämä suihkugeelit ovat kyllä tervetulleita ihan pienessäkin koossa, sillä näitä menee aivan jatkuvasti, ja pieni koko on näpäkkä mukaan otettavaksi reissuun. Toivottavasti kalenterista ilmestyy myös jouluisia tuoksuja. Mulla on nimittäin tällä hetkellä käytössä viime vuoden kalenterista saatu Spiced apple suihkugeeli, mikä on aivan ihana.

the body shop joulukalenteri ultimate

Pupunkorva hiuspanta
Siis tämä oli aika söpö ylläri, enpä ole ennen käyttänyt meikispesussa ja meikatessa minkäänmoista hiuspantaa. Enpä kyllä ole tämänkään jälkeen, mutta voisihan sitä yrittää kokeilla, sillä esimerkiksi kasvoja pestessä tielle tulevat hiushaivenet ovat todella ärsyttäviä.

the body shop joulukalenterin tuotteet

Vitamin E kosteusvoide
Hallelujah. Mun vakio kasvovoiteeni on tämä Vitamin E sarja niin päivä- kuin yövoiteenakin, kuten vanhemmat lukijat saattaakin varmaan muistaa. Ihan tositosi isona plussana on tuotteen täysikokoisuus.

the body shop almond rasva

Almond käsi- ja kynsivoide
Tuttu tuote! Jokaisesta kalenterista tämä samainen tuote on tainnut joka vuosi tulla. Erittäin miellyttävä käsirasva ja vielä miellyttävämpää on se että Ultimate kalenterista tämä ilmestyi täysikokoisena. Suosin kovasti käsivoiteita, joissa minitaan nimenomaan hand&nail eli se on siis hyväksi käsille kuin kynsillekin.

the body shop lip & cheek stain

Huuli ja poskikuulto
Tämä oli mielenkiintoinen yllätys, tätä tuotetta en ole koskaan ennen kokeillut ja on vähän erikoisempi tuote - sellainen mitä muista TBS:n kalentereista ei ole muina vuosina tullut. Sain tämän ihanassa sävyssä Vineyard Peach ja tämä lupaa antaa huulille ja poskille kosteuttavan, miellyttävän ja pitkäkestoisen värin. Sopii myös huultenpohjustukseen huulipunan alle - mihin itselläni on kyllä omat tuotteensa.

the body shop ultimate kalenterin luukut 1-6

Camomile silmämeikinpuhdistusaine
Itsehän en tosiaan silmämeikipoistoaineita käytä, sillä useimmat sisältää öljyä, joka ei siis sovi ripsienpidennyksien kanssa yksiin. Tämä jää käyttämättä, itse asiassa viime vuotinen samainen puteli, joka ilmestyi keskimmäisestä Deluxe Body Shopin kalenterista on myös vielä käyttämättä.

Tähän mennessä oon todella tyytyväinen kalenterin monipuolisiin tuotteisiin. Ultimate on ehdottomasti jo nyt parhain TBS:n joulukalenteri kaikista kolmesta koosta. Parasta tässä on se, että kalenterista ilmestyy tuotteita TÄYSIKOKOISENA ja luukuista ilmestyy erikoisempia ja monipuolisempia tuotteita. Olen joka vuosi surkutellut sitä että kaikki tuotteet ovat pienessä koossa. Toivottavasti teillä oli ihana itsenäisyyspäivä eilen, onnea Suomi 100 ♥

Onko siellä availtu joka päivä The Body Shopin kalenteria, mitä niistä?
Vai onko teillä joku muu kosmetiikkakalenteri, mikä?

Kata

23 kommenttia

  1. Oii tuo panta on kyllä tosi kiva ja varmastikin kätevä! Eka suihkusaippua tuoksuu varmasti ihanalta♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hha melkoisen söpö kyllä 8) Ja joo eka suihkusaippua on ollut pitkään jo yks mun lempparituoksu TBS:ltä:)

      Poista
  2. Voi miten kivoja juttuja tullut jo tuolta, tuo käsirasva on ihan parasta! :)

    VastaaPoista
  3. Oijoi toi on kyllä huippua, että noita tuotteita tulee täysikokoisinakin! Kun ei noi voiteet sun muut kuitenkaan mitään ihan ilmaisia ole ja kalentereissa tosi usein on vaan niitä pienempiä kokoja :D Toi huuli/poskikuulto vaikuttaa mielenkiintoiselta. En oo itse asiassa tollaseen koskaan törmännyt :D Tosin mulla on TBS:n meikit jääneet muutenkin vähän etäisiksi. Ihonhoitotuotteet on enemmän ne mun juttu heiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se toiveenkipinä mulla vähän olikin kun tämän ostin. Viime vuonna jo mietin josko tässä Ultimatessa olisi täysikokoiset tuotteet kun on kooltaan jo niin isokin, ja oikeessahan mä olin:)
      Mulla on myös jäänyt TBS:n meikkituotteet hieman etäisiksi ja kaikki meikkituotteet mitä heiltä tiedän tai on ollut käytössä, olen saanut nimenomaan näistä kalentereista - ja meikkituotteita on näissä ollut aina VÄHÄN. Ihotuotteet heiltä ovat myös aina olleet enempi mun juttu, mutta innolla kokeilen nyt meikkejäkin jos tästä tulee enempi kuin tuo yksi;)

      Poista
  4. Oioi tästä kalenteristahan tulee vaikka mitä kivaa ♥ Huomaa kyllä eron tuohon halvimpaan mikä mulla on :D Tuo hiuspanta on tosi suloinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, huomaa tosiaan eron:) Mutta itse kun ostin sen edullisimman version eka kertaa, olin todella tyytyväinen muistaakseni silloinkin. Tosin harmitti kovin kun suurinosa taisi olla suihkugeelejä ja shimmer rasvoja..:D Mun mielestä ne ovat muuttuneet hieman parempaan suuntaan mitä nyt oon seurannut ja nyt seuraan sulta;) Ihana tosiaan tuo hiuspanta:P Kiitoksia!

      Poista
  5. Voi että miten kiva sisältö noista ekoista luukuista ainakin paljastui! :) Noi näyttää kaikki niin hyvän tuoksusille ja ihanille <3 Harmi kun et voi käyttää tuota kamomilla kavojenputsaria :/ Mulla taas on ongelmana se, että en oo löytänyt mitään tarpeeksi kosteuttavaa mun kasvoille, ees noista öljypohjasista ... Pakko varmaan ottaa testiin tommonen TBS:n :) Ihanaa torstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on ja jatkuu koko ajan parempana toi kalenteri! Torstaina saan toivottavasti ulos sit luukut 6-12 ja sieltäkin tullut jo ihania juttuja 8) Hha mä voisin antaa sulle yhden testiin mutta hittovie tätä välimatkaa:D Ihana Emilia<3

      Poista
    2. voii uskon!! Hitsi mun on pakko ens vuonna sijottaa tohon kalenteriin :D Niin monena vuonna on sulta ihaillu kuinka kivoja juttuja sieltä tulee :P Ja niimpä hitto vie! :D ihana sä<3

      Poista
  6. Siis TBS:n kalenterit on kyllä parhautta! <3 Aivan ihania tuotteita! En oo ennen nähnyt body shopilla myynnissä tuota silmämeikkiputsaria, mutta hyvältä vaikuttaa. Muutenkin kalenterin sisältö vaikuttaa hyvältä ja monipuoliselta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä, tää paranee koko ajan 8) Parhain tosiaan kaikista tämä hintavin kalenteri valitettavasti mutta eipä se taida yllättää:D Kiitos Julia<3

      Poista
  7. Onpas söpöjä juttuja kaikki!<3 Kaikki myös kuulostaa tosi kivoilta, erityisesti toi ekan kuvan suihkugeeli ja huuli- ja poskikiilto kuulostavat mielenkiintoisilta. Hymyilin myös tuolle pupupannalle, se on varmasti ihana! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Elli<3 Tosiaan huuli- ja poskikuulto on mielenkiintoinen ja sitä testanneena voin sanoa että parempi se on poskiin kuin huuliin. :D Poskiinkin täytyy todella varoen laittaa ellet halua näyttää nukelta tms.:'D Pupupanta on söötti!

      Poista
  8. Ihania juttuja, wau! ♥ Tuota huuli- ja poskikiiltoa olisi kyllä mielenkiintoista päästä kokeilemaan! Oon varmaan jo 3-4 vuoden ajan kuolannut Body Shopin kalentereiden perään, mutta en hinnan puolesta ole vielä minään vuonna raaskinut ostaa :D Sen sijaan viime vuonna mulla oli Essencen kalenteri ja tänä vuonna Nyxin.

    https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sofia! <3 Tuo kuulto tosiaan on parempi poskille kuin huulille, kuten jo Ellillekin sanoin:D Se ei oikein huulilla näytä miltään.. Tämä on kyllä hintansa arvoinen, kannattaa ruveta vaikka alkuvuodesta heti säästämään koska tässä tulee tosiaan oikein hyvää tavaraa etenkin jos TBS:n tuotteita käyttää muutenkin. Nyxin kalenterin olisin itsekin halunnut ostaa, voisi ensivuonna sitten sen ostaa kun kaikki TBS:n olen jo testannut:D

      Poista
  9. Oii miten kivoja juttuja kalenterista on paljastunut! :) Tuo hiuspanta etenkin on todella ihana<3 Tosi hyödyllisiä ja monipuolisia tuotteita kyllä! Ja lisäksi plussaa jos osa on vielä täysikokoisiakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Niina, sanopa älä muuta:D Tää Ultimate on ehdottomasti paras just sen takia että tässä tulee monipuolisesi ja täysikokoisena tätä tavaraa<3

      Poista
  10. kivoja tuotteita tullut, itellä ihan vakkari suklaakalenteri niin kiva seurailla mitä näistä erikoisimmasta kalentereista oikein paljastuu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa mulla on myös suklaakalenteri jopa kaksi kertaa:'D Tällaiset kosmetiikkakalenterit ovat yleistyneet paljon ja itse pidän myös tällaisesta. Tuntuu että joka aamu saa avata jonkun joululahjapaketin ja laskea öitä jouluun ;)

      Poista
  11. Oi mitä ihania tuotteita! <3 Nyt ihan harmittaa ettei kalenteria tullut ostettua :D

    VastaaPoista