Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop joulukalenterin luukut 19-25

the body shop kimalle puuteri gold dust

Kimalle puuteri
Saatatte muistaa nähneenne jo tällaisen, sillä luukusta 9 ilmestyi tosiaan samanlainen purnukka kimalletta sävyssä Dust Pink. Nyt sitten luukusta numero 19 paljastui tämä Dust Gold. Näitä voi tosiaan käyttää meikissä tai hiuksissa, mutta itse taidan pistää nämä geelikynsiin. Toisaalta oon edelleen vähän sitä mieltä että haluan kokeilla näitä meikissä. Uusi vuosi voisi olla hyvä sil
lä It's time to shine! Viime hetken vinkit kiitos, millä kimalle laitetaan meikkiin jotta se pysyy?

the body shop drops of youth tehotiiviste

Drops of youth tehotiiviste
Aivan uusi tuote minulle. Tämän riittoisan tehotiivisteen tulisi edistää ihosolujen uusiutumista ja auttaa silottamaan ja kirkastamaan ihoa. Tämä levitetään aamuin illoin ennen päivä- ja yövoiteita. Riittoisa tämä on, sillä 2-3 tippaa riittää hyvin kasvoille ja kaulalle - mulla riitti jopa yksi ja puoli tippaa. Sopii kaikille ihotyypeillä ja on täydellinen tuote niille, jotka haluavat tehokkaita tuotteita ikääntymisen merkeille.

the body shop hawaiian kukui vartalovoide

Hawaiian Kukui vartalovoide
Ja taas täysin uusi tuttavus. Luinkin Body Shopin sivuilta tästä hiukan enemmän. Siellä luki kuinka Havaijilaiset naiset, jotka ovat altistuneet aina kovasti auringolle, hoitavat ihoaan kukuiöljyllä. Tämä on poikkeuksellisen kosteuttava rasva, se ravitsee ja jättää ihon hehkuvaksi sekä palauttaa ihon kimmoisuuden. Kuulostaa kesäisen virkistävältä rasvalta, taidankin tämän putelin jättää nimenomaan kesälle tai jollekin rantalomareissulle.

the body shop camomile puhdistusvoide

Camomile puhdistusvoi
Puhdistusvoi, joka levitetään kuivalle kasvojen ja kaulan iholle jolloin sen täytyisi poistaa iholta kaikki epäpuhtaudet ja kaikenlaisen meikin - myös silmämeikin! Tämä on outoa mulle, sillä en ole koskaan kuullut minkään puhdistusaineen levitettävän kuiville kasvoille. Sain Bloggaajien pikkujoulujen goodie bagista tästä tulossa postausta alkuvuodesta kuitenkin muutamia puhdistusvaahtoja jotka myös olivat mulle aivan uusia tuotteita joten tämä saa jäädä odottelemaan vuoroaan. En halua availla liikaa samankaltaisia tuotteita.

the body shop almond milk & honey vartalovoide

Almond milk and honey vartalovoi
Tämä on tarkoitettu erityisesti kuivalle ja herkälle iholla, mulla ei kuiva iho ole joten mulle tämä on turhan riittoisaa. Multa on pian kuitenkin kaikki vartalorasvat loppu, joten pieni määriä tätä kerralla käyttöön vaan. Rasva rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa jopa 48 tunnin ajan.

the body shop japanese matcha tea kasvokuorinta

Japanese matcha tea kasvonaamio
Syväpuhdistava ja kuoriva runsaasti antioksidantteja sisältävä matcha tee naamio. Huippu tuote, ennen tätä en ole koskaan kokeillut! Kermainen naamio puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kaikki ilmansaasteet ja kuolleet ihosolut kasvoilta. Yhden käytön jälkeen iho oli oikeasti todella siloinen. Pidin maskia 10 minsaa ja se viilensi ihanasti kasvoja, pestessä kiteet kuorivat ihoa ja iho tuntui käytön jälkeen hyvin raikkaalta ja puhtoiselta. Naamiota käytetään 2-3 viikossa ja sen annetaan vaikuttaa tosiaan 5-10 minuutin ajan jolloin se pestään pois pyörivin liikkein. 5-10 minsaa ei ole pitkä ja tämä onkin helppo laittaa kymmenen minuuttia ennen aamusuihkua nassuun. Itse tykkään pestä kaikki naamiot pois suihkun alla.

the body shop puinen noppa ultimate joulukalenteri

Arpakuutio
Mikä pettymys? Viimeinen luukku sisälsi tämän ihme nopan, minkä merkityksestä ainakaan mä en tajua yhtään mitään. Voisiko joku valaista?? Oletin ja odotin aikalailla jotain yhtä kivaa mitä kaikissa muissakin luukuissa oli.

the body shop ultimate joulukalenteri sisältö 2017

Arvatkaa mitä jäin kaipaamaan? No niitä suihkugeelejä! Siis niitä manailin joka kalenterissa, kun niitä tuli hirvittävä kasa niin edullisimmasta, kuin Deluxestakin. Tästä tuli tasan yksi, mikä pisti mut nyt sitten hieman surulliseksi. Toisaalta nyt voin käydä ostamassa sitten itse valitsemalla jonkun kivan suihkugeelin, kun tuo syksyisen ihana Vanilla Pumpkin alkaa olla yli puolen välin ja haluan säästellä sitä.

Viimeinen luukku oli mitä oli, mutta kokonaisuudessaan oikeesti tää kalenteri oli täysi kymppi, vaikka se vika pistikin vähän naurattamaan ja mietityttämään. Luukuista paljastui mitä erikoisimpia tuotteita, mitä en itse lähtisi Body Shopilta välttämättä ostamaan, vaikka sellaisen voisin tuoteselosteen perusteella haluta ostaa.

Arvo tällä kalenterilla oli tänä vuonna 129 euroa ja sisällön tuotteet yksitellen liikkeestä ostettuna oli ainakin viime vuoden mukaan yhteensä 224 euroa, eli tässä saa oikeasti aika ison "alennuksen". En ole varma oliko sisällön arvo sama tänä vuonna mitä viime vuonna, mutta itse kalenteri oli hinnaltaan viime ja tänä vuonna sen 129 euroa. Itse olin todella tyytyväinen ja 129 euroa ei mennyt minulta hukkaan.

Mitä mieltä olitte tämän kalenterin tuotteista?
Ostaisitko itse?

Kata


14 kommenttia

  1. Mä olisin niin tykännyt tästä kalenterista! Ja just toi, että sieltä tuli mullekin vieraita tuotteita olis ollut aivan ihanaa, kun tykkään niin paljon testailla uusia juttuja :) Ton nopan tarkoitus on ilmeisesti toimia tossa joulukalenterin takana(?) olevassa pelilaudassa jotenkin. Tai näin oon kuullut :D

    Tohon kimallejuttuun sen verran, että porukka on ainakin NYX:n Glitter Primeria kehuneet, että sen kanssa saa glitterit sun muut pysymään hyvin kasvoilla. Samoin ihan väritön ripsiliima toimii tossa kuulemma hyvin! Mä en oo itse testannut, kun en oo mitään irtoglittereitä/kimalteita koskaan meikkiin laittanut, mutta noi nyt tuli ensimmäisenä mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvelinkin että oisit!:D Mäkin tykkään testailla uusia tuotteita, mutten liikaa. Nyt tuntuu että on liikaa kerralla kun on tosiaan TBS:n kalenteri + goodie bagin tuotteet ja vielä ostin Lushin tuotteita tuohon päälle! Oon innolla kuitenkin testaillut näitä TBS:n tuotteita 8)

      Jaa-a en tiennyt tossa olevan pelilautaa vaikka kalenterin edessä lukee suoraan siitä:'D Oon niin innoissani avannut luukkuja etten oo kiinnitänyt huomiota:D Tuskinpa tulee pelailtua:D

      Kiitos vinkistä, mä arvasin että saan sulta vinkkiä tähän! Saa nähdä uskallanko itsekään irtohileen kanssa alkaa pelleilemään, kun kynsien laitossa se jo sotkee paikat:D Ripsiliimaa taidan kokeilla ja pienellä määrällä glitteriä (jos nyt edes kokeilen), sillä sain strassit pysymään hyvin koko illan:)

      Poista
  2. Toi matchatee-naamio kuulostaa ihanalta, toimii varmasti! Haha toi vika luukku, naurahdin ääneen kun luin vielä ton tekstin! :D Ei kyllä mitään hajua, mihin toi noppa on tarkotettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella toimiva Sini! Suosittelen kokeilemaan;) Tuo päihitti TBS:n C-vitamin kuorintavoiteen kyllä kertaheitolla ja se on ollut mulla kuitenkin monta vuotta vakiotuotteena:D

      Hahah nopan mysteeri ratkesi kuten Linda sanoikin, se on tarkoitettu tuohon pelilautaan mikä itse kalenteri on, enkä siitä tiennyt itsekään:D

      Poista
  3. Ihana kun teet näitä unboxauksia tänne, niin hyviä vinkkejä meinaan ihmisille jotka arpovat vaikka tulevina vuosina haluaako ostaa :) Toi kukui kuulostaa mulle tosi mieleiseltä ja noh, oikeastaan kaikki muukin :D Jännä että noilla hinnoilla on tosiaan noin iso ero viime vuoteen :O
    Mulla tuli postissa kans se bloggaajien pikkujoulujen goodie bagi ja aattelin et jos VIHDOINKIN vuosien jälkeen rohkaistuisin ja kirjottaisin kosmetiikasta, ihonhoidosta, hiuksista :DD hahah!
    Niin ja piti vielä sanoa tosta nopasta, olipa erikoinen valinta viimeiseen luukkuun. En tosiaan yhtään tiedä mitä tolla kuuluis tehdä?? :---|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että oo tykännyt <3 Joka vuosihan mä oon näitä raapustellut:) Tosiaan yksittäistuotteenakin saa varmasti porukka hyviä vinkkejä, itse ainakin saan kun muiden blogeista lukee:)

      Siis hinnalla ei oo eroa ollenkaan, molempina vuosina maksoi 129 euroa:) Kalenterin sisällön arvo yksittäisinä tuotteina on siis tuo 224 euroa tänä vuonna (en siis tiennyt oliko se viime vuonnakin, taisi olla) mutta kalenteri maksaa 129 euroa eli siinä saa aika roiman alen;) Nyt kun luin tuon niin oon selittänyt tuon tosi epäselvästi tuohon ja korjasin sen heti:'D

      Oi mä ootan todella että kirjoitat kosmetiikasta ja ihonhoidosta! Mahtavaa että tällaiset blogijutskat kuten blogimiitti ja sieltä saadut sponssitavarat saa rohkaistumaan kirjoittamaan jostain muustakin, eikö;) Ja joo nopan mysteeri ratkesi, Linda sanoikin että kalenteri itsessään on pelilauta!:D

      Poista
  4. Siis mitä hittoa tuo noppa :DDDD Varsinainen loppuhuipennus tuossa kalenterissa :D Apua.. En voi lopettaa nauramista :D Mutta hei, ihania nuo muut <3 tuo kukui-voide kuulostaa ihanalta, ja samoin myös tuo hunajainen voide :) Harmi ja jännä tosiaan, ettei tuossa kalenterissa ollut enempää suihkugeelejä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä melekonen loppuhuipennus!:D Toki jos haluaa pelata tuolla pelilaudalla joka tosiaan tuo kalenteri on, mutta itse en kyllä taida pelailla ja pahvit joutaa suoraan pahvinkeräykseen:'D Ihania muuten kyllä kaikki tuotteet<3

      Tosiaan tulihan tuossa niitä kuorivia suihkugeelejä, sen tajusin just:D Mutta että ihan perus suihkugeelejä tuli yksi. Ei se haittaa, oon todella tyytyväinen tähän:D Ihan kymppi kalenteri!

      Poista
  5. Hei toi noppa? En ymmärrä miten se liittyy tuohon kalenteriin. No onneksi noi muut oli kivoja juttuja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaha se ratkesi, kiitos Lindan!:D Tosiaan huippu kalenteri kokonaisuudessaan tämä:)

      Poista
  6. Näyttänyt kyllä ihan mahtavalle kalenterille näin sun blogin kautta ♥ Varmasti löytyy tätä kautta sulle paljon uusia kivoja tuotteita ja varsinkin hyvään alennukseen, jos kalenterin arvo on noinkin suuri verrattuna ostohintaan :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
  7. Tää kalenteri oli kyllä kivan monipuolinen :) Harmi ettei tästä tullut niitä suihkugeelejä kuin yksi, mulla tuli sitten sitäkin enemmän :D ja voi ei toi noppa :D mäkin olisin kyllä pettynyt :D

    VastaaPoista
  8. Tuo kalenteri oli kyllä täynnä toinen toistaan ihanempia juttuja, mitä itsekkin haluaisin joskus kokeilla! :) Harmi ettei nyt tullut sitten niitä suihkugeelejä, vaikka toki kivahan se on itse käydä ostamassa sellainen. Tuo noppa oli ihan hauska juttu mun mielestä, mutta ei vikasta luukusta :D

    VastaaPoista
  9. Ihanan kattavasti oot kertonut tästä kalenterista! Nyt tää houkuttelee vielä enemmän... :D ja häh, niin outo toi noppa, mitä ihmettä oikeasti XD joku tossa kommenteissa jo keksi että se on sitä peliä varten joka nyt vähän parantaa tilannetta mutta silti se on vähän hämmentävä ja voin vaan kuvitella sun ihmetyksen luukkua avatessa haha!

    VastaaPoista