Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop joulukalenterin luukut 7-12

the body shop vitamin e yövoide night cream

Vitamin E yövoide
Yay! Luukusta 7 ilmestyi Vitamin E sarjan yövoide. Luukusta 3 tuli tämän sarjan kosteusvoide täysikoossa ja tämä yövoidekin on siis ihan täysikokoisena ja kuuluu vakiotuotteisiini. Näitä en ole kyllä hetkeen ostanut, sillä mun on pitänyt kuluttaa muita saamiani/hankkimiani kasvovoiteita. Ei siis tarvitse huolehtia niiden loppumisen jälkeen näistä.

the body shop bath gloves pesuhanskat

Pesuhanskat
Viime vuoden Deluxesta ilmestyi samaiset pesulapaset, onkin vissiin aika päivittää eli heittää edelliset roskikseen (tajusin että ne ovat olleet vuoden käytössä, hyi) ja ottaa käyttöön nämä uudet. Näitä tosin tulee käytettyä ehkä kolme kertaa kuukaudessa kun rakastan normaaleja kuorinta-aineita. Anyway näillä saa ihanasti kuorittua ihon suihkugeelin avulla käyttämättä niitä perus kuorinta-aineita. Valkoiset on niin tylsät, miksei olisi tullut tällä kertaa muuta väriä? #nainenjokaeiolekoskaantyytyväinen

the body shop glitter hile dust pink

Kimalle korostuspuuteri
Tämä oli ihan uusi tuttavuus Body shopilta. Sain tämän sävyssä Dust Pink ja mitä netistä vilkaisin, olisi tätä ollut myös sävyssä Dust Gold eli kultainen. Tätä voi lisätä meikissä poskipäille, dekolteelle tai hiuksiin. Itse en ole koskaan osannut käyttää hilettä meikissä, vaikka omistan hileitä hirmuisen kasan kun teen geelikynsiä. Mutta mielenkiinnolla voisin testata hilettä joskus meikissäkin. Veikkaan kuitenkin tämän menevät rakennekynsiini.

star stamp liner the body shop

star stamp liner tbs

Star stamp liner
Aivan ihana! Mä en ennen oo oikein meikkaillessa tehnyt mitään kuviointeja sun muita, mutta tätä on ehkä kokeiltava lauantaina pikkujoulujen kunniaksi. Pidin kovasti Halloween-meikissäni strasseista, joita kokeilin ensimmäistä kertaa meikissä, joten kokeilunhalua löytyy tämänkin kohdalla etenkin kun itse ei tarvitse ruveta vapaalla kädellä piirtämään.

Kyseessä on liner jossa on kaksi päätä, toisessa on tähtileimasin ja toisessa ihan perus ohutkärkinen liner. Käytän eyelineria harvoin ripsienpidennyksien vuoksi, mutta silloin tällöin tulee kissarajaukset vedettyä silmiin. Entinen liner on jo melko vanha, joten tämä on tervetullut. Etenkin kun päitä on kaksi!

the body shop matte lip liquid nairobi camelia

Nestemäinen mattahuulipuna
Ihanaa, huulituote! Sain tämän sävyssä Nairobi Camelia joka on lähelle samaa sävyä kuin Nyxin lip lingerien sävy Exotic. Tämä kyllä on enemmän pinkihtävään päin. Punaa olen kerran käyttänyt ja tämä ei jätä niin kuivaa tunnetta huuliin kuin mitä nyxit. Pysyvyys ei ole mikään parhain mutta ei se taida olla missään nestemäisissä mattapunissa. Todella ihana tuote joka kuluu varmasti loppuun.

the body shop meikkivoidesivellin

Meikkivoidesivellin
Tämä on hieman turha, sillä en käytä meikkivoidetta, mutta kai tällä voi peitevoidettakin levittää.


Miltä kalenteri teistä tähän asti vaikuttaa?

Kata

26 kommenttia

  1. Ihan mahtavia tuotteita! Toi sivellin vaikuttaa tosi jämäkältä ja laadukkaan oloiselta, mitä tosta kuvasta voi päätellä :D Tosi kaunis arkisävy tossa huulipunassa<3 Just tollanen, millä on varmasti tosi monella käyttöä :) Ja kyllä kieltämättä huomaa eron tämän ja sen edullisimman TBS:n kalenterin välillä, kun tässä selkeesti tulee jatkuvasti täysikokoisia tuotteita ja muutenkin ihan erityyppisiä kuin siitä toisesta. Ei sillä, kyllä mulle senkin kalenterin ihanat suihkugeelit sun muut kelpaisivat, mutta tää on jotenkin ihanan erilainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis älä, mä oon niin tyytyväinen tähän ja voittaa kyllä ehdottomasti sen edullisimman sekä Deluxen. Toki oon niidenkin tuotteet käyttänyt hyvillä mielin mutta tässä on sitä jotain. Tulee niin mahtavia tuotteita, täysikoossa ja todella monipuolisesti! Kuten sanoit, ihanan erilainen;)

      Tuo meikkivoidesivellin on jämäkkä ja todella laadukkaan oloinen ja tuolla varmasti levitän kesällä käyttämäni Eucerin CC-voiteen joka on tarpeeks lähellä meikkivoidetta vai mitä;) Ja siis punan väri on todella kaunis ja käypi arkiseenkin meikkiin. Kiitoksia Linda kommentistasi<3

      Poista
  2. Vauu toi huulipuna vaikuttaa ihanalta! *.* Tosi kivan oloinen kalenteri kokonaisuudessaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on Sini upee kalenteri 8) Kiitos, puna on tosiaan myös ihana;)

      Poista
  3. Onpas monipuolisia tuotteita! Mä en edes tiennyt, että TBS:llä on tuollaisia tuotteita valikoimissaan! Mä yleensä suuntaan niiden liikkeessä vartalovoidehyllylle ja jätän muut jutut tsekkaamatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa mä yllätyin kuinka monipuolisia, kun vertaa edullisimpaan ja Deluxeen.:D Mä oon myös täysin missannut TBS:n meikkituotteet, sillä keskityn enempi heidän liikkeessään niihin ihonhoitotuotteisiin:D Kiitos Sanna kommentistasi<3

      Poista
  4. Jälleen ihania tuotteita!<3 Tuo huulipuna on kivan sävyinen ja tuolla eyelinerilla saa varmasti tehtyä upeita meikkejä :) Tuo kimallepuuteri näyttää myös nätiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, kiitos Niina <3 :) Huulipuna on just oikeeta sävyä mistä mä tykkään<3

      Poista
  5. Tää kalenteri vaikuttaa kyllä tosi kivalta! Mietin kalenterin ostoa niin viime, kuin tänäkin vuonna, mutta jostain syystä en sitten kalenteria ostanutkaan. Ehkä ensi vuonna sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä ihan huippu, ei tullut pettymystä kuten Deluxen kohdalla, sillä se ei paljoa eronnut edullisemmasta - hieman tietysti mut ei paljoa. Tää yllätti mut positiivisesti <3 Suosittelen ehdottomasti ensivuonna tämän ostamaan:)

      Poista
  6. Tästä kalenterista tulee kyllä tosi kivoja juttuja, kelpaisi mullekin :D Toi mun kalenreri sitten onkin ollut yksi pettymys :D Tuollaista stamp lineria olisi hauska kokeilla, varmasti kiva just nyt joulunaikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii eikai se nyt niin pettymys ole ollut! Eka kertaa kun minä ostin sen edullisimman joka oli muuten ihan eka kosmetiikkakalenterikin, olin onnellinen. Seuraavana vuotena petyin kun ostin saman ja sitä ei oltu muutettu yhtään (oletin että olisi). Deluxe oli hieman erilainen mutta petyin siihenkin, koska sitä ei paljoa oltu muutettu. Tämä taas ihan huippu, eroaa paljonkin!

      Rehellisesti ikävöin suihkugeelejä, tulisipa tästä edes yksi vielä:'D Edullisimmassa tuli useita ja tässä on tullut vasta yks:'D

      Poista
  7. Haha naurahdin tuolle #nainenjokaeiolekoskaantyytyväinen -hashtagille! :D Mulla ei olekaan tollasia pesuhanskoja ja siinä mielessä ne vaikuttaa tosi kivalta vaihtelulta ja vähän erikoisemmalta tuotteelta. Mutta tosiaan, miksi noin tylsän valkoiset?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaaa no kun mä olen!:D Siis oon tyytyväinen tähän, ihan supertyytyväinen, mutta silti aina jotain valittamisen aihetta löydän tällaisistakin asioista mihin oon ihan tyytyväinen:'D Äläpä, ainakin nettikaupassa värivaihtoehtoja on monia! Kiitos Julia kommentista<3

      Poista
  8. Vähänkö kivoja juttuja kalenterista on paljastunut. Mun pitää ehdottomasti käydä hankkimassa tuollainen kuorintahanska! :D

    Heti heräsi muuten kysymys, mitä tuotetta käytät kasvojen iholla? Mainitsit, että et käytä meikkivoidetta niin jäi heti mietityttämään. Itse käytän meikkivoidetta, mutta minulla oli vaihe, että käytin pitkään BB-voidetta. Ajattelin ehkä seuraavaksi hankkia vaihteeksi taas BB-voidetta, koska se toimii omalla ihollani tosi hyvin ja pidän sen kevyestä lopputuloksesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Nuo pesuhanskat ovat tosi käteviä, mutta kuorii tosiaan melko hyvin joten en käytä päivittäin;)

      Joo siis menen pelkällä peitevoiteella ja puuterilla + tietysti aurinkopuuteri ja poskipuna. Mä tiedän että ilman pohjustusta (tietty on kasvorasva ym.) ei iho ole lähellekään tasainen mihin täydellisessä meikissä ehkä pyritään, mutta mun mielestä luonnollisempi ja siihen haluan itse pyrkiä. En pidä meikkivoiteen tuomasta pakkelintunnusta naamalla vaikka oikealla tuotteella voisi senkin luonnollisennäköiseksi saada.

      Mäkin käytin aikoinaan BB-voidetta, sitten lopetin ja kokeilin uudelleen pitkän ajan jälkeen muutama vuosi sitten. Se teki mun naaman pinkiksi ja pakkeloidun näköiseksi, en tykännyt ja siitä mulle tuli blogissakin kommenttia että mitä ihmettä mulla on naamallani:D Joten siihen se jäi. Ehkä tuote oli vanhentunutta tai jotain, en tiedä.

      Oon harkinnut tekeväni postausta meikkaustavoistani ja vakiomeikkituotteistani joten tämä ja ne meikkituotteet tulevat siinä poustissa ehdottomasti esille;) Se postaus menee kyllä ensivuoden puolelle.

      Poista
    2. Hahhah miksiköhän mun kommentti on tullut anonyymina! :D
      Tee postaus siitä miten meikkaat! Kiva tietää miten toinen loihtii arkimeikin. Mulla on aika yksinkertaiset meikkirutiinit. Mulle BB voide sopi, mutta tänään kävin hiplailemassa meikkivoiteita ja ajattelin kiikuttaa CC- meikkivoiteen kotiin. Katsotaan sopiiko se omaan nassuun!

      Ihanaa viikonloppua. <3

      Poista
    3. Hhaha joku bugi ilmeisesti;) Joo sama täällä, aika yksinkertaiset arkirutiinit nykyään kun on volyymiripset! Ennen meikkasin lähes joka päivä silmät:) CC-voidetta mä käytän kesällä, se on sellaista todella ohkaista jossa on kunnon suojakerroin:D

      Kiitos vastauksesta ja superihanaa alkanutta viikkoa<3

      Poista
  9. Olipa kivoja tuotteita noissa luukuissa! :) Miullakin on joku noista TBS:n nestemäisistä mattapunista, taitaa olla aika lähellä tuota sävyä mikä tuolta kalenterista paljastui ♥ Hahaa, jouduin hieraisemaan silmiä tuon star stamp linerin kohdalla, sillä luin ensin "star lip liner" ja sitten katsoin kuvan noista tähdistä ja mietin että mitä ihmettä?!! :DDDD Taidan olla vielä ihan unessa tähän aikaan aamusta, heh.. Ihanaa viikonloppua sinne Kata ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli, totta vie on ihania <3 Siis mä en ennen oo meikkituotteisiin TBS:llä tutustunut paitsi muutamaan rajariin minkä oon menneistä kalentereista saanut. Siks oon intopiukeena tästä kalenterista kun tässä tätä meikkikamaa tulee!

      Hhahaha voi Tuuli ihana<3 Välillä omat lukihäröt on ihan huippuja että saa kyllä itelleen nauraa ja paljon:'D Kokeilin tuota star stampia viikonloppuna ja oli kyllä tosi kivat <3

      Kiitos Tuuli ja ihanaa alkanutta jouluviikkoa sinne<3

      Poista
  10. Eikä miten ihana toi leimasin! Todellakin niin söpöjä kuvoita just johkin juhliin :D<3 Vitsi mua harmittaa tälleen jälkikäteen kun en ostanut mitään erikoiskalenteria :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o mulla oli lauantaina tähdet silmäkulmien lähellä, vitsi niistä tuli kivat! Tosin sain taas kivaa kommenttia ulkona ollessa joiltain mutta tuli myös hyvää kommenttia kuinka rohkee oon, jee:'D Perus suomalaiset etenkin täällä Kuopiossa.. Vähänkin jos yrität olla erilainen niin tietysti joku sankari inahtaa:D Hei ensvuonna Emppu ostat jonkun ihanan kalenterin<3 Kivaa hemmottelua ja ihan kun avais joka aamu joululahjapakettia;)

      Poista
  11. Vautsi tässä oli nyt paljon mielenkiintoisia juttuja! Eniten kiinnostuin tuosta glitteristä, koska no, kimallus on parasta :D Ja myös tuo stamp liner kuulostaa aivan mahtavalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli, tuo stamppi on ihan huippu 8) Glitteriä olisi kiva myös kokeilla meikkiin mut alan kallistua sille kannalle etten osaa meikissä sitä käyttää:D

      Poista
  12. Nyt on tullut kivoja juttuja ja sellaisia mitkä pääsee käyttöön!:) tommoset pesuhanskat voi itekki käydä ostamassa!

    VastaaPoista