Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikonloppu Helsingin upeassa Kämpissä

Minun ja mieheni osalta viikonloppu kului Helsingissä. Yövyimme ensimmäisen kerran hotelli Kämpissä ja pakko sanoa että voisin vaikka tottua tuollaiseen hotelliin, se oli nimittäin melkoisen luksusmainen kokemus minun kaltaiselle ihmiselle. Ensimmäinen fiilis hotellissa oli se että mitä ihmettä minä täällä teen, en tosiaankaan kuulu tänne - minun kuten monen muunkin tuntemani ihmisen mielikuva kyseisestä hotellista kun on se, että siellä yöpyy kaikki julkimot ja vähän varakkaammat kansalaiset. Siitä huolimatta bongasin ihan samantyylisiä ihmisiä sieltä kuin mitä itse olen, joten voin ehkä joskus vielä astua kyseiseen hotelliin vähän itsevarmemmin, hha.

hotelli Kämp kylpy ja kuohuviini

hotelli Kämp Helsinki

Kävin pienenä tyttönä lähes joka vuosi joulun alla Helsingissä. Vanhemmaksi kasvettuani nämä perhereissut jäivät sikseen, mutta nämä pari vuotta olen halunnut kovasti takaisin Helsinkiin joulun alla. Ne valot ja koristeet ovat ihan eri luokkaa kuin mitä täällä Kuopiossa. Voin vain kuvitella miltä isommat kaupungit näyttävät joulunalla muualla päin maailmaa.

Pääasiaksi Helsingissä vierailuun en voi sanoa olevan bloggaajien pikkujoulut, johon sain kutsun taannoin, vaikka se olikin sinänsä tapahtuma minkä vuoksi valitsin Helsingin reissun tuolle viikonlopulle. Palaan kyseiseen miittinkiin ja hetkeen vähän myöhemmin kunhan saan tarvittavat kuvat muualta. Kuvasaldo jäi melko vähäiseksi mitä nyt oman kamerani kuvia selasin, mutta enköhän saa jaettua teille kyseisen illan tunnelmat ihan hyvin niilläkin. Milloinkahan tämä mun kusvausinto kaikkeen turhaan palaisi takaisin? Itse pidän kovasti niistä arkisista otoksista blogeissa.

Hotelli Kämp kumiankka kylpyamme

hotelli Kämp Helsinki kylpytakki

Tästä itse Helsingin reissustakaan en paljoa kuvia saanut, meillä oli tosi tiukka aikataulu. Lauantai aamuna, jolloin ainoastaan päästiin käymään kaupungilla ja kahveilla, jäi kamera nätisti hotellihuoneeseen mikä nyt jälkeen päin harmittaa. Mulla oli liian pieni laukku kannossa joten sen vuoksi jätin kameran suosiolla huoneeseen. Hemmetti.

Pääsin kuitenkin käväisemään nopeasti muutamassa haluamassani kaupassa. Zaraan jäi paljon ihastuttavia vaatteita, sillä en ehtinyt kuin pyörähtää liikkeessä. Olisin halunnut muun muassa sovittaa erästä hametta ja ihanaa karvaturrukkatakkia, mutta meni jo..
Lushin liikkeessä meni kieltämättä varmaan muutamiakin kymmeniä minuutteja, sillä viimein pääsin käymään siellä. Voin sanoa että melkoisen herkullinen kauppa kyseessä ja aion ehdottomasti esitellä teille ne herkulliset ostokset ja näytteet mitä ostin ja sain matkaan.
Kluuvin kadulla sijaitsevaan Fazerin kahvilaan/liikeeseen halusin myös palavasti ja sehän oli onneksemme kello kymmeneen asti illalla auki, joten pyörähdimme siellä jo perjantai-iltana Pizza Hutin pizzojen herkuttelun jälkeen. Olisin halunnut käväistä siellä myös kahvilla sunnuntaina ennen junaan siirtymistä, mutta mies lämmennyt ajatukselle.

Pizza Hut Helsinki

Helsingin kadut jouluvalot

Mikä nyt Helsingin reissusta jäi vahvasti mieleen, oli yöpyminen Kämpissä, bloggaajien pikkujoulut, Stockmannin jouluikkuna ja kaupungilla kiertely. Tuntui että ainut kunnon rentoutumishetki oli kylpy skumppalasien kera, sillä reissu oli melko aikataulutettu. En ehtinyt edes Stockan jouluostatolla pyörähtää mitä odotin kovasti!

Lisäksi menimme tällä kertaa junalla. Tulo sunnuntainakin myöhästyi hirmuisesti kun rata oli rikki jossain kohtaa jolloin piti välissä mennä bussillakin. Toivon että seuraavalla kerralla Helsinkiin mennessä ei ole niin tuli hännän alla mitä tällä kertaa oli ja että pääsemme lähtemään autolla, ettei tarvitse julkisenliikenteen aikataulujen mukaan mennä.

Helsinki Stockmann jouluikkuna 2017

Miten teidän viikonloppunne meni?
Oletteko te yöpyneet koskaan Kämpissä?

Kata

23 kommenttia

  1. Kämpissä ei oo tullut koskaan yövyttyä ja jotenkin mulla on vähän samanlainen fiilis mitä sullakin, että en kuuluisi muiden joukkoon. Kiva kuitenkin kuulla, että siellä oli myös niitä ihan tavallisen oloisia ihmisiä :D En malta odottaa, että kirjoittelet sun Lushin ostoksista sekä tosta miitistä<3 Mua niin harmittaa, että se jäi väliin kun sutkin olis ollut niin kiva päästä näkemään, mutta seuraavalla kerralla sitten parempi onni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hha jep, mahtava että tosiaan sielläkin on samat fiilikset kyseisestä hotellista;D Hitsit että onkin nyt postausjuttuja jonossa, joihin pitäisi vielä kuvata tuotteita! Tähän aikaan se on niiiin ahdistavan vaikeeta. Tosiaan harmittaa muakin ettet päässyt paikalle, olisin niin mielelläni nähnyt suakin:(

      Poista
  2. Ei muuta kun suunnittelemaan uutta reissua!!! 🤔🤗😂 ja ekat asiat listalle -shoppailu!! 😍😍 T: Irmeli 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa ei ehkä hetkeen sinne, ehkä johonkin muualle;) pus <3

      Poista
  3. Mäkin oon ollut pari kertaa Kämpissä ja onneksi sielläkin on sentään tosiaan ihan kaikenlaisia ihmisiä. Ei tarvi olla mikään supoerjulkkis ennen kuin voi mennä :D Mut oli kiva tavata lauantaina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa älä muuta:D Oli tosiaan ihana nähdä lauantaina<3

      Poista
  4. Onpa ihania kuvia, upeat nuo valot! <3 Tällä suunnalla juhlittiin kans viikonloppuna, mut oli pikkujoulujen sijaan vähän isommat juhlat. :) Mukavaa et oot päässy käymään Lushilla (ne kylpypommit! <3) ja ehdit rentoutua edes hieman. Mie just meen mielelläni kans autolla, kun aikataulut pitää paremmin tai lentämällä - joskus saapi suht edulliset lennot Jns- Hki välille, ei paljoa kalliimmaksi tule kuin junaliput / bensat miun autolla pk- seudulle matkustaessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla<3 Tosiaan Helsinki oli valaistu niin kauniisti <3 Helsigissä käynti oli tosiaan ihana juttu pitkästä aikaa ja kun tosiaan pääsi pistäytymän Lushilla ym. Lentäen Helsinkiin olisi kans hyvä vaihtoehto, mutta mieluiten itse kulkisin ihan autolla, ihan parhain on se oman aikataulun mukaan meneminen 8)

      Poista
  5. Ah, Kämp on ihana! mul on ollu haaveissa viedä mies joskus sinne sviittiin yllärinä, mut toistaseks ollu vähän suolaisen hintainen kys. sviitti 8D Mut muutenkin näyttää aika ihastuttavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sviitti olisi ihana yllätys varmaan;) Kelpaisi mullekin viedä yllärinä tuo mies sviittiin mutta juteltiin just miehen kanssa itse asiassa siitä ja molemmat tokas yhtä aikaa et mielummin otettaisi sviitti jossain muussa luksushotellissa mutta jossain ULKOMAILLA:'D

      Poista
  6. Näyttää ihanalta<3 En oo itse koskaan yöpynyt tossa hotellissa mutta näyttää niin ihanalta että täytyy varmaan käydä joskus! Noi kuvissa näkyvät Helsingin jouluvalotkin on aivan upeat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli <3 Onneksi sain edes muutaman houkuttavan kuvan hämärässä napattua;D Helsinki joulun alla on kyllä <3

      Poista
  7. Tuo Kämp on kyllä upean näköinen hotelli :) Mutta ehkä turhan hieno mulle :D Joskus oon ollut vähän hienommassa hotellissa niin kyllä on vähän ollut hassu fiilis. Kiva kun pääsit käymään Helsingissä ja hiukan tekemäänkin jotakin vaikka kiireinen aikataulu olikin :) Oli myös ihana nähdä sua!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä aivan upea, mä itse asiassa voisin jopa tottua tuohon:') Vaikkakin itsele tuli myös hieman hassu fiilis. Mutta kun sitä on tottunut perus Sokos Hotelleihin sun muihin Scandiceihin:'D Ihana oli tosiaan nähdä <3 Pikkujoulut oli ehken sellainen ainoa paikka missä ei ollut se "kiireen" tuntu;)<3

      Poista
  8. Kuulostaapas ihanalle viikonlopulle! :) Mä niin haluaisin päästä vielä käymään Helsingissä ennen joulua, joten toivon että aikataulut antaa perikse tehdä reissun sinne! :D Helsingissä pitäisi juuri päästä näkemään ne jouluvalot, Tuomaan joulumarkkinat ja tietenkin shoppailla vähän joululahjoja :D Innolla ootan, että kirjoittelet Lushin tuotteista, ne on vaan niin ihania ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toivottavasti ehtisit käydä vielä Helsingissä tässä joulun alla.:) Mulla jäi joululahjashoppailtu kokonaan kun en vaan ehtinyt:( Vaikka sekin oli yksi tarkoitus miksi piti Helsinkiin lähteä:'D Hhih ihana että odottelet innolla Lushin tuotteitani <3

      Poista
  9. Olipa kiva postaus viikonlopusta, oothan sä kuitenkin ehtinyt räpsiä arkisia kuvia!! :) Ja ihania nuo jouluvalot, voi että <3 Jouluinen Helsinki oli kyllä tosi kaunis, kyllä kelpasi ihailla sitä valomerta. Aikataulutettu oli kyllä munkin viikonloppuni, mutta ihana oli päästä Helsinkiin ja nähdä sinua ja muitakin <3 Ja siis voi ei tuo teidän paluumatka, on VR taas pannut parastaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni, ihana kuulla<3 Kelpasi tosian ihailla, olisipa Kuopiokin vähän enempi panostettu joulun alla:'D Joo ei siinä, vaikka viikonloppu oli aikataulutettu niin oli todella ihana päästä näkemään sua ja kaikkia muita<3 Hha kyllä paluumatka oli mahti... Valitset junan etkä bussia, mutta silti joudut bussiin:'D No ei siinä, ei näille voi mitään:)

      Poista
  10. Vau, näyttää kyllä ihanalta ♥ Tuolla olisi hienoa vierailla joskus, mutta en tosiaan sopisi kyllä joukkoon :D Helsinki on kyllä jouluisin tosi kaunis, harmi, että teillä oli niin kiire :( Oli ihana nähdä viikonloppuna<3

    VastaaPoista
  11. Voi ihana Kämppi <3 Mäkin haluan sinne vielä joku kerta :') Vitsi miten huono tuuri teille on osunut tollon paluumatkalla... Toivottavasti ensi kerta menee vähän joutuisammin, perus VR .. :/ En malta oottaa lisää kuvia blogimiitistä ja kaikesta ♥ Mustakin arkiset postaukset on niitä parhaimpia :-*

    VastaaPoista
  12. Tykkään itsekin käydä Helsingissä ja etenkin näin joulun alla siellä on niin kaunista, mutta harmillisen usein reissut sinne ovat juurikin niitä aikataulutettuja, jolloin saa koko ajan olla juoksemassa paikasta a paikkaan b. Viime vuonna vietimme tosin ystäväni kanssa koko viikonlopun Helsingissä, ja silloin olikin enemmän aikaa kierrellä ja katsella, sekä rentoutuakin siinä välissä :D Monet ovat kehuneet tuota Hotel Kämpiä, ja mm. siskoni ja hänen miehensä tykkäävät yöpyä siellä, vaikka Helsingissä asuvatkin :) Ihania kuvia olet napsinut tähän postaukseen ♥

    VastaaPoista
  13. on kyllä upean näköinen tuo hotelli!! Mua harmittaa kun en ite käynyt keskustassa ihailemassa jouluvaloja tuolla reissulla, saa nhädä jos kerkeisi vielä ennen joulua helsinkiin:)

    VastaaPoista
  14. Upeita kuvia! Itse en ole Helsingissä koskaan hotellissa yöpynyt, kun tässä lähellä kuitenkin asutaan. Se vois kuitenkin olla ihana joku hemmottelu viikonloppu, että menisi vaikka tuonne Kämppiin yöksi! Harmi kun teillä on ollut noin kova kiire, mutta ihanaa kun pääsit tuonne pikkujouluihin ❤️

    VastaaPoista