Sisällön tarjoaa Blogger.

Luksusta arkeen Lushilta

Oi Lush kun veit minut mennessäsi! Marssin Helsingin reissulla Lushin liikeeseen heti lauantai-aamuna ensimmäisenä. Viimein pääsin tuohon kyseiseen liikkeeseen, netistähän näitä olisi voinut tilata mutta minä halusin nimenomaan ensikosketuksen Lushiin ihan paikanpäällä. Olin liikkeeseen astuessa todella innoissani - toisin kuin N joka oli pökertyä siihen voimakkaaseen tuoksuun heti kauppaan astuessa.

Tiesin minkämoisia tuotteita olin lähtenyt hakemaan, joten heti kun myyjä vapautui ja tuli palvelemaan minua, osasin kysyä sitä mitä halusin ja hän lateli vaihtoehtoja. Ja en voi kun nostaa hattua palvelulle, aivan ihanaa ja lämmintä, huomaa kuinka tärkeänä he työtään pitävät ja he totta vie nauttivat siitä.

bubblegum lip scrub lush huultenkuorinta

BUBBLEGUM LIP SCRUB

Tämä oli se suurin syy miksi suuntasin Lushille. Olin lukenut paljon kehuja heidän huulikuorinnoistaan ja halusin ehdottomasti elämäni ensimmäisen huulikuorinnan Lushilta. Valinnanvaikeutta oli, sillä näitä oli monessa ihanassa tuoksussa.

Mies on mun makutuomarina vaatevalintojen lisäksi myös kosmetiikassa, hhe. Valittiinkin tämä purkantuoksuinen kuorinta, mikä ei ihan iskenyt eniten muhun kun en makean kova ystävä kosmetiikassa ole. Silti tämä toimii ja tuoksu on ihana karkki, huulet puhdistetaan jonka jälkeen tätä hierotaan huulille ja huuhdotaan. Huulista tulee pehmeän joustavat, muttei lainkaan öljyiset joten älkää unohtako käytön jälkeen huulirasvaa. Lopuksi tosiaan sitä huulirasvaa ja pehmoisen sileät huulet on taattu ♥

ro's argan body contidioner vartalonhoitoaine lush

RO'S ARGAN BODY CONDITIONER

Tämä oli myös hankintalistallani kun suuntasin Lushiin, eli tiesin tasan tarkkaan mitä sieltä lähdin hakemaan! Kyseessä on vartalonhoitoaine, melkoinen arjen luksus, eikö? Mä olen aivan myyty ihan mihin tahansa kosmetiikkaan missä mainitaan arganöljy. Sitä löytyy muun muassa mun yhdestä suosikki hiusöljystä. 

Tämä ruusuinen voide levitetään kostealle iholle jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Tämän jälkeen en itse välttämättä vartalorasvaa tarvitse, sillä mun ihoni ei ole mikään överikuiva. Hemmottelen itseäni tällä pari kertaa viikossa yleensä iltaisin, sillä aamusella en millään osaa jättää vartalorasvaa pois. Tämä muuten jättää suihkuun ihanan tuoksun, hain raikasta tuoksua ja tämä ei ihan niin raikas ole mitä toinen vaihtoehto olisi ollut kerron siitä testerien kohdalla mutta erittäin ihana silti. Lattia taas jää suihkussa superliukkaaksi, varokaa!

oatfix lush kasvomaski

OATFIX KASVONAAMIO

Tämän tuorekasvonaamion ostin itse asiassa tuolle omalle miehekkeelle, ja sain hänet jopa käyttämään tätä. Tuote on tarkoitettu kuivalle iholle eli itse en siis harkitse kokeilevani tätä ja se ravitsee ihoa. Tässä hassua on se että tämä tulee säilyttää jääkaapissa ja tässä on parasta ennen- päivä vai oliko jopa viimeinen käyttöpäivä, en muista. Mua harmittaa sinänsä ettei meille sanottu tämän olevan sellainen mikä menee nopeasti vanhaksi, sillä en olisi päätynyt tähän tuorenaamioon sen vuoksi.

lush testereitä

TESTEREITÄ

Yllätyin kuinka Lush antaa testereitä mukaan, mulle tarjottiin nimittäin pientä määrää testeriä joka tuotteen kohdalla, minkä ostoa arvoin enkä päätynyt ostamaan. Olinkin iloinen saadessani testerit kasvojenpesuaineesta ja minun iholleni käyvästä kasvonaamiosta.

Lisäksi tuo turkoosi voide on toinen vartalonhoitoaine, sillä arvoin tuon Christinglen ja ostamani Ro's Arganin välillä pitkään. Rakastuin molempiin vaikkakin tuo turkoosi Christingle olisi ollut raikkaamman tuoksuinen, sellainen raikas mitä hain. N kuitenkin piti enemmän Ro's Arganista johon sitten loppujen lopuksi päädyin. Ja onneksi, sillä testatessani tuota ihanaa piparminttuista herkkua, teki se todella viilentävän fiiliksen iholle ainakin tunniksi. Raikkaus oli ihanaa, mutta tällaisena vilukissana en olisi voinut käyttää tuota ehken muulloin kun kesäisinä hellepäivinä, joita positiivisesti sanottuna Suomessa tuskin tulee olemaan ikinä. Se teki nimittäin niin kylmän fiiliksen iholle, että ihan palelin.

Löytyykä tuttuja Lushin tuotteita?
Oletteko te kokeilleet vielä Lushia?

Kata

35 kommenttia

  1. Ihanaa että pääsit vihdoin Lushille! Kiva lukea sinunkin kokemuksia tästä itselleni niin rakkaasta brändistä :) Sama vartalohoitsikka on täälläkin käytössä vuodesta toiseen. Huulikuorinta tulisikin nyt tarpeeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, olen samaa mieltä;D Ihana että sieltä löytyy sulta vielä samaa vartalohoitsikkaa, en ihmettele että se on sun vakio ja on käytössä vuodesta toiseen:3 Huulikuorintaa suosittelen, jää ehdottomasti mun vakio hoitorutiineihini se:)

      Poista
  2. Vau, kylläpä sieltä annettiin paljon testereitä mukaan! Tonne liikkeeseen ois kyllä ihana päästä, koska tota asiakaspalvelua on kehuttu niin paljon. Mitään Lushin tuotetta en oo kokeillu, mutta ehkä vielä joku päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tosiaan jokaisesta mitä funtsin tarjottiin mulle sitä pientä testeripurkkia:) Kannattaa ehdottomasti käydä Lushilla, en ihmettele että asiakaspalvelua on kehuttu! Suosittelen lämmöllä näitä tuotteitakin:)

      Poista
  3. Lushin tuotteet ovat kyllä ihania ja hyväntuoksuisia, mitä nyt muutamia niistä olen kokeillut! :) Tuota huultenkuorintaa haluaisin itsekin kokeilla, sillä varsinkin näin talvisin huuleni rohtuvat aika nopeasti, joten kuolleen solukon kuoriminen ja runsas huulirasvan käyttö voisivat ehkä auttaa asiaan. Tuo vartalonhoitoaine kuulostaa kieltämättä luksukselta! <3 Ihanasti oot muuten kuvannut nuo tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep Tuuli, muutaman tuotteen perusteella voisin sanoa kokeilevani muitakin heidän tuotteitaan:) Toistaiseksi kuitenkin nämä riittää. Mulla jää huulikuorinta ehdottomasti vakio kauneusrutiineihini, en malta odottaa että saan tuon käytettyä ja kokeiltua jotain muuta tuoksua 8) Vartalonhoitoaine = luksus, kyllä! Ja aij että miten ihana saada kuvista kehuja, koska oon maailman surkein kuvaamaan mun mielestä tuotteita:'D

      Poista
  4. Lushin kaupatkin on kyllä jo niin ihania, että siellä meinaa hullaantua ostelemaan kaikkea :'D Yksi mun mielestä yllättävän hyvä tuote on palashampoo. Oon käyttänyt sellaista reissuissa, jos matkustaa käsimatkatavaroilla, eikä voi ottaa isoa shampoopulloa mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän siellä kieltämättä tuli fiilis että hitto voisin ostaa ja kokeilla kaikkea siellä :D Onneksi meillä sentään oli tiukka aikataulu niin ei jäänyt enempää tuhlailemaan tuonne ;) Tosin kului siellä nytkin jo varmaan valehtelematta about puolisen tuntia hha :D

      Palashampoo kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Mä en koskaan oo matkustanut pelkillä käsimatkatavaroilla mihinkään kauas, mutta pienillä Suomensisäisillä ja laivareissuilla tuo palasaippua voisi toimia oikeasti. Mulla on kyllä pikkupulloja aina shampoolle kun lähden reissuun:)

      Poista
  5. Lushilla on kyllä aina ollut hyvä palvelu, kun olen siellä asioinut. Itse ostan mummalle aina sieltä käsisaippuaa, koske ne on ovat todella kosteuttavia ja hänen kätensä kuivuvat helposti. Itse olen vannoutunut lushin huulikuorintojen käyttäjä! Ihan parhaita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli kyllä!:) Tuo käsisaippua olisi ollut muuten todella hyvä nyt talveksi, mun kädet ainakin kuivuvat helpommin ja sitten kun töissä vielä koko ajan pesee ym.. Olisinpa tajunnut aiemmin!:D Ja joo, mäkin oon nykyään vannoutunut Lushin huulikuorintojen käyttäjä;)

      Poista
  6. Siis Lushin asiakaspalvelu on ihan huippua! Myyjät oikeasti osaa kertoa tuotteista ja suositella hyviä ja kaikesta siitä toiminnasa huomaa, että he oikeesti tykkää työstään :) Oatifix naamio on ihana, mulla tosiaan on kuiva iho ja toi toimi mulla ihan superhyvin! Harmittaa vaan, kun noissa on niin lyhyt se säilymisaika :/ Ja noi huultenkuorinnat nyt vaan on täyttä rakkautta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Mä ehkä vähän kieltämättä yllätyin että noinkin hyvää, ihmettelin miten en oo lukenut aiemmin siitä - oon lukenut paljon lushin tuotteista mutten tuosta että palvelu on huippua - itse kiinnitän asiakaspalveluun todella herkästi huomiota koska itse oon asiakaspalvelu alalla. Ja sanonkin kasvotusten heti kyseiselle jos saan hyvää palvelua:D

      Tuorekasvonaamioiden huono puoli vissiin on tuo että menevät pilalle vai olenko väärässä?? Mä sanoin miehelle että hällä on sekaiho, vaikka talvella tuntuukin kuivavan herkemmin, muttei siinä keskusteluvaiheessa uskonut mua. Sitten kun hän kokeili, niin sanoi että oli liian öljyinen tuo Oatfix - sanoin siinä samassa että "mitä minä sanoin..." uskois naistaan:'D

      Kiitos Linda ja siis huulikuorinnat<3

      Poista
  7. Ihania ostoksia! :) Tuo Christingle -vartalon hoitoaine kuulostaa lupaavalta juurikin kesähelteille, jos sellaisia ensi kesänä saadaan, menee tuo ehdottomasti ostoslistalle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia!:3 Ja joo siis nimenomaan jos sellaisia ensikesänä saadaan, niin päätyy Christingle munkin ostoskoriin:D Vahva veikkaus kuitenkin että ei saada taas helteitä, kuten ei viimekään kesänä. Ilmanmuutos...?

      Poista
  8. Eka kerta Lushilla on kyllä just sellainen Liisa Ihmemaassa -elämys :D Itsekin koin ekan kertani vasta tänä syksynä täällä Englannissa, kun se on tossa ihan lähimmässä kauppakeskuksessa. Kolme juttua oonkin sieltä tainnut ostaa, enkä voisi olla tyytyväisempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhhaa sanos muuta, tuo oli loistava vertauskuva!:D Ihanaa kuinka läheltä sulla nyt Lush löytyy, erittäin tyytyväinen oon minäkin kyllä näihin <3 Kiitokset Elli:)

      Poista
  9. Lush on parasta! itse käytän heiltä eniten kuorintatuotteita, hiusvärejä, palashampoota ja hoitoainetta. Niin joo ja löysin myös kaikkiin tilanteisiin käypäisen hajuveden brittien Lushilta, en tiedä edes saako sitä Suomesta. Seuraavaksi voisi kokeilla heidän meikkivalikoimaansa, näkyi olevan niitäkin ihan hyvin tarjolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai heillä on hiusväriäkin?? Ihan oikeesti tuolla on sitten kyllä tosi monipuolisesti tuota tuotetta!:D Meikkejä en ehtinyt itse vilkaista vaikka olisin halunnut, tosiaan oli pieni aikataulu tuona päivänä.
      Tuoksut kuulostaa myös mielenkiintoisilta kun tuo kauppa on itsessään yksi tuoksu kun kaikki tuotteet tuoksuu niin taivaallisilta. Harmi ettei niitä saa Suomesta...:/

      Poista
  10. Lushilla on kyllä niin hyviä ja ihanan tuoksuisia tuotteita! <3 Mä haluaisin myös joskus testata tuota sun ostamaan huulikuorintaa, tällä hetkellä mulla on käytössä Lushin semmoinen palakuorinta, joka on ihana sekin :) Nuo rasvat ovat myös aina hyviä ja kiva kun sait viel testereitä mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on totta vie! Huulikuorinta on ihan huippu, suosittelen testaamaan.:) Huulet kannattaa kuoria ehdottomasti (etenkin talvella tää on tuskaa kun huulet kuivahtaa herkemmin). Kiitos Niina kommentistasi:)

      Poista
  11. Mulla on ollut lushilta kasojenpesuaina ja kuorinta sekä shamppoo ja ne oli kyl tosihyvät!! Nämäkin tuotteet vaikuttaa mielenkiintoisilta ja aina ilo kun saa kunnon palvelua ja testereitä, niillä ne tuotteet omalle iholle löytyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kasvojenpesuaine jota itse sain testerinä matkaan on kyllä tosi hyvä!:) Nyt vaan tuli tuotteita siitä pikkiksien goodie bagista paljon ja siinäkin peräti 2 puhdistusvaahtoa, joten ei tarvi niistä huolehtia hetkeen:D Onneksi Lushin ostokseni olivat nyt sellaisia mitä ei goodie bagista löytynyt:) Kiitos Saara <3

      Poista
  12. Lushin tuotteet ovat niin ihania ja varsinkin niin hyvän tuoksuisia <3 Olen monta kertaa katsellut tuota huulikuorintaa, täytyisi vihdoin ostaa se! Se tuoksuu niin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano Sofia;) <3 Ehdottomasti huulikuorinta ostamaan, etenkin näin talvella se on ihan pop!

      Poista
  13. Oioi mitä tuotteita ♥ Rakastan Lushin tuotteita ja siellä on ihan superhyvä asiakaspalvelu! Mun kädet jopa pestiin siellä mun puolesta :D Mulla on käytössä tuo sama huultenkuorinta ja se on aivan ihanaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, siis mullekin testattiin tuota vartalonkuorintaa Lushilla, se oli oikein ihana pikku hemmotteluhetki siinä kiireisessä päivässä 8) Hyvä että löytyy toi kuorinta sieltäkin, tää on kyllä ihan huippis <3

      Poista
  14. Tämä on nyt myös Helsingissä. Tytär tästä mulle aina hourii ja on viemässä Lushille. Täytyy varmaan lähteä mukaan, kuulostaa hauskalta paikalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kannattaa ehdottomasti käväistä tyttäresi kanssa siellä! En yhtään ihmettele että Lush on hänen suosiossaan;) Sieltä löytyy jokaiselle jotakin;)

      Poista
  15. Lushilta löytyy kyllä aivan ihania tuotteita, mie rakastan niitä kylpypommeja ja kaikkea, mikä tuoksuu jasmiinilta! <3 <3 Oi että, varsinkin Lust (?) hajuvesi ja Godiva- palashampoo ovat aivan ihania. :) Palvelu on siellä myös kohdillaan, ihana on aina käydä kun käypi pk- seudulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylpypommeja voisi itsekin kokeilla:D Onko hajuvesiä Suomessa? Mä en nähnyt ja ymmärsin nyt ylemmästä kommentista ettei olisi, vai olikohan kyse vain jostain tietystä tuoksusta mitä Suomesta ei saa:D Tosin itsellä hajuvesiä riittää joten Lush hajuvedet saa osaltani jäädä. Palvelu on mitä ihanin totta vie <3

      Poista
  16. Tämän postauksen luettuani innostuin Lushista paljon enemmän! En ole ostanut kyseiseltä brändiltä oikeastaan ikinä mitään, mutta monet ovat kehuneet, joten ehkä sitä vain täytyy seuraavaksi, kun on mahdollisuus niin hankkia joitain tuotteita kotiinkin! Nämä sun ostokset kuulostivat todella ihanilta ja käteviltä, etenkin tuo huulikuorinta :) Sellaista olisi kiva päästä joskus kokeilemaan itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi ihana kuulla että sain sut postauksellani innostumaan! Ihan oikeesti aika voittaja fiilis tuli;) Hanki ihmeessä jokin pieni tuote edes testiin kyseiseltä merkiltä, suosittelen ja voisin olettaa että tykkäisit;) Etenkin tuosta huulikuorinnasta;D

      Poista
  17. Hei mä en kestä, oon niin iäisyyden kuolannut kaikkia Lushin-tuotteita ja tää sai mut himoomaan niitä entistä enemmän!<3 Tuo Piparminttuinen voisi olla mun juttu, sillä rakastan sellaista viileydentunnetta kasvoilla! 8)<3 Pakko päästä Lushin liikkeeseen tuoksutteleen kaikkee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täähän ois just sulle, siis ainakin tuntuu että sä voisit just rakastaa tätä!:D Mäkin rakastan viileydentunnetta kasvoilla, mutta tuo on tosiaan kropalle tarkoitettu hoitsikka joten se ei ollut mitään kivaa kun oon melkonen vilukissa:D Sun täytyy ehdottomasti päästä käymään Lushilla!

      Poista
  18. Ootpa tehnyt hyviä löytöjä Lushilta! Itsellänikin kaikki postauksen tuotteet löytyy tai on löytynyt 😄 Mulla on just ollut käytössä tuosta vartalonhoitoaineesta tuo Christingle, joka on ihan hauska saunassa, mutta se on kyllä oikeesti niin viilentävä!! Itsekin tykkäisin siitä paljon enempi kesällä kuin nyt talvella.. Ihanat kuvat näiden valojen kanssa! 😍

    VastaaPoista