Sisällön tarjoaa Blogger.

A fur day

Aurinkoista tiistaita ihanat! Ai miten ihanaa, pitkästä aikaa pääsen julkaisemaan teille asuiluja! Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, sain virtaa hurjasti tuolta Tukholman reissulta. Päivät ovat täällä suunnalla lähestulkoon samanlaisia mitä ennen, mutta oon oikeasti todella energisempi ja pirteämpi, tuntuu että olisin tuon reissun jälkeen ihan eri ihminen. Se on joko reissu, tai tulevan kevään merkit mitkä tämän ihanan onnellisen fiiliksen sai aikaan ♥

winter hat outfit

Hat - H&M
Faux fur - BikBok
Dress - Gina Tricot
Tights - H&M
Boots - DinSko
Bag - Michael Kors

black fur coat winter outfit
brown bag outfit

Anyways mennään asuun! Viimein pääsen vähän näyttämään, kuinka olen tänä talvena pukeutunut. Tän talven juttu mulla on ollut tällaiset erikoiskuviolliset sukkahousut. En malta odottaa kevättä, jolloin pääsee kunnolla yhdistelemään kevyempää vermettä upeiden erilaisesti kuvioitujen sukkisten ympärille. Talvisin tuo ei nyt ole mikään erityisen lämpimin vaihtoehto, mutta niillä ollaan menty oikeasti lähes koko talvi jos on tälläytynyt. Vilukissa olen, vaikkei sitä ehkä nyt sitten enää usko kun hillun ohuissa sukkiksissa talvisin, laitan kuitenkin vielä pitkävartiset ohkaiset villasukat lämmikkeeksi näiden bootsien alle ja kylläpä lämmittää. Ja ei, ihan hirveillä pakkasilla en siis näin pukeudu kuitenkaan.

talvi asu h&m hattu bikbok tekoturkis

Poolokauluksisia paitoja ja mekkoja oon myös suosinut, sillä silloin voi huoletta jättää huivin kaappiin kun poolo suojaa niin hyvin kaulaa. Lisäksi en vaan pidä karvatakkien ja huivien yhdistämisestä, joten poolokaulus on lämmin valinta tekoturkkien kanssa. Tämä muuten taisi olla ensimmäinen kerta kun päädyin tuollaiseen pidemmän karvaiseen tekoturkikseen tänä talvena. Toivon todella että ehtisin vielä yhdistää tuon ihanan ruskean laukkuni dustyn vaaleanpunaiseen oversize- tyyppiseen karvaunelmaani.

winter outfit
michael kors selma saffiano leather medium luggage

Tosiaan laukku on Tukholman reissun ostos jonka ostin kyllä Helsingistä minkä esittelyä en jaksanut jättää ostospostaukseen mikäli sen nyt saan väännettyä. No ei vaan siis laukkuhan pääsi heti käyttöön. Kyseessä onkin pitkään himoitsemani Michael Korsin Selma. Mulla oli vaikeuksia koon valinnassa ottaako mediumin vai siitä astetta pienemmän muttei kuitenkaan sitä ihan miniä, päädyin mediumiin ja vielä tässä klassikko värissä, sillä kannan mukanani kuitenkin sen verran yleensä tavaraa. Haaveissa on silti vielä joku pieni muttei mikään älyttömän mini, mutta se saan luvan odottaa.

kuviolliset sukkahousut asu
musta tekoturkis

Voitteko kuvitella, että mun piti ihan oikeasti ihan kunnolla miettiä kuinka oon yleensä toteuttanut nämä asupostaukset. Kuinka merkkaan vaatteet mistä ne ovat, postauksen tagit, hakukuvaukset ihan itse tekstistä puhumattakaan. Viimeisin asupostaus on marraskuulta, joten ei ihme että vähän tökkii. Kameran edessä tuntui kuitenkin vielä ihan luontevalle, mikä on hyvä.

Oikein mukavaa viikkoa teille ♥
Mitä mieltä olette asusta?

Kata

22 kommenttia

  1. Ihana laukku!! ♥ Niin nätti ja toi väri on hurjan kiva :) Ei sillä, koko asu on muutenkin taas tosi onnistunut ja näyttää tosi hyvältä sun päällä<3

    Mä oon ihan täpinöissäni tulevasta keväästä, vaikkei tiedossa ookaan mitään ihmeellistä :D Jotenkin vaan tä päivän pidentyminen piristää niin älyttömän paljon ja helpottaahan tä bloggaamistakin, kun voi töiden jälkeen nykyään napsia niitä kuvia luonnonvalossa. Vielä kuukausi sitten tollasesta sai vain haaveilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti Linda 8) Mäkin tykkään tästä ihan himona <3 Kyllä muuten on helppo herätä aamuisin kun on jo niin valoisaa, joten kyllä nää pidentyneet päivät saa minutkin hurjan iloiseksi <3

      Poista
  2. Ihana asukokonaisuus! Toi harmaa mekko varsinkin näyttää tosi kivalta =)

    http://lovekatariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tykkään, tosikiva asu!! Onneks kevät tosiaan tulee nii päääsee taas ottamaan asukuvia:) nuo sukkikset on kiva yksityiskohta ja kaikki sopii hyvin yhteen tässä asussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Saara <3 No älä muuta sano :D Toivotaan että viimeisiä viedään pakkasten osalta jo ;D

      Poista
  4. Voi miten kaunis asu, tykkään ihan todella <3 Karvatakit on kovasti mun mieleen! Miten ja millä oot tehnyt nuo aivan superkauniit kiharat?! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni ihana <3 Tein sellaisella muotoiluraudalla jossa on 30mm sellainen rulla :'D En oo käyttänyt sitä aikoihin kun mun mielestä kiharat menee "yhteen kasaan" aina tuolla, vaikka lakkaa laittaisikin osioiden väliin :D Kokeilullahan sitä oppii... Kokeilen vielä ;D

      Poista
  5. Ihanat asukuvat. Onneksi valon määrä kasvaa koko ajan, että asupostauksiin on enemmän aikaa toteuttaa ne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Siiri <3 Älä muuta sano, valoisuudesta innostun kyllä koko ajan entistä enemmän <3 On muuten helppo herätäkin kun valoa riittää jo aikaisin <3

      Poista
  6. Jos kaipaa lisää lämpöä, niin mikään ei estä laittamasta ensin jalkaan 40 den ihonvärisiä sukkahousuja ja niiden päälle tuollaisia kuviollisia. Eivät erotu ollenkaan, kunhan ovat hyvälaatuiset ja oikean kokoiset. Huonot tai liian isot saattaa jäädä kurttuun polvissa tai nilkoissa. Lämmittää jo mukavasti tuollainen yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! Tuota pitäisi ehdottomasti testata! Mä vaan ennen vihasin sukkiksia, ahdistun välillä vieläkin, mutta kun nuo on niin nättejä :) Ajatus kaksista päällekkäin on vielä ahdistavampi. Lisäksi sukkisten kanssa pidän useasti tiukahkoja mekkoja ja hameita, joten ne saumat jää inhottavasti siitä etupuolelta näkyviin joskus (kuten vähän tässäkin) :/ Suosin enempi ihonvärisissä ja mustissa sitten stay uppeja, mutta eihän niillä tarkene talvella :'D Toki pitäisi ensin kokeilla, ennen kun teilaa ajatuksen. Niin ja tietysti se että on lämmin on tärkeintä tällä hetkellä itselle. :D Kiitos siis vinkistä, testataan!

      Poista
  7. Oikein tyylikäs asukokonaisuus! <3 Itse olen yrittänyt metsästää jotain poolokauluksellista neulemekkoa, mutta en ole ainakaan vielä löytänyt :( Olisi kiva joskus pukeutua arkenakin muhkeaan neulemekkoon ja sukkahousuihin, mutta työni puolesta se ei oikein onnistu, kun joudun kuitenkin olemaan myös ulkona jonkin verran.

    Ihanaa että kevät alkaa pian häämöttää ja täällä onkin ollut ihanan aurinkoisia, vaikkakin kylmiä päiviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli <3 Sama täällä, minä oon yrittänyt metsästää ihan samanlaista :'D Punainenhan mulla on (se ei tosin muhkea ole) niitä oli mustanakin ja kadun kun en sellaista ostanut silloin :D No hei keväämmällä sit saa vähän kevyemmin pukeutua töihinkin, kun ulkona ei oo niin kylmä;)

      Ja niimpä, voi tätä valon määrää <3 Plussaa pakkaspäivissä toki on auringonpaiste, mutta toivon että nää pakkaspäivät alkais pian olla ohi ja kevät tulisi kunnolla. Taitaa se maaliskuun alku kuitenkin vielä melko talvista olla :D

      Poista
  8. Todella ihana asu. Etenkin karvatakki ja sukkahousut on mun mieleen ja varmasti voisin itsekkin yhdistää omaan pukeutumiseen.

    Sulla on kyllä aina tosi kivoja asuja ja mulla onkin ollut ikävä näitä asupostauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Inka, tuo oli niin ihana kuulla ja vitsi miten kiva fiilis sun kommentistasi tuli <3 Toivotaan että pian saadaan lisää asuja 8)

      Poista
  9. Aivan upea asu, sopii sulle niiiin hyvin<3 Osaat tosi hyvin yhdistellä erilaisia kuoseja, materiaaleja ja asusteita :) Mä pukeudun myös aina viikonloppuisin, talvisinkin, mekkoihin ja sukkahousuihin :D Saas nähdä tarkeneeko tänä viikonloppuna, täällä etelässäkin on ollut aamuisin jopa -23astetta, hurr :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia <3 Ja siis tää sunkin kommentti, mikä ihana piristys :D Musta on ihana kuulla että osaan sun mielestä tän yhdistelyn jalon taidon :') Hhaha joo mäkin viikonloppuisin meen usein sukkiksilla jos lähdetään johonkin - ihan mihin vaan :'D Niin ja nyt on luvattu niin kylmää että tuskinpa tarkenee :'D

      Poista
  10. Oot Kata todella kaunis! <3 Tuo sun meikkisi herätti melkein enemmän kiinnostusta kuin asusi :) Vaikka siis asukin on todella ihana! Mä oon miettinyt välillä tuommisen turkkitakin ostamista, mutta en tiedä oikee olisiko se mun juttuni kuitenkaan :D Nuo sukkikset on kiva, mullakin on vähän samanlaisia sukkiksia. Olisi kiva lueskella jotakin meikkipostausta sulta jossain vaiheessa, vaikkapa miten meikkaat yleensä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Niina kiitos, niin oot sinäkin <3 Hha apua:D Pitkästä aikaa kun jaksoi meikatakin. Aina ennen menin luomiväreilläkin mutta volyymien vuoksi tulee meikattua luomia nykyään hirvittävän vähän :'D Joo sellaista meikkijutskaa on kyllä tulossa, itse asiassa tänään oon rupeemassa kuvailemaan siihen kuvat sun muuta ;)

      Joo mä muistan kun ihastelin pikkujouluissa sun sukkiksia kun sullakin oli sellaset erikoiset jalassa. Turkikset voisi sopia sulle joten testaamaan vaan ja jos sopiva löytyy niin rohkeasti käyttämään ;)

      Poista
  11. Todella ihana asukokonaisuus! ♥ Näytät niin valloittavalta noissa kaikissa kuvissa *_*

    Ihanaa myös, että olet yhdistänyt mustaan ja harmaaseen tuollaisen kauniin luonnollisen värisen laukun, tykkään siitä yksityiskohdasta tosi paljon! Toivottavasti kevään tullessa me nähtäisiin useammin asupostauksia sulta :> Tietysti otat kuvia silloin, kun pystyt ja jaksat, musta mun mielestä sun asukuvapostaukset on aina niin mielenkiintoisia ja ihanaa luettavaa!

    Mäkin ajattelin, että ehkä ryhdyn kevään tullessa harjoittelemaan asukuvien ottamista... Nyt on hieman nihkeää, kun olen niin paljon töissä, mutta onneksi keväällä ja kesällä ei ole aina niin kiire kotiin peiton alle lämmittelemään ;>

    VastaaPoista
  12. Hei aivan ihana ja tyylikäs asukokonaisuus Kata<3 Sä oot aivan superkaunis :') Toi hattu ja huulipuna tuo sellasta ihanaa rock-henkee tähän asuun<3!
    Mulla on kans ihan liian kauan siitä kun viimeks oon päässyt ottaan asukuvia :')

    - Emilia

    VastaaPoista