Sisällön tarjoaa Blogger.

Tukholman ostokset

ostospostaus

Tämä postaus meinasi jäädä minulta loppujen lopuksi kokonaan tekemättä, vaikka siitä niin kovasti puhuinkin kahden postauksen verran. Vihaan nimitäin yli kaiken kuvata vaatteita niin etteivät ne ole päällä ja oon ymmärtänyt etten oo ainoa, hhe. Tokihan ne voisi kaikki kuvata päällä eri asujen yhteydessä, mutta sitten tämän postauksen julkaisussa olisi saattanut kestää ihan älyttömän kauan, vaikka jokainen näistä kolmesta vaatekappaleesta onkin jo lyötynyt mun yltä, hhe. Ei pidä kuitenkaan ottaa liian vakavasti tätä kuvien ottoa, muuten tämä homma muuttuu oikeesti todella tylsäksi ja pakko myöntää että ihan hyvin nämä onnistui. Tsekataanpa nyt kuitenkin, mitä sieltä reissulta nyt löytyi!

cubus aztec knit

Cubukselta josta en ole koskaan löytänyt alusvaatteita ja bikineitä kummempaa, lähti tällä kertaa kaksi vaatekappaletta mukaan. Tämä asteekkikuviollinen neuletakki oli rakkautta ensisilmäyksellä, mutta sain hetken jos toisenkin peilailla tätä peilistä ennen ostopäätöstä samalla kun mies paini farkkuparin kanssa toisessa kopissa.

Mahdollisesti seuraavassa asupostauksessa saatatte nähdä pienen vilauksen takin alta tästä kaunokaisesta. Vaikka armeijan vihreä ei kovin keväinen väri ole, odotan kovasti että pääsen yhdistämään tämän kevään asukokonaisuuksiin silloin kun takin voi huoletta jättää kotiin.

gina tricot pörröneule musta cubus aztec hame

Cubukselta toinen ihana ostos oli tuo kuviollinen minihame ja siinäkin toistuu asteekkikuvio. Hei arvatkaa mihin kuvioon vaatteissa oon rakastunut? Oon käyttänyt tätä nyt laittoman paljon päällä. Tämän ympärille olen koonnut maailman ihanimman asun, jonka kuvauksen ajattelin jättää keväämmälle kun tosiaan tarkenee ilman sitä takkia!

Gina Tricotista taas kassalle päätyi musta pörrötakki. Meinasin ostaa valkoisen, mutta tosiaan mulla on jo saman tyylinen, ei tosin ihan näin ihanan pörröinen yksilö. Täällä kuvia valkoisesta, josko pian saataisiin kuvia tämä musta päällä?

michael kors selma bag

Michael Korsilta lähti muutama rakkaus matkaan. Otsikko johtaa sinänsä nyt vähän harhaan, sillä tämän kaksikon ostin Helsingistä. Toisaalta lähdettiin Tukholman risteilylle eli väkisin sitä joutuu Helsingin kautta pyörähtämään, hhee. Mikä osoittautui hyväksi kun en löytänyt Tukholmasta Michael Korsin liikettä ja olin vähän laiska muutenkin ottamaan siitä selvää.

Käväisimme myös ihanassa Åhlens- tavaratalossa joka on aivan Tukholman keskustassa ja muistelin että sieltä löytyisi Korsia, vaan olinpa väärässä ja siksi päätin jättää mahdollisen laukkuostoksen Helsingin päähän. Lisäksi palvelua on välillä kiva saada Suomeksi, kun muut isommat Korsin laukut olen ostanut ulkomailta Outlet-kylistä (Lontoo / Rooma).

Sain tosiaan pitkään mallailla pienen mustan ja tämän ruskean mediumin välillä, päädyin tähän vähän isompaan, kun pieni oli tosiaan aika pieni - tosin sitä mä lähdin hakemaan mutta koska olen nainen, niin mieleni saa muuttua. Koko siis taitaa olla medium, mä olen aivan sekaisin näissä kun on näitä on olemassa se pieni ja sitten vissiin joku ihan mini (?) ja tietysti vielä iso. Valaiskaa minua.

michael kors kukkaro

Kukkaron ostoa olin myös ajatellut pitkään, mutta halusin tällä kertaa sen pitkään haaveilemani Selma laukun. Myyjä kuitenkin esitteli myös kukkaroita, jotka olivat poistuvissa. Sieltä ei mieleistä löytänyt ja iskin silmäni tähän hyllyllä näkyvään ja pakkohan mun oli napata se myös matkaan, sillä kahden tuotteen ostaja sai 50 euroa pois hinnasta, myyty!

sorbetto rosso escada kausituoksu

Escada Sorbetto Rosso eli kesää ja kevättä iholle! Tämä taisi olla ainoa tax free ostos jos tuliaisia ja namuja ei lasketa! Anyway joka vuosi ilmestyy uusi Escadan kausituoksu, joka mun on ehdottomasti saatava. Lähes joka kevät käyn jollain reissulla, joten jätän hajuveden oston aina reissulle, sillä Suomesta harvemmin löytyy Escadan kausituoksuja 100ml pulloissa. Escadan tuoksukokoelmani siis laajeni jälleen yhdellä ihanalla kausituoksulla. Tuoksu on tuulahdus Etelä-Italiaa, tuoksussa makea vesimeloni ja suolaisen tuoksuiset merelliset sävyt. Päärynä ja praliini tuovat tuoksuun Escadan tuttua makeutta. Minä haistan vain vesimelonin, hhe ♥

Mitä mieltä olette ostoksista?

Kata

38 kommenttia

  1. Ihania ostoksia<3 Ja siis toi hajuvesi on ehkä paras, mikä Escadalta on koskaan tullut :D Mä kuolasin sen perään Sokoksella joku aika sitten ja poikaystävä sai vielä pitkään kuunnella mun kaipausta sen tuoksun perään :'D Ja kuten jo aiemmin totesin niin toi Korsin laukku on superkiva! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Linda <3 Tuo hajuvesi on kyllä yksi Escadan parhaimmista, vaikka vesimeloni ei oo koskaan ollut mikään ykkönen minulla tuoksuissa sun muissa. Tuossa se jostain syystä iskee ja kovaa :D

      Mä en osaa parhainta Escadalta sanoa, mutta Rockin' Rio on aina eniten mua vetänyt puoleensa. Sitä oli laivalla myös 100ml pulloissa myytävänä ja oli lähellä että ostin senkin, mut mulla näitä riittää ja sitä on vielä hieman 50ml pullossa mulla jäljellä, joten en kehdannut sitten ostaa :D Hajuvedetkin vanhenee nimittäin ja mulla on niitä oikeesti paljon jo :'D Ja jep, tuo Kors on vaan niin ihana 8)

      Poista
  2. Tuo hame on aivan upea! Odotan innolla asukuvia <3

    Onko tuossa escadassa miten voimakas tuoksu? Itse en hajusteyliherkkänä uskalla mennä haistelemaan monia eri tuoksuja, joten pysyn aina tutuissa ja turvallisissa merkeissä. :D Jotain uutta tekee kuitenkin aina ajoittain mieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän <3 Tuo hame on kyllä nyt yks lemppari, etenkin kun oon taas pitkästä aikaa minihameita alkanut käyttää :D Ihana kuulla että siellä odotellaan jo asuissakin tuota :3

      Escadan kausituoksut on mun mielestä kaikki aika voimakkaita. Ja etenkin jos ei oo tottunut niin tietysti uusi tuoksu haiskahtaa hetken aika voimakkaalle. Suosittelen kuitenkin käydä varovasti nuuhkimassa, laita pieni määrä vaikka ranteeseen jotta voit päivän mittaa siitä nuuskutella miltä se tuoksuu :) Tätä suosittelen kyllä <3

      Poista
  3. Tosi kivoja ostoksia, tuo Cubuksen neuletakki on aivan ihana <3 Täällä toinen, joka ostaa aina Escadan kausituoksun uskollisesti joka kevät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia :) <3 Hei jee, tuo on ihan hauska harrastus eikös? ;)

      Poista
  4. Ihania ostoksia! <3 Noi Korsit! <3 Ja Escadan kesätuoksu! <3 Tuoksuttelin tota kesätuoksua kans Sokoksella, mutta jätin vielä ostamatta, kun viime (vai toissa kesän) tuoksua on vielä puoli purkkia.. pitäis käyttää useammin, mutta.. hajuvesia on vaan kiva hamstrata.. Yritän käyttää nyt loppuun paria tuoksua, niin se kesätuoksu on sitten jäänyt.. ehkä taas keväällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi <3 Hha mä käytän lähes päivittäin hajuvettä ja mulla on silti varmaan about kymmenisen purkkia tuolla Escadan kausituoksuja.. :'D Vielä on muutama 50ml pullo mutta aloin muutamia vuosia sitten keräämään aina sen isoimman eli 100ml eli niitä kertyy. Tosi huono tapa sinänsä koska hajuvesikin vanhenee, ja mä nimenomaan yritän säästellä niitä vanhempia kuten Rockin' Rioa ja Sexy Graffitea :D Silti en osaa olla ostamatta uusinta kausituoksua aina... :D

      Poista
  5. Oo, onpa ihana toi laukku! :) Mie ostin muuten sen MK:n korttikotelon Tukholmasta, mut se oli siellä kalliimpi kuin Suomessa. Tosin silloin sitä väriä ei ollut Suomessa saatavilla, niin pakko oli sieltä ostaa. :D <3 Hienoja löytöjä muutenkin, ihania noi kuvioilliset vaatteet ja innolla odotan, et nähdään asukuvissa näitä! Tulee kuviosta muuten Salla mieleen, hällä kans oli joku murretun sävyinen kuviollinen hame samaan tyyliin. ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla, mäkin tykkään hurjana tuosta veskasta <3 Ohhoh no ihan hyvä että jätin oston sitten Suomen päähän enkä vaivautunut etsimään ja ottamaan selvää liikkeestä :')
      Joo mä oon tykästynyt nyt jotenkin sellaiseen bohomaiseen tyyliin tai jotain, juurikin sellaseen Sallamaiseen tyyliin tiedätkö ;) Joten ei ihme että Salla tuli mieleen, itse asiassa mäkin muistan Sallalla olevan jonkun samantyyppisen hamosen :)

      Poista
  6. äääh, tota samaa Gina Tricotin pörrötakkia oon nettikaupassa katellu ja haluaisin sen niin kovasti! ♥ Se vois olla nätti myös vaaleansinisenä tai -punaisena. Tosi ihania ostoksia oot tehny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin olen katsellut ja hypistellyt näitä jo koko syksyn :'D Onneksi tuo on vissiin sellainen pitkäaikainen tuote ja niitä riittää vissiin aika pitkään :D Elleivät keväällä ota pois myynnistä sitten. Punainen tai sellanen ihan vaaleanpunainen olis kyllä aika söpö valinta myös 8) Osta ihmeessä sinäkin jos oot pitkään jo katsellut, koska toi on ihanan pehmoinen ja lämmin <3 Kiitos Sini kommentistasi :)

      Poista
  7. Tuo hame on kyllä tosi ihana! Jos se olisi pitempi, saattaisin suunnata ostamaan itselle samanlaisen :D

    ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Sofia, hhi ei tuo nyt ihan liian mini ole mitä ehkä kuvassa näkyy - täytyisi tosiaan näyttää nämä päällä kun se kertoo enemmän 8) Kannattaa käydä vilkaisemassa Cubukselta ;) Kiitoksia Sofia kommentistasi <3

      Poista
  8. Siis mä niin pystyn samaistumaan, vaatteiden kuvaaminen ostospostauksia varten on kyllä niin raastavaa välillä! Tosi vaikea asetella vaate kuvaan kivasti ja niin, että siitä pystyy jotain hahmottamaankin. :D

    Mutta ihania ostoksia olet tehnyt! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Nyt mä vaan räpsäisin kuvat sen enempää murehtimatta ja ihan hyvät näistä tuli :D Oon sisäistänyt sen ettei vaatteet vaan pääse oikeuksiinsa lattialla ja varmasti jokainen sen tietää. Nähdään kunnolla ne sitten asuissa ;)Kiitoksia Julia <3

      Poista
  9. Mun Tukholman ostokset postaus jäi kokonaan tekemättä hups.. :D Ihanan tuo Cubuksen takki, jotenkin kivan persoonallinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höööh Siiri! Olis ollut niin kiva nähdä mitä ostoksia olit tehnyt :D Kiitos, siksi mä sitä niin pitkään mietinkin kun on vähän erilaista mitä yleensä pidän, mutta oon vaan niin ihastunut tuollaisiin vaatteisiin nykyään 8)

      Poista
  10. Tosi kivoja ostoksia! Mulla taitaa muuten olla toi sama hame, joten senkin puolesta loistava valinta :D

    VastaaPoista
  11. Ompa kivoja ostoksia ja hyvinhän sä sait nää kuvattua :) Mä itse inhoan vaatteiden kuvailua ja siksi se onkin jäänyt :D Ja ostan töistä niiiin paljon, että mulla menisi varmaan kaikki vapaa-aika niiden kuvailuun haha :D Toi neule on aivan ihana, samoin karvatakki ♥ Pitääkin käydä tuoksuttelemassa tuota Escadan uutuutta! Parin viime kesän tuoksut oon jättänyt ostamatta, koska ne ovat olleet vähän turhan makeita :D Kaipaan niin Cherry in the airia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla Jasu! Tosiaan en sen enempää murehtinut ja räpsin menemään ja ihan hyviähän näistä tuli. :) Toki olis parhainta jos pistäisi henkariin roikkumaan vaaleaa seinää vasten, meillä vaaleita seiniä on muttei lainkaan mitään mihin sen henkarin laittais roikkumaan :'D
      Oij unelma, olisinpa mäkin töissä jossain mistä vois ostella vaatteita koko ajan ;) Kiitoksia paljon vielä ja käy ihmeessä tuoksuttamassa tuota uutta Escadaa! Cherry in the air on aivan ihana ja itseltä löytyy sitä onneksi vielä paljon :3

      Poista
  12. Muistaakseni lentokentällä tuoksutellin tuota uutta Escadan hajuvettä ja ai, että mä haluaisin sen :D<3 Mutta kun mulla on jo kolme hajuvettä käytössä, niin en tunne tarvitsevani enää neljättä. Mutta aivan ihana tuoksu, kesäinen kuten sanoit :)

    Taisin jo tuohon aikaisempaan postaukseen kommentoida turkis-/pörrötakista ja kuinka mietin semmosta :D En tiiä oikee vaan onko mun juttu, mutta ne on niin kivan näköisiä.. Ja heii tosi kiva tuo hame, mulla on vähän samaan kuvioon oleva hame! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin nannaa 8) Hyvä että osaat pysyä tuossa neljässä, mulle on todellakin useita, onhan se kiva tuoksua joka päivä erilaiselta mutta tosiaan hajuvedetkin vanhenee :D En silti osaa olla ostamatta uusimpia kausituoksuja Escadalta vaikka niitä pulloja onkin jo paljon.

      Mä oon edelleen sitä mieltä että kokeile ja jos löytyy mieluinen, osta. Se voisi oikeasti pukea sinua ihan todella hyvin <3 Tuo kuvio hameessa on just sellanen mihin oon niin rakastunut tällä hetkellä <3

      Poista
  13. Oi toi Korsin ruskea laukku<3 Vaikuttaa tosi käytännölliseltä ja näyttää ainakin tosi kauniilta! Tuota Escadan tuoksua kävin nuuhkimassa viime viikolla keskustassa ja pakko myöntää että se oli tosi ihana! Escadan tuoksuista tykkään tosi paljon muutenkin, mutta tuo oli jotenkin erityisen kiva :)

    www.ellileppiniemi.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Elli kommentista <3 Se on tosi käytännöllinen :3 Toki tällaisena tavarankantajana on muutamaan otteeseen jo tullut fiilis että ei mahdu, mutta minkäs teet kun kantaa isoa kukkaroakin turhaa matkassa :'D Totuin jo siihen että aina oli vaan MK:n mini korttitasku matkassa.:D Escadan uusin tuoksu on kyllä niin ihana <3 ;)

      Poista
  14. Todella ihania ostoksia ♥ Innolla oottelen, miten nuo vaatteet tulee asuissa esille, koska ovat kaikki ihanan erikoisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Ane <3 Ihana kuulla että oottelet jo asuja joissa kyseiset vaatteet vilahtaa :3

      Poista
  15. Todella kivoja ostoksia, etenkin tuo asteekkikuviollinen neuletakki! ♥ Jos vain viitsisin, ostaisin itsellenikin jonkun tuon tyylisen, nimittäin tuo aivan ihanan näköinen kesään *_* Mun mielestä väri ei saisi rajoittaa pukeutumista kesällä, saa ja pitääkin pukeutua juuri niihin väreihin, vaikka jonkun muun mielestä ne eivät ehkä sopisikaan jonkin tietyn vuodenajan vaatetuksiin!

    Mun pitäisi myös hankkia itselleni uusi hajuvesi... Suorastaan itkettää, kun täältä Turun Wiklundilta/Sokokselta on poistunut sellainen ihana tuoksu, jota olen aina ostanut :( Anna Sui on ollut mun lempparimerkkini jo pitkään ja nyt harmittaa, kun niitä ei tunnu löytyvän edes luotettavista nettikaupoista... Täytyy varmaan "tyytyä" johonkin muuhun. Tuota sun ostamaa hajuvettä olisi kyllä ihana kokeilla myöskin! *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi <3 Siitä vain Cubukselta ostamaan tai tilaamaan ;) Tuo vois käydä sulle täydellisesti :) Kesään toi ois aika ihana shortsien kanssa! Värien ei todella pitäisi rajoittaa pukeutumista, yleensä sanotaan että kesäisin kirkkaat värit on se juttu, mutta kyllä mä tummiinkin pukeudun :D Voi harmi ettei sun hajuvettäsi enää löydy :( Toivotaan että löydä jonkun lähes yhtä hyvän! :)

      Poista
  16. Kivoja ostoksia! ♥ Mä katsoin myös tuota hametta Cubuksesta, mutta se jäi sinne, koska mä en osaa käyttää hameita ollenkaan. Oon monesti yrittänyt opetella hameiden käyttöä, mutta jotenkin ne ei vaan näytä kivalta mun päällä :/ Escadan tuoksut on tosi ihania ♥ Mä harvemmin pystyn käyttämään mitään hajuvesiä, koska mulle tulee niin helposti pää kipeäksi niistä, mutta Escadan hajuvesistä pää ei ole ikinä tullut kipeäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 No höh olisit vaan ostanut ja kokeillut! Ymmärrän kyllä, mutta oikeasti joku vaatekappale mitä luulee ettei osaa pitää, voi olla oikeasti yksi lemppari kun sen sitten ostaa ja kerran vetäsee ylle :D Ja sun päällä hameet näyttäis varmasti todella hyvälle <3 Voih taidat olla hajuherkkä? Escadat on mun mielestä vahvoja, joten ihme ettei niistä tule, mutta onneksi näin koska nehän on aivan ihania hajuvesiä ;)

      Poista
  17. Mulla on sama homma, että Cubukselta ei muuta koskaan oikein tartu mukaan, kuin alusvaatteita ! :D Kivasti löysit oman tyylisiä juttuja, laukku on super tyylikäs ! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja nyt suorastaan yllätyin kun kaksi löytöä tuli! :D Kiitos <3

      Poista
  18. oi tuo musta pörrötakki, ihana! ja molemmat asteekkikuvioiset vaatteet:) Escadan tuoksut on kyll aina niin hyviä ja munkin lemppareita=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Saara, ihana että tykkäsit ostoksistani ;) Escadat tosiaan <3

      Poista
  19. Hei ihania ostoksia!! Mä katoin just samaa pörrötakkia ginassa ja harmittaa oikeestaan et jätin sen sinne :O Oisin tosin ottanu sen vaaleanpunaisena ;)
    Ja hei vähänkö oot saanut hyvät edut ostaessas noita Korsseja, ne sopii vielä yhteenkin tosi hyvin<3

    - Emilia täällä taas nimettömänä ;) haha!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia <3 Hei tilaa tai käy vielä ostamassa Ginasta jos se harmittaa! Nää on ihania pörrötakkeja! Ja ehdottomasti sulle se pinkki ;) Tosi kiva tosiaan että Korsillakin on tuollaisia pieniä aleja eikös 8)

      Poista