Sisällön tarjoaa Blogger.

Kolme hyvää asiaa

Ihanaa sunnuntai-iltaa lukijat! Ajattelin näin rennon päivän kunniaksi tulla julkaisemaan eräänlaisen haaste-postauksen, mikä on pyörinyt blogeissa tässä lähiaikoina. Niina oli tehnyt blogiinsa myös tämän erityisen kivan haasteen, ja löysinkin oman blogini kolmen haastetun joukosta, kiitos! Lopussa myös minä haastan muutaman bloggaajan tähän, joten tsekkaa ihmeessä onko blogisi niiden kolmen joukossa.

tulppaanit kevät

Kolme hyvää asiaa päivässäni

Äiti - Kävimme tänään äitini luona pitkästä aikaa, ihan ahdistaa kun ei ole ehtinyt käymään pitkään aikaan. Mulle perhe on kaikki, sen vuoksi tuntuu pahalta jos en näe edes kerran viikkoon äitiäni tai siskoani.

Sauna - Äitini luona käväisimme myös saunassa. Vaikken erityisen pitkään viihdy saunassa, niin ihana oli pitkästä aikaa päästä lämpöön, varsinkin näiden kovien pakkasien jälkeen. Olo on aina todella puhdas ja lämpö on luissa ja ytimissä asti.

Rento päivä - Vaikka olinkin töissä, päivä on tuntunut jotenkin todella rennolta. No tosiaan, tuolla saunalla oli varmasti myös osuutta asiaan!


Kolme hyvää asiaa minussa

Hyvä kuuntelija ja tuen paljon - Kuuntelen jos jollain on huolia, enkä minä vain kuuntele, vaan keskustelen siitä. Jos joku painaa mieltä, niin yleensä mua itseäni ei esimerkiksi auta vain se että muille saa purkaa ja vastaillaan vaan lyhyesti - toki sekin vähän, mutta haluan neuvoja ja apuja, koska kyllähän ne myös lohduttaa. Sen vuoksi itse yritän keskustella ja "ratkoa" sitä, jos mulle avaudutaan.

Pidän järjestystä yllä - Siis kotona, meinaan siivoamista. Välillä tuntuu että kaaos iskee kotiin ja kaikki on ihan sotkussa, mutta onneksi ahdistun siihen ennen kuin koko paikka on ihan räjähtänyt. Itse asiassa musta on aivan ihanaa siivota, touhuta ja järjestellä.

Pysyn aikataulussa - Olen yleensä aina ajoissa, joskus jopa liiankin ajoissa. Toki joskus myöhästyy joistain tilanteista, mutta se ei ole yleensä esimerkiksi itsestä kiinni selvennän, esimerkiksi bussi on myöhässä ja tosiaan pysyn aikatauluissa hyvin.


Kolme hyvää asiaa elämässäni

Perhe - Minulla on aivan ihana perhe, joka on iso tuki ja turva. Välillä ahdistaakin kun ei olevinaan ennätä käymään ja ei näe aikoihin. Onneksi tänään näin pitkästä aikaa tosiaan äitiä, kun kävimme hänen luonaan saunomassa töiden jälkeen.

Parisuhde - Tässä parisuhteessa on niin hyvä ja turvallinen olo. Tätä ei varmaan tarvitse sen kummemmin selittää?

Työ - Mä en koe itseäni mitenkään urahenkiseksi ihmiseksi, mutta olen silti todella tyytyväinen tämän hetkiseen työhöni ja haluan ehdottomasti lisätä sen tähän. En tee täyttä päivää ja täyttä viikkoa, mutta pärjään, voin elää ja olen todella tyytyväinen. Se on ehdottomasti tärkein asia työssä. Ei palkka, ei työnkuva, ei mikään muu. Tärkeintä on että viihtyy ja pärjää.

roses ruusut

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Suunnittelemattomuus - Aloitanpahan sillä, minkä vuoksi tämä kolme hyvää asiaa tänä vuonna jäikin viimeiseksi täytettäväksi. Ei siis olla suunniteltu mitään, joten on hankala kertoa. Esimerkiksi Tukholman risteilykin oli melko extempore varaus. Onkin mukava huomata mihin muualle sitä päädytään jos ei suunnitella sen kummemmin.

Tuleva Juhannus - Siis juuri kerroin ettei olla suunniteltu mitään! Ollaanpas... Meillä on lyöty jo Juhannus suunnitelmat lukkoon. Parina viime kertana on oltu Himoksella ja saatu tyytyä teltassa nukkumiseen, koska ei olla oltu suunnitelmassa mitään erityistä ajoissa. Tänä vuonna luksusta, varasimme mökin, muttei kylläkään Himokselle...

Ystävyys - Mä oon todella tyytyväinen läheisiin joita ympärilläni pyörii. Ollaankin varattu esimerkiksi juurikin se Juhannuksen mökki mukavalla seitsemän hengen poppoolla. Tuntuu että tänä vuonna ystävät ovat tulleet paljon läheisemmiksi.


Kolme hyvää asiaa blogissani

Rentous - Mä kirjoitan rennosti ja toivon että se näkyy myös teille. En sen kummemmin osaa perustella tätä kohtaa.

Monipuolisuus - Mä en muuten ymmärrä sitä, kun lukee joistain vinkkejä bloggaajille ja sieltä löytyy sellainen kohta kuin "valitse jokin tietty aihe ja bloggaa siitä". En sanoisi noinkaan, toki on se kiva että blogeissa on jokin tietty aihe, mutta itse rakastan myös monipuolisia blogeja. Pidän siis myös blogeista, joissa on yksi aihe josta blogataan, ne on ihan huippuja. MUTTA. Monipuolisetkin blogit pärjää ja ovat hyviä.

Lukijat - Varmasti lähes joka bloggaaja lisää lukijansa tähän kohtaan, koska se vaan on totta, että se on yks paras juttu bloggauksessa ja omassa blogissa. Blogini ei olisi tällainen ilman teitä ihanaa lukijakuntaa. Ihan huippua, että just sä luet mun blogia ja pysyt matkassa. Oon kiitollinen teille jokaiselle.

tulips springvibes

Kolme bloggaajaa, joiden toivoisin vastaavan kysymyksiin:

Enkeleitä hiuksissani - Tämä on niin hyvän mielen blogi! Emilia bloggaa matkailusta, mutta välillä blogista löytyy muutakin, voisin sanoa että ihanan monipuolisesti luettavaa. Blogi kuuluu ehdottomasti yksiin lemppareistani ja on ensimmäisiä blogeja joihin törmäsin eksyessäni tänne blogien ihmeelliseen maailmaan.

Moon shaped little box - Millan blogista löytyy ihanan runsaasti mielenkiintoisia ja kauniita asukokonaisuuksia, mutta välillä blogissa vilahtelee muutakin. Jos rakastat kauniita kenkiä, Millan blogissa kannattaa pysyä mukana. Siellä vilahtelee usein aika upeitakin korkoja!

Siiri Kiviharju - Siiri bloggaa jotenkin aivan ihanan rennolla otteella. Blogista löytyy mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä tekstejä ja niitä tulee paljon. Tää nainen on aivan upea, kaiken lisäksi  odottelen aina innolla Siirin asukuvia, hänellä on erittäin upea tyyli.


Ihanasti otitte muuten edellisen postaukseni vastaan! Teiltä tuli todella ihania ja kultaisia kommentteja, jotka sai mut oikeasti hymyileen niin leveesti ♥ Vastaan teidän kommentteihinne heti huomenna, sillä tällä hetkellä haluan päästä rentoutumaan sohvannurkkaan ja olla tekemättä tasan yhtään mitään.

Vielä kerran ihanaa sunnuntaita ♥
Kertokaahan teidän sunnuntaipäivän kolme hyvää asiaa?

20 kommenttia

  1. Eikä kata tuli niin hyvä mieli sun kirjoituksesta. Postausta oli ihana lukea, mutta lukea vielä noin kauniita sanoja itsestä niin apua aika huikea fiilis. Oot kultainen! :)<3

    Ihania asioita oot listannut, allekirjoitan tuon parisuhde kohdan, sillä se vaikuttaa niin paljon omaan hyvään oloon. Mikään ei ole parempaa kuin tuntea olevansa hyvässä parisuhteessa.<3 Lisäksi pakko tarttua tuohon työkohtaan ”en tee täyttä päivää tai täyttä viikkoa”. Mun on pakko omalta kohdalta todeta, että mä oon ollut paljon onnellisempi ennen opiskeluja, kuin en tehnyt täysiä työtunteja, kuin sillon kun tein täydet työtunnit. Vaikka sitä rahaa tuli vähemmän, kuin täysillä tunneilla niin arvostin itse vapaa aikaa enemmän, kuin sitä rahaa. Ja jotenkin, oli aikaa ajatella enemmän, olla rauhassa ja toteuttaa itseään. En edes välttämättä nähnyt kavereita määrällisesti enemmän mutta mieleltäni olin iloinen ja virkeä. Ainakin itsellä työtuntien vähentäminen tuntui, siltä, kuin olisin laittanut rahaa pankkiin. Ja miksi kaikkien pitäisi tehdäkään täysiä työtunteja, jos ei työntekijä tarvitse/halua? Silloinhan kaiken järjen mukaan sitä työtä voidaan antaa jollekin muulle, sitä tarvitsevalle. Oho jäimpä taas miettimään. :D

    Kuitenkin ihana postaus, kivoja asioita olit listannut. Ja kiitos ihanista sanoista. <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Siiri, totta oli joka sana <3 Itse oot kultainen 8)

      Tuo on ihan totta, parisuhde on oikeasti asia joka vaikuttaa ja paljon <3
      Mahtavaa että siellä ollaan samoilla linjoilla, mäkin oon tyytyväinen siihen vapaa-aikaan ja itse arvostan sitä kovasti. Oon onnellinen ja niin edelleen. Välillä on niitä hetkiä kun töitä on taas kovasti, kuten kaksi mennyttä viikkoa on saanut tehdä duunia ja oon ollut siitäkin todella onnellinen. Sitä kun muuten on vapaampaa niin jaksaakin ihan eri lailla ne ajat kun on sitä hommaa ja duunia :) Toki itse otan kaikki mitä annetaan, mutta aina ei ole antaa niin arvostan vapaa-aikaa. Kiva että siellä on oikeasti samoja ajatuksia <3

      Kiitoksia ihanasta kommentistasi Siiri <3 Mukava lueskella teidän ajatuksia <3

      Poista
  2. Oi ihana Kata <3 Tosi ihana hyvänmielen postaus, mäkin ehkä haluaisin tämän tehdä :) Näitä hyviä juttuja on kiva pohtia kyllä jokaisen. Tosi ihanaa että oot nähnyt sun äitiä tänään, läheisten seura kyllä piristää aina. Mä niin oon samaa mieltä noista hyvistä asioista sinussa ja sinun blogissa :) Kylläpä tulikin ikävä sua! <3 Mun tän päivän hyvät jutut on rentouttava aamu pitkien yöunien jälkeen, kiva työpäivä ja se, että pian pääsen Joensuussa pitkästä aikaa omaan sänkyyn nukkumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 Tee ihmeessä, mä muistelin että oon nähnyt sut jo joidenkin blogien postauksissa haastetuiden joukossa, mutta oon vissiin muistellut väärin :D
      Tee kuitenkin ihmeessä sinäkin tämä, tulee niin hyvä mieli näitä lukiessa <3 Voi vitsi miten kauniisti taas sanottu, sä oot ihan hirmu kultainen kun sanot aina niin kauniita asioita <3 Kylläpä tuli ikävä sinuakin ;) Ihanaa että jaoit myös sun sunnuntain parhaat, nuo kuulostaa kyllä oikeesti just täydellisiltä asioilta <3

      Poista
  3. Todella ihana juttu Kata, että teit tämän postauksen! <3 Sulla on just kivan monipuolinen blogi ja on aina kiva tulla katsomaan, että mistä nyt oot postaillut :) Sulla on myös mukavia suunnitelmia tälle vuodelle! Ja tästä postauksesta tuli hyvälle mielelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Niina, niin hyvä mieli tuli kun haastoit mut ja nyt sanoit vielä ihania asioita kommentissasikin <3

      Poista
  4. Olipas ihana postaus, tästä huokui niin paljon sitä hyväntuulisuutta, mitä sun blogissa on muutenkin aina esillä ♥

    Mun mielestä sun blogissa paras asia on se, että oot niin aito oma itsesi, joka bloggaa juuri niistä asioista, jotka kiinnostavat sua itseäsi etkä yritä kalastella lukijoita (mitä ennen vanhaan tehtiin, kun oikein yritettiin mainostaa blogia kaikkialla). Muistan kun ihan sattumalta löysin sun blogin ja ihastuin tähän saman tien! Jatka samaan malliin, meikäläinen ainakin pysyy lukijana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi, ihana että sinne asti huokui se <3 Ja Super ihanaa kuulla että mun blogissa se on muutenkin aina esillä 8) Ja hitto että sä piristit mun päivää paljon, tuo on aina ihana kuulla mitä lukijat on mieltä.
      Silloin kun kävit ensikertaa blogissani kommaamassa, kävin heti vastavierailulla sun blogissasi ja jäinpähän itsekin koukkuun. Samaa voisin sanoa sinun blogistasi siis. Ihanan aito, et kalastele, ilmapiiri on ihana ja sinäkin kirjoitat sellaisista mistä itse tykkäät <3 Jatkahan sinäkin samaan malliin, mukana ollaan koko ajan ;)

      Poista
  5. Tykään lukea tällaisia haastepostauksia, ja itseasiassa itsekin toteutin tämän juuri äsken! :) Tuo on kyllä totta, että on eduksi jos on hyvä kuuntelija, mutta itsekin kaipaan myös niitä konkreettisia neuvoja pelkän kuuntelun lisäksi. Alleirjoitan tuon työ -kohdan myös täysin - on tärkeää että viihtyy työssään ja pärjää myös taloudellisesti :) Toivon että itsellänikin täyttyisivät nuo kaksi kohtaa tänä vuonna! Ihanasti olet kuvittanut tämän postauksen, tuo muumikannu on niin suloinen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Tuuli, kävinkin lukemassa eilen sinun poustisi ;) Ja hei joo, toki ymmärrän että jotkut eivät osaa joskus sanoa juuta eikä jaata jos keskustellaan henkevästi, ei siinä mitään. Mutta se vaan on kiva jutella sellaisen kanssa joka auttaa käsittelemään juttuja sun muuta :) Jokainen apu on toki tarpeen ja se pelkkä kuuntelu ja taputus olkapäälle on iso asia <3 Ja mä toivon todella että löydät työn missä on hyvä olla :) <3 Kiitos ihanasta kommentista Tuuli <3

      Poista
  6. oi miten kiva postaus:)) mun sunnuntaissa oli parasta siskon lasten kanssa oleminen, pitkästä aikaa hyvän ystävän kanssa kahvittelu ja rento oleminen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Saara :) Aivan ihanalta kuulostaa sun sunnuntain parhaat <3

      Poista
  7. Olipa ihana ja niiiin hyväntuulinen postaus ♥

    VastaaPoista
  8. Kiitos kauniista sanoista ja ihanasta haasteesta! :) Tätä oli todella mukava kirjoittaa ja just sopivaan väliin tuli, kun mietin mitä erilaista keksisin uusiempien asukuvien kaveriksi. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana miten nopeasti tämä tuli sulta ulos <3 Mahtava että ajoituskin oli hyvä ;) Kiitoksia kommentista <3

      Poista
  9. Olipa kiva lukea tämä sultakin, niin ihanan positiivinen postaus ♥ Mä rakastan sun blogin monipuolisuutta ja rentoa otetta, täällä tulee aina hyvä mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Jasu kommentista ja kauniista sanoistasi <3 :) Samaa voisin sanoa sinun blogistasi, ihanan rento ja monipuolinen ;)

      Poista
  10. Siis niinpä! Mäkin näen tosi usein neuvon, että rajaa blogin aihe kapeaksi mutta kun en mä halua :D haluan kirjoittaa kaikesta maan ja taitaiv välillä ja sellaista sekavaa mun elämäkin on. Ihanaa että joku "ui vastavirtaan" mun kanssa<3

    VastaaPoista
  11. Hei muru miten mulla on mennyt tää postaus ohi ja se, että oot haastanut mut tekemään tän!?<3
    Täällä kans yks siivousfriikki ilmottautuu ja tuntuu myös, et kaaos kotona vaikuttaa myös nimenomaan siihen mielenkin kaaokseen :D Ihanaa kun pääset mökkeileen juhannuksena!♥ Pitäs itekkin tehdä jotain suunnitelmia jo juhannukseksi :D Tai sit isken vaan porukoille maalle ;)

    VastaaPoista