Sisällön tarjoaa Blogger.

Millainen on arkimeikkini?

Minulle on tullut usein toiveita, että postaisin jotain meikkijuttuja. Tutoriaalejahan mä en oikein miellä omiksi, joten niitä nyt ei siis luvassa ole. Tässä muutama on kuitenkin lyhyen ajan sisään kysellyt mun arkimeikkailustani, siksi ajattelinkin jakaa teille tänään setin, mitä arkimeikkiini kuuluu.

arkimeikki postaus

Arkimeikkini ei sinänsä eroa millään tapaa juhlameikistä, meikkaan samalla tapaa arkena ja juhlana. Juhlameikissä toki aina meikkaan silmät, arkimeikissä en aina, mutta todella usein kuitenkin. Riippuu ihan fiiliksestä ja volyymiripsien kunnosta. Tässä postauksessa näytän mitä nassuuni laitan jos en meikkaa silmiä, vaan menen pelkkien volyymiripsien voimalla. Asiaa volyymiripsistä postauksessa kerroinkin kuinka meikkaukseni on muuttunut volyymien myötä. Lainaan nyt pätkän tuon postauksen tekstistä.

"Ennen ripsiä en siis suostunut lähtemään mihinkään ilman silmämeikkiä. Löytyi aina luomiväriä ja rajausta - etenkin se voimakas silmämeikki oli mieleeni koska se korostaa silmiäni hurjan paljon ja tekee katseesta paljon intensiivisemmän. Rajaukset, etenkin kissarajaukset, olivat oikeastaan sellainen ihan ehdoton juttu koko silmämeikissä ja sitä en jättänyt pois mistään hinnasta, en edes kevyen silmämeikin teossa."

Nykyään meikkaaminen tuntuukin ihan älyttömän nopealta ja helpolta, kun ennen tosiaan meikkasin aina silmät. Volyymit ovat helpottaneet arkea kummasti ja vaikka rakastankin meikata silmiä, ei joka päivä sitä enää tee mieli tehdä, etenkin jos on ollut laiska päivä ja suuntaa iltavuoroon. Tsekataanpa nyt kuitenkin, millainen ja mitä tuotteita siihen mun arkimeikkiini kuuluu.

hibrow kulmavärisetti

Kulmat
Minä aloitan yleensä kulmista, jos en meikkaa silmiä. Käytän HiBrow kulmavärisettiä, jonka ostin sieltä missä käyn yleensä laitattamassa ripseni, eli PRO. Aesthetic Academyssa, Kuopiossa. Missään muualla en näitä toistaiseksi ole nähnyt. Tämä on ehkä täydellisin kulmaväri mitä koskaan olen omistanut. Värit riittävät ihan älyttömän pitkään! Ruskea on helppo häivyttää, toki opettelemista siinä on minulla aina. Plussaa on tuo valkoinen väri kulmasetissä, mitä sipaistaan kulmaluulle.

lumene meikkipuuteri clarins silmänaluspohjustaja

Pohja
Jotkut ehkä muistaa, että mä en siis käytä meikkivoidetta, sillä ahdistun siitä tunteesta. Toki meikkivoiteita löytyy varmasti ohkaisia, mutta kun en vaan koe tarvitsevani sitä, kun olen tähänkin asti pärjännyt ilman. Toki joka puolelta saa lukea kuinka meikkivoide ja tasainen meikkipohja on kaiken a ja o. Todistetusti, ihan tarpeeksi tasaisen pohjan minä saan ilman meikkivoidetta, en toki täydellistä mutta tarpeeksi hyvän ja sellaisen luonnollisen.

Itse käytän tosiaan Clarinsin peitevoidetta tummille silmänalusille, käytän tätä siis muutoinkin peiteaineena ja peitän sillä silmänalusten lisäksi ihon pienet virheet ja nenänpielet hyvin levittäen. Se toimii ihan täydellisesti ja on tähän mennessä parhain tummien silmänalusten peittäjä, mitä olen koskaan käyttänyt. Puuterina toimii Lumenen meikkipuuteri.

arkimeikki aurinkopuuteri

Aurinkopuuteri
Ja siis mullahan ei ole mitään hajua tästä merkistä, koska sain tämän äidiltäni ja siitä puuttui kansi, hha! Varmaan jonkin L'Oréalin, veikkaisin - rasian takapuolella on peili, joten en nää siitäkään. Haluan silti käyttää tämän loppuun koska tuote on hyvä ja toimii. Aurinkopuuteria sudin poskiluun alle häivyttäen sitä kohti korvaa. Sudin tätä myös hieman leuan alle ja ohimohin.

L'Oréal paris poskipunasetti

Poskipuna
Poskipuna on pakollinen paha, musta tuntuu että sudin sitä joskus miten sattuu ja jälki on ihan jotain muuta kuin tasaista, hhe. Anyway se antaa mukavasti väriä kasvoille ja mun mielestä jollain tapaa raikastaa kasvoja. Katsoessa peiliin huomaan hyvin sen, jos olen jostain kumman syystä unohtanut laittaa poskipunan!

the body shop kajaali

Kajaali
Kajaalilla rajaan itse asiassa vain sisärajat silmistä, kun en meikkaa silmiä muuten. Se tekee jotenkin terävämmän katseen ja antaa intensiivisyyttä katseelle. Toki silmiä kunnolla meikatessa käytän nykyään mieluummin tätä kajaalia, sillä yritän päästä nestemäisestä rajauksesta eroon kun se taitaa pudottaa ripseni nopeammin. Toki jos meikkaan silmät, kissarajauksia jatkan silmän tyvestä nestemäisellä.

huulirasvat arkimeikki

Huulet
Viimeiseksi sipaisen vaan rennosti huulirasvan huulille ja arkimeikkini onkin valmis. Joskus saatan toki rasvan päälle levittää vielä jonkun huulipunan, se riippuu ihan täysin siitä mitä vaatetta laitan päälle. Jos en tosiaan pistä mitään punia huulille, tykkään käyttää tuota Herbinan huulirasvaa kun se antaa sellaisen ihan pienen värin huulille.

arkimeikkiö

Mä en mikään meikkimestari siis ole, as you can see. Näillä on hyvä mennä. Pohjassa tykkään oikeasti sellaisesta melko luonnollisesta, vaikka silmiä haluankin korostaa ja meikkaan ne usein aika voimakkaasti. Tuo Clarinsin pohjustaja ja Lumenen meikkipuuteri ovat aikalailla luottikseni ja veikkaan HiBrown paletinkin tulleen ihan jäädäkseen mun meikkipussiini.

arkimeikki postaus makeup


Oikein kaunista naistenpäivää jokaiselle ihanalle naiselle! ♥

Millainen on teidän arkimeikkinne?
Löytyykö joukosta tuttuja tuotteita?

28 kommenttia

  1. Sulla on kyllä niin nätit silmät, en ihmettele miks haluut korostaa niitä!♥ Itekkään en joskus käyttäny meikkivoidetta, mutta sitten kun huomasin sutivani peitevoidetta aikalailla koko naamaan ihon alkaessa mennä vähän huonompaan kuntoon, aloin kokea peittävän meikkivoiteen tarpeelliseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaawws miten ihania sanoja, kiitoksia Sini <3 Joo-o siinä vaiheessa jos noin käy, niin toki pitää alkaa harkitsemaan meikkivoiteen ostoa :D

      Poista
  2. Olipa kiva päästä lukemaan sulta tämä postaus ♥ Jotenkin aina kiva verrata sitä miten paljon muut käyttävät arkimeikkiin tuotteita verrattuna itseen :D Mä oon huomannut, että oot kehittynyt sun kulmien tekemisessä tosi paljon ja nyt vähän kadehdinkin sun kulmia, kun itse en osaa tehdä niille yhtään mitään heh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, ihana että tykkäsit <3 Tuo on ihan totta ja kun jokaisella on lähes eri tuotteita käytössä. :) Joo mä itsekin oon huomannut kehittyneeni ja oon todella tyytyväinen. Toki on päiviä kun ei vaan osaa ja kulmat menee penkin alle, sit itkettää :') Harjoittelemalla vaan! Kulmat kuitenkin tekee meikissä oikeasti aika paljon!

      Poista
  3. Kiinnostava toi kulmaväri! Onko siinä siis mukana tuollaisia sapluunoita, joiden avulla muotoilla kulmat? En olekaan ikinä nähnyt tuollaista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon todella tykästynyt! :) Joo on, unohdin niistä erikseen kirjoittaa ja nyt harmittaa, voi minua :'D Itse en siis käytä niitä. Kerran olen kokeillut ja ei tullut sellaiset mistä itse pitäisin ja voin sanoa että erittäin hankalaa oli käyttää niitä :D

      Poista
  4. Ihanan luonnollinen sun meikki :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3 Tällä tyylillä toki, mutta jos tosiaan tulee silmät meikattua niin sitten ei niinkään :'D

      Poista
  5. Olipa kiva lukea sun arkimeikistä :) Ja hei missään nimessä se meikkivoide ei ole pakollinen, jos sitä ei tunne tarvitsevansa! Meikkipuuterilla saa hyvin jo ihon sävyä tasoitettua sun muuta ja peiteaineella sitten peitettyä niitä mahdollisia pieniä virheitä. Eikä sun kuvia katsomalla todellakaan näytä siltä, että tarvitsisit mitään lisäpeittoa meikkivoiteen kanssa :D Hyvältä näyttää<3 Sun kulmat on muuten ihan hurjan kauniit! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda <3 Niinhän se on, mutta tuntuu että se oikeasti tekisi sen vieläkin tasaisemman pohjan :D Toki tuo Lumenen meikkipuuteri on niin hyvää että sillä saa sen ihon tasaisemmaksi mitä esimerkiksi vähän kevyemmillä puuterilla. Voi kiitos Linda kauniista sanoistasi <3 Tuli niin hyvä mieli :)

      Poista
  6. Sulla on niin mageet silmät, että mäkin sinuna korostaisin niitä! Muutenkin tykkään sun arkimeikistä. Luonnollinen, mutta silti näyttävä, kun korostat silmiä, mitkä on ehdottomasti sulla super kauniit. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Siiri, ihania sanoja <3 Ooot kovin kultainen 8) Tällä mennään tosiaan aikalailla kun ripset on kunnossa, nyt oon menossa tänään huoltoon ja oon koko viikon meikkaillut myös silmiä kun ripset tosiaan alkaa olla tippuneet :'D

      Poista
  7. Oi ompa sulla luonnollinen meikki. Mä oon jotenkin aina luullut, että meikkaat paljon enemmän, mutta eihän sulla loppujenlopuksi ole mitään meikkiä tossa naamassa! :D Ooot kyllä luonnon kaunis ja noi sun silmät on lumoavat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhha hyvin vähän joo, jos jätän silmät meikkaamatta :D Joskus tuntuu että jätän jonkun todella tärkeän meikin pois naamasta kun ei noita tuotteita tosiaan tuu tungettua lähes yhtään naamaan :'D Voi vitsi taas miten kultaisia sanoja, kiitos tuhannesti Inka <3

      Poista
  8. Hei mä en kestä kuinka ihana meikki Kata<3 Oon varmaan ennenkin sanonut, mutta sä oot aina niin huoliteltu :') Sairaan kätevä toi kulmapaletti, mäkin tarvisin tommosen missä on toi vaalea korostusväri samassa!
    Ja voi volyymit, tekis niin mieli itekkin taas ottaa ripset ja helpottaa elämää :D<3
    Ihanaa viikonloppua murunen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa voi kultainen oot, kiitos tuhannesti ihanista sanoistasi <3 Tää on melko perus, nopea ja luonnollinen tosiaan. Jos ei niitä silmiä tarvitse laitella. Ripset kyllä on kultaa <3 En vaan voi luopua niistä :'D

      Poista
  9. Sulla on kaunis arkimeikki! <3 Ja sun kulmat on niin ihanat :) Lisäksi tykkään, kun sulla on noin vähän tuotteita mitä käytät :D Mulla on oikeesti joku 15 tuotte jo arkimeikissä. Ja älä kysy miksi :D Mutta todella kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina <3 Tulipa hyvä mieli sinunkin sanoista, oot ihana 8) Hhaa mulla oli ennen vielä sellainen mattaa tuova pohjustus kasvoille L'Oréalilta, mutta sen teko valitettavasti lopetettiin :D Mun nassu alkaa kiiltämään niin helposti että sellainen tuote ois kultaa. Toki ennen meikkiä tungen sitten muutamia hoitavia tuotteita naamaan, niitä en tähän laskenut :D

      Poista
  10. Mäkin kiinnostuin tuosta kulmavärin sabluunasta, että käytätkö sitä ja onko sitä helppo käyttää! Mutta tuosta kommenteistahan löytyi vastaus haha. Ois niin jännä koittaa sellaista ja jos se toimisi, se varmasti nopeuttaisi aamuja, mutta niin mä vähän arvelinkin ettei sitä saa osumaan just omille kulmille sopivaksi :D

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ei tosiaan istu omaan naamaani, jos käyttäisin niitä niin kulmistani tulisi ns. lian pitkät :') Tokihan niitä voi muokkailla ja nuilla voisi tehdä vähän sinne päin ne kulmat, mutta en vaan osaa itse ruveta käyttämään. Mulla on itsellä niin tummat kulmat, ettei nuita tarvi muuta kuin muotoilla ja vähän väritellä :D

      Poista
  11. Myöhäiset naistenpäivän toivotukset! <3

    Sulla on kyllä todella nätti arkimeikki! Juuri sellainen, joka sopii sulle kuin nenä päähän :) Mä olen useilta ihmisiltä kuullut, että volyymiripset helpottavat huomattavasti meikkaamista, kun silmiä ei tarvitse aina edes meikata sen kummemmin, että näyttää jo hyvältä. Itse olen silti hieman skeptinen niitä kohtaan ja toisaalta taas, mulla on omasta takaa suhteellisen pitkät ripset niin tuskin tarvitsisin mitään pidennyksiä. Mutta sä näytät silti erittäin kauniilta niiden kanssa! <3

    Voisinpa muuten itsekin mennä ihmisten ilmoille ilman meikkivoidetta puuterin alla... Mutta mä punastun niin helposti, että meikkivoide on ainakin meikäläisen pelastaja :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi <3 Todella ihania sanoja myös sieltä, oon todella iloinen kiitos 8) Nuo tosiaan auttaa kummasti, ihana olla jotenkin laitettuna aina ja jopa sillon kun tuut suihkusta, hha :'D
      Mulla on myös suhteellisen pitkät ja vahvat ripset ilman volyymeja, (tai ei varmaan enää, koska volyymit toki vähän rasittaa omia ripsiä) multa kysyttiin jopa onko ne mun omat. Halusin silti kokeilla kun lähdettiin ulkomaille, koska nehän näytti pitkiltä ja tuuheilta vaan jos laitoin ripsiväriä, jota en jaksanut sutia ulkomailla. Olin siis ennen varmaan yhtä skeptinen kuin sinä niiden suhteen, mutta otettuani rakastuin ja en voisi luopua :D Lisäksi pelkäsin omien pitkien ripsieni kärsivän, ja niinhän siinä taisi ehkä käydä. Toki ripsihuoltajani sanoo että mulla kasvaa paljon ja vahvaa uutta ripseä koko ajan. :D

      Joo, oon kuullutkin että herkästi punertavan ihon omaavat tosiaan eivät jättäisi meikkivoidetta mistään hinnasta. Ymmärrän sen kyllä, pelkkä puuteri ei pidä punaa loitolla :D

      Poista
  12. Olipa kiva postaus Kata ♥ Olen itsekin yrittänyt metsästää sellaista suhteellisen kevyttä, mutta peittävää meikkivoidetta, sillä moni tuntuu hapettuvan ja tummuvan liikaa kasvoillani päivän mittaan :/ Voisin joskus ihan huvikseni kokeilla, miten pelkkä peitevoide ja meikkipuuteri toimisivat omilla kasvoillani, sillä siulla se näyttää todella hyvältä ja tasaiselta! :) Oi kun tuli hieman ikävä volyymiripsiä, mutta ehkä taas lähempänä kesää käyn ne jälleen ottamassa ;) Siulla on muuten superkauniin väriset silmät ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli <3 Toi on kyllä kans meikkivoiteissa sellanen pienonen ongelma :( Muistan itsekin kun nuorena käytin. Kannattaa ehdottomasti kokeilla pelkkää peitevoidetta ja meikkipuuteria, toki jos on tottunut käyttämään meikkivoidetta, voi se näyttää liian sellaiselta ei niin peittävältä, mutta onpahan ainakin luonnollinen :) Välillä jos iho menee vähän huonompaan kuntoon, ei se näytä tasaiselta, mutta muutoin kyllä:) Voi kiitos kauniista sanoistasi ihana Tuuli <3

      Poista
  13. oot kyllä kaunis<3 ja kiva kun teit tän postauksen kiva aina nähdä mitä tuotteita muiden arkimeikkiin kuuluu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oot sinäkin Saara <3 Kiitos ja ihana että tykkäsit :)

      Poista
  14. Poskipuna kyllä tuo eloa kasvoille, ihan kummalta näyttää peiliin katsoessa, jos unohtaa laittaa. :D Mut jotenkin tuo niin paljon freesimmän ilmeen, että sitä on pakko laittaa aina. Siulla on kyllä kauniit silmät ja mie tykkään siun meikkaustyylistä todella paljon, näyttää siulta ja miksipä sitä meikkivoidettakaan käyttämään, jos sitä ei tarvitse. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! :D Voi ihanasti sanottu, olipa kultaisia sanoja Milla <3 Ja totta, miksipä käyttämään jos ei tarvi, ei ainakaan omaan silmääni näytä että tarviisi paitsi toki jos iho on vähän huonossa kunnossa, sillon ei kyllä tee edes mieli laittaa yhtään enempää kerrosta naamalle..:D

      Poista