Sisällön tarjoaa Blogger.

Alkusyksyn kosmetiikkaostoksia

Oikein kivaa syksyistä tiistaita! Alkusyksystä on tullut ostettua vähän uutta ja ihanaa kosmetiikkaa, joten ajattelin tulla heittämään ne tänne blogin puolelle näytille. Mun oli tarkoitus julkaista tämä sunnuntaina, mutta viikonloppu oli sen verran menevä, etten ennättänyt. Käytiin katsomassa Anna Abreun keikkaa Ilonassa lauantaina. Lisäksi serkkuni tuli tänne viikonloppuvisiitille Lontoosta, joten halusin nähdä häntä - että voikin aina olla niin ikävä. Jospa ensivuonna pääsisi pitkästä aikaa käymään puolestaan hänen luona Lontoossa.

urban decay beached palette urban decay beached paletti

Urban Decay Beached eyeshadow palette

Tätä ihanaa, rantaloman värejä sisältävää palettia mä himoitsin koko kesän. Odottelin pitkään ennen kuin pääsin tilaamaan tämän ja lue eteen päin ja tiedät miksi oletin jo saavani meikkailla tällä loppu kesästä. Sain paletin käsiini kuitenkin viikkoa ennen meidän Pafoksen reissua ja olin ottamassa paletin mukaan matkalle, mutta pakkaushetkellä jätin sen kuitenkin kotiin, sillä tiesin etten jaksa meikkailla kohteessa ja näinhän se oli. Tasan kerran olen palettia kokeillut reissun jälkeen ja kyllähän se on yhtä ihana ja laadukas kuin muutkin Urban Decayn paletit.

Miksi tämän hankkimisessa kesti? Kiitos Sokoksen... Kävin melkein heti paletin ilmestyttyä kysymässä Sokkarilta, olisiko heille paletti tulossa, sillä sieltä löytyi vaikka mitä Urban Decayn paletteja ihan uutuus Naked Heat palettia myöten, silloin kun se oli vielä uutuus. Sainkin sieltä ensin pitkän ja epäselvän keskustelun jälkeen kuulla, että se olisi tulossa ja se pistettiin mulle varaukseen. Mitään ei kuulunut pitkään aikaan ja marssin uudelleen paikalle, kysyin eräältä toiselta myyjältä ja sain vastauksen että ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan tulossa. Jahas, nice.. Odotin turhaan. Loppu hyvin kaikki hyvin, paletti on minulla ja nyt kuolaan Born to run paletin perään.

organic shop hair mask ja body scrub

Organic Shop Body scrub & Hair mask

Lueskelin Jasun blogista hänen erästä postaustaan ja sain ilokseni huomata että Oragic shopilta oli tullut uusia hiusmaskeja. Mähän sitten innokkaana ryntäsin Emotioniin ja aloin lukemaan, mitä nämä uutukaiset lupaavat tehdä hiuksille. Ostin yhden uutukaisen ja lisäksi matkaan lähti tuttu ja turvallinen Bamboo & Sea salt kuorinta. Se on ihanan raikas ja virkistävä näin syksylle.

Luinkin mitä uudet maskit lupaavat hiuksille tehdä ja mukaani päätyi Rasberry & Acai hiusnaamio. Tällä ihanan täyteläisen ja marjaisan koostumuksen omaavalla hiusmaskilla saa hiuksille tuuheutta ja volyymia. Orgaaninen vadelma sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka taas lupaa jättää hiukset kiiltäviksi ja helposti kammattaviksi. Olen testannut tätä jo kerran ja tää oli ihan mahtavaa, lisäksi tuoksu on mitä herkullisin.

nyx lip lingerie ruffle trim

NYX Lip Lingerie

Mä olen totaalisesti rakastunut Lip Lingerieihin ja tänä syksynä ostin itselleni sellaisen sävyssä Ruffle trim. Tämä oli itse asiassa sellainen pieni heräteostos, mulla ei ollut tällä kertaa mitään erityistä väriä mielessä, mutta halusin jonkin uuden syksylle - siitä on muodostunut jokin perinne, että joka syksy olisi jokin uusi sävy ostettava, hha.

the body shop vanilla pumpkin

The Body Shop Vanilla Pumpkin 

Jep, meidän useiden odotus palkittiin ja syksyisen ihana Vanilla pumpkin kausisarja tuli jälleen The Body Shopille myyntiin. Minäkin roudasin kotiin tämän ihanan syksyisen suihkugeelin ja yhden käsirasvan. Suihkugeeli on ihanan kermaisa vaihtoehto, kun ilmat alkaa viilenemään ja iho hieman kuivahtaa.

the body shop peppermint candy cane

The Body Shop Peppermint Candy cane

Tänä vuonna The Body shopilta tuli jälleen kolme uutta kausisarjaa talvelle, Vanilla Marshmellow, Peppermint Candy Cane ja Berry Bon Bon. Mä halusin saman tien ostaa jonkun yhden näistä kolmesta ja pohdinkin pitkään Peppermintin ja Marshmellowin välillä. Samalla nappasin kuitenkin tuon Vanilla pumpkinin matkaan, joten päätös ei ollut vaikea - jääköön Vanilla Marshmellow myöhemmälle ja matkaan lähti ihana ja raikas piparminttuinen vartalovoi. Haluan ehdottomasti vielä jonkin Berry BonBon kausisarjan tuotteen!

the body shop ultimate advent calendar joulukalenteri 2018

The Body Shop Ultimate Advent Calendar 

Ja perinteisesti Body Shopilta lähti vielä isoin joulukalenteri matkaan. Tänä vuonna vertailin isoimman ja keskimmäisen tuotteita netissä jo ennakkoon keskenään, sillä halusin tsekata kuinka tuotteet eroaa toisistaan isoimmassa viime vuodelta, kun omistin sen viime vuonnakin. Onnekseni siellä oli tuotteet vaihtuneet edes hieman - monesti sai pettyä kun saman sarjan tuotteita tuli vuodesta toiseen. Luukut nähdään taas perinteisesti blogissa joulukuun aikana.

Ootteko te hankkineet jo kosmetiikka kalenterin tälle vuodelle?
Entä mitä tykkäätte noista The Body Shopin kolmesta uutuudesta, mikä on paras?

16 kommenttia

  1. Ihania ostoksia! Mä niin kans haluan ton joulukalenterin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Maria :3 Hei mä suosittelen tuota, oikeasti hintansa arvoinen ja tuleehan tuossa ihan huima "ale" kun sen ostaa. Kalenteri maksaa 139 euroa, mutta sisällön arvo on abouttiarallaa 335€ eli oikeasti ihan todella hyvä <3

      Poista
  2. Siis miten ihanat sävyt tossa paletissa! Jopa nuo siniset vetoaa. Ja onhan toi kaunis ulkoisestikin :) Onneksi lopulta sait paletin käsiisi mutkien kautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep Mia! Itse asiassa tuon paletin siniset sävyt sai mut ehkä enemmänkin kiinnostumaan kyseisestä paletista! Ajattelin ensin että nuo turkoosit menee ehkä vain siihen että rajaan alaluomet, mutta olen katsellut hieman tyylejä kuinka tällä paletilla on luomet meikattu ja löysin uusiakin tyylejä mitä voipi kokeilla 8) Onneksi tosiaan sain paletin viimein mutkien kautta itselleni ;)

      Poista
  3. Oi miten herkullisia uutuuksia! <3 Tuo luomiväripaletti on sävyjen puolesta todella kaunis :) Noita TBS:n joulukalentereja olen kuolannut jo useamman vuoden, mutta pahoin pelkään etten tänäkään vuonna tule sitä ainakaan itse ostamaan :D Itseltäni löytyy myös yksi Lip Lingerie ja olen kyllä tykännyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja näinpä <3 Mä olen tosi onnellinen tosta joulukalenterista! Ei tarvi taas alkuvuonna ostaa tasan yhtään mitään pitkään aikaan kun pääsee nuilla tuotteilla kätevästi menemään - toki perus puuteri ehkä, mutta sellaiset suihkugeelit, rasvat sun muut 8) Mulla on tällä hetkellä neljä lip lingerietä, yksi ei toimi mun huulillani hyvin mutta kolme muuta ovat ihan huippuja :) Nyt ehkä riittää hetkeksi nuo huulihömpät :D

      Poista
  4. Beached on kyllä kaunis paletti<3 Tosin nyt kun tosta sun kuvasta noita sävyjä kattoo, niin noita sinisiä lukuun ottamatta multa varmaan löytyy aika pitkälti samanlaiset ruskeat sävyt muista paleteista :D Eli ehkä ihan hyvä, etten mä mennyt tota palettia ostamaan, vaikka sitä kesällä himoitsinkin! Mutta toi sinisen sävyinen kaksikko kruunaa kyllä ton paletin ihan täydellisesti ♥

    Ton Organic Shopin vadelmamaskin voisin itsekin hankkia :) Kuulostaa hyvältä ja tuoksu superherkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aivan ihana <3 Hha sulta tosiaan saattanee löytyä nuo sävyt, kun sulla on niin paljon paletteja! :D Noista suurin osa on shimmerisiä mitä multa ei löytynyt, nyt täytyisi vaan ostaa se UD:n primer Sin tai Minor Sin, niin saisin nuo sävyt oikeuksiinsa! :D Jostain syystä noi ei toimi niin hyvin sillä perus primerillä.

      Hei suosittelen, käytin sitä eilen ja jotenkin aloin huomata että se antaa jotain volyymia tai tuuheutta tukkaan. ;) Tuoksuu muuten ihan kreikkalaiselta mansikka jukurtilta, mitä söin Rodoksella silloin kun siellä olin :')

      Poista
  5. Ihanat sävyt tuossa paletissa, tosiaan tulee mieleen rantalomat! <3 Ihana juttu, että sait tuon paletin mutkista huolimatta, harmi ettei kukaan hoksannut laittaa viestiä, että eihän sitä olekaan tulossa myyntiin tuohon liikkeeseen. :O Joulukalenteri on kyllä siisti, mie varmaan menen tänäkin vuonna jonkun Kinder- kalenterin turvin ja omaan blogiin tulevan kenkäkalenterin turvin. ;) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos älä muuta! :) Välillä ihmiset ovat erehtyväisiä, silti harmittaa suoraan sanottuna kun en päässyt käyttämään tätä kesällä kun ei ollut minkäänlaista tietoa siitä ettei palettia edes tule tänne :D Onneksi noi sävyt menee myös syksyllä :) Hhi mä varmaan ostan tuon rinnalle vielä jonkun perus suklaakalenterinkin 8) Eihän joulukuun aamuja voi olla aloittamatta suklaalla!

      Poista
  6. Oioi mitä ostoksia ♥ Pitää itsekin käydä tuoksuttelemassa noita Body shopin uutuuksia, ne näyttää ja kuulostaa niiin hyvältä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti 8) Ehdottomasti kantsii, noi kausiuutuudet ovat ihania! ;D <3

      Poista
  7. Oletpas tehnyt kivoja ostoksia! ♥ Mun oli myös pakko ostaa tuo Vanilla Pumpkin -suihkugeeli sekä kaksi käsirasvaa, koska niitä ei vain yksinkertaisesti voi olla liikaa, ainakaan meikäläisellä :') En ole aiemmin ehtinytkään kokeilemaan tuota Vanilla Pumpkinia, joten innolla odotan, miltä se suihkugeeli oikein tuoksuu! Käsirasvaa haistoin kaupassa muutaman sekunnin verran, mutta oli vaikeaa saada siitä oikein mitään irti...

    Tuo joulukalenteri on kyllä todella ihanan näköinen, mutta itse en viitsi ostaa tuollaista, vaikka tavallaan mieli tekisi... Yritän nyt vähentää tavaroiden ostamista sekä käyttää jo entuudestaan olevia tuotteita loppuun, sillä sekin on jonkinlainen ekoteko, onneksi :'D Mutta jään silti innolla odottelemaan, mitä tuolta kalenterista paljastuukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että nää nappaa 8) Mäkin funtsin että täytyiskö ostaa kaksi käsirasvaa, mutta sitten en kehdannut kun mulla on vielä kaksi mini rasvaa tuon lisäksi, eli en tarvitse hetkeen (vaikka talven aikana niitä menee ja todennäköisesti tulevat loppumaankin talven aikana). Pidät varmasti tuosta Vanilla pumpkin suihkugeelistä, se on ihanaa että varmasti tuut tykkäämään! :3

      Tuon joulukalenterin jälkeen ei munkaan tarvi ostella mitään kosmetiikkatuotteita taas hetkeen, ellei perus shampoita lasketa mitä tuosta tuskin tulee (tai eihän sitä tiedä, en katsonut netistä kaikkea mitä tuo sisältää ja nyt oon täysin unohtanut mitä tuolta kalenterista tulee).

      Mä oon jo pari vuotta harrastanut tuota, että kulutan edelliset loppuun enkä omista enää monia eri suihkugeelejä ym. Tietty välillä tulee ostettua esim kaksi suihkugeeliä kerralla tai sit tulee jostain boxista ym, mutta siis ymmärrät varmaan mitä ajan takaa :) Oon tyytyväinen siihen että oon osannut elää niin nyt parisen vuotta ja aion jatkaa, ellen jopa parantaa sitä. Se on muutenkin ekotekon lisäksi ihan jees ettei kaapit oo täynnä montaa erilaista suihkugeeliä, kuorintaa, hiusmakia, ihonhoitolitkuja sun muuta! :')

      Poista
  8. En kestä miten visuaaliset kuvat oot saanut napattua! ♡ ja hei daaamn, noi UD:n luomivärit, ihan täydellisen näköiset. Haluun kans!!

    VastaaPoista
  9. Hei en kestä, mistä lähin organic shopilla on ollut tollasia hiusmaskeja <3 pakko saada varmaan itekkin testiin, kuulostaa ja näyttää niin ihanalle :) Ja toi UD:n paletti, mitkä värit 😍

    VastaaPoista