Sisällön tarjoaa Blogger.

Fur Jacket


Viime sunnuntaina käytiin siis Tarun kanssa shoppailemassa ja esille on tullutkin jo parisen ostostani siltä reissulta. Tykkäilen hirveästi karvaliiveistä sun muista turkisjutuista, joten ostin jotakin ihanan tyylikästä ja pehmoista!

DSC_0036

Takki on siis BikBokista, olin ihaillut tätä ohi kävellessä paljon ja viime sunnuntaina sitten kehtasin sitä kokeilla. Ja kokeilun jälkeen toki marssia kassalle.. Takin useiden eri värien vuoksi se oli ihana yhdistellä leopardi kuosiin, vaikka takki itse ei nyt ihan leopardi kuosia ole. Värit mätsäävät joka tapaukessa todella hyvin keskenään.
Turkistakki ei ole aitoa karvaa!

DSC_0107

Hiuspanta pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön, se lähti  kesällä matkaan BikBokista pienien harkintojen jälkeen. Ja en ymmärrä miksi en ole sitä aikaisemmin pitäny, tästä lähin tulee kyllä käytettyä.

DSC_0030
Pilottilasit kävi upeasti kokonaisuuteen!

DSC_0136
Kynttilät pelastavat pimeät illat ♥

Koululaisilla alkoi syysloma ja seuraavan viikon he viettelvätkin sitten sitä. Mä en näihin lomailijoihin enää kuulu ja raadan koko viikon töissä. Mulla on iltavuoroja koko viikko täynnä jonka takia ei siis asupostauksia pahemmin tule. Mulla on pari postausideaa mielessä, mutta jos toiveita on niin heitelkää toki ehdotuksia.

 photo DSC_0037.jpg
Takki&Hiuspanta - BikBok
Toppi&Laukku - Guess
Housut - Dr. Denim
Kengät - Jeffrey Campbell
Aurinkolasit - Gina Tricot

PicMonkey Collage

 Mulla nousi tämä asusteeni kyllä syksyn ykköseksi. Onneksi takki on sen verran lämmin, että sitä voi käyttää vaikka asteet olisivat vähän miinuksissa.

 Mitä mieltä takista ja koko asukokonaisuudesta?

~ Kata ~

8 kommenttia

 1. I LOVE YOU !!!!!
  Perfec - outfit!!!! :**

  VastaaPoista
 2. Upee asukokonaisuus!! Taas vaihteeksi :D♥ Oon itekki haaveillut jostain karvatakista/-liivistä, ehkä mäki vielä löydän joku päivä yhtä täydellisen :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos♥ Etköhän sinä löydä, niitä tulee paljon vastaan!:)

   Poista