Sisällön tarjoaa Blogger.

Lunta, räntää ja kuumeilua


Töistä päästessäni ja ulos astuessani järkytyin täysin. Lunta, räntää tai jotakin sen väliltä satoi ja oli inhottavan märkää ja kylmää. Aha eli talvi siis tuli. Yksi hyvä juttu siinä on se että kaapin kätköistä saa kaivaa lämpöiset uggit ja oman ihanan untuvatakin!

Kuumeilu otsikossa ei meinaa vilustumista, vaan siitä että ainakin viimeistään nyt haluan pois täältä Suomesta! Matkakuume on ollu tän kokonaisen viikon ajan ihan mieletön ja tämän illan sää lisäsi tätä tunnetta. Ensilumi olisi okei, jos se ei olisi noin märkää ja jäisi maahan nätisti.

IMG_2620
 Vaaleaa hiekkaa, vihreitä palmuja ja sininen taivas - se on loma!

Musta on tosi hauska selailla yleensä aurinkomatkojen ja finnmatkojen äkkilähtöjä ihan huvikseen. En ole kuitenkaan mihinkään lähdössä, sillä Roope on armeijassa. Mutta huvikseen selailu on huippua, vaikka se vaan pahentaa matkakuumetta.

IMG_2625   
 Sangriaa auringonlaskussa - upee loma!

Tällaisia fiilistelyjä näin työpäivän/illan jälkeen. Jospa ensi viikolla olisi aikaa kuvailla, sillä ajattelin loppujen lopuksi tehdä postauksen New Yorkin ostoksistani. Ja jospa saisin Roopen houkuteltua viikonloppulomilla kuvailemaan johonkin syksyisen/talvisen kauniiseen paikkaan, jotta saisin kuvapostaustakin välillä!

 Muita matkakuumeilijoita? Täällä on yksi, jolla tuntuu olevan sitä aina!

 ~ Kata ~

 

2 kommenttia

 1. Toi huvikseen matkojen selailu on kyllä vaarallista, itse paljon harrastaneena tiedän matkakuumeen nousevan vähän liian helposti :D Mutta ihania kuvia ja ulalaa mikä leidi tuolla bannerin kuvassa!


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hanasta kommentista♥ Se tosiaan on vaarallista, mutta upeeta!

   Poista