Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitkä fiilikset?!


Nyt voi olettaa ehkä, että oon innoissani jostakin. No olen ja en, ristiriitaistako? Mulla on takana kaksi tosi stressaavaa viikkoa ja tuntuu että pikkuruisetkin asiat ärsyttävät, rasittavat ja vaivaavat. Stressi on itse asiassa kasvanut tällä viikolla hirmusti ja Roopenkin tullessa lomille, hän huomasi että nyt en minä ole ihan oma itseni. Olisi ihana ottaa rennommin, ja hei tänään mä päätin että näin teen!

DSC_0133

Voin kyllä sanoa, että kaksi viikkoa stressausta ei ole mitään herkkua. Tähän kahteen viikkoon on kuitenkin mahtunut myös iloa ja onnistuneisuuden tunnetta. Se, että oma kulta palaa lomille aina viikonlopuiksi ei oo se ainut iloisuuden tunne. Nimittäin yksi ilta Taru laittoi viestiä "Nainen sä oot cosmossa!".
Ensin en kyllä yhtään uskonut vaikka tytöt pistikin kuvaa mulle viestillä. Hih, alkoi tuntua sekavalta ja yhtä aikaa ihan huipulta. Seuraavana aamuna lehti kolahti postilaatikkoon ja etsiskelin Cosmosta MyCosmo sivun esille ja voi hemmetti, mä oikeasti olin siinä. Minut ja Tarun, molemmat siis voi bongata tuolta sivulta.

DSC_0002
DSC_0004

Mulle itse asiassa tuli tunne, että mä olen onnistunut jossakin. Ja vieläpä pukeutumisen takia, aivan mahtava fiilis. Joillekin tämä ei ehkä kovin suuri juttu elämässä olisi, mutta mulle jotakin aivan mahtavaa, upeaa, unelmaa!

 Huomenna mulla olisi vielä iltavuoroon painuttava ja sen jälkeen saankin vapailla perjantaihin asti - lauantaina siis vasta töihin. Pääsenkin pitkästä aikaa lempipuuhaani, asukuvien ottoon ja niistä postaamiseen. Ja tietysti pukeutumaan ja laittautumaan. Jospa vaan kuvaaja löytyy niin näin teen. Taidan osata arvostaa vapaita nyt enemmän, kun on taas pitkästä aikaa kunnon työviikkoja päässyt tekemään (ei ole valitettavaa, olen onnekas että olen saanut töitä!). Otan vapailla kaiken ilon irti!

Käykäähän tekin nyt rekisteröitymässä MyCosmo sivustolle! Ihanaa viikonalkua!

~ Kata ~

10 kommenttia

 1. Siskos laittokin mulle viestiä tuosta Cosmosta! Hirmusti onnea, ihana, ihan huippu juttu ♥ Sulla on kyllä niin nätti tyyli että kyllä kelpaa lehdessä näyttääkin ;) Ihanaa alkavaa viikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää aivan ihana:3 Kiitos ihanista sanoistasi♥ Käy kurkkaamassa tulevan Joulukuun lehden sneak peak osio MyCosmon sivuilta, saatat löytää sieltä jotain sun tekeleitä, jos et ole vielä huomannut katsoa;P Kiitos samoin, hyvää alkavaa viikkoa!♥

   Poista
 2. Mä myös bongasin sut cosmosta ja muistin heti blogis, sulla on niin ihana tyyli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että oon jäänyt mieleen:) Ihanainen kiitos!♥

   Poista
 3. huippu juttu! onnee hirveesti♥ ps. aina ku tuun blogiis niin rupee lagii ja kaikki kuvat ei suostu latautuu, iha kökköö-.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos♥ Mikähän siinä on mättää, rasittavaa!:o

   Poista
 4. Oikein ihanaa uutta viikkoa ja kiva, että on hyvä fiilis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi iso kiitos Reetta♥ Samoin, hyvää viikkoa sullekin:)

   Poista