Sisällön tarjoaa Blogger.

Pohjustusvoide


Mä olen jo pitkään miettinyt ostavani ihan oman pohjustusvoiteen luomivärejä varten. Halvat värit eivät tartu niin hyvin, joten päätin kokeilla jospa pohjustvoide auttaisi saamaan edes vähän tummemmin sitä väriä silmiin. Mä kun en luomivärejä käytä niin paljoa, että haluaisin ostaa ihan kalleimmasta päästä. Paria aivan upeaa väriä lukuunottamatta siis..

 Sokokselta päätin sitten reippaana mennä kysymään neuvoa ja sitä sainkin, todella ihanaa palvelua! Pahoittelen kovasti kuvien tummuutta, luonnonvaloa olisi tarvinnut mutta sitähän ei tähän aikaan illasta ole. Mun huonekin on todella tumma.

DSC_0021
Stay-In-Place EyeShadow Base - Estée Lauder

En silmiin tätä ole päässyt vielä kokeilemaan, mutta kokeilin kämmenselkään pienelle alueelle tämän kanssa ja ilman. Laitoin tätä pohjustusvoidetta, sen päälle puuteria ja sitten luomiväriä. Viereen kokeilin pelkällä puuterilla ja luomivärillä. Väri tarttuu huomattavasti paremmin kohdalle, missä voidetta oli. Toki vasta silmiin kokeillessa saa oikean kuvan tästä, mutta tämä pikakokeilu ei maksa mitään.

Kampaajalla lueskelin Elleä sun muita ja sen takia mä sitten päätin vihdoinkin mennä kyselemään ja etsiskelemään tuota pohjustusvoidetta. Lehdestä löytyi taas niin ihania vinkkejä ja kaiken lisäksi tuo on vielä käytännöllinen.

DSC_0022

Tykkäilen hirmusti lueskella Costume lehteä, mutta olen enemmänkin irtonumeroiden ostelija tämän lehden kohdalla. Siskoltani saan Trendit ja Oliviat lueskeltua ja Cosmopolitan kopsahtaakin aina suoraan postilaatikkoon. Tämäkin voisi minun puolestani kolahtaa postilaatikkoon, jos ei nyt niin ehkä joskus ♥ Tästä hipsinkin juomaan teetä ja lukemaan ihanan Costumen sisällön - ehkäpä sytyttelen tunnelmalliset kynttilätkin palamaan viikon viimeisen vapaaillan piristykseksi!

Onko muilla pohjustusvoidetta luomivärejä varten, minkälaista ja toimiiko?

~ Kata ~

6 kommenttia

 1. Kiva blogi, liityin seuraajaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana kuulla että tykkäät, olenpa iloinen! Lämpimästi tervetuloa :3

   Poista
 2. Kuulostaa aika kätevältä tuo! Mulla on kaikki luomivärit halpoja ja ei pysy millään, nii toi vois auttaa! Oliko kui kallis?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää mun oli hinnaltaan 25€ mutta myyjä huomautti, että kestää älyttömän kauan. (Niinkuin varmaan itsekin tajuaa). Ei tuota paljoa nimittäin laiteta(:

   Poista
 3. Mulla on ollut käytössä Lumenen pohjustusvoide silmille ja on toiminut tosi hyvin! Mulla ainakin luomivärit näyttävät pigmenttipitoisemmilta ja lopputulos kestää pidempään sotkeutumatta kuin ilman pohjustustuotetta :) ja minäkin tykkään Costumesta! Se tuleekin mun postilaatikkoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, ihana saada pitkäkestoinen meikki nyt sitten vihdoinkin;) Lisäksi se ei pakkaudu enää yhtiin kohtiin eli sotkeudu! Oijoi ihanaa! Itsekin harkitsen tuota Costumen tilausta;)

   Poista