Sisällön tarjoaa Blogger.

Syyssiivous&rentoutumista


Oon käyttänyt kerrankin vapaapäiväni fiksusti, päätinpä siivota huoneeni eli syyssiivous tuli tänään tehtyä. Mulle se tarkoittaa siis sitä, että nyt saan laittaa kynttilät tulille! Mikäs sen ihanampaa, kun rentoutua kynttilän valossa putipuhtaassa huoneessa näinä syksyisinä ja talvisina iltoina. Odottelenkin tällä hetkellä sarjan Lähiöunelmia alkamista.

DSC_0007

 Viivi tuli Turkista ja toi mulle tämän aivan ihanan kynttilän tuliaisiksi! Pienet sisustusjutut ovatkin nyt tarpeellisia, ensi kesän alussa kun sitten pääseekin toivottavasti etsiskelemään omaa asuntoa. Kynttilä pääsi tänään sitten käyttöön. Valkoista ja kimaltavaa, se on siis kuin tehty mulle. Kiitos Viivi♥

DSC_0025

Mun päivään on kuulunut myös rentoutumista ja selailinkin läpi Trendi, Olivia ja Gloria lehtiä. Sain kasan lehtiä ja koska suurin osa Olivian ja Glorian sisällöstä ei ihan vielä minua kiinnosta niin mielelläni selailen muoti- , asuste- ja kauneusjutut läpi. Sieltä sun täältä löytyy kyllä ihan mielenkiintoisia juttuja, mutta suurin osa niistä taitaa olla ne kauneuteen liittyvät aiheet. Näistä saa kyllä huippu hius- ja meikkivinkkejä, mutta selailen myös uusien asuyhdistelmä ideoiden ja vinkkien toivossa. 
Trendi taas on Cosmopolitanin lailla yksiä suosikeista nykyään.

DSC_0036

DSC_0039

 Jostain syystä Flickr ei antanut mun ladata toista kynttilä upeutta, mutta se ei toivottavasti tätä iltaa kaada. Huomisen vapaapäivän viettelen kampaajalla istuen, jospa keksisi jotakin muuta mukavaa kun kotona istumista. Mulle tämä yksi päivä riitti tähän kotona oleskeluun, vaikka tekemistä riittikin.

Hauskaa viikon alkua ihanaiset!

~ Kata ~ 

12 kommenttia

 1. itsekkin tein eilen syyssiivouksen ja kynttilät on olleet jo hetken esillä. Hirveen söpö tuo tuikkuteline ♥

  VastaaPoista
 2. oleppas hyvä♥ kynttilät on just parhaita syksyllä ja talvella:)

  VastaaPoista
 3. AI että nuo kynttilät<3 mäki rakastan polttaa kynttilöitä ja aina poltanki :) ne on niitä arjen pienii iloi!
  http://training-diaries.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne tuovat pientä tunnelmaa arkeen:) kiitos♥

   Poista
 4. Lähiöunelmia ja hyvä ruoka on paras tapa viettää maananta- iltaa rentoutuen (:. Itselläkin syyssiivous odottaa vaikka syysloma tuli ja meni...

  http://life-out-of-order.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mulla ei ole koko syyslomaa:d töissä käyvä kun olen, muuten vaan vapaita näin viettelen..:D Ihnaa että muitakin Lähiöunelmia sarjan katsojia löytyy;)

   Poista
 5. Ihania kuvia täällä:)
  Trendi on myös mun suosikki suomalaisista lehdistä.. Kiva blogi sulla myös!

  Sarina

  VastaaPoista
 6. Ihana muru olit Cosmossa!!!:)))))))♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista