Sisällön tarjoaa Blogger.

Ajatuksia kuntoilusta


Päätinpä tällä kertaa höpötellä kaikenlaisista treenijutuista, kuntoilusta sun muusta liikuntaharrastuksista. Sellaisestahan en ole vielä maininnut mitään ja kysymys onkin, että harrastanko minä jotain?

No en...
 
Mä olen yksi niistä, joka ei ole koskaan harrastanut elämänsä aikana yhtään mitään - siis liikunnallista. Sen verran vois sanoa, että kyllä kaduttaa ja hävettää. Onhan niitä unelmia ollut, esimerkiksi tanssi on ollut aina yksi niistä mitä olen aina halunnut harrastaa. En vaan koskaan ole saanut aikaiseksi ja tuntuu että motivaatiota ei löydy nykyään siihen yksin lähtemiseen. Ekäpä juuri siksi että en pienenäkään lähtenyt tällaisiin yksin. Edes siis niihin harrastuksiin mitkä eivät liity millään lailla liikuntaan ja kuntoiluun.

DSC_0007

Kesällä kokeilin Fressin kolmen päivän ilmaista kokeilua ja rakastuin hirmusti niihin ryhmäliikuntatunteihin ja eipä tuo ajatus salilla käymisestäkään ollut hullumpaa. Päinvastoin motivaatiota löytyi ja huomasin, että yleiskuntoni oli todellakin aivan surkeaa! Hinta kuitenkin oli se este ja eipä ystävääkään löytynyt, joka olisi nostanut mun motivaatiota taivaisiin.

DSC_0004


Pari ystävääni liittyi hetki sitten Fressille ja sitten muakin alkoi kiinnostamaan - nyt mulla olisi siellä joitan, jotka todella motivoi mua käymään. Käväisin sitten maanantaina iltana kokeilemassa ja harkitsin sitten kokonaisen eilisen päivän jäsenyyttä tosissani. Mielessä kävi tietty huonot ja hyvät puolet, mutta tosissaan innostuin asiasta ja tänään minä sitten liityin! Yksin käyminenkään ei vaikuta enää ikävältä, mahtava fiilis!

 Kiitos Viivi ja Reetta tsempistä ~ ♥

Mun blogissa ei pahemmin ole näkynyt mitään postauksia, missä olisi monta riviä tekstiä ja ajatuksiani. No olipahan tämäkin sitten ensimmäinen sellainen!

Mikä teitä motivoi treenailemaan, kuntoilemaan tai liikkumaan?

 ~ Kata ~

14 kommenttia

 1. No joskus tuntui ettei mikään :D Mutta yleisesti sanottuna hyvä olo! Jaksan paremmin, elämä tuntuu valoisammalta ja muutenkin on vaan niin kiva fiilis kun liikkuu. Nyt motivaatio on kyllä ollut pari kolme viikkoa hukassa, yritän löytää sen taas reissun jälkeen!

  Tsemppiä sinnekin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Hyvä olo salilta tulon jälkeen motivoi tietty vaan lisää;) Kiitos tsempistä ja nauti reissustasi♥

   Poista
 2. parasta on se huippu tunne liikuntasuorituksen jälkeen kun tuntee että on onnistunut jossain!:) ja oleppas hyvä tsempistä, salilla näkyillään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, veit sanaset suustani;) Salilla tosiaan nähdään höpsö<3

   Poista
 3. Ite olen kokeillut melkein puolen vuoden ajan kuntosalia ja kuntosalin ryhmäliikuntoja, mutta ne eivät ole mua varten ja se hieman harmittaa, koska tuntuu siltä, että kaikille muille salilla käyminen on niin helppa ja saa siitä hyvän fiiliksen toisin kuin minä. Salilla käyminen oli yhtä tuskaa ja siellä kuntoilu ei ollut kivaa, joten lopetin koko touhun pettyneenä.
  Olen aina lapsena harrastanut jotain, esimerkiksi tanssia, balettia ja taitoluistelua ja noissa harrastuksissa liikunta ja hyvä kunto on tullut ns. ''kaupanpäällisenä''. Nyt en ole harrastanut pitkään aikaan mitään ja sekös ärsyttää, mutta joulun jälkeen olisi tarkoitus aloittaa jälleen tanssi, koska siinä tulee uskomattoman hyvä fiilis ja liikunta sivutuotteena, jota juuri minä kaipaan.
  Jokainen tietenkin intoutuu erilaisista asioista, mutta mahtavaa, että säkin olet löytänyt nyt sen oman tavan liikkua ja nauttia siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin veikata, että jos kerran kävisin jollain hiphop tunnilla esimerkiksi, niin se veisi mun sydämen kokonaan! Mutta myös salilla ja ryhmäliikunnissa käyminen on yksi upeus niin mikäs siinä sitten käydessä;) Toki jokaisella omansa, pidä kiinni tanssista nainen, se nimittäin on varmasti yksi upeus♥ :)

   Poista
 4. Oon kans tosi surkee käymään salilla, mutta onneks meillä on kotisali ja kunnon painot niin voin kotonakin treenata.
  Hurjasti tsemppiä sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sen kortin kun osti niin se vain on sitten pakko periaatteessa lähteä, ettei rahat kulu hukkaan. Myös sekin saa nousemaan ja painumaan sinne salille! Tosin motivaatiota löytynee nyt ilman tuotakin ajatusta! Kotisali kuulostaa ihanalta. Kiitos kommentista ja tsempistä!:3 ♥

   Poista
 5. Toi on kyllä totta, että yksin lähteminen minnekään on tosi vaikeaa. Heti kun on joku kaveri mukana, niin tulee paljon isompi motivaatiokin lähteä! Itse myös yhdessä vaiheessa koukutuin ryhmäliikuntatunteihin, tuntuu että saa itsestään paljon enemmän irti kun on joku siellä edessä tsemppaamassa ja pieksämässä eteenpäin. Olen tosi laiska saamaan itteäni liikkeelle, mutta ehkä eniten motivoi se fiilis minkä tietää saavansa liikunnan jälkeen, se on jotain aivan mahtavaa! Toivottavasti liikuntainnostuksesi säilyy ja kasvaa vielä entisestää, tsemppiä! :)

  http://annajarvinen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, musta tuntuu myös että ryhmäliikunnassa saa itsestään enemmän irti ja fiilis kuntoilun sun muun rehkimisen jälkeen on aivan mahtavaa! Kaiken lisäksi huomasin, että illalla on ihana heittäytyä nukkumaan ja unikin tulee paremmin salipäivän jälkeen. Kiitos tsempistä, ihana lukea myös teidän mielipiteitänne ja ajatuksia:>

   Poista
 6. Ihana tällainen ajatuspostaus!:) Liikuntaan pätee mielestäni hyvin ajatus, että aloittaminen on vaikeinta:/ Kun saa vihdoin aloitettua innostuu siitä niin paljon:)

  VastaaPoista