Sisällön tarjoaa Blogger.

Arkiset hiustuotteet


Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää teitä jokaista lukijaa! Mulle tämä 35 on jollain lailla iso juttu, koska ajattelin etten saisi lukijoita paljon yhtään!:P Kiitokset tuhannesti teille, jotka olette klikanneet tuota "Liity tähän sivustoon" nappia♥ Lisäksi kommentoijille super isoiso kiitos, te piristätte päiviäni uskomattoman paljon - ja ihana huomata samoja kasvoja monissa postauksien kommenteissa!

Tähän postaukseen kokosinkin sitten ihan perus hiustuotteeni shampoosta hoitoaineeseen sun muuhun. Mulla on micro loops hiustenpidennykset joten en näihin mielelläni mitään kaupan aineita käytä, joten kaikki ovat kampaamotuotteita.

1

Näihin kuuluu siis shampoo, hoitoaine (ylläripylläri..) ja tietysti myös lämpösuoja sekä hiusöljy. Nämä siis varmasti todella monien arjen normaalit hiustenhoitotuotteet.

PicMonkey Collage

Wellan shampoo ja hoitoaine. Tuoksuvat älyttömän ihanalta ja hoitoaine jättää aina ihanan pehmoiseksi ja sileiksi hiukset. Olenpas kuvannut shampoon aika vinosti... Anyway vaikka joskus pidänkin taukoa pidennyksistä, niin näitä käytän joka tapauksessa uskollisesti.

DSC_0001
 CHI Silk Infusion - Hiusöljy

 My Daily Beauty Products postauksestani tuttu CHI hiusöljy on yksi suosikki hiusöljyistäni. Jokusen aika käytin myös välillä Wellan öljyä, mutta tämä yltää mun suosikikseni - tuoksu on sitä paitsi aivan erikoisen ihana ja tuoksu on ainakin mulle todella tärkeää kauneustuotteissa! Tämä sisältää myös lämpösuojan.

DSC_0002
Wella Professionals Lämpösuoja

Jeps hiusöljy sisältää lämpösuojan, mutta käytän myös tätä suojaa. Yleensä laitan tätä vain jos kiharran hiukseni, sillä haluan suojata hiustenpidennyksiäni ihan superina! Suoristaessa luotan ihan vain tuon hiusöljyn antamaan suojaan.

Löytyykö sinulta samoja suosikkeja?

~ Kata ~


4 kommenttia

  1. Taidanpas testailla itsekin noita Wellan tuotteita joskus:) Ja mahtava tuo hiusöljy joka sisältää lämpösuojan!:)

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä postaus! En itse tiedä hiusjutuista mitään, joten nämä postaukset kyllä on ihan parhaita :)

    VastaaPoista