Sisällön tarjoaa Blogger.

Chinese Food


Mä rakastan kiinalaista ruokaa - varsinkin lounasta. Minusta olisi ihana käydä hieman useammin syömässä lounasta kiinalaisessa, en itse asiassa edes tiedä mikä mua estää käymästä. Se ehkäpä unohtuu. No keskiviikkona käytiin Tarun kanssa Chi Foossa syömässä ja tämä oli ensimmäinen kerta mulle tässä uudessa raflassa. Se on Kuopion uusin kiinalainen ravintola - niitä on täällä päin kolme. Jokaisessa on sammankaltainen lounas totta kai!

DSC_0001
Lämmintä ruokaa

DSC_0002
 Salaattia

DSC_0007
 Sushia♥

Sushihan on se mistä joko tykkää tai ei. Itse tykkään hirmuisesti sushista, se on hyvää toki ravintoloissa mutta tykkään ehkä enemmänkin itse tehdyistä. Itse en ole vielä tehnyt, mutta olen maistellut muiden kotitekoisia ja ne vievät voiton. Tässäpä ehkä idea mitä ruokaa seuraavan kerran tehdään tytsyjen kanssa, jos saisin heidät tähän suostuteltua!

DSC_0013
 Jälkkärikahvittelua

DSC_0029

DSC_0026

DSC_0024

 Todella viihtyisä ja ruoka oli todella hyvää! Suosittelen käymään, jos eksyt Kuopioon tai asut täällä - ja tietty jos tykkäät kiinalaisesta ruoasta!

DSC_0017

 Mitä mieltä sinä olet kiinalaisesta ruoasta? Herkkua!

~ Kata ~

6 kommenttia

 1. Voi että täällä suunnalla tuli nälkä kun noita kuvia katseli :D Pitää varmaan itsekin etsiytyä kiinalaiseen tässä joku päivä ;) ♥

  VastaaPoista
 2. Kiinalainen ruoka on parhautta <3 Tosin aasialaisesta keittiöstä mun lemppari on ehkä thairuoka, mikään ei voita sitä :D

  www.minullaonsiivet.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thairuokaa en olekaan kokeillut, mutta mieli tekisi. Taidanpa kokeillakin joku päivä;)

   Poista
 3. Nomsnoms :P~
  Arvaa tuliko nälkä! x) ..tässä just masu kurnii..ehkä pitää tehdä vähän iltapalaa.

  Mäkin tykkään kauheesti kiinalaisesta ruuasta ja lounaan seisova pöytä on tosi muikee, mulla on Tampereella yks lempparipaikka ylitse muiden ja se onkin ollu pystyssä jo kauan! Täällä päin näitä on jokseenkin enemmän ja jostain voi saada aika kurppaista ruokaa, kuten tässä hiljattain sain elämäni huonoimman annoksen.

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana, nimittäin ihanan pitkä kommentti - näitä on ihana lukea varsinkin kun löytyy mielipidettä ja pientä kertomusta♥ ;)

   Poista