Sisällön tarjoaa Blogger.

Joululahja Toiveita


dear santa

Kuva vuodelta 2009

Mulla ei ole paljoa mitään lahjatoiveita tälle vuodelle, mutta päätin lyhyesti koota tähän parisen kappaletta toiveitani. Toiveeni koostuu aina pelkistä pienistä turhista jutuista ja pakko myöntää että niin se edelleenkin menee.

 •   Muotoilurauta
  ~ Teen aina kiharat suoristimella pyöritellen ja se on järjetöntä säätöä. En ole koskaan saanut aikaiseksi ostaa kunnon kiharrinta, vaikka se on ollut mielessä päällimmäisenä aika pitkään! Muotoiluraudassa olisi monia päitä joilla saisi luotua monia upeita kampauksia ja erilaisia kiharoita.
 • Palapeli
  ~ Olen hulluna palapeleihin, joskus löytyy intoa enemmän ja joskus vähän vähemmän. Tällä kertaa löytyisi intoa, haluaisin näihin tylsiin talven iltoihin vähän väkertämistä!
 • Costume lehden kestotilaus
  ~ Tykästynyt ja hulluna siihen lehteen alusta asti!
 • Tarpeellisia juttuja tulevaisuutta varten
  ~ Tällä meinaan sitä pientä 'turhaa' sälää omaan kotiin. Kippoja, kuppeja sun muita 'turhuuksia' tarvitaan kyllä sitten enemmän tai vähemmän. Tykkään hirveästi kaikista Iittalan laseista sun muista ja ne ovatkin ykkösenä listallani.
 • Lahjakortti
  ~ Oli se sitten sisisustusliikkeeseen, vaate- tai kenkäkauppaan niin olisin ihan tyytyäinen.
   Löytyykö sinun listaltasi samoja?

  ~ Kata ~

10 kommenttia

 1. hyödyllisiä toiveita! lahjakortit ja tavarat omaan kämppään olis tosi mieluisia lahjoja!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, hyödyllisiä mutta silti niin ihania!:)

   Poista
 2. Aika lailla joo! Haluisin ruveta keräämään Teemaa ja KoKoa, mutta en oo vielä oikein uskaltanut ruveta kun ei oo oikein paikkaa minne säilöä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt kun sanoit niin mihin lie ne tunkisikaan säilöön:D KoKo astiat ovat muuten aivan ihania♥

   Poista
 3. Ihania toiveita sulla ♥ Hei onko tuo Costume hyvä :o Kun oon jotenkin niin kyllästynyt Cosmoon, kun sitä on tullut tilattua jo pari vuotta mutta haluisin silti jotain lehtä tilata :) Ehkä mun täytyy ostaa joku kerta se ja katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos♥ :) Costume on huippu, suosittelen jos Cosmo kyllästyttää. Tosin Cosmo on mulle aina se ykköslehti ja onneksi se kolahtaakin postilaatikkoon aina ~ niin ja esimerkiksi juuri tänäänkin;P

   Poista
 4. just hyödyllisiä! palapelit o parhautta=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyödyllisiä ja hyödyllisiä, miten sen nyt ottaa - kaikki näistä ei nyt niinkään:) Aivan, vähän pohdittavaa saa aina kun on yhden palapelin kimpussa!

   Poista
 5. Ihana postaus taas<3 Kaksi vikaa on kyllä sellasia, mitä itsekin haluaisi ja aina jonkun kivan lehden kestotilaus olisi kiva. En olekaan aikoihin lukenut mitään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Suosittelen vilkaisemaan ainakin tuota Costumea:3

   Poista