Sisällön tarjoaa Blogger.

Nimi&Ulkoasu muutoksia


Varmaan jokainen teistä huomasikin jo, että blogini nimi on muuttunut. Mä olen jo pitkään miettinyt lyhyempää nimeä, sillä My Unstoppable Lifestyle on älyttömän pitkä. Blogin aloittamisessa hankalinta oli nimen keksiminen, onneksi pari ystävääni auttoivat mua siinä ja sen keksittyämme totesimme että voihan sen vaihtaa myöhemmin kun oikea osuu kohdalle. 

BANNERI

Myös talvinen banneri oli kovassa harkinnassa, ollaan kumminkin jo marraskuun lopussa eli kohta joulukuun puolella. Eilen sitten törmäsin sanontaan/lausahdukseen Style for Style ja hassustippa mun päässä napsahti että tuo olisi aivan täydellinen nimi bogilleni ja nyt olisi hyvä hetki vaihtaa myös se talvinen banneri. Halusin lyhyen, ytimekkään sekä jollain lailla muotiin liittyvän sillä muoti, pukeutuminen sun muu siihen liittyvä on lähinnä sydäntäni. Tänään sitten lumisateen yllättäessä sain siskoni avustuksella napattua banneria varten kuvia, jotta saisin uuden nimenkin käyttöön!

Blogin osoitteen saatan muuttaa lähiakoina, mutta ilmoitan siitä ainakin pari päivää ennen joten olehan tarkkana ja käyhän tsekkailemassa aina blogiani siltä varalta;)

 Mitä mieltä olet näistä muutoksista?

~ Kata ~

6 kommenttia