Sisällön tarjoaa Blogger.

Gossip girl


Oon parissa postauksessa jo maininnutkin, että harvat sarjat iskee muhun - siis niin että jään niihin oikeasti koukkuun. Ja se tarkoitaa sitä, että voisin katsoa ne alusta uudelleen ja uudelleen kyllästymättä juoneen, juonenkäänteisiin, huumoriin tai muuten vaan kyseiseen sarjaan ja sen kulkuun. Se tunne kun törmää tällaisiin sarjoihin, älyttömän ihanaa nimittäin!

DSC_0009

Sain Sinkkuelämää sarjan tässä parisen viikkoa sitten katsottua ja siskoni ehdotti sitten mulle Gossip girl sarjaa. (Ja tämän sarjan tuottareihin olen törmännyt muuten tosi monien bloggaajien jouluahjalista postauksissa.) Anyway ensimmäisen jakson katsottua jäin koukkuun ja onhan tässä tosi moni ilta ja yökin vierähtänyt näitä jaksoja katsellen. Ei vain voi lopettaa!

Kaikkien ihanien juonenkäänteiden sun muun tunnelman lisäksi tämä on kuvattu keskellä Manhattania. Tuleekin tosi useasti siis törmäiltyä tuttuihin näkymiin ja maisemiin mikä tuo sitten sen ihanan "ei hitto" elämyksen mitä ei voi sanoin kuvailla. Mulle tulee fiilis, että haluan pian uudelleen käymään tuossa kyseisessä kaupunginosassa ja sen vilinässä. ♥

DSC_0008

Mulla oli ensin tätä sarjaa kohtaan pieniä ennakkoluuloja (kuten yleensä useita sarjoja kohtaan) mutta onneksi päätin painaa sitä play-nappulaa. Suosittelen tätä sarjaa ehdottomasti!

Mitä mieltä sinä oot kyseisestä sarjasta?

~ Kata ~

6 kommenttia

 1. Toi on mun henkilökohtainen suosikkisarja :) rakastan hahmoja enkä vielä yli yhdeksän kertaa läpi katsottuani oo kyllästynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin, tuohon ei voi kyllästyä!:D

   Poista
 2. Mä en ole taaskaan koskaan katsonut, mutta pitäisi kyllä, on varmasti hyvä sarja :)

  VastaaPoista
 3. Rakastan niin tuota sarjaa:D Katson sitä oikeastaan aina kun on aikaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih nykyään sama täällä! Itken varmaan kun olen saanut sarjan loppuun :'')

   Poista