Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulukuun ensimmäinen


Vau, tänään on jo joulukuun ensimmäinen päivä! Joulukalenterin ekoja luukkuja on näkynyt blogeissa ihan mielettömästi, jouluvaloja on ulkosalla ja kaupat täyttyy koristeista. Nyt kun miettii niin aika on mennyt älyttömän nopeasti. Tuntuu myös ettei mulla ole aikaa paljon yhtään. Jouluostoksiakin täytyisi pikku hiljaa alkaa toteutella, muillekin siis kuin itselleni!

DSC_0042

 Tänään suunnattiin kauppakeskus Matkukselle ja ostoslistallani oli kengät salilla käymistä varten. Tähän asti olin lainannut siskoni kenkiä, on se ihanaa että meillä on samankokoinen jalka! Stadiumista löytyikin tosi hyvällä hinnalla todella hyvät kengät, jotka ovat merkkiä soc.

DSC_0005

DSC_0006

DSC_0009

Normaali hinta oli siinä 70-80€ välillä, mutta ihana alennettu hinta oli 59,90€. Pääsinkin sitten ihan saman tien tänään kokeilemaan näitä salin puolella ja eipä yksikään sentti mennyt hukkaan. Lisäksi tykkään näiden pirteästä väristä, näillä kyllä kelpaa mennä.

DSC_0023

 Kävin myös nappaamassa tutut ja turvalliset perus mustat Dr. Denimit Carlingsilta. Vanhat ovat jo sen verran pahasti kulahtaneet, että käytän niitä mieluummin töissä. En tosissaan vaan voisi elää ilman mustia denim farkkuja, suosittelen jokaiselle!
Pari muutakin ihanaista ostosta tosissaan lähti mukaan, mutta niistä sitten joulun jälkeen..

Olettekos te jo tehneet joululahja ostoksia?

~ Kata ~

4 kommenttia

 1. Mä en oo vielä tehny joululahjaostoksia, ei aavistustakaan mitä ostan... varmaan joku viime hetken paniikki :D Ja apua, en meinannu tunnistaa kun vaihdoit bannerin! Tää uus on kyllä tosi kiva, ihana talvimaisema <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep itse mietin milloin tuo paniikki iskee.::) Hih onneksi tunnistit loppujen lopuksi, kiitos paljon ♥

   Poista
 2. ai vitsi toi sun kiiwi-ananas kulho näyttää hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos, itse asiassa siinä on appelsiiniä eikä ananasta;) ♥

   Poista