Sisällön tarjoaa Blogger.

A few new things

Ajattelin tulla näyttämään teille parit uudet hankintani nyt kun minulla on aikaa, tuntuu että kiiretä on riittänyt varsinkin kun Roope on ollut lomilla torstai-illasta asti. Viikon sisällä on tullut osteltua vähän sitä sun tätä sekä tietty hemmottelin itseäni taas ja kävin huoltamassa kynnetkin! Parit vaateostoksetkin on tullut tehtyä, mutta niistä ei tässä sen enempää.

 photo nails1.jpg
 photo nails2.jpg

Nyt on uudet ja upeat säihkyvät geelilakkaukset taas, punaisia tuli jo heti ikävä - tykkäsin älyttömästi niistä joulunpunaisista geelilakkauksistani. Jos et niitä ole nähnyt niin tästä pääset tsekkaamaan ne aikaisemmat lakkaukseni.

Sitten hieman fashionstore.fi shoppailuja...
Innostuttiin siskoni kanssa tosiaan hieman fashionstoren valikoimasta ja tilattiin hieman tavaraa sieltä. Hän teki tosin minua enemmän ostoksia sieltä. Tilauksen teimme keskiviikkona ja paketti olikin heti perjantai-iltana noudettavissa! Plussaa nopeasta toimituksesta. Se yltää myös yhdeksi suosikki nettikaupakseni.

 photo newbag1.jpg
 photo bag2.jpg
 photo bag3.jpg

Pitkään etsin punaista laukkua ja esimmäistä kertaa kun näin tämän ihanan Guessin punaisen ja tilavan laukun, sanoin että hyi kun on ruma! Vierastin ehkä hieman tuota erikoista pintaa ja kuviointia. Joka tapauksessa ihastuin sitten laukkuun aina enemmän ja enemmän sen jälkeen kun näin tämän uudelleen ja uudelleen. Mulle käy useasti noin, eli tuttu juttu.

 photo rings.jpg

Kultaisten korujen hankinta jatkuu! Koska omistan jo hopeiset ''perus arkiset'' nappikorvikset Guessiltä, halusin myös kultaiset sellaiset. Tällaiset tuli siis tilattua ja hirmu hirmu tyytyväinen taas olen tämän pienen hetken!

Koska Flickr ei jostain syystä toiminut, niin muokkasin kuvat picmonkeyllä. Yleensä siis muokkaan kuvat Flickrillä (tosin kollaasit tulee tehtyä picmonkeyllä). Anyway näillä kuvilla siis harjoittelin hieman tuota picmonkeyn kuvankäsittelyohjelmaa ja siksi muokkaukset ovat sitä mitä ne nyt ovat... Tosin tykkäsin siitä kun opin sitä hieman käyttämään, voi olla että tästä lähin muokkaan kuvat sillä!

Mitä mieltä olette ostoksista? Entä mitä mieltä geelilakkauksesta?

~ Kata ~

10 kommenttia