Sisällön tarjoaa Blogger.

Gold Jewelry


Olen ollut aina enemmänkin hopeiden korujen ystävä, kultaiset korut eivät oikeen koskaan houkutelleet. No mutta tässä jokunen päivä mietin yhtä asua pukiessani mitenkä hyvin siihen asuun kultaiset korut sopisivat hopeita paremmin. Kävin hieman ihastelemassa Guessin kultaisten korujen valikoimaa Timanttisilla ja eivät ne nyt niin hirveän näköisiä ollut!

DSC_0156

Moni onkin ehkä huomannut että Guess on mulla aika isossa suosiossa. Vaikka Guessin korut eivät olekaan täyttä hopeaa tai kultaa, tykkään niistä todella paljon. Sellaista nuorekasta bling blingiä, kukapa timanttisien ja näyttävien korujen ystävä ei niistä tykkäisi? Tällainen harakka kun olen, pää kääntyy sinne missä kimaltaa.
Päästiinpä kerrankin Roopen kanssa hieman kauppoja kiertelemään keskustaan, kun mullekin sattui vapaapäivä olemaan Roopen lomilla ollessa. Oma muruseni ostikin mulle todella ihanan kultasen kaulakorun myöhäiseksi joululahjaksi.

DSC_0130

Itse en voinut alennusmyyntejä vastustaa, joten nappasin itselleni myöhäiseksi joululahjaksi samanlaisen Guessin käsikorun. Omistan kultaisen rippiristin, joten nyt pääsen sitäkin käyttämään! En nimittäin tykkää sekoittaa hopeaa ja kultaista keskenään koruissa. Ja koska olen korujen himokäyttäjä, täytyi minun ostella hieman kultaisia "rihkama" koruja Glitteristä ja Gina Tricotista - niin siis toinen rannekoru, korvakoruja, sormuksia... Niistä lisää myöhemmin sitten tulevassa ostospostauksessa.

DSC_0142
DSC_0148
DSC_0138
DSC_0133

Tykkäätkö sinä Guessin koruista? Entä mitä mieltä olet näistä koruista? Hopea, kulta vaiko kenties molemmat?

 ~ Kata ~

12 kommenttia

 1. Mä taas oon viime aikoina innostunut sekoittelemaan kultaa ja hopeaa! Kaikki alkoi siitä, kun löysin töistä mahtavan korun, jossa niitä oli sekoitettu. Aiemmin nimittäin inhosin sitä yhdistelmää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Sehän voisi toimia, tosin itselle on vielä tämä kultakin niin uusi juttu joten en ala sotkemaan niitä keskenään! Ehkäpä vielä joskus..;) Mielihän muuttuu ajanmyötä.

   Poista
 2. nuo korut on kyllä aivan ihastuttavat<3 kulta- ja hopeakorut ovat kummatkin nättejä, mutta ehkä hopea on enemmän se oma juttu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Hopean puolelle itsekin kallistun enemmän, mutta näiden jälkeen tykkään kullan värisistä enemmän ja enemmän:)

   Poista
 3. Nyt alkoi himottamaan toi käsikoru.. :D Suosin itse enemmän hopeaa ja guessilta multa onkin hopeana yks kaulakoru, mutta muutama kultanen koru kokoelmiin ei olis pahitteeks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin aivan totta. Ja korujahan ei voi olla liikaa;)

   Poista
 4. Ihania<3 Mä tykkään kyllä hurjasti Guessin koruista. Mun mielestä sekä kultaiset että hopeaiset korut on kauniita, mutta ite käytän oikeastaan vaan kultaisia kun musta tuntuu että ne sopii lämpimän sävynsä takia mulle paljon paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Niin, itse olen niin hulluna Guessin koruihin:3

   Poista
 5. Upean näköisiä :) Vaikka hopea onkin paljon enemmän mieleeni, niin olen pikku hiljaa alkanut tykkään yhä enemmän kullasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinullehan käy kohta vähä niinkuin minulle kävi nyt;;)

   Poista
 6. Kulta on mullekin jotenkin hankala metalli, mutta silti kyllä niitäkin tarvisi.. Ihanat nämä korut ja upeat kuvat olet ottanut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Ihanaa voi kulta pieni miten piristitkään päivääni:) Olen niin epävarma aina kuvien suhteen, tuntuu että muut osaavat kuvata niin hyvin tällaisia pieniä esineitä ja itsestäni tuntuu että kuvaan aina päin persettä näitä:3

   Poista