Sisällön tarjoaa Blogger.

New Year 2014


Uusi vuosi vaihtui mun osalta pelkissä hyvissä merkeissä. Vaikka aamulla pitikin vielä lähteä töihin, niin se ei lannistanut mieltä lainkaan, ehkäpä juuri siksi että illasta saisi sitten juhlia kera ihanien ihmisten.
Kuvasaldo illalta ei ollut mikään merkittävän suuri ja puolet tosiaankin olivat laadultaan hieman tärähtäneitä. Julkaisenpa kuitenkin pari otosta teille, näette vähän millaisella tyylillä minä astuin vuoteen 2014.


DSC_0224
DSC_0229

Illan aikana muisteltiin vuotta 2013, hyviä sekä huonoja asioita, mitä kaduimme jne. Tavoitteita vuodelle 2014 mietittiin myös. Iltaan mahtui huippu seuraa, hyvää juotavaa, naurua, iloa, pizzaa ja sädetikkuja. Tietty myös raketteja ja niiden ihailua. En siis yhtään ihmettele miksi kuvasaldo illalta ei ole suuri. En minä ainakaan halua heilua kamera kädessä vuoden vaihtuessa, kun muut pitävät hauskaa!

DSC_0239
DSC_0247

En illan kuluessa myöskään jaksanut säädellä kameran asetuksia, joten menin sitten automaatilla. Raketeista (sekä näistä muista) olisi saanut huikeita ja upeita kuvia, mutta ajattelin nauttia muiden kanssa vuoden vaihtumisesta sen sijaan että olisin koko ajan nokka kiinni kamerassa. Veikkaan että se ei tätä blogia kaada!

Uuden vuoden lupauksia en itse tehnyt, pikemminkin tein itselleni tavoitteita. Harkitsen vielä teenkö niistä postausta lainkaan. 
Miten teidän vuotenne 2014 alkoi?

~ Kata ~

7 kommenttia

 1. Tee ihmees postaus sun tavotteista 14 : )

  VastaaPoista
 2. Joo tee vaan sellainen postaus :) Kuulostaa kivalta ja oot ollut kyllä niin upee ! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että sinäkin olisit kiinnostunut siitä:) Hih, kiitos kauniista sanoistasi. Varsinkin kun en panostanut tuona iltana nyt niin hirveästi meikkiin, hiuksiin jne. kun yleensä^^

   Poista
 3. Näyttää oikein kivalta vuodenvaihteelta! :) Ja juu, tee ihmeessä postaus sun tän vuoden tavoitteista. Mäkin tein ja se löytyy täältä: http://millamainen.blogspot.fi/2013/12/ensinnakin-kiitos-siita-etta-pysyitte.html , jos kiinnostaa. :)

  VastaaPoista