Sisällön tarjoaa Blogger.

Tulevia juttuja ja ajatuksia

Ajattelin kertoa hieman blogin tulevista postauksista sun muista ajatuksista koskien blogiani. Tämän postauksen kuvat kuvasinkin tasan viikko sitten, aurinko paistoi todella kauniisti ja pakkanen teki luonnosta todella kauniin. Vaikken erityisemmin nauti kylmästä ilmasta ja lumesta niin tuo päivä sai minut sen pienen hetken ajattelemaan ettei talvi nyt niin kamala ole.
pic1
 Kiitokset lukijoille
Ihan ensimmäisenä haluaisin kiittää teitä kaikkia lukijoita. Teitä on jo aika monta! On ihanaa nähdä melkeinpä joka postauksessa ne samat kommentoijat, te piristätte päivääni todella paljon sillä yhdellä kommentilla.
pic2
 Lukijat
Minun piti itse asiassa tehdä sellainen kiva viidenkymmenen lukijan erikoispostaus, muttei löytynyt tarpeeksi sisältöä siihen vielä. Säästän kyseisen erikoisuuden vaikka siihen,  jos sata lukijaa menee joskus rikki. Veikkaan että siihen mennessä on kertynyt tarpeeksi sisälstöä, sillä siihen menee luultavasti hyvin kauan vielä.:D
pic3
Postauksia
Yläkulmassa olleen kyselyn mukaan suurin osa haluaa postauksen 10 Favorite Clothes. Kehitteillä on, mutta siinäkin menee vielä aikaa. En halua tehdä siitä sellaista perus "hei joo tässä tällainen paita mikä on mun ykkönen.." ja plaa plaa.. Teen siitä vähän erilaisemman, itse en ainakaan vielä ole sellaiseen törmännyt - jos olen niin hyvin harvoissa blogeissa.
Videopostaustakin olen miettinyt minkä jälkeen olen todennut etten ole vielä niin rohkea siihen. Minulle se on aika iso askel blogin puolella. Varmasti moni miettii että voi v**** mikä idiootti, eihän siinä ole mitään pelottavaa, mutta voi kuule kyllä siinä on.
Arvontaa mietin viime vuoden puolella marraskuun lopulla. Siirsin tätä ajatusta kuitenkin syrjään, kaivan sen ehkä joskus tämän vuoden puolella takaisin ajatuksieni syövereistä.
Mietinnässä on ollut myös kysymys- ja kuvapostaus.
pic4
Asupostaukset
Asupostaukset olisivat niitä mitkä ajatuksessa ovat aina päällimmäisenä. Yhden sain pitkästä aikaa toissapäivänä kuvattua ja julkaistua. Hirmu ihana ja innostunut fiilis tuli sen seurauksena! Otin pikku tavoitteekseni nyt saada niitä enemmän kuvattua ja postattua. Sen johdosta saisin myös päiviteltyä taas MyCosmoon asujani. Ensiviikolla työvuorojeni vuoksi tuskin ehdin, mutta toivon mukaan sen jälkeen saisin ainakin kaksi asupostausta viikossa.
pic5

Mitä mieltä olette näistä asioista?
Olisiko teillä toiveita postauksien suhteen?

~ Kata ~

12 kommenttia

 1. Todella kiva postaus ja ihanan talvisia kuvia! Mun mielestä olisi aivan mahtavaa saada sulta videopostaus, toivottavasti sellaisen vielä joskus teet :) Ja kuvapostauksista tykkään hurjan paljon. Asupostaukset on aina parhautta, mutta tiiän itsekin, että niitä on välillä todella vaikea saada kuvattua :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ellanoora:3 Toivottavasti vielä joskus rohkenen tekemään videopostauksen. Ihanaa kuulla mitkä postaukset olisivat mieleesi:)

   Poista
 2. Ihania kuvia taas :) Videopostaus ois kiva, mutta tee se sitten kun oot esim vaikka harjoitellu iteksesi sitä, nii ei sitte ehkä jännitä <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla:) Ehkä joskus rohkenen siihen videopostaukseen!

   Poista
 3. Ihania kuvia kyllä! :) Musta postaussuunnitelmat kuulostaa tosi kivoilta, jännä nähdä millasen 10 vaatteen lempparipostauksen teet! Asukuvat on kyllä munkin lemppareita :)

  VastaaPoista
 4. Ootan innolla tota 10 favorite clothes - postausta!:)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Sulla on hyvä blogi :) Sulla on tosi kiva tyyli! Asupostausta odotellaan ~

  P.S. Sait uuden lukijan lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kiitos ja ihanaista kuulla, toivottavasti viihdyt lukijana:3 ♥

   Poista
 6. Ihania kuvia<3 Tykkään ihan hirmuisesti sun asukuvista<3 Ja mun mielestä sulla oli hyviä ajatuksia:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista