Sisällön tarjoaa Blogger.

New York, New York

Meidän New Yorkin matkasta on mennyt jo sellainen about 4 kuukautta ja kaupunki on erittäin vahvasti vielä mielessäni. Kun vain miettiikin sitä fiilistä siellä suurkaupungissa, niin halajaa päästä jo takaisin. Se tunne, ne ihmiset ja se elämä mitä oli. Ahh, voisin vaikka asua siellä. Ihanaa oli katsoa Gossip Girl sarjaa, näki kaikkea missä itsekin on tallustellut. Harmikseni sekin sarja hujahti loppuun nopeasti. Kaikki kuusi kautta katsottu ja olisin voinut vaikka heti viimeisen jakson katsottuani pistää sarjan alusta pyörimään.
Selailinpahan läpi kuvia nycin matkastamme ja sitä myötä eksyin sitten huvikseen katselemaan lentoja, halpaahalpaahalpaa... Hotellit ovatkin sitten hinnoiltaan kahta kauheampia, jos siis haluaa keskelle sitä kaikkea suurta. Haluan niiiin viedä Roopen sinne näkemään tuon kaiken ihmeen.

Kaiken kuvien selailun ohessa pyörikin vain ja ainoastaan Alicia Keysin New York biisi, välillä kovalla ja välillä taas taustalla soiden. Kyseinen biisi on aivan loistava ja onkin tämän hetken ykkönen top10 listallani. Ajattelin jakaa teillekin hieman tätä fiilistä, pistäkää soimaan sillä tuo biisi tuo sen fiiliksen!


No place in the world that can compare!

 photo 2.jpg
 photo 1.jpg
 photo 4.jpg
 photo 5.jpg
 photo 9.jpg
 photo 7.jpg
 photo 8.jpg
 photo 3.jpg
 photo 6.jpg
 photo 10.jpg
 photo 19.jpg
 photo 20.jpg
 photo 14.jpg
 photo 21.jpg
 photo 16.jpg
 photo 24.jpg
 photo 15.jpg
 photo 17.jpg
 photo 18.jpg

 photo 22.jpg
 photo 23.jpg
 photo 12.jpg
 photo 11.jpg
 photo 27.jpg
 photo 25.jpg
 photo 26.jpg
 photo 30.jpg
 photo 29.jpg
 photo 28.jpg
 photo 31.jpg
 photo 13.jpg

Minulla olisi satoja kuvia mitä olisin halunnut jakaa, mutten kuitenkaan vie tätä postausta ihan yli äyräiden.. Pidetään kohtuuksissa kuvien määrä tällä kertaa. Rakastan rantalomia ylikaiken, mutta silti New Yorkiin tekisi mieli lähteä aina. Tästä paikasta jaksan hehkuttaa, puhua ja iloita. Ja rehellisesti kehtaan parhaiten tehdä sen täällä blogin puolella.

Onko teillä kaupunkia joka vei sydämmenne täysin? Josta jaksaisitte hehkuttaa monet tunnit? Kerro minulle, palan halusta kuulla!

~ Kata ~

18 kommenttia

 1. Todella ihania kuvia <3
  Suurin unelmani on päästä New Yorkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!♥ oi ehkä unelmasi toteutuukin joskus, hope so!;)

   Poista
 2. Niin ihania kuvia! New York ja Pariisi on kaksi unelmakaupunkiani ja onneksi ensi kuussa pääsen tutustumaan Pariisiin! Aaaaa en malta odottaaa. New York:n vuoro on sitten joskus tulevaisuudessa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä oli mun ykkösunelmani aikoinaan ja se toteutui♥ Pariisi on kans mun listalla, pakko päästä! Ihanaa vietähän upea viikonloppu siellä;)

   Poista
 3. Oi kun ihanan näköstä! :)
  -Jonna http://junkaneito.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oo upeen näköstä!!:o New York on kyllä ehdottomasti mun unelmien matkakohteiden listalla, tää postaus vaan kasvatti sitä kuumetta:p tonne on päästävä! Mun lempparikaupunki on Tukholma, kakkossijalla ehkä Lontoo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ihana kuulla. Tää kasvatti myös omaa matkakuumetta, päästä nimittäin takaisin!<3 Oij Lontoo oli mahtava ja aivan unelma kyllä:>

   Poista
 5. OOOohh tuli ikävä New Yorkia :)! Olin siellä 16-vuotiaana lomalla ja rakastuin kanssa täysin. Ihania kuvia ja postaus<3 laitoin biisin pyörimään taustalle, kuten sinäkin teit, heh :D

  Mun sydämen on vienyt Bali :). Ja Aasia muutenkin kiinnostaa tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihanainen, kiitoksia<3 Bali näyttikin uskomattoman ihanalta kuvissasi:3 Aasia kiinnostaa minuakin hirveästi, on aina kiinnostanut! Varsinkin Japani, Tokioon on päästävä!

   Poista
 6. IHANIA KUVIA ! mä niin haluaisin New Yorkiin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkäpä joskus tiesi viekin sinne.:) Toivotaan!♥

   Poista
 7. New York ois kyllä tosi siisti :) Nää kuvat on kyllä niin ihania :D Matkakuume nousee...

  Mä en oo käyttänyt Airbnb:tä, mutta tällä bloggaalla (http://startlivingyourbestlife.fitfashion.fi/2014/01/06/new-york-tips-part-1-asunnon-vuokraaminen/) oli juttua asunnon vuokraamisesta! Tolla tavalla vois ilmeisesti saada asunnon aika keskustasta paljon halvemmalla kuin hotellin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja niin nousee matkakuume mullakin! Jospa sitä saisi itse kohta varailtua jotain tulevalle;P
   Kiitos vinkistä, mutta hotelli on aina se mikä tuo sen "fiiliksen" että on matkustamassa. Ihana fiilis<3

   Poista
 8. nykissä ois kyllä tosi siistiä käydä! tosi kivoja kuvia :) mulle on jääny jotenki Thaimaa mielee ku käytiin siellä vuonna 2006. :)

  ♥ http://tsiigaatvoittajaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Thaimaa olisi kyllä kokemisen arvoinen varmasti. Ehkä minäkin pääsen joskus käymään, vaikkei olekaan top5 listallani missä kaikkialla nyt haluan tällä hetkellä päästä käymään:3

   Poista
 9. Aivan mielettömän ihana postaus, kuvat ja se miten nykistä kirjoitat vei mun sydämmen ihan kokonaan!!:)
  Mulle ihan päälimmäisenä on jäänyt mieleen matka tanssiryhmäni kanssa Italiaan viime elokuussa.. Matkalle sattui todella lämpimät kelit ja paljon aurinkoa. Matkasta jäi monia muistoja jotka varmasti muistan koko loppuelämäni ja ystävät joista pidetään kiinni ja joiden kanssa pääsen näkemään taas kesällä. Tätä matkaa voisin hehkutella jokaiselle ja puhua matkasta tuntikausia! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta ja pitkästä kommentistasi. Ihanaa lukea myös muiden huikeat matkat lyhykäisyydessään:3

   Poista