Sisällön tarjoaa Blogger.

Casual outfit

Hui miten kauan blogini onkaan ollut hiljaisuudessa, se on jäänyt pieneen pimentoon muiden kiireiden ohessa. Anyway sitten kun tänä aamuna olisin postannut niin netti ei sitten suostunut yhteistyöhön kanssani, hih kone kyllä pelitti.
Palailenpa hetkeksi nyt sitten takaisin maanantain tunnelmiin, kyseessä hieman rennompaa asua siltä päivältä. Flunssa yrittää hiipiä nujertamaan minua, joten olokin on sen mukainen ja uskokaa pois siltä minä näytänkin tällä hetkellä.
DSC_0196
 Pipo - Gina Tricot
Huivi - Gina Tricot
Neule - Gina Tricot
Paita - Strativarius
Farkut - Dr. Denim
Kengät - UGG Australia
DSC_0212
DSC_0214
DSC_0222
Olo oli todella tukkoinen ja väsy joten pukeutuminenkin meni sen mukaan - kavoin kaapin pohjalta (oikeasti ihan pohjalta) tosi vanhan paidan ja neuleen. Harmittaa sillä mulla on ihan hirveä kasa uutuuksia jotka haluaisin päästä yhdistelemään ja saada ne myös tänne blogin puolelle mutta minkäs sille voi.
Ja en toki liikkunut ulkona ilman takkia, leudon ilman vuoksi heitin ruskean nahkatakin kun ulos nokkani pistin.
DSC_0218
Huonon hiuspäivän pelastaa Ginasta ostettu melko uusi piponi. Vaikka vähän aikaa sitten kävinkin kampaajalla ja se järkyttävän tumma tyvikasvu onkin taas pariksi viikoksi historiaa, niin mun nukkumatyylin vuoksi tukka on ihan pystyssä joka aamu. Tällä kertaa myös uskaltauduin leikkaamaan omien hiuksieni huonot latvat pois kokonaan. Sinne meni se sentti omasta tukasta, mutta eipä se juurikaan tuolta seasta näy. Paitsi tietenkin juuri tästä edellisestä kuvasta:')
Ristiäispostausta tulee tässä lähitulevaisuudessa, en ehkä sitä huomiselle uskalla luvata mutta saa nähdä mitä huominen tuokaan tullessaan!

Mitäs tykkäätte asusta?

~ Kata ~

14 kommenttia