Sisällön tarjoaa Blogger.

Ihana kevät

Eilen oli maaliskuun ensimmäinen päivä mikä siis on kevään ensimmäinen kuukausi. Ilmakin on ollut jo pari viikkoa melko keväinen, tosi outo helmikuu takana. Ihanaa, kohta on kesä! Tänä vuonna ja juuri tässä kuussa tämä nainen viettää kaksikymppisiä, apua! Ykkönen muuttuu kakkoseksi mikä saa minut ainakin hieman edes ikäkriiseilemään. Lisäksi tänään on tasan kuukausi niin pääsen reissun päälle. Olen todellakin ansainnut sen loman, alan olla ihan loppuun palanut.
tulppaanit
 Kaksi viikkoa on viierähtänyt nopeasti. Roope oli toissa viikon vapaalla armeijasta ja tämän viikon sairasteli keuhkokuumetta kotosalla kotihoidossa. Tämän vuoksi olenkin saanut kuvattua helposti asukuvia. Seuraavan viikon olenkin ihan maanantaista sunnuntaihin töissä, mutta blogi ei suinkaan ole hiljainen. Yksi asukuvaryöppy odottelee koneella asupostauksen tekoa sekä muuta sekalaista on luvassa.
Salilla käymisestä ei ole pahemmin tullut mitään, mikäs tässä kolmatta viikkoa olla flunssassa. Huippua on tosin se että tämä tauti alkaa olla lopuillaan ja olen aika varma siitä. Vaikka tämä viikko on töitä täynnä, niin yritän ainakin kahdesti jaksaa raahautua Fressille.
sunday
sunday3sunday2
sunday 4
Eilinen kului töissä minkä jälkeen suunnattiinkin melkein samantien juhlimaan. Sen vuoksi tämä sunnuntaipäivä onkin kulunut nukkuen ja laiskotellen. Iltaa kohden päästiinkin sitten ylös ja sain vietyä Roopen keskustaan ja siitäpä mies sitten lähti suuntaamaan kohti Kajaania taas. Alkaahan tämä inttileskeys tulla jo korvista ulos..

Ihanaa kevään alkua! ♥

~ Kata ~

4 kommenttia

 1. hih kesää odotellessa! saataisiin tämä kevät vielä kunnolla käyntiin ja ilmat lämpenemään niin olisi huippua:D jaksamisia ensi viikon työurakalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep näin on, mutta nyt on kyllä jo todella lämmintä vaikka ollaan vasta maaliskuun alussa:) Kiitos, jakselehan sinä lukea ahkerasti kirjoituksiin!:3

   Poista
 2. Tosi kiva toi huivi! Mä löysin tässä viikonloppuna nutturan uudestaan, jotenkin oon vierastanut tukan kiinni pitämistä :D Nyt keväällä ja sitten kesällä vois pitää sitä nutturaa ja huivia tuohon tyyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin oli aika jona vierasti hiusten kiinni pitämistä mutta nykyään tulee kyllä paljon pidettyä kiinni. Tällä tyylillä minäkin menen, tykkään!;)

   Poista