Sisällön tarjoaa Blogger.

Brunch

Vihdoin pääsin postaamaan teille tästä tasan kahden viikon takaisesta ihanasta brunssista. Nautimme tyttöjen kanssa Viivin 19-vuotis synttäreiden kunniaksi aivan ihanan brunssin minkä itse Viivi oli meille taikonut. Päivä oli kerrassaan ihastuttava, aurinko paistoi ja seura oli mitä ihanin.
DSC_0012
Tosiaan pöytä oli katettu oikein koreaksi ja Viivi oli tehnyt aivan ihania herkkuja. Tarjolla oli ihanan ruoan lisäksi jääteetä ja tietysti pinkkiä skumppaa tyttömäiseen tyyliin. Myös jälkkärikahvit herkuteltiin myöhemmin tuona aamupäivänä. Onnea vielä ihana nainen, vaikka tästä onkin kulunut jo se parisen viikkoa..

DSC_0011
DSC_0013
DSC_0017
DSC_0019
Herkullista ja raikasta, eikös? Tämä ihana brunssi sai tajuamaan, että tällaisia tyttöjenpäiviä taikka -iltoja voisi järjestää lisää. Ainahan me näin ajatellaan, mutta silti nämä aina vaan jää.. Varsinkin nyt kun kaikki poijjat ovat armeijassa, niin näitä on osannut pitää ja näistä on osannut nauttia (näin nätisti sanottuna)!

Facebookissa blogini sivulla olenkin jo sanonut, että meidän nettimme temppuilee taas. En siis pääse kotona nettiin ja kännykän voimalla mennään, sillä en todellakaan ole postaamassa - tulee sen verran kökköä materiaalia muuten. Tällä hetkellä postaan siskoni luota. Tajuttoman ärsyttävän ja räjähdysmäisen ärsytyksen vuoksi postaustahtini on hieman jäljessä aikataulusta enkä ole tätä aikaisemmin päässyt postailemaan ja tämä harmittaa suunnattomasti. Matkapostauksiin päästäänkin sitten hieman myöhemmin ja niiden välissä postailen toisinaan myös sen hetkisiä kuulumisia. Brunssipäivän asua yritän saada toivon mukaan julkaistua tässä huomenna taikka ylihuomenna!

Tykkäättekö te järjestää tyttöjen kesken tällaisia ihania aamuja/päiviä/iltoja?

~ Kata ~

3 kommenttia

  1. tyttöjen keskeisiä herkuttelu hetkiä kyllä täytyy pitää paljon enemmän nyt kun pojat vielä siellä armeijassa on! (näin nätisti sanottuna) :D

    VastaaPoista
  2. Oi ihanan näköistä! <3 Ollaan kavereiden kanssa muutamia kertoja pidetty kunnon porukalla tyttöjeniltoja ja sit parin kanssa lounashetkiä :)

    VastaaPoista
  3. Oiii namii ♥♥ mitä herkkukuvia! Kyllä kelpais :) täytyis itsekkin järjestää tuollaisia hetkiä ystävien kanssa paljon useammin :)

    VastaaPoista