Sisällön tarjoaa Blogger.

Geelikynsien aloituspaketti

Kaksi vuotta ammattilaisella geelilakkauksien laittoa, voi ei sitä rahan menoa. Nyt kun kesälläkin on oma kämppä suunnitteilla, niin saisin sanoa geelilakkauksille heihei ja sitä en todellakaan kestä! Siksi hyvä hankinta on tosiaan tuo geelikynsien aloituspaketti ja ihana siskoni, serkkuni sekä poikaystäväni ostivat sen mulle synttärilahjaksi! Mutkia matkaan tietysti tuli, kuten mun tapauksessa aina sattuukin, mutta niistä selvitty ja koko höskä on nyt mulla. Vielä hileet puuttuvat ja sitten vihdoin saan itse rueta väkertämään geelilakkauksia. Lakkaus on tosiaan pelkkä lakkaus, eikä pidennystä kynteen tule. Oma kynsi tykkää enemmän.
UVuuni
tarvikkeet
Kaikki nämä (paitsi nuo timantit) tulivat aloituspaketin mukana ja tilasin koko höskän MiMax verkkokaupasta. Paketti maksoi yhteensä 95€ ja kaikki tarvittava, paitsi koristeet siis tulivat mukana. No mutkia matkaan tosiaan tuli, paketissa oleva UV uuni ei toiminut, vaikka mitä niksejä kokeilin. Onneks sain ilmatteeksi palauttaa uunin takaisin liikeeseen ja he lähettivät minulle uuden, toimivan version. Tilasin lisäksi nuo pikku timantit, mutta ne olivat tosiaan halkaisijaltaan 1mm eli tosi pieniä.
koristeita
MiMaxilla on todella ihana palvelu. He lähettivät nimittäin pienen yllärin paketin mukana (pari kaveriani ovat myös tilanneet ja saaneet yllärin paketin mukana). Näitä hirmuisen söpöjä kynsikoristeita, mutta koska niin kiitollinen ihminen olen, annan nämä hedelmät siskolleni. Enpä nimittäin ensimmäiseksi ajatellut pistää kynsiini meloneja taikka omenanpaloja.. En siis ole nirso tai mitään, mutta pidän hedelmät mielummin ihan lautasella ja syön niitä..
valkoinenhile
Uuden, toimivan uunin mukana tuli sitten valkoinen hilepurkki yllärinä.♥
timantit
Tilasin erikseen sitten vähän myöhemmin nämä kolme kiekkoa. Yhdessä on 2mm timantteja, toisessa 3mm timantteja ja tuossa viimeisessä sitten söpöjä pieniä sekalaisia koristeita. Ne 1mm timantit olivat liian pieniä, mutta isompien kaverina niistä tulee tosi nätit!
siveltimet
Teimme myös Viivin kanssa tilauksen eBaysta ja sieltä nimenomaan tilasin sitten 120 kappaletta erilaisia hilekoristeita. Lisäksi tilasin nämä siveltimet ja dottingtoolin. Ainoastaan hileet ovat vielä tulematta, joten niitä odotellessa sitten. Tosiaan blogissani on kohta sitten paljon kynsijuttuja asujen, tyylini ja elämäntyylini lisäksi. Hope you enjoy!

Mitä mieltä postauksesta? 
Mitäs itse tykkäät geelilakkauksista ja kynsijutuista?

~ Kata ~

6 kommenttia

 1. Musta geelikynnet on upeita, mutta töiden takia en voi oikein pitää :( Toimiikohan noi varpaankynsiin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih näinpä, itse olen miettinyt joskus samaa että toimisiko varpaankynsiin :')

   Poista
  2. Toimii myös varpaankynsiin! :) Pidennyksiä ei kuitenkaan ehkä kannata laittaa. :D

   Poista
  3. Joo ei pidennyksiä sormiin eikä varpaisiin:') Kiitos tästä vinkistä:3! Pitääkin kokeilla ensikesänä :)

   Poista
 2. Geelikynnet on kyllä upeita <3 monesti oon miettinyt kans, että voisi ostaa tuon setin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ja varsinkin MiMax verrkokauppaa ja miksei ihan liikettäkin, se vissiin on Helsingissä ;)

   Poista