Sisällön tarjoaa Blogger.

Hei me lennetään...

Grölanti
  ... nimittäin tällä hetkellä kohti aurinkoista Gran Canariaa ja Playa del Inglesiä. Tosiaan juuri nyt luultavasti istuskelen lentokoneessa (toivonmukaan, ellei kone ole syöksynyt mereen, kadonnut mysteerisesti taikka ihan vain myöhässä aikataulusta). Okei eipä manailla yhtään.. Maisemat eivät ehkä ihan täsmää tuohon kuvaan, mutta silti.
Anyway blogi ei tosiaankaan ole tätä viikkoa täydessä hiljaisuudessa. Olen ajastanut teille pari kappaletta kivoja, kunnollisia postauksia joten pysykäähän koneen äärellä ja käykää tsekkaamassa välillä olisiko tänne ilmestynyt jotain. Harmittaa etten pääse vastailemaan kommentteihinne, mutta selaan ne kyllä läpi kunhan palailen kotiin rauhassa ja vastailen tietty myös sitten niihin.
Harmittaa myös etten pääse lukemaan suosikkiblogejani joita seurailen, mutta yritän kiriä postaustahtia kiinni sitten reissun jälkeen.
Fb-sivuille päivitän uudet postaukset jos vain suinkin pääsen nettiin, jos jossain olisi ilmainen wi-fi niin olisi kyllä aika huippua! Saa nähdä.. Klikkaamalla tästä, pääset tykkäilemään fb-sivuista, sitä kautta löydät helpoiten uusimmat postaukseni.
Palailen kotiin 10.4. ja postailen heti kun vain saan aikaiseksi, mieleni halajaa ehkä kotiutumista ensin.

Ihanaa ja keväistä viikkoa teille, minä nautin kybällä tästä reissusta, jonka olen niin ansainnut! ♥

~ Kata ~ 

8 kommenttia

 1. Hyvää matkaa!! Reissupostauksia odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja rentouttavaa matkaa ♥ En malta odottaa matkapostauksia!

  VastaaPoista
 3. ihanaa matkaa, pidä hauskaa! :)) itsekin olin muutama vuosi sitten reissussa playa del inglesin naapurikaupungissa, ja kävin myös itse playa del inglesissä matkan aikana :) ihana paikka oli!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanaa matkaa ♥ me odotellaan sua täällä ♥ nauti nyt oikeen täysillä !

  VastaaPoista
 5. Hei meki oltii inglesis pari vuotta sitten. :D nauttikaa ! Koitan muistaa sielt yhen törkeen hyvän ravintolan, huutelen sen sul tääl tai instas heti ku muistuu mielee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instaan huudan sen siis xD melkee jokases hotellin aulas on wi-fi :))

   Poista
 6. Kiitos kaikille ihanille hyvänmatkan toivottajille;) ♥

  VastaaPoista